Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
φίλος συναγωνιστής που είναι τώρα στην Ουκρανία μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τελειώνει σιγά σιγά και η νύχτα στο Κίεβο τα μαγαζιά τις καθημερινές είναι άδεια και το Σ/Κ που υποτίθεται ότι πρέπει να κινηθεί το πράγμα κάπως και να γίνεται μουνοθύελα έξω ούτε στο μισό δεν θυμίζει σε σχέση με πριν τον covid ούτε καν σε σχέση με πέρσι μου ανέφερε χαρακτηριστικά

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Γίνατε πολλές βλέπω
Μακριά από μας τα πουσταρια, τα χαρίζουμε στους Ρώσους που έχουν και ηγέτη με τα ανάλογα γούστα... :confused: :confused: :confused:
putin-rainbows22.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
τον προηγούμενο μήνα που ήμουν επάνω στο Κίεβο και πήγα μια βόλτα από το caribbean απογοητεύτηκα τελείως 70/30 αναλογία αντρών-γυναικών έψαχνες να βρεις γυναίκα με το σταγονόμετρο μέσα στο μαγαζί

αντιθέτως στο boho τίγκα στο μουνί ίσως από τα λίγα μαγαζιά στο Κίεβο που γίνεται μουνοθύελλα, γιατί στα περισσότερα ξιφομαχεί η ψωλαρία :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
φίλος συναγωνιστής που είναι τώρα στην Ουκρανία μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τελειώνει σιγά σιγά και η νύχτα στο Κίεβο τα μαγαζιά τις καθημερινές είναι άδεια και το Σ/Κ που υποτίθεται ότι πρέπει να κινηθεί το πράγμα κάπως και να γίνεται μουνοθύελα έξω ούτε στο μισό δεν θυμίζει σε σχέση με πριν τον covid ούτε καν σε σχέση με πέρσι μου ανέφερε χαρακτηριστικά
Π/Σ εννοείς κατ αρχάς
Δεν γίνεται καμάκι ειδικά Σάββατο σε κλαμπ
Οι μέρες οι καλές είναι όλες οι άλλες
Ότι μουνι είχα πάρει από κλαμπ ήταν κατά 95% καθημερινές, παρασκευές κάτι ελάχιστα κ Σάββατο απλά δεν πήγαινα. Πολύ βαβούρα για το τιποτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Διαβάζω απόψεις συγκεκριμένων μελών και κρατιέμαι να μην απαντήσω γιατι θα βάλουν τα κλάμματα και θα μπαναριστώ.
Απαντά τυπε
Σάββατο είναι ξημερώνει Κυριακή
Δώσε πόνο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Π/Σ εννοείς κατ αρχάς
Δεν γίνεται καμάκι ειδικά Σάββατο σε κλαμπ
Οι μέρες οι καλές είναι όλες οι άλλες
Ότι μουνι είχα πάρει από κλαμπ ήταν κατά 95% καθημερινές, παρασκευές κάτι ελάχιστα κ Σάββατο απλά δεν πήγαινα. Πολύ βαβούρα για το τιποτα
συμφωνώ ψηλέ Σάββατο θεωρώ ότι είναι για να βγει και η κουτσή Μαρία να διασκεδάσει σίγουρα καλύτερες μέρες είναι οι καθημερινές και αν σκεφτείς ότι δυο κονέ που έκανα έγιναν καθημερινές. Τώρα ως προς τα φρέσκα νέα που έρχονται από το Κίεβο είναι ότι η νύχτα έχει βαρέσει φαλιμέντο. Δεν μπορώ πάντως εγώ να δώσω εξήγηση που οφείλεται αυτό αν είναι λόγο τα πολλά χιόνια που έπεσαν, αν είναι λόγο της εμπόλεμης κατάστασης ή λόγο της ακραίας ανόδου του πληθωρισμού

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
ο τύπος great awakening έχει σοβαρό θέμα. Σύντομα θα σοβαρεψει και άλλο.
ο τυπος κμαν...ειναι ατραξιον και δεν τον σχολιαζω
Και οι 2 όμως είναι καθυστερημένα τα καημένα. Δε διορθώνεται αυτό, η φύση τα έκανε έτσι
Ειμαι συγκρατημένος
Διαφωνώ με την προσέγγιση σου, το να χαρακτηρίζεις κάποιους χωρίς να δικαιολογείς απλά σε κάνει να δείχνεις εμπάθεια.
Εδώ είμαστε μια παρέα, γιατί έχει αυτή την άποψη για τα δύο αξιόλογα μέλη του νήματος;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμένα με ενδιαφέρει η αύξηση του θηράματος στα μουνολίβαδα.Αυτό που βλέπω είναι οτι με Δύση,ΕΕ,ΝΑΤΟ κτλ ελαττώνεται δραστικά το θήραμα.Με Πούτιν,Λουκασένκο,Slavija κτλ αυξάνεται ή μένει σταθερό.Οπότε αντίστοιχες είναι και οι συμπαθειές μου.Φυσικά ένας Λοάτκι,φεμινιστής κτλ τα βλέπει από εντελώς αντίθετη σκοπιά αυτόν τον ενδιαφέρει να αυξάνεται η προσφορά έγχρωμης πούτσας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εμένα με ενδιαφέρει η αύξηση του θηράματος στα μουνολίβαδα.Αυτό που βλέπω είναι οτι με Δύση,ΕΕ,ΝΑΤΟ κτλ ελαττώνεται δραστικά το θήραμα.Με Πούτιν,Λουκασένκο,Slavija κτλ αυξάνεται ή μένει σταθερό.Οπότε αντίστοιχες είναι και οι συμπαθειές μου.Φυσικά ένας Λοάτκι,φεμινιστής κτλ τα βλέπει από εντελώς αντίθετη σκοπιά αυτόν τον ενδιαφέρει να αυξάνεται η προσφορά έγχρωμης πούτσας.
Τύπος Keffler σε αποκάλεσε καθυστερημένο, τι έχεις να δηλώσεις;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δεν μπορούν να πούνε στα ίσα το πρόβλημά τους,γιατί δυσανασχετούν και πετάνε βρισιές.
Διαισθάνεσαι δηλαδή πως έχει κάποιου είδους πρόβλημα, σεξουαλικής φύσεως πιστεύεις;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Διαισθάνεσαι δηλαδή πως έχει κάποιου είδους πρόβλημα, σεξουαλικής φύσεως πιστεύεις;

Εχουν πρόβλημα γιατί δεν μπορούνε να με αντιμετωπίσουνε.Οπότε σου λέει βρίζω δεν απαντάς νίκησα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
ο τύπος great awakening έχει σοβαρό θέμα. Σύντομα θα σοβαρεψει και άλλο.
ο τυπος κμαν...ειναι ατραξιον και δεν τον σχολιαζω
Και οι 2 όμως είναι καθυστερημένα τα καημένα. Δε διορθώνεται αυτό, η φύση τα έκανε έτσι
Ειμαι συγκρατημένος
Πιο είμαστε οι άλλοι δύο τυπε
Μην μας αφήνεις σε αγωνία παζαλουστα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Δεν μπορούν να πούνε στα ίσα το πρόβλημά τους,γιατί δυσανασχετούν και πετάνε βρισιές.
Ο κεφιρ πάντως δεν βρίζει... Μια τοποθέτηση έκανε εισαγωγική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΝΑΙ είναι σαν κι εσένα ονειρεύεται σχέση με τον Πουτιν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

συνήθως η ιστορία έχει δείξει ότι η είσοδος μιας χώρας στην Ε.Ε. σημαίνει και το τέλος όσο αφορά το μουνί. Πάρε για παράδειγμα την Ρουμανία και την Βουλγαρία μόλις μπήκαν στην Ε.Ε. πάπαλα μετά το έργο. Το ίδιο ισχύει και για το άνοιγμα της βίζας σε Μολδαβία όπως και στην Ουκρανία με το άνοιγμα της βίζας το 2017 τώρα φαίνονται οι επιπτώσεις ως προς το θέμα γυναίκας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εχουν πρόβλημα γιατί δεν μπορούνε να με αντιμετωπίσουνε.Οπότε σου λέει βρίζω δεν απαντάς νίκησα.
Θα έλεγα πως όχι μόνο δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν αλλά πολύ πιο βασικό δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν...
ΝΑΙ είναι σαν κι εσένα ονειρεύεται σχέση με τον Πουτιν
Γουστάρεις τον κοντό επειδή είναι στα κυβικά σου.... :confused: :confused: :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Διαφωνώ με την προσέγγιση σου, το να χαρακτηρίζεις κάποιους χωρίς να δικαιολογείς απλά σε κάνει να δείχνεις εμπάθεια.
Εδώ είμαστε μια παρέα, γιατί έχει αυτή την άποψη για τα δύο αξιόλογα μέλη του νήματος;
Εμένα μου φαίνεται ψαγμένος ο νεοεμφανισθεις, οπότε παρακαλώ μην τον τραμπουκιζεται

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο τεραστιος καβαλιερε ηταν απο τους λιγους πραγματικους φιλους του κοντου και φυσικα απο τα λιγα και αληθινα αρσενικα που περασαν απο την πολιτικη ζωη.Του εκλασαν τα αρχιδια οι νεοταξιτες σου.Γαμουσε πουτανες,βιζιτες,οργανωνε παρτι με γκομενες κτλ.Αυτα τα σκηνικα δεν γουσταρουν οι δημοκρατες σου στην δυση.Οποιος ειναι αρσενικος και γαμιας λοιδορειται.Τα ιδια εκαναν και με τον εβραιο ντομινικ στρος καν και με αρκετους αλλους γαμιαδες πολιτικους.Αν ομως ο καβαλιερε γαμουσε ανδρικα κωλαρακια ουτε που θα λεγατε τιποτα ανωμαλαρες αμερικανοδουλοι.Επισης για ποιον αμερικανικο τροπο σκεψης λες?Ο σιλβιο ηταν απο τους λιγους που κρατησε την Ιταλια παραδοσιακη και συντηρητικη...και απετρεψε λοατκι,τραβελια,φεμινιστριες,γαμους μεταξυ των γκει κτλ.Μπορει να ηταν εμπλεκομενος σε σκανδαλα αλλα ανωμαλος οπως οι αμερικλανοι σου δεν ηταν.Ο καβαλιερε ηταν και ειναι ακομα ιδεολογικα πιο κοντα με τον κοντο παρα με τους παιδοφιλους δημοκρατικους που υποστηριζεις.
Μπράβο αρχοντα, πες τα !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Θα έλεγα πως όχι μόνο δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν αλλά πολύ πιο βασικό δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν...

Γουστάρεις τον κοντό επειδή είναι στα κυβικά σου.... :confused: :confused: :confused:
Εννεοις ότι με 1.71 δεν είμαι αρκετά ψηλός????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom