τυπε το 2015 εννοειται οτι ηταν πολυ αργα,επισης σε ολες αυτες τις χωρες ολα αυτα τα χρονια εχει αναλυθει πλεον διεξοδικα μεσω του τυπου και των εκδοσεων το φαινομενο που ζησαν με τους ξενους γαμπρους με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται στην κοινη γνωμη αυτων των κοινωνιων,αρκει να σου πω οτι τα πρωτα δυνατα ανατολικα μουνια που γαμησαν αραπηδες ηταν οι Ουγγαρεζες μετα ανοιξαν οι άλλες,τωρα εκει το 75% της κοινωνιας ειναι δεξια-ακροδεξια,ακομα και στην Ουκρανια υπαρχουν συνεχεις δημοσιευσεις που αναλυουν γιατι μια κοπελα δεν πρεπει να φυγει και να παει να μεινει μονιμα στη χωρα του ξενου συντροφου της,ολα αυτα καθοριζουν τις συμπεριφορες
Το 2015 ήταν αργά,ακόμη και για να πάρω μία γεύση από σλαβικό φολκλόρ μιας και σε πολλές μεγαλουπόλεις η δυτικοποίηση
ήταν πολύ μεγάλη.
Εντάξει,το προσπάθησα αρκετά,π.χ. υπερσιβηρικό έστω και χωρίς να φτάσω στο τέλος.
Επισκέφτηκα όμως μέρη που είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα από ΕΣΣΔ.
Στην Τσεχία μου έλεγαν ότι κάποιες Τσέχες δεκαετία 90 που το έπαιζαν προχωρημένες και γκαστρώθηκαν με μαύρους,
πλέον είναι χωρισμένες και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους..
Δεν χρειάζονται καν δημοσιεύσεις,όλες έχουν μία ιστορία από γνωστή που ειδικά γάμος με μάο-μάο ήταν τελικά ασύμβατος και έμεινε η κοπέλα με το παιδί στην αγκαλιά.
Τώρα που είπες Ουγγαρέζα,πριν κατέβω Ελλάδα γνώρισα μέσω χόμπι μία.
Ήταν στην παρέα,ζήτησε μόνη της το τηλέφωνό μου από τρίτη γκόμενα και μου έστειλε στο Whatsapp.
32 χωρισμένη με παιδί,οπότε την καταχώρισα στη λίστα "εύκολο γαμήσι".
Αυτό που δεν μου είχε πει,ήταν τι εθνικότητα ήταν ο πατέρας,ο οποίος ήταν αφγανός και μάλιστα από ξεπέτα..
Έχω ακόμη ένα μήνυμά της που όταν τη ρώτησα μου απάντησε:
"Έχει σημασία από που είναι ο πατέρας;Μπορεί να ήταν Παραγουανός,Κινέζος,Αμερικάνος.
Το ίδιο δεν είναι;"
Kαι της απάντησα:
"Φυσικά και δεν είναι το ίδιο,δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό με Ευρωπαίες που δε σέβονται ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό"
Και αν νομίζετε ότι με έβρισε ή με μπλόκαρε,μου στέλνει μηνύματα ακόμη..
Σαν να μην της έστειλα ποτέ το συγκεκριμένο μήνυμα