Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Όποιος έχει το status να κατεβάσει μόνιμα τέτοια Σλάβα,έχει και το status να βρει ίδια κλάσης γκόμενα στην πατρίδα του...
Ο τύπος με το status δεν μπορεί πλέον να βγάλει εύκολα σλάβα και στη χώρα του θα ψάξει αρκετά για να βρει κάτι καλό ενώ ο αντίστοιχος ανατολικός έχει απιστευτες επιλογές, με λίγα λόγια οι γονοι και οι ψωλαδες του μπλοκ βγάζουν απίστευτα μουνιά και ασύγκριτα πιο εύκολα από τους αντίστοιχους δυτικούς

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Όποιος έχει το status να κατεβάσει μόνιμα τέτοια Σλάβα,έχει και το status να βρει ίδια κλάσης γκόμενα στην πατρίδα του...
Για να παντρευτει ναι μπορει να βρει αντιστοιχη ελληνιδα, γνωριζουμε ολοι λιγο πολυ καποια παραδειγματα.
Να ειναι ομως ελευθερος και να γαμαει συχνα πολλες και καλες (8αρια ας πουμε) δεν γινεται στην χωρα μας οπως το κανει ανετα ο αντιστοιχος ανατολικος που εχει παρομοιο status.

Αυτοι που ισχυριζονται οτι το κανουν αν δεν ψευδονται ηθελημενα τοτε προφανως τα 5αρια - 6αρια που πραγματι γαμανε τα εχουν στο μυαλο τους για μουναρες ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ο τύπος με το status δεν μπορεί πλέον να βγάλει εύκολα σλάβα και στη χώρα του θα ψάξει αρκετά για να βρει κάτι καλό ενώ ο αντίστοιχος ανατολικός έχει απιστευτες επιλογές, με λίγα λόγια οι γονοι και οι ψωλαδες του μπλοκ βγάζουν απίστευτα μουνιά και ασύγκριτα πιο εύκολα από τους αντίστοιχους δυτικούς
Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι συστηματικά,δηλαδή μετά το 2015(είχα επισκεφτεί για άσχετους λόγους και πριν κάποια από αυτά τα μέρη) και στοχεύοντας σε ηλικίες κάτω των 30,δεν έχει υπάρξει πουθενά μέρος που να υπερτερεί ένας ξένος,
έναντι ενός ντόπιου.
Η μόνη αλλαγή για μένα,ήταν όταν έμεινα μόνιμα Πράγα και όντως στην αρχή έκανα ειλικρινείς προσπάθειες να μείνω για πάντα.
Εκεί άνοιξε μία τελείως άλλη προοπτική,με άλλης κλάσης γκόμενες,που φυσικά και σε 10 μέρες που θα πάω,
δεν μπορώ πλέον να απευθυνθώ.
Γιατί και σύστημα βολκάνο να παίξεις,πρέπει να περάσεις shit tests και αν τα περάσεις τέτοιες γκόμενες δεν ασχολούνται με ONS,
οπότε όπως έγραψε και ο Αρχηγός,προοπτική 3ημέρου και instafuck με κάτι αξιόλογο δεν παίζει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για να παντρευτει ναι μπορει να βρει αντιστοιχη ελληνιδα, γνωριζουμε ολοι λιγο πολυ καποια παραδειγματα.
Να ειναι ομως ελευθερος και να γαμαει συχνα πολλες και καλες (8αρια ας πουμε) δεν γινεται στην χωρα μας οπως το κανει ανετα ο αντιστοιχος ανατολικος που εχει παρομοιο status.

Αυτοι που ισχυριζονται οτι το κανουν αν δεν ψευδονται ηθελημενα τοτε προφανως τα 5αρια - 6αρια που πραγματι γαμανε τα εχουν στο μυαλο τους για μουναρες ...
Νομίζω ότι στην Ελλάδα αυτοί που παίζουν τέτοια μπάλα είναι ούτε το 1% των αντρών,
ενώ ναι,στο μπλοκ το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι ευκολότερο και πιο ποιοτικό για τους ντόπιους.

Οι γυναίκες είναι ο κύριος λόγος να μεταναστεύσει κάποιος από την Ελλάδα.
Αν πάει στη χώρα που κατοικούν οι γυναίκες που γουστάρει πιο πολύ,
θα βρει άκρη και στα υπόλοιπα..
Να πάει όμως σε νορμάλ ηλικία,όχι σαν αυτούς..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι συστηματικά,δηλαδή μετά το 2015
τυπε το 2015 εννοειται οτι ηταν πολυ αργα,επισης σε ολες αυτες τις χωρες ολα αυτα τα χρονια εχει αναλυθει πλεον διεξοδικα μεσω του τυπου και των εκδοσεων το φαινομενο που ζησαν με τους ξενους γαμπρους με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται στην κοινη γνωμη αυτων των κοινωνιων,αρκει να σου πω οτι τα πρωτα δυνατα ανατολικα μουνια που γαμησαν αραπηδες ηταν οι Ουγγαρεζες μετα ανοιξαν οι άλλες,τωρα εκει το 75% της κοινωνιας ειναι δεξια-ακροδεξια,ακομα και στην Ουκρανια υπαρχουν συνεχεις δημοσιευσεις που αναλυουν γιατι μια κοπελα δεν πρεπει να φυγει και να παει να μεινει μονιμα στη χωρα του ξενου συντροφου της,ολα αυτα καθοριζουν τις συμπεριφορες
Νομίζω ότι στην Ελλάδα αυτοί που παίζουν τέτοια μπάλα είναι ούτε το 1% των αντρών,
ακριβως,1%,δεν καταλαβαινουν ποσο μικρο ειναι αυτο το ποσοστο συν το οτι αυτο το ποσοστο εχει να αντιμετωπισει και φαινομενα Σεμεδο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τυπε το 2015 εννοειται οτι ηταν πολυ αργα,επισης σε ολες αυτες τις χωρες ολα αυτα τα χρονια εχει αναλυθει πλεον διεξοδικα μεσω του τυπου και των εκδοσεων το φαινομενο που ζησαν με τους ξενους γαμπρους με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται στην κοινη γνωμη αυτων των κοινωνιων,αρκει να σου πω οτι τα πρωτα δυνατα ανατολικα μουνια που γαμησαν αραπηδες ηταν οι Ουγγαρεζες μετα ανοιξαν οι άλλες,τωρα εκει το 75% της κοινωνιας ειναι δεξια-ακροδεξια,ακομα και στην Ουκρανια υπαρχουν συνεχεις δημοσιευσεις που αναλυουν γιατι μια κοπελα δεν πρεπει να φυγει και να παει να μεινει μονιμα στη χωρα του ξενου συντροφου της,ολα αυτα καθοριζουν τις συμπεριφορες
Το 2015 ήταν αργά,ακόμη και για να πάρω μία γεύση από σλαβικό φολκλόρ μιας και σε πολλές μεγαλουπόλεις η δυτικοποίηση
ήταν πολύ μεγάλη.
Εντάξει,το προσπάθησα αρκετά,π.χ. υπερσιβηρικό έστω και χωρίς να φτάσω στο τέλος.
Επισκέφτηκα όμως μέρη που είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα από ΕΣΣΔ.

Στην Τσεχία μου έλεγαν ότι κάποιες Τσέχες δεκαετία 90 που το έπαιζαν προχωρημένες και γκαστρώθηκαν με μαύρους,
πλέον είναι χωρισμένες και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους..

Δεν χρειάζονται καν δημοσιεύσεις,όλες έχουν μία ιστορία από γνωστή που ειδικά γάμος με μάο-μάο ήταν τελικά ασύμβατος και έμεινε η κοπέλα με το παιδί στην αγκαλιά.

Τώρα που είπες Ουγγαρέζα,πριν κατέβω Ελλάδα γνώρισα μέσω χόμπι μία.
Ήταν στην παρέα,ζήτησε μόνη της το τηλέφωνό μου από τρίτη γκόμενα και μου έστειλε στο Whatsapp.
32 χωρισμένη με παιδί,οπότε την καταχώρισα στη λίστα "εύκολο γαμήσι".
Αυτό που δεν μου είχε πει,ήταν τι εθνικότητα ήταν ο πατέρας,ο οποίος ήταν αφγανός και μάλιστα από ξεπέτα..
Έχω ακόμη ένα μήνυμά της που όταν τη ρώτησα μου απάντησε:
"Έχει σημασία από που είναι ο πατέρας;Μπορεί να ήταν Παραγουανός,Κινέζος,Αμερικάνος.
Το ίδιο δεν είναι;"
Kαι της απάντησα:
"Φυσικά και δεν είναι το ίδιο,δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό με Ευρωπαίες που δε σέβονται ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό"
Και αν νομίζετε ότι με έβρισε ή με μπλόκαρε,μου στέλνει μηνύματα ακόμη..:confused:
Σαν να μην της έστειλα ποτέ το συγκεκριμένο μήνυμα:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.560
Πόντοι
22.266
ο μεσος ελληνας και να μεταναστευσει ομως για ελλεηνιδιολα παει μετα.......

και θα σου πει μια χαρα ειναι οι ελληνιδες, οι σλαβες ειναι τσουλες, χαχαχαχα
Εσύ ποιος είσαι πάλι;;; :smiling-face-with-heart-eyes:

Άντε λέγε ,μια παρέα είμαστε εδώ :grouphug:ας μην φοράμε μαακες:confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
70-75% τυπε σε μια χωρα που καποτε γυριζαν τσοντες στα λεωφορεια, καταλαβες τι παιχτηκε εκει για να γινει αυτη η στροφη,αυτη ειναι outcast εκει
Aυτή με το παιδί μου είπε από μόνη της πως από τότε που έκανε το παιδί,κάποιοι άντρες την προσεγγίζουν μόνο "σωματικά".
Δηλαδή τι φαντάστηκε αυτή;
Ότι θα κάνω σχέση μαζί της και θα την πηγαίνω Ελλάδα μαζί με το μικρό Χασάν;
Oι γονείς μου θα με πάνε για εξορκισμό και οι φίλοι μου στον τρελογιατρό.
Λες και αυτή όταν πηγαίνει Ουγγαρία,δεν τρώει καραμούζα από τον περίγυρό της..

Εν τω μεταξύ μίλησα σε μία καλή στο μετρό και έπεσα πάλι σε Ουγγαρέζα..

1630404416646.jpg

Της έγραψα αν χάνω κάτι που δεν πολυνταραβερίζομαι με Ουγγαρέζες,
και αυτή μου γράφει ότι είναι όμορφες γυναίκες...
Λέει ότι θα δει πότε έχει ρεπό να συναντηθούμε,αλλά φοβάμαι μη μου βγει και αυτή αραπογυφτογαμημένη,οπότε λέω να την βάλω προς στιγμήν στον πάγο:confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
αν ειναι μουνος προχωρα,σκεψου θετικα,Γερμανια εισαι,ουτε Αγγλια ουτε γαλλοφωνες χαβουζες ,εχεις ενα καποιο σανσ να μην ειναι blacked
To ωραίο είναι ότι άμα είσαι ξένος και κάνεις μία ψιλοαθώα ερώτηση για το αν η γκόμενα
έχει νταραβεριστεί ξανά με ξένους,δεν πάει ο νους τους γιατί ρωτάς,
οπότε απαντάνε ειλικρινά,ειδικά αν θέλουν να το παίξουν "προχωρημένες".
Και όταν τις καραμουζιάσω,τους έρχεται απότομο...
Γιατί και λόγω δουλειάς,δεν με περιμένουν "συντηρητικό",αλλά πιο "προχωρημένο"..

Όντως είναι καλό μουνί,θα της κάνω ερώτηση παγίδα για τον Ορμπάν και θα κινηθώ αναλόγως :confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ειδικά αν θέλουν να το παίξουν "προχωρημένες".
Όντως είναι καλό μουνί,θα της κάνω ερώτηση παγίδα για τον Ορμπάν και θα κινηθώ αναλόγως :confused:
τυπε με Βικτωρ θα σου πει ψεμματα και θα καρφωθεις,η σιγουρη τακτικη για αληθεια ειναι να φανεις προχω και να δειξεις οτι επικροτεις τις προχω αλλα και για αυτο πρεπει να μην υπερβάλλεις και να φανεις πειστικός,η καταγωγη σου αλλωστε φανερωνει οτι το λαμβανεις υποψιν και το ξερουν,ουτε Ολλανδος ούτε Αγγλος είσαι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τυπε με Βικτωρ θα σου πει ψεμματα και θα καρφωθεις,η σιγουρη τακτικη για αληθεια ειναι να φανεις προχω και να δειξεις οτι επικροτεις τις προχω αλλα και για αυτο πρεπει να μην υπερβάλλεις και να φανεις πειστικός,η καταγωγη σου αλλωστε φανερωνει οτι το λαμβανεις υποψιν και το ξερουν,ουτε Ολλανδος ούτε Αγγλος είσαι
Με Βίκτωρ παίζει να γίνει και το ακραίο σενάριο να μου τον κράξει,γιατί έτσι μπορεί να νομίζει ότι είναι αρεστή στην γυφτοτσιμπουκωμένη δυτική Ευρώπη :confused:
Στην Γερμανία τον κράζουν τα media μέρα-νύχτα.
Η άλλη με το παιδί φαινόταν εναλλακτική,αυτή φορούσε ωραίο φορεματάκι,δέχτηκε και το φλερτ μου χωρίς να κομπλάρει.
Για να δούμε...

• Like
Αντιδράσεις: poppop

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
ενώ ναι,στο μπλοκ το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι ευκολότερο και πιο ποιοτικό για τους ντόπιους.

Οι γυναίκες είναι ο κύριος λόγος να μεταναστεύσει κάποιος από την Ελλάδα.
Αν πάει στη χώρα που κατοικούν οι γυναίκες που γουστάρει πιο πολύ,
θα βρει άκρη και στα υπόλοιπα..
Να πάει όμως σε νορμάλ ηλικία,όχι σαν αυτούς..

χαχα γαμησε το βιντεο.

Ο ψηλος κατι θα πηδαγε αν ηταν περισσοτερο αντρας.
Ο σχιστοματης φαινεται απελπισμενος λουσερακος αν και παλαιοτερα ειχε καλο γκομενακι σρι λανκα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ουγγαρεζα που εψαχνε αντρα με empathy και ηταν 1.71, με εκανε ανματσ στο τιντερ οταν ακουσε πως ειμαι 1.82 (αφου ρωτησε).

empathy στα ουγγαρεζικα μαλλον σημαινει 1.90, πουτσαρας με φραγκα. Κατι σαν το Σαββιδη δηλαδη.

Εχω κρατησει φωτος αλλα δε θα πεσω τοσο χαμηλα ωστε να μοιρασω
Χώρα;Hλικία;
Για να ξέρω σε ποιο ράφι και με πόσες γάτες να στη βάλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom