Και παλιά υπήρχαν επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έκαναν ελαφρύ φωτοσόπ στις γκόμενες τις έπαιρναν από ευνοικές γωνίες με καλό φωτισμό,ωραίο background,χλιδάτα ρούχα κτλ αλλά δεν ήταν ψεύτικες.Εδειχναν το μέγιστο που μπορούσε να πιάσει η γκόμενα εμφαινσιακά.
Τώρα με τα φίλτρα οι γκόμενες εξαφανίζουν σπυράκια,μικραίνουν την κοιλιά,αλλάζουν το πρόσωπο,μεγαλώνουν τον κώλο,μακραίνουν τα πόδια,μεγαλώνουν τα μάτια και μικραίνουν τη μύτη,κάνουν ένα σωρό αρχιδιές.Μιλάμε τελείως πλαστές φωτό πλέον πρέπει να μαντέψεις διά της εμπειρίας τι κρύβεται από πίσω.Χαίρω πολύ έτσι με φίλτρα μεταμορφώνομαι και εγώ σε Μπραντ Πιτ με σώμα Σβαρτσενέιγκερ.
Ενας άντρας δύσκολα θα καταφύγει σε τέτοιες πουστιές.
Mεγάλη συζήτηση αυτο,γιατί πολλές φορές και οι άντρες παρουσιάζουν μία ζωή που δεν μπορούν να υποστηρίξουν.Άλλοι δηλώνουν ακόμη και ψεύτικο ύψος,με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται στο ραντεβού..
Και εμένα οι φωτό φαίνονται "αθώες" αλλά δεν είναι,ναρκοπέδιο κανονικό,δεν εννοώ φίλτρα.
Αλλά επειδή απευθύνομαι γαμησιακώς στη γενιά του instagram και έχω δει τι πρόλογο τρώνε,
ειδικά στο μπλοκ αν σκάσεις με κανά διψήφιο σε χιλιάδες,τους προσφέρω την ψευδαίσθηση απλόχερα.
Φυσικά στα πλαίσια που μπορώ να υποστηρίξω,είχα πολλούς ακόλουθους έτσι και αλλιώς εξαιτίας ενός χόμπι που κατέχω.
Αυτό που έχω κάνει είναι πως πληρώνω μέσω PayPal μία φορά το χρόνο/για ένα χρόνο μια εταιρεία με έδρα Σιγκαπούρη που προσφέρει:
-Eυρωπαίους ακόλουθους
-Σπάει την ανίχνευση ψεύτικων ακόλουθων του Ιnstagram
-Σε κάθε ποστ μου εμπλέκονται μέχρι και 30 αγγλόφωνα ψεύτικα προφίλ,
που θα σχολιάσουν επί της φωτό θετικά,σχόλια που τα περνάω φυσικά από προέγκριση
Τίποτα στην τύχη,σημαδεμένη τράπουλα..
Σβετλάνα καλωσήρθες στην εποχή της παπάτζας που τόσο σου αρέσει?