Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Όποτε αν σε αποκαλέσω καθυστερημένο δεν θα το εκλάβεις ως βρισιά.Ο κεφιρ πάντως δεν βρίζει... Μια τοποθέτηση έκανε εισαγωγική
Όποτε αν σε αποκαλέσω καθυστερημένο δεν θα το εκλάβεις ως βρισιά.Ο κεφιρ πάντως δεν βρίζει... Μια τοποθέτηση έκανε εισαγωγική
Για τον Πούτιν γίγαντας είσαι,ΓΙΓΑΝΤΑΣ.Εννεοις ότι με 1.71 δεν είμαι αρκετά ψηλός????
Εννεοις ότι με 1.71 δεν είμαι αρκετά ψηλός????
Γιατί τέτοιο μένος;Φιλαράκο αμα σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια της χαλιμάς γραμμένα απο αποτυχημένους της ζωής, ο συγκεκριμένος είναι καλή επιλογή.
Φιλε κεφιρ πολύ μπλα μπλα κι από τηγανιτά τιποτα... Δυστυχώς μάλλον δεν έχεις επιχηρηματα εναντίον αρχοντα και των άλλων αγνώστων Χ....Πιθανότατα έχεις προστασία ενεκα παλαιό μέλος που κάνει και τζέρτζελο.
Ασε μην ξύνεσαι στη μαγκούρα.
Αρχοντας εκτός τα ποσά που αναφέρει όλα τ άλλα που λέει τα αποδυκνειει με φώτο κ αποδειξειςΦιλαράκο αμα σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια της χαλιμάς γραμμένα απο αποτυχημένους της ζωής, ο συγκεκριμένος είναι καλή επιλογή.
Άστο τύπε, για να μιλήσεις μαζί μου για γεωπολιτική, για καμάκι κ για μπλοκ, πρέπει να γράψεις πάνω από 22 χρόνια χιλιομετρα. Μίλα με καναν άλλον κ άσε με εμένα.Φιλαράκο αμα σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια της χαλιμάς γραμμένα απο αποτυχημένους της ζωής, ο συγκεκριμένος είναι καλή επιλογή.
Μάλλον μαζι σου ταχει πιο πολύ ο κεφιρ κι όχι τόσο με αρχονταΆστο τύπε, για να μιλήσεις μαζί μου για γεωπολιτική, για καμάκι κ για μπλοκ, πρέπει να γράψεις πάνω από 22 χρόνια χιλιομετρα. Μίλα με καναν άλλον κ άσε με εμένα.
Πάλι τον παπά κυνηγάς ρε τυπε? Δηλ κακό είναι που ενημερώνει???Δεν νομιζω οτι πρεπει να βριζετε, στο κατω κατω οτι θελετε να μαθετε για Ρωσιδες - Ουκρανες και για την νοοτροπια του σλαβικου πολιτισμου μπορειτε να το διαβασετε εδω
Η λατρεία για το Σλάβικο μουνί και πως αυτή προέκυψε
Άνοιξα αυτό το καινούριο θρεντ, γιατί αν τα έγραφα αυτά στο νήμα του Κιέβου το ποστ μου θα χάνονταν μέσα στα πολλά ποστ των υπολοίπων συναγωνιστών. Όπως το γράφω και στον τίτλο του νέου νήματος που άνοιξα, γιατί μια μερίδα ελλήνων άντρων στράφηκε προς το σλάβικο μουνακι; Όπως και εγώ φυσικά δεν...www.bourdela.com
Αποσταγμα πατερικης σοφιας
Γνώρισα πολλές γυναίκες (Ρωσίδες και Ουκρανές) και εδώ στην Ελλάδα ως τουρίστριες αλλά και στην Ρωσία και την Ουκρανία, οι οποίες σημάδεψαν την πορεία μου στις σχέσεις με τις γυναίκες και με έκαναν λάτρη του σλάβικου μουνιου. Έδωσα αληθινή αγάπη και εισέπραξα το ίδιο χωρίς ανταλλάγματα
Τι εννοεις τυπε ,οτι οι αλλοι γραφουν παραμυθια?Αρχοντας εκτός τα ποσά που αναφέρει όλα τ άλλα που λέει τα αποδυκνειει με φώτο κ αποδειξεις
Μπορεί να εννοεί καθυστηρημενο να πάει στην δουλειάΌποτε αν σε αποκαλέσω καθυστερημένο δεν θα το εκλάβεις ως βρισιά.
Σεβαστό μέλος Μιδας γιατί σε αποκαλεί κεφιρ;Φιλαράκο αμα σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια της χαλιμάς γραμμένα απο αποτυχημένους της ζωής, ο συγκεκριμένος είναι καλή επιλογή.
Παραμυθιά δεν γράφει ο αρχοντας είπα. Στα πόσα βάζει λίγο σάλτσες βέβαιαΤι εννοεις τυπε ,οτι οι αλλοι γραφουν παραμυθια?
Σεβαστό μέλος Μιδας γιατί σε αποκαλεί κεφιρ;ο
νικ του είναι
Χαχα, με ξέρει ο τύπος; Γιατί το παίζει νέος στο νήμα…Μάλλον μαζι σου ταχει πιο πολύ ο κεφιρ κι όχι τόσο με αρχοντα
Μια χαρα εισαι, φτανεις για να καβαλησεις και το τσαλυ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ.Εννεοις ότι με 1.71 δεν είμαι αρκετά ψηλός????
Αποκλείεται να είναι κλώνος...Χαχα, με ξέρει ο τύπος; Γιατί το παίζει νέος στο νήμα…
Φέρε δύο τυλιχτα απ όλα και ένα χωρίς τζατζικιΜια χαρα εισαι, φτανεις για να καβαλησεις και το τσαλυ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ.
Μίδα, αρχοντα αποκάλεσα την αρχοντική ανάλυση κ τοποθέτηση του great awakening, όχι τον S-500Μάλλον μαζι σου ταχει πιο πολύ ο κεφιρ κι όχι τόσο με αρχοντα
Κλώνος ο κεφιρ????Αποκλείεται να είναι κλώνος...