Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Μην απολογείσαι για την ποιότητα,η παλιά γενιά ποστάρετε ελεύθερα τα ντοκουμέντα σας :grin:
Χαχα σωστο ,παρε και τον αντιλογο τωρα :grin:

Η δικια μας γενια ειναι μακραν η πιο τυχερη καθοτι επαγγελματικα προλαβαμε την εποχη της αστακομακαροναδας(85 - 04) βγαζοντας μεγαλα ποσα και γκομενικα ειμασταν στην καλυτερη γαμευσιμη ηλικια με δικα μας χρηματα οταν επεσε το Τειχος.

Δηλαδη μεχρι και πριν καποια χρονια στα 45 πλας χτυπουσαμε ακομα 8αρια κατι που η δικη σας γενια δεν θα το καταφερει ποτε οχι γιατι δεν ειστε αξιοι φυσικα απλα τελειωσε το παραμυθι ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχουν και οι νέοι πλεονεκτήματα.Τίντερ,ίντερνετ,πολλές πληροφορίες για τα μέρη κτλ.
Απλά τώρα είναι καλύτερα για τους τοπ άντρες.Δηλαδή αν ένας καυλέας είναι στο τοπ 5% των αντρών εμφανισιακά,οικονομικά,κοινωνικά κτλ γαμεί και δέρνει πλέον.Αμα είναι μέσος όρος πιάνει τα αρχίδια του ενώ στην εποχή μας ο μέσος όρος είχε καλές ευκαιρίες να γαμήσει ακόμα και οχτάρι στο μπλοκ.Δηλαδή τώρα για τους τοπ είναι καλύτερα από ό,τι παλιά ενώ για τους μέσους είναι πολύ χειρότερα.Ο τοπ π.χ. ανεβάζει τώρα φωτός στο ίνσταγκραμ και είναι κομπλέ.Δε χρειάζεται ούτε να τρέχει ούτε να ψάχνει,έχει απεριόριστη ζήτηση από μουνιά.Ο μέσος όρος παλεύει παλεύει και πιάνει τα αρχίδια του δεν έχει να προσφέρει αυτά που ζητάνε οι γκόμενες,θέλουν όλες να πηδηχτούνε με τους τοπ που τις καθαρίζουνε.
Τώρα έχει ανταγωνισμό δηλαδή πρέπει να ανήκεις στο κορυφαίο 5% για να έχεις καλές πιθανότητες αλλά αν το καταφέρεις θα γαμάς πολλαπλάσιες από ό,τι γαμούσε το κορυφαίο 5% προ δεκαπενταετίας.Είναι dog eat dog φάση κάποιοι γαμάνε κάθε 3 μέρες και άλλη μουνάρα και κάποιοι περιορίζονται στη χούφτα τους ή γαμάνε χοντρές,φρικιά κτλ.Εξαρτάται αν περνάς τον πήχυ που είναι ψηλά πλέον.

Τελευταία τροποποίηση:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μα αφού τα γιουνάνια πάνε με Ορειβατικά μποτάκια και αδιάβροχα μπουφάν να φωτογραφίσουν τις εκκλησίες και να κάνουν την εκδρομή στο τσερνόμπιλ:confused:
ψαχνουν το εναλλακτικο Κιεβο τύπε που διαβασαν στη lifo :(

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Χαχα σωστο ,παρε και τον αντιλογο τωρα :grin:

Η δικια μας γενια ειναι μακραν η πιο τυχερη καθοτι επαγγελματικα προλαβαμε την εποχη της αστακομακαροναδας(85 - 04) βγαζοντας μεγαλα ποσα και γκομενικα ειμασταν στην καλυτερη γαμευσιμη ηλικια με δικα μας χρηματα οταν επεσε το Τειχος.

Δηλαδη μεχρι και πριν καποια χρονια στα 45 πλας χτυπουσαμε ακομα 8αρια κατι που η δικη σας γενια δεν θα το καταφερει ποτε οχι γιατι δεν ειστε αξιοι φυσικα απλα τελειωσε το παραμυθι ...
Ζηλεύουμε λιγάκι είναι αλήθεια,γι'αυτό σας τρολάρουμε :grin:

Όπως έγραψε και ο kman έχουμε Tinder,πουλάμε πρόλογο και με κανά instagram,δεν κάνουμε γλειφομούνι σε μουνιά θάμνους:2funny:
πετυχαίνουμε και κανά γυμνασμένο σώμα χωρίς να τη στήνουμε έξω από τα Μπολσόι

Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του παρελθόντος,διψήφια χρόνια πίσω..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εχουν και οι νέοι πλεονεκτήματα.Τίντερ,ίντερνετ,πολλές πληροφορίες για τα μέρη κτλ.
Απλά τώρα είναι καλύτερα για τους τοπ άντρες.Δηλαδή αν ένας καυλέας είναι στο τοπ 5% των αντρών εμφανισιακά,οικονομικά,κοινωνικά κτλ γαμεί και δέρνει πλέον.Αμα είναι μέσος όρος πιάνει τα αρχίδια του ενώ στην εποχή μας ο μέσος όρος είχε καλές ευκαιρίες να γαμήσει ακόμα και οχτάρι στο μπλοκ.Δηλαδή τώρα για τους τοπ είναι καλύτερα από ό,τι παλιά ενώ για τους μέσους είναι πολύ χειρότερα.Ο τοπ π.χ. ανεβάζει τώρα φωτός στο ίνσταγκραμ και είναι κομπλέ.Δε χρειάζεται ούτε να τρέχει ούτε να ψάχνει,έχει απεριόριστη ζήτηση από μουνιά.Ο μέσος όρος παλεύει παλεύει και πιάνει τα αρχίδια του δεν έχει να προσφέρει αυτά που ζητάνε οι γκόμενες,θέλουν όλες να πηδηχτούνε με τους τοπ που τις καθαρίζουνε.
Τώρα έχει ανταγωνισμό δηλαδή πρέπει να ανήκεις στο κορυφαίο 5% για να έχεις καλές πιθανότητες αλλά αν το καταφέρεις θα γαμάς πολλαπλάσιες από ό,τι γαμούσε το κορυφαίο 5% προ δεκαπενταετίας.Είναι dog eat dog φάση κάποιοι γαμάνε κάθε 3 μέρες και άλλη μουνάρα και κάποιοι περιορίζονται στη χούφτα τους ή γαμάνε χοντρές,φρικιά κτλ.Εξαρτάται αν περνάς τον πήχυ που είναι ψηλά πλέον.
δεν ειναι 5% τυπε ειναι 1%, και η πλάκα ειναι οτι οταν το 1% εστηνε τα social δεν μπορουσε να φανταστει την επιτυχια που θα ειχαν και θα οφειλοταν στο ηλιθιο 99% που τα στηριξε φανατικα νομιζοντας οτι θα γαμησει για να παρει στο τελος @@ του αφου ολο το μουνι το μαζεψε το 1%,μουνι που ποτε ιστορικα κανενα 1% δεν ειχε:tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ζηλεύουμε λιγάκι είναι αλήθεια,γι'αυτό σας τρολάρουμε :grin:

Όπως έγραψε και ο kman έχουμε Tinder,πουλάμε πρόλογο και με κανά instagram,δεν κάνουμε γλειφομούνι σε μουνιά θάμνους:2funny:
πετυχαίνουμε και κανά γυμνασμένο σώμα χωρίς να τη στήνουμε έξω από τα Μπολσόι

Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του παρελθόντος,διψήφια χρόνια πίσω..

Παλιά προ δεκαετίας δεκαπενταετίας ήταν πολύ εύκολα.Πήγαινες π.χ. σε φοιτητούπολη Τσεχία έπιανες κουβέντα στη στάση λεωφορείου ή στην πλατεία ή στο κλαμπ και την επόμενη μέρα είχες γκόμενα.Ακόμα και στο αεροδρόμιο ή στο αεροπλάνο γνώριζες.Ολες ήταν πρόθυμες.
Πολωνία ήταν χύμα έμπαινες στο κλαμπ και ήταν αδύνατο να μην κάνεις φάση.Και καθημερινές ακόμα.Εβλεπαν τον ξένο σα Θεό.
Καλά Ουκρανία ήταν παιδική χαρά.5 ραντεβού τη μέρα με διαφορετικές γκόμενες σε έπαιρνε τότε.
Τώρα δε γίνονται πλέον αυτά.Ο ξένος έχει πέσει πολύ σαν αξία.Γίνεται σε κάποιο βαθμό αν σκας πολλά.Πρέπει τώρα να έχεις πραγματική αξία να μετράς όντως κοινωνικά,οικονομικά,εμφανισιακά δεν αρκεί να είσαι ξένος.Που ξένος είναι πλέον μειονέκτημα π.χ. σε Τσεχία,Πολωνία.
Πρακτικά για αυτό που παλιά έκανες τζάμπα ή με έξοδο της πλάκας τώρα θες ένα κάρο λεφτά να το επαναλάβεις και πάλι δεν είναι το ίδιο.Εχουν πολλές προσφορές και ευκαιρίες πλέον οι γκόμενες έχουν αναβαθμιστεί από κάθε άποψη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν ειναι 5% τυπε ειναι 1%, και η πλάκα ειναι οτι οταν το 1% εστηνε τα social δεν μπορουσε να φανταστει την επιτυχια που θα ειχαν και θα οφειλοταν στο ηλιθιο 99% που τα στηριξε φανατικα νομιζοντας οτι θα γαμησει για να παρει στο τελος @@ του αφου ολο το μουνι το μαζεψε το 1%,μουνι που ποτε ιστορικα κανενα 1% δεν ειχε:tooth:

Αυτά με τα social media,τα ίνσταγκραμ,το τίντερ κτλ οι γκόμενες τα φτιάξανε.Οταν οι άντρες δημιούργησαν τα dating sites ήταν μια χαρά.Μετά οι γυναίκες το έφεραν στα μέτρα τους.Το τίντερ είναι εντελώς γυναικεία εφεύρεση,το ίδιο και το ίνσταγκραμ κτλ όπως κατέληξαν.
Π.χ. παλιά δεν υπήρχε preselection.Σου άρεσε μια γκόμενα στο site έστελνες μήνυμα και αν της άρεσες απαντούσε.Τώρα θέλει να δει βαθμολογίες από άλλες γκόμενες,το ίνσταγκραμ που έχεις,το facebook και χίλια μύρια.Εχει αλλάξει εντελώς το σκηνικό.Αυτό με τις βαθμολογίες,τα τίντερ κτλ είναι τελείως γυναικεία οπτική.
Π.χ. εγώ γουστάρω μια γκόμενα.Γιατί πρέπει να παίζει ρόλο στην επιλογή η γνώμη άλλων γυναικών για εμένα τις οποίες δε γουστάρω?Το τίντερ εισάγει αυτό το στοιχείο ακριβώς,είναι καθαρά γυναικείο κριτήριο να σε δυσκολεύει.Αν θες να το παρακάμψεις πρέπει να πληρώσεις.Το ίδιο και με τα φίλτρα.Εντελώς γελοίο.
Σα να λέω εγώ θέλω βυζάρες και αν η άλλη δεν έχει DD να πρέπει να πληρώσει για να μου αρέσει.Εντελώς γελοία φάση.Δίνει δύναμη στη γυναίκα χωρίς λόγο.

Αντίθετα τα σπονσοροσάιτ έχουν την παλιά κλασσική μορφή.Διαλέγεις αυτή που σου αρέσει και γράφεις αυτό που θες χωρίς βαθμολογίες,preselection,σκορ,swipes,ELO,φίλτρα και μαλακίες.Είναι καθαρά υπέρ των αντρών η φάση.
Αμα βάζανε preselection και φίλτρα στους σπόνσορες σιγά μην πατούσε κανένας.

Τελευταία τροποποίηση:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τιποτα δεν εφηύραν αρχηγε ο γυναικες,τα σταδια δυσκολιας που προστεθηκαν απλα ακριβαινουν το προιον και ποσα θα διαθεσει τελικα ο αντρας στη προσπαθεια του να το κατακτησει,αντρες το σκεφτηκαν αυτό

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τιποτα δεν εφηύραν αρχηγε ο γυναικες,τα σταδια δυσκολιας που προστεθηκαν απλα ακριβαινουν το προιον και ποσα θα διαθεσει τελικα ο αντρας στη προσπαθεια του να το κατακτησει,αντρες το σκεφτηκαν αυτό

Οι γυναίκες τα εφηύραν αυτά.Τίντερ 100% γυναικεία εφεύρεση.
Προ τίντερ έκανες παπάδες.Τώρα σε μπλοκάρουν τα σάιτ,σου πρήζουν τα αρχίδια.Δε συζητάμε για ίνσταγκραμ.Που όλες έχουν ψεύτικες φωτός με φίλτρα κτλ.Εχουν ανεβάσει την αξία τους στο υπερπέραν με λαμογιές.
Ευτυχώς εγώ ήμουν πάντα του live οπότε αντέδρασα στη λαίλαπα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνήθως άμα η σπονσορέτ χαλάσει με το διαμέρισμα που την πας σου δείχνει φωτό που την έχει τραβήξει η φίλη της να βουτάει στην πισίνα του Hyatt οπότε ξέρεις οτι κάποιος Αραβότουρκος ή Σκανδιναυός τη μερεμέτιασε λίγο πριν από εσένα.
Γενικά όμως πλην Hyatt άντε και Palace τα ξενοδοχεία Κίεβο είναι για τον πούτσο,πολύ προτιμότερο να μένεις σε διαμέρισμα.Στο Radisson μου έπαιξαν απίστευτες λαμογιές,βέβαια έχει πολλές πουτάνες που αράζουν στη ρεσεψιόν εκεί μερικές πολύ εμφανίσιμες.
Οι πουτανιάρηδες Κίεβο αράζουν 99% στα διαμερίσματα και αποφεύγουν τα ξενοδοχεία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ηταν πολύ ωραία παλιά.Εγώ όταν πάω μεταφέρομαι νοητά πίσω στις παλιές εποχές η Πράγα μεταμορφώνεται στην Πράγα 1999,το Βρότσλαβ 2002 το Κίεβο 2003,έτσι τα βιώνω τα μέρη στην πλήρη άνθιση.Καμιά φορά πιάνει,έχεις ακριβώς την ίδια αίσθηση είναι πάλι οι Σλάβες η έξαψη η ωραία ατμόσφαιρα ο ρομαντισμός,που ξέρεις οτι στο τέλος της μαγικής νύχτας θα γαμήσεις.Είναι ακριβώς το ίδιο dejavu φάση.
Φαντάζεσαι πώς γαμούσε ένας τύπος το 1981 ή το 1972 στο ίδιο ακριβώς μέρος με το ίδιο σκηνικό.
Τα μουνολίβαδα προσφέρουν άπειρες συγκινήσεις.

Μετά το 1:00 κλασσική σλαβική ατμόσφαιρα.

Εδώ μετά το 6:25.

Ακριβώς το ίδιο ήτανε Πολωνία,Ουκρανία,Τσεχία κτλ προ δυτικοποίησης.
Ολες υπερκαυλωμένες,πιωμένες,φτιαγμένες και σε προοργασμική κατάσταση με τα τσιμπουκόχειλα,τις βυζάρες,τα λεσβιακά να δίνουν και να παίρνουν.Σλαβικό πάρτυ.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες τα εφηύραν αυτά.Τίντερ 100% γυναικεία εφεύρεση.
Προ τίντερ έκανες παπάδες.Τώρα σε μπλοκάρουν τα σάιτ,σου πρήζουν τα αρχίδια.Δε συζητάμε για ίνσταγκραμ.Που όλες έχουν ψεύτικες φωτός με φίλτρα κτλ.Εχουν ανεβάσει την αξία τους στο υπερπέραν με λαμογιές.
Ευτυχώς εγώ ήμουν πάντα του live οπότε αντέδρασα στη λαίλαπα.
Ψεύτικα φίλτρα αυτές,μερικές χιλιάδες ψεύτικων ακόλουθων εμείς :2funny:

Θέλετε σανό κιουρίες,θα τον έχετε :birdman:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ψεύτικα φίλτρα αυτές,μερικές χιλιάδες ψεύτικων ακόλουθων εμείς :2funny:

Θέλετε σανό κιουρίες,θα τον έχετε :birdman:

Και παλιά υπήρχαν επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έκαναν ελαφρύ φωτοσόπ στις γκόμενες τις έπαιρναν από ευνοικές γωνίες με καλό φωτισμό,ωραίο background,χλιδάτα ρούχα κτλ αλλά δεν ήταν ψεύτικες.Εδειχναν το μέγιστο που μπορούσε να πιάσει η γκόμενα εμφανισιακά.
Τώρα με τα φίλτρα οι γκόμενες εξαφανίζουν σπυράκια,μικραίνουν την κοιλιά,αλλάζουν το πρόσωπο,μεγαλώνουν τον κώλο,μακραίνουν τα πόδια,μεγαλώνουν τα μάτια και μικραίνουν τη μύτη,κάνουν ένα σωρό αρχιδιές.Μιλάμε τελείως πλαστές φωτό πλέον πρέπει να μαντέψεις διά της εμπειρίας τι κρύβεται από πίσω.Χαίρω πολύ έτσι με φίλτρα μεταμορφώνομαι και εγώ σε Μπραντ Πιτ με σώμα Σβαρτσενέιγκερ.
Ενας άντρας δύσκολα θα καταφύγει σε τέτοιες πουστιές.Μερικοί βέβαια πληρώνουν υπηρεσίες που τους βάζουν στο προφίλ σώμα αθλητή με τη φάτσα τους ή τους δείχνουν να διακοπάρουν σε εκπληκτικά μέρη με τόσο τέλεια επεξεργασία που δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Αλλοι αγοράζουν ακόλουθους στο ίνσταγκραμ κτλ.
Επίσης ηλικία,τοποθεσία,βάρος από γκόμενες είναι συνήθως ψεύτικα.Πρέπει να προσθέτεις πέντε χρόνια,5-10 κιλά και να θεωρείς οτι μένουνε σε πόλη 5 φορές μικρότερη από αυτή που αναφέρουνε.
Ακόμα και για τη χώρα που μένουνε λένε ψέμματα δε συζητάμε για οικογενειακό στάτους,εισόδημα κτλ.
Για αυτό προτιμώ το live.Στο live τουλάχιστον αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις δε σε κοροιδεύουν.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και παλιά υπήρχαν επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έκαναν ελαφρύ φωτοσόπ στις γκόμενες τις έπαιρναν από ευνοικές γωνίες με καλό φωτισμό,ωραίο background,χλιδάτα ρούχα κτλ αλλά δεν ήταν ψεύτικες.Εδειχναν το μέγιστο που μπορούσε να πιάσει η γκόμενα εμφαινσιακά.
Τώρα με τα φίλτρα οι γκόμενες εξαφανίζουν σπυράκια,μικραίνουν την κοιλιά,αλλάζουν το πρόσωπο,μεγαλώνουν τον κώλο,μακραίνουν τα πόδια,μεγαλώνουν τα μάτια και μικραίνουν τη μύτη,κάνουν ένα σωρό αρχιδιές.Μιλάμε τελείως πλαστές φωτό πλέον πρέπει να μαντέψεις διά της εμπειρίας τι κρύβεται από πίσω.Χαίρω πολύ έτσι με φίλτρα μεταμορφώνομαι και εγώ σε Μπραντ Πιτ με σώμα Σβαρτσενέιγκερ.
Ενας άντρας δύσκολα θα καταφύγει σε τέτοιες πουστιές.
Mεγάλη συζήτηση αυτο,γιατί πολλές φορές και οι άντρες παρουσιάζουν μία ζωή που δεν μπορούν να υποστηρίξουν.Άλλοι δηλώνουν ακόμη και ψεύτικο ύψος,με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται στο ραντεβού..

Και εμένα οι φωτό φαίνονται "αθώες" αλλά δεν είναι,ναρκοπέδιο κανονικό,δεν εννοώ φίλτρα.
Αλλά επειδή απευθύνομαι γαμησιακώς στη γενιά του instagram και έχω δει τι πρόλογο τρώνε,
ειδικά στο μπλοκ αν σκάσεις με κανά διψήφιο σε χιλιάδες,τους προσφέρω την ψευδαίσθηση απλόχερα.

Φυσικά στα πλαίσια που μπορώ να υποστηρίξω,είχα πολλούς ακόλουθους έτσι και αλλιώς εξαιτίας ενός χόμπι που κατέχω.
Αυτό που έχω κάνει είναι πως πληρώνω μέσω PayPal μία φορά το χρόνο/για ένα χρόνο μια εταιρεία με έδρα Σιγκαπούρη που προσφέρει:
-Eυρωπαίους ακόλουθους
-Σπάει την ανίχνευση ψεύτικων ακόλουθων του Ιnstagram
-Σε κάθε ποστ μου εμπλέκονται μέχρι και 30 αγγλόφωνα ψεύτικα προφίλ,
που θα σχολιάσουν επί της φωτό θετικά,σχόλια που τα περνάω φυσικά από προέγκριση

Τίποτα στην τύχη,σημαδεμένη τράπουλα..
Σβετλάνα καλωσήρθες στην εποχή της παπάτζας που τόσο σου αρέσει?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τη δικιά μου τη γενιά είναι γελοίο να εκτιθεσαι με ινσταγκραμ κτλ.2,3 φωτός στελνω και τέλος.Αν δε γουστάρει πάπαλα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για τη δικιά μου τη γενιά είναι γελοίο να εκτιθεσαι με ινσταγκραμ κτλ.2,3 φωτός στελνω και τέλος.Αν δε γουστάρει πάπαλα.
Κάθε τέτοιο μέσο είναι όπλο,αν κάνεις ορθολογική χρήση.
Δεν λέω να βγάζεις φωτό δίπλα σε φεράρι παριστάνοντας ότι είναι δικιά σου ή να είσαι 24/7 στο instagram και άλλα γραφικά.
Αλλά π.χ. εγώ στο Τinder έχω μόνο ύψος(Ρωσία το ύψος ήταν από τα πιο βασικά) και instagram προφίλ.

Αρχηγέ,μένω σε μία πόλη όπου απευθύνομαι γαμησιακώς σε γκόμενες,που μπορεί να σε κόψουν αν δε μένεις
σε "καλή περιοχή",που δεν ανταλλάσεις μαζί τους τηλέφωνο,αλλά instagram.
Αυτές δε θέλουν την ψευδαίσθηση και να φάνε την πούτσα τους να στανιάρουν;
Tη θέλουν..
Ας τη λάβουν λοιπόν..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
βέβαια είδα το χαιατ Κισιναου σε εξαιρετική τιμή. Αναμένω κριτική από Τάσο.
Σε ξεχοδοχεια στο Κισιναου δεν εμεινα ποτε , τον πρωτο χρονο νοικιαζα διαμερισματα και μετα αγορασα δικο μου οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω ... απλα καποιες φορες πηγαινα για πρωινο που ηταν υπεροχο και σχετικα φθηνο στο Radisson Leogrand , καρακεντρο με ωραιο rooftop.

Πληροφοριακα αναφερω μηπως και σε ενδιαφερει οτι Κιεβο ειχα μεινει στο Hotel Ukraine που ειναι στη Μαινταν και Μοσχα στο Radisson Slavyanskaya , και στα δυο εβαλα πουτανες στο δωματιο μεσα που ψωνισα εκτος ξενοδοχειου χωρις να χρειαστει να δωσω κατι εξτρα (δειξανε μονο τις ταυτοτητες τους και περασαν κανονικα).
Στο Μινκσ που ειχα μεινει στο Hotel Europe (επισης καρακεντρο) εβαλα σπονσορετα μεσα και μου ζαλιζανε τα @@ στη ρεσεψιον , αναγκαστηκα να τους δωσω κανα δεκαευρω αν θυμαμαι καλα για να την αφησουν να μπει.

Αυτα :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Mεγάλη συζήτηση αυτο,γιατί πολλές φορές και οι άντρες παρουσιάζουν μία ζωή που δεν μπορούν να υποστηρίξουν.Άλλοι δηλώνουν ακόμη και ψεύτικο ύψος,με αποτέλεσμα να γελιοποιούνται στο ραντεβού..

Και εμένα οι φωτό φαίνονται "αθώες" αλλά δεν είναι,ναρκοπέδιο κανονικό,δεν εννοώ φίλτρα.
Αλλά επειδή απευθύνομαι γαμησιακώς στη γενιά του instagram και έχω δει τι πρόλογο τρώνε,
ειδικά στο μπλοκ αν σκάσεις με κανά διψήφιο σε χιλιάδες,τους προσφέρω την ψευδαίσθηση απλόχερα.

Φυσικά στα πλαίσια που μπορώ να υποστηρίξω,είχα πολλούς ακόλουθους έτσι και αλλιώς εξαιτίας ενός χόμπι που κατέχω.
Αυτό που έχω κάνει είναι πως πληρώνω μέσω PayPal μία φορά το χρόνο/για ένα χρόνο μια εταιρεία με έδρα Σιγκαπούρη που προσφέρει:
-Eυρωπαίους ακόλουθους
-Σπάει την ανίχνευση ψεύτικων ακόλουθων του Ιnstagram
-Σε κάθε ποστ μου εμπλέκονται μέχρι και 30 αγγλόφωνα ψεύτικα προφίλ,
που θα σχολιάσουν επί της φωτό θετικά,σχόλια που τα περνάω φυσικά από προέγκριση

Τίποτα στην τύχη,σημαδεμένη τράπουλα..
Σβετλάνα καλωσήρθες στην εποχή της παπάτζας που τόσο σου αρέσει?
Και πολυ καλα κανεις. Στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται.

Οσο θυμαμαι πως εριξα δεκαετια 90 ρωσιδακι ζουμερο, στην παραλια Κατερινης απλα ζητωντας φωτια για το τσιγαρο :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom