Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
με την πρωην μου ρε τυπε ετρωγα σοκολατες. σιγα μη φαω με μαντραχαλο.

νικος γλυκας ειμαι οχι νικος πισωγλυκας
Νίκο γλύκα μιλάς σοφά, ελπίζω να είσαι από αυτά τα μέλη που διάβαζαν για τουλάχιστον 10 το σάιτ πριν κάνουν εγγραφή...?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.831
Πόντοι
216
Πλέον δεν υπάρχει ξένος,που λόγω εθνικότητας ξεχωρίζει.
Υπάρχει μία διαβάθμιση μεν,αλλά κανείς πλην Αμερικάνων=προοπτική πράσινης κάρτας(για όσες νομίζουν ακόμη ότι η Αμερική είναι η γη της επαγγελίας) δεν έχει κανά τρελό αβαντάζ.
Οι πιο δημοφιλείς άντρες στο μπλοκ,είναι οι ντόπιοι.

Όσο αφορά τους ξένους,όλα εξαρτώνται από το status του ατόμου και της εκάστοτε Σλάβας στην οποία απευθύνεται.
Δεν υπάρχει 7άρι και άνω,κάτω των 30 ετών,που εν έτει 2021 δε θα ψαχτεί με ομοεθνή της
να ανοίξει σπιτικό και θα φάει τον παπά να κατέβει με τον Μήτσο στην Δράμα ή με τον Ούλριχ στο Άνω Πουτσενχόφεν.

Όποιος έχει το status να κατεβάσει μόνιμα τέτοια Σλάβα,έχει και το status να βρει ίδια κλάσης γκόμενα στην πατρίδα του...
Όλα κι όλα τύπε... Με τον Λαρς θα πήγαινε και στο Ουαγκαντουγκού αρκεί να μη γαμάει όσο ανέμπνευστα παίζει :confused: :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
34 χρόνων ,στη χώρα σου.
Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

Τύπε,τώρα μιλάω με Γερμανίδα 31 ετών,πολύ δυνατό μουνί,
που έκανε με τη μία.........τρίδυμα και ο Γερμανός άντρας της
δεν άντεξε το πανηγύρι και έφυγε..

Μου γράφει ότι όποιος τη γνωρίζει,θέλει απλά να τη γαμήσει,
αλλά αυτή το καταλαβαίνει από το πρώτο ραντεβού και τους χειώνει.
Εμένα με ρωτάει στο τέλος αν ήμουν ποτέ σε μακροχρόνια σχέση.

Που να ξερε ότι έπεσε σε ελληνικό ναρκοπέδιο με πούτσες.

Όποιος ξέρει γερμανικά,ας διαβάσει,φρεσκότατο screenshot

1630418463791.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλα κι όλα τύπε... Με τον Λαρς θα πήγαινε και στο Ουαγκαντουγκού αρκεί να μη γαμάει όσο ανέμπνευστα παίζει :confused: :confused:
O άμπαλος και αχώνευτος αυστριακός ήταν πάντα η παραφωνία

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ggthd
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πλέον δεν υπάρχει ξένος,που λόγω εθνικότητας ξεχωρίζει.
Υπάρχει μία διαβάθμιση μεν,αλλά κανείς πλην Αμερικάνων=προοπτική πράσινης κάρτας(για όσες νομίζουν ακόμη ότι η Αμερική είναι η γη της επαγγελίας) δεν έχει κανά τρελό αβαντάζ.
Οι πιο δημοφιλείς άντρες στο μπλοκ,είναι οι ντόπιοι.

Όσο αφορά τους ξένους,όλα εξαρτώνται από το status του ατόμου και της εκάστοτε Σλάβας στην οποία απευθύνεται.
Δεν υπάρχει 7άρι και άνω,κάτω των 30 ετών,που εν έτει 2021 δε θα ψαχτεί με ομοεθνή της
να ανοίξει σπιτικό και θα φάει τον παπά να κατέβει με τον Μήτσο στην Δράμα ή με τον Ούλριχ στο Άνω Πουτσενχόφεν.

Όποιος έχει το status να κατεβάσει μόνιμα τέτοια Σλάβα,έχει και το status να βρει ίδια κλάσης γκόμενα στην πατρίδα του...

Μιλάμε τότε να λάμπει το πρόσωπό τους από χαρά και να σου λένε.Τρελαίνομαι για Ελλάδα.Πέρασα υπέροχα όταν πήγα.
Και όταν τη ρωτάς αν ταξίδεψε Σαντορίνη ή Μύκονο να σου απαντά η Τσέχα μουνάρα στα 90s όχι,μάζευα ροδάκινα στη Βέροια.Η δούλεψα κωλόμπαρο Κατερίνη.
Το ίδιο και οι Πολωνέζες τότε στα νησιά δεν έβλεπες καμία Πολωνέζα τουρίστρια.Αντε να ερχόταν καμιά να δουλέψει σεζόν.
Πήγαινα τις Τσέχες Μπάτη,Αλιμο και Αίγινα και τρελαίνονταν από τη χαρά τους.Και τώρα απαξιούν,σου λένε το νερό είναι βρώμικο κτλ,θέλουν Πάρο,Κέρκυρα και πάνω.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω βρει μερικές πολύ δυνατές καινούργιες σπονσορέτς ετοιμάζω εξόρμηση στα μουνολίβαδα.Για να δούμε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μιλάμε τότε να λάμπει το πρόσωπό τους από χαρά και να σου λένε.Τρελαίνομαι για Ελλάδα.Πέρασα υπέροχα όταν πήγα.
Και όταν τη ρωτάς αν ταξίδεψε Σαντορίνη ή Μύκονο να σου απαντά η Τσέχα μουνάρα στα 90s όχι,μάζευα ροδάκινα στη Βέροια.Η δούλεψα κωλόμπαρο Κατερίνη.
Το ίδιο και οι Πολωνέζες τότε στα νησιά δεν έβλεπες καμία Πολωνέζα τουρίστρια.Αντε να ερχόταν καμιά να δουλέψει σεζόν.
Πήγαινα τις Τσέχες Μπάτη,Αλιμο και Αίγινα και τρελαίνονταν από τη χαρά τους.Και τώρα απαξιούν,σου λένε το νερό είναι βρώμικο κτλ,θέλουν Πάρο,Κέρκυρα και πάνω.
Άσε τις αναδρομές στο παρελθόν,γιατί σε βλέπω να αρχίσεις να ανεβάζεις και εσύ φωτογραφίες από το Κιλιμάντζαρο και να γράφεις στο site του National Geographic:confused:

Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί,είναι τι γίνεται τώρα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άσε τις αναδρομές στο παρελθόν,γιατί σε βλέπω να αρχίσεις να ανεβάζεις και εσύ φωτογραφίες από το Κιλιμάντζαρο και να γράφεις στο site του National Geographic:confused:

Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί,είναι τι γίνεται τώρα.

Εγώ και τώρα είμαι ενεργός.Είχα την Τσέχα πριν τρεις βδομάδες,καλή κουλτούρα δεν έχουν αλλάξει πολύ οι Τσέχες.Και την Πολωνέζα τον Ιούνιο,τρελιάρες και καυλιάρες όπως πάντα.
Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται καν με Τσεχία,Πολωνία ενώ έχει πολλές ευκαιρίες.Βέβαια το Κίεβο παραμένει νούμερο ένα σταθερή αξία.

Τελευταία τροποποίηση:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.831
Πόντοι
216
Αυτά όλα έχουν οικονομικό κίνητρο,πηγάζουν από μελέτες.Σου λέει για να μπει η γυναίκα στην παραγωγή πρέπει να μπορεί να παχύνει,να νιώθει καλά,να έχει επιλογές,δικαιώματα άρα φεμινισμός.Για να έχεις ανάπτυξη χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια άρα μετανάστες και λαθρο.Για να έχεις ποιότητα χρειάζονται πούστιδοι.
Οπότε για να σε χρηματοδοτήσω ώστε να μπορώ να κερδίσω πρέπει να έχεις τις προυποθέσεις της ανάπτυξης δηλαδή φεμινισμό,λοάτκι,πουστισμό,λάθρο κτλ όλα αυτά πάνε πακέτο.Οχι σα φιλοσοφία,δικαιώματα κτλ αλλά για οικονομικούς λόγους.
Εγώ ας πούμε βγάζω την αντίθετη θεωρία οτι η οικονομία πάει καλά όταν οι άντρες γαμάνε καλά.Αυτός θα σου πει όχι γιατί για να καυλώσει αυτός καταπιέζεται η γυναίκα αντί να ασχολείται με την εργασία της κοιτάει τις δίαιτες,τα μέικ απ,τα νύχια και ξοδεύει χρόνο σε μη παραγωγικές δραστηριότητες οπότε πέφτει η οικονομία.Οπότε καπιταλισμός και φεμινισμός κτλ ταυτίζονται στις επιδιώξεις και επιβάλλουν αυτή την ιδεολογία.
Εντάξει κάτι αντίστοιχο είχε πει στη συνέντευξη του στον Jones και ο Aaron Russo, που του αποκάλυψε τάχα ο Ροκφέλερ οτι στηρίζουν τη γυναικεία απελευθέρωση για φορολογικούς λόγους και παρκάροντας τα παιδιά στο σχολείο το κράτος θα αναλάβει να αντικαταστήσει σταδιακά την ανατροφή τους από την οικογένεια κ.λ.π.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέλουν τις γυναίκες στην παραγωγή.Αυτό ρίχνει αυτομάτως τα στάνταρτς.Ενας υποάντρας μπορεί να συγκρίνει τον εαυτό του με γυναίκες αφού αυτή τεμπελιάζει θα κάνω το ίδιο και εγώ αφού παίρνει αβέρτα αναρρωτικές θα παίρνω και εγώ αλλά δε γίνεται αποδεκτό στο δυτικό κόσμο.
Εκτός αν μπει στην κατηγορία ευαίσθητου.Σαν άντρας θεωρείσαι γουρουνίσιος,μπορούν να σε προσβάλουν να σε κοροιδέψουν κτλ και δε δικαιούσαι να αντιδράσεις ενώ στις γυναίκες δικαιολογούνται υστερίες,αρχιδιές κτλ.
Εμείς επωφελούμαστε έμμεσα από την πτώση των στάνταρτς αλλιώς στη δουλειά θα ήταν όπως στο στρατό αυστηρές ιεραρχίες,κάρφωμα,υπερωρίες,γαμωσταυρίδια κτλ.Οι γκόμενες τα κάνουν όλα πιο εύκολα.

Σλαβικές χώρες δε θέλουν καν να δουλέψουν οι γκόμενες θέλουν να κάνουν μια ελαφριά ευχάριστη δουλειά και να καθαρίζει οικονομικά ο άντρας.Για αυτό οι Σλάβες έχουν ανάγκη ψάχνουν άντρα απεγνωσμένα είναι βασικό για την επιβίωση και την ευζωία τους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τσεχία είναι ντεμί η κατάσταση,οι γκόμενες δουλεύουν αλλά όχι πολύ φανατικά,έχουν και το χρόνο για τη διασκέδασή τους.Πολωνία έχει μερικές κωλοπετσωμένες με τη δουλειά αλλά ξεδίνουν με δυνατά μπούκια.
Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία καραπουτσαριό,δε δουλεύουν καθόλου ή δουλεύουν πολύ χαλαρά.Θυμάμαι είχα πάει τράπεζα στο Κρεμεντσούγκ και βλέπω μέσα τις υπαλλήλους,η μία χτένιζε τα μαλλιά της άλλης,η άλλη έβαφε τα νύχια των ποδιών,η άλλη μιλούσε στο τηλέφωνο με το γκόμενο και έβαφε τα χείλια στον καθρέφτη και η άλλη έτρωγε.Οταν ρώτησα να εξυπηρετηθώ μου είπαν οτι μόνο μία μπορούσε να το κάνει που εκείνη τη στιγμή έκανε διάλλειμμα.(οι άλλες υποτίθεται ήταν εν ώρα εργασίας).
Αυτά τα κουλά τα τελείως γυναικεία να βάφεται η άλλη δημοσίως σε ώρα εργασίας,να φοράνε σούπερ μίνι,τακούνια στο γραφείο κτλ τα βλέπεις πολύ συχνά σε σλαβικές χώρες.Υποθέτω τα αφεντικά θα ρίχνουν πούτσους αβέρτα,θέλουν τις υπαλλήλους ανά πάσα στιγμή έτοιμες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγώ και τώρα είμαι ενεργός.Είχα την Τσέχα πριν τρεις βδομάδες,καλή κουλτούρα δεν έχουν αλλάξει πολύ οι Τσέχες.Και την Πολωνέζα τον Ιούνιο,τρελιάρες και καυλιάρες όπως πάντα.
Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται καν με Τσεχία,Πολωνία ενώ έχει πολλές ευκαιρίες.Βέβαια το Κίεβο παραμένει νούμερο ένα σταθερή αξία.
Bρε ενεργός είσαι,όπως αρκετοί που γράφουμε εδώ,αλλά οι αναφορές στο τι συνέβαινε πριν 20χρόνια είναι περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς...

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν ούτε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική να πάνε...

Ποιες Πολωνίες και Τσεχίες..
Και εμείς χωρίς δυτικό μισθό,θα ψάχναμε τις προσφορές της RyanAir και της LOT..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι ενεργοί και σκοράρουν. Ολες αυτές οι εθνικότητες έρχονται πλέον μέσα στην έδρα τους. Ετσι και αλλιώς είτε εδώ είτε εκεί.. λεφτά θα δώσεις για να μπει το γκολ!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Bρε ενεργός είσαι,όπως αρκετοί που γράφουμε εδώ,αλλά οι αναφορές στο τι συνέβαινε πριν 20χρόνια είναι περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς...

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν ούτε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική να πάνε...

Ποιες Πολωνίες και Τσεχίες..
Και εμείς χωρίς δυτικό μισθό,θα ψάχναμε τις προσφορές της RyanAir και της LOT..

Εμείς όμως οργώναμε τα μουνολίβαδα και τώρα βλέπεις τον άλλον να λέει είμαι 24 ετών και θέλω να έρθει η γκόμενα εδώ χωρίς να χρειαστεί να πάω εγώ εκεί.

https://www.bourdela.com/forum/threads/pos-na-gnoriso-gkomenes-apo-proin-anatoliko-mplok.323366/

Ενώ εμείς ήμασταν μες στις καύλες τότε πώς θα ταξιδέψουμε,να εξερευνήσουμε τα μουνολίβαδα,πεταγόμουν από το ένα μέρος στο άλλο.Εξαψη αδρεναλίνη,περιπέτεια κι έτσι.Να προσγειώνεσαι και να μην ξέρεις τι θα συναντήσεις.
Τώρα ο άλλος τα θέλει όλα έτοιμα να παραγγείλει τη γκόμενα να έρθει σπίτι ενώ αυτός παίζει Pro.Μιλάμε για ΠΑΣΟΚ νοοτροπία φάση.Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εμείς όμως οργώναμε τα μουνολίβαδα και τώρα βλέπεις τον άλλον να λέει είμαι 24 ετών και θέλω να έρθει η γκόμενα εδώ χωρίς να χρειαστεί να πάω εγώ εκεί.

https://www.bourdela.com/forum/threads/pos-na-gnoriso-gkomenes-apo-proin-anatoliko-mplok.323366/

Ενώ εμείς ήμασταν μες στις καύλες τότε πώς θα ταξιδέψουμε,να εξερευνήσουμε τα μουνολίβαδα,πεταγόμουν από το ένα μέρος στο άλλο.Εξαψη αδρεναλίνη,περιπέτεια κι έτσι.Να προσγειώνεσαι και να μην ξέρεις τι θα συναντήσεις.
Τώρα ο άλλος τα θέλει όλα έτοιμα να παραγγείλει τη γκόμενα να έρθει σπίτι ενώ αυτός παίζει Pro.Μιλάμε για ΠΑΣΟΚ νοοτροπία φάση.Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ κτλ.

Αυτό ισχύει σε πανευρωπαϊκό πλέον επίπεδο για τη νέα γενιά.
Υπάρχει αδυναμία κατανόησης του συσχετισμού μεταξύ καταβληθείσας προσπάθειας και αποτελέσματος.
Υπάρχει επίσης απροθυμία για ότι περιλαμβάνει φυσικό πόνο και ταλαιπωρία.
Αν ήταν δυνατόν να γαμήσουν και μέσα από την οθόνη θα το έκαναν.

Στην Πράγα oι πιο δημοφιλείς ξεναγήσεις τα τελευταία χρόνια δεν είναι το κάστρο και τα μουσεία,
αλλά εκείνες που περιλαμβάνουν τα σημεία που μπορεί να βγάλει κανείς τις
καλύτερες selfies.

Άλλη γενιά,άλλα ήθη...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Tώρα θα σου πει ο άλλος οτι είχε πέσει πολύ αγαμία εκεί που ήσουν, γι' αυτό έτρεχες στα μουνολίβαδα με βάρκα την ελπίδα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σλαβικές καταστάσεις.Βλέπετε πόσο καυλιάρες είναι οι Σλάβες.Προοργασμική κατάσταση.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Τελευταία τροποποίηση:

Stories