Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Τύπε , δεν υπολογίζω τίποτε.
Έτοιμα πακέτα ψάχνω .
Και δεν βρίσκω.
500 ζητάνε σάπιες βίζιτες για 2 ώρες.

Που στο διαλο ειναι αυτες οι σαπιες βιζιτες που θελουν 500 το 2ωρο οταν στα γραφεια παιρνουν 240-300? :rolleyes:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Λακη μη τα ξαναλεμε παλι, δεν εχω κατι μαζι σου.

Ειχες την ευκαιρια σου οταν στο προτεινα ανοιχτα να ερθεις να δεις την αληθεια απο κοντα, δεν ηρθες, δεν απαντησες καν.

Τωρα τι μου ζαλιζεις τα αρχιδια;

Δεν θα ασχοληθω μαζι σου φιλε, γινε μανατζερ του εαυτου σου.
δεν μπορεί τυπε μαζεύει αλλα δεκαπέντε ναυάγια και πίνουν Τζόνι Γουόλκερ σε γιαφκα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
7 πούτσους τη μέρα δύσκολα ρίχνεις.Το ρεκόρ μου είναι 5 πούτσοι σε διαφορετικές γκόμενες.
Με μία γκόμενα 3 πούτσους το πολύ.
Είχα μια Τσεχα 187 ξανθιά μουνάρα το 2008 από τη βαθιά Τσεχία που φόραγε διάφραγμα,αυτή την είχα ξεσκίσει 3 ή 4 φορές τη μέρα.Αθηνα χάζευαν όλοι μαζί της αλλά δεν μπορούσαν να της πιάσουν κουβέντα γιατί μίλαγε μόνο Τσέχικα.
ο τραλαλακης αρχηγέ ρίχνει 19 το 24ωρο κατά τα λεγόμενα του

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο τραλαλακης αρχηγέ ρίχνει 19 το 24ωρο κατά τα λεγόμενα του

Η Τσεχα είχε τρελλή τεχνική και ήταν φοβερά εμφανισιμη οπότε τα έριχνες τα 4.Αυτο δε μου έχει τύχει με άλλη γκόμενα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Η Τσεχα είχε τρελλή τεχνική και ήταν φοβερά εμφανισιμη οπότε τα έριχνες τα 4.Αυτο δε μου έχει τύχει με άλλη γκόμενα.

Τύπε εσύ μιλάς για άνδρες που γαμάνε.
Δεν είναι όλοι έτσι όμως!
Δεν γαμάνε όλοι.
Υπάρχουν και οι άλλοι ....

2837315_10_o.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Δεν γαμάνε όλοι.

2837315_10_o.jpg
έτσι ρε τραλαλακη κάντο μας πενηνταρακια 19 ήταν το σύνολο αυτά που έριξες και αυτά που έφαγες

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Την γνώρισε στο Facebook και του απέσπασε με απάτη 7.600 ευρώ

Εξαπάτησε κάτοικο Ρόδου που της πλήρωσε ανύπαρκτα χρέη της στη Βουλγαρία

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε μια 45χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, που κρίθηκε ερήμην ένοχη απάτης κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, στις 3 Φεβρουαρίου 2014 η κατηγορούμενη κάλεσε μέσω τηλεφώνου από τη Βουλγαρία έναν κάτοικο της Ρόδου, στον οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα ερχόταν στο νησί, για να τον συναντήσει, σε συνέχεια της διαδικτυακής τους γνωριμίας μέσω του facebook και του παράστησε ψευδώς, ότι βρισκόταν ήδη στο αεροδρόμιο της Σόφιας, με σκοπό να έρθει στη Ρόδο μέσω Αθηνών, αλλά ότι εξαιτίας κάποιων οφειλών που είχε, οι Βουλγαρικές Αρχές δεν της επέτρεπαν να αναχωρήσει από τη βουλγαρική επικράτεια, αν δεν πλήρωνε προηγουμένως τα χρέη αυτά.

Στη συνέχεια και αφού o άνδρας επείσθη από τα λεγόμενά της και της απέστειλε υπό μορφή εμβάσματος το ποσό των 860 ευρώ για να τη διευκολύνει, εκείνη του τηλεφώνησε εκ νέου και του παράστησε, ότι δήθεν υπήρχαν κι άλλα χρέη, ότι για το λόγο αυτό η πτήση της είχε αναβληθεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ότι θα έπρεπε εκείνος να της στείλει κι άλλα χρήματα, προκειμένου τελικώς εκείνη να έρθει στη Ρόδο.

Το θύμα πείστηκε εκ νέου για την αλήθεια των ισχυρισμών της και της απέστειλε με τέσσερα διαδοχικά εμβάσματα μέχρι και το απόγευμα της 5ης Φεβρουαρίου 2014 τα ποσά των 1.225, 1.400, 2.100 και 2.100 ευρώ αντίστοιχα, πράξεις στις οποίες δεν θα είχε προβεί, αν γνώριζε την αλήθεια, ότι δηλαδή κανένα χρέος δεν υπήρχε, για να εμποδίσει την έξοδο της κατηγορουμένης από τη Βουλγαρία.

Αποτέλεσμα της απατηλής συμπεριφοράς της κατηγορουμένης ήταν να υποστεί ο εγκαλών συνολική περιουσιακή ζημία ποσού 7.685 ευρώ, με ισόποσο παράνομο περιουσιακό όφελος της κατηγορουμένης. Στις 6 Φεβρουαρίου 2014 η κατηγορουμένη επιχείρησε εκ νέου να αποσπάσει χρήματα από τον Ροδίτη και συγκεκριμένα του παράστησε εκ νέου τηλεφωνικώς, ότι έπρεπε προτού έλθει στην Ελλάδα, να ξεχρεώσει το δάνειο, που δήθεν είχαν λάβει οι αποβιώσαντες γονείς της και το οποίο ανέρχετο στο ποσό των 5.000 ευρώ, γεγονός δηλαδή εξ ολοκλήρου ψευδές, αφού κανένα τέτοιο δάνειο δεν υπήρχε, ζητώντας του και πάλι να της στείλει χρήματα.

Ευτυχώς για τον κάτοικο της Ρόδου, αυτή τη φορά δεν επείσθη από τους ισχυρισμούς της και γλίτωσε τα 5.000 ευρώ. Φυσικά, ο ίδιος δεν είδε ποτέ από κοντά την 45χρονη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο βαλκανιος φουκαριαρης και ο παιχτης τι εγιναν;

Τωρα εχει ριξει στη μαχη νεο αιμα, σκληρα παιδια.

Ο παιχτης σε προταση μου να βρεθουμε να πιουμε ποτο και να δουμε αν θα γραφει ο αφηνιασμενος, δηλωσε οτι μενει σε αλλη ηπειρο...χαχαχαχαχαχαχα....

Με το στριμωγμα, αρχιζουν και βριζουν, μεσα στη παρανοια πνιγονται απο τα ψυχοσωματικα και τα ψυχωτικα τικ και τους πιανει πανικος...σβουριζουν γυρω γυρω απο το γραφειακι αφηνιασμενοι ολοι μαζι...

Αφηνιασμενος. Ανεβαζει φωτο απο κοπελες που απλα βρηκε στο διαδικτυο και σε αυτο βρισκει και υπερασπιστες...

Μια φωτο με τη πουτσα μεσα σε μουνι απο μουναρα, δεν υπαρχει ουτε και θα υπαρξει ποτε.

Αφου θελεις να ανεβαζεις φωτο, ανεβασε μια φωτο με τη πουτσα σου μεσα σε μουναρα δυνατης γκομενας. Δεν υπαρχει.

Λες οτι κινεις παγκοσμιες οικονομιες, σελιδα 109 φιλε. Ελα εκει να σε δουμε.

Μας ειπες παπαρες, ελα σε ενα σημειο πανω στο χαρτη που και η καλημερα κοστιζει. Ελα να σε δω σε μαγαζι που δεν εχει οριο ποσα μπορεις να ξοδεψεις.

Σελιδα 109 βαλκανιε μαγκα που μας ειπες ολους παπαρες και αδεκαρους.

Ακου πως θα παιξει, χαλας στη πρωτη γυρα 1000 ευρω, φερνεις ενα μουνι 8αρι.

Δευτερη γυρα, χαλαω 5000 ευρω και φερνω επιτοπου 3 μουνια 8αρια.

Τριτη γυρα, χαλας 5001 ευρω και φερνεις 4 μουνια.

Τεταρτη γυρα, χαλαω 25005 ευρω και φερνω 12 μουνια.

Οτι βαζεις σε λεφτα θα βαζω επι του 5, οτι βαζεις σε μουνια θα βαζω επι του 3.

Ελα να σε δω, ελα που μας ειπες ολους μας παπαρες εμας εδω στην Ελλαδα.

Στειλε κινητο σε πμ να ξερω με ποιον μιλαω, σε καλω με το νουμερο μου να ξερεις και εσυ, μου λες που ερχομαι.

Ερχομαι, και αποψε αν θελεις.

Ουτε το σωβρακο δεν θα σου μεινει, πιατα θα κανεις 100 χρονια να ξεχρεωσεις.

Που γαμας τις παγκοσμιες οικονομιες και εμεις ειμαστε παπαρες. Που εχεις υποταξει τα μουνια στα ποδια σου....

Ελα να δουμε, στειλε πμ και θα ειμαι εκει, οπου και να ειναι το εκει.
Εχεις δικιο το ξεφτιλισε ο Βλάκμαν το σάϊτ  :vomit:.Με το που τον ρεζιλέψαμε τελειως εμφανίστηκαν Καινουργιοι κλωνοι του που γραφουν μπούρδες.Εχει καταντήσει αηδία  :vomit:Ο Βλάκμαν δεν έχει τι να κάνει και φτιάχνει κλώνους για να υποστηρίζουν της βλακείες που γράφει :jerking:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.801
Πόντοι
3.936
Δεν γαμάνε όλοι.
Σίγουρα εκτός τους άλλους.. Υπάρχουν και αυτοί που πληρώνουν αδρά για να φάνε σκατά και να πιούν ούρα. Και αν μπλέξει κάποιος με αυτά.. το στραπονάρισμα μετά είναι μονόδρομος  :cheesy:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.801
Πόντοι
3.936
Την γνώρισε στο Facebook και του απέσπασε με απάτη 7.600 ευρώ
Εξαπάτησε κάτοικο Ρόδου που της πλήρωσε ανύπαρκτα χρέη της στη Βουλγαρία
Τέτοιοι πυρφόροι είναι για πίσσα και πούπουλα στην πλατεία. Αν είχε φιλανθρωπικές ανησυχίες να τα έδινε στα ορφανά, και όχι σε καθε γριέτζω γυφτοβουλγάρα.
Περιστατικό σε επαρχιακή πόλη: Μπουχέσας πυρφόρος ευκατάστατος επιασε καβάλα την γκομενα του με πακιστανο,σε πολη του εξωτερικου.Αυτη ελλεεινιδα όμορφη επιστήμονας πηγαινο-ερχόταν για δουλειά.Αυτος, σαν τον μαύρο πητ.Και μετα κλαίγοντας αφού της ζητησε να τα ξαναφτιάξουν, δινοντας γη και υδωρ φυσικα. Την παντρεύτηκε..αφού της έκανε και παιδια.. (αν ειναι δικα του.) Τα συμπερασματα δικά σας..  :cool2:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εχεις δικιο το ξεφτιλισε ο Βλάκμαν το σάϊτ  :vomit:.Με το που τον ρεζιλέψαμε τελειως εμφανίστηκαν Καινουργιοι κλωνοι του που γραφουν μπούρδες.Εχει καταντήσει αηδία  :vomit:Ο Βλάκμαν δεν έχει τι να κάνει και φτιάχνει κλώνους για να υποστηρίζουν της βλακείες που γράφει :jerking:
:hi: :hi: :hi:
Το πρόβλημα φίλε δεν είναι το σαιτ. Εδώ μέσα μετά απο λίγο όσοι εχουν λίγο μυαλό καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται.

Το πρόβλημα είναι ότι με τις παραληρηματικές καραμαλακίες που λέει και κάνει ξεφτυλίζει τη χώρα στο εξωτερικό.

Θα  ακούνε έλληνας και θα μας πέρνουν όλους για γραφικά, ηλίθια, βρωμύλα, αγάμητα υποψήφια θύματα.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι με αυτό.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
:hi: :hi: :hi:
Το πρόβλημα φίλε δεν είναι το σαιτ. Εδώ μέσα μετά απο λίγο όσοι εχουν λίγο μυαλό καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται.

Το πρόβλημα είναι ότι με τις παραληρηματικές καραμαλακίες που λέει και κάνει ξεφτυλίζει τη χώρα στο εξωτερικό.

Θα  ακούνε έλληνας και θα μας πέρνουν όλους για γραφικά, ηλίθια, βρωμύλα, αγάμητα υποψήφια θύματα.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι με αυτό.

Eαν ηταν μονο αυτος, δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι απαξιωμενος απο τις γυναικες, ενοχλητικος, τον εχουν μπλοκαρει στα σοσιαλ οι πιο πολλες και αυτες που μιλανε μαζι του για να του φανε χρημα, ειναι κατι γ κατηγοριας τυπισσες που δεν τις λαμβανει κανεις στα σοβαρα στις χωρες τους.

Το πραγματικο προβλημα ειναι αλλου. Δεν ειναι μονο ο αφηνιασμενος πληρωνω-δεν γαμαω-παραμυθας το προβλημα.

Ολοενα και πιο πολλοι ανικανοι-αμπαλοι-μαλθακοποιημενοι-βλαμμενοι-μιζεροι ερχονται σε επαφη με τον χ ψ τροπο με τη χ ψ τελειωμενη σλαβα (ποτε με μια που οντως μετραει και ειναι τοπ, ουτε στα 1000 μετρα δεν εχουν δει τετοια γυναικα) και αρχιζουν το ρομαντσο.

Λογω του οτι ειναι ανικανοι-αμπαλοι-τερματισμενοι μαλακες-πεινασμενοι για μουνι και γυναικεια αγκαλια, τα δινουν ολα. Ψυχη και σωμα. Χρημα και χρονο.

Συνηθως ειναι κατι βλακομουτρα που εχουν κανα μαγαζακι και βγαζουν κανα μεροκαματο και που το ακουμπανε μετα στα ποδια της λεγαμενης.

Η λεγαμενη συνηθως ειναι γ κατηγοριας, δεν ασχολειται κανενας σοβαρος αντρας στη χωρα της μαζι της (αν μετραγε η μπογια της εκει σιγα μην ασχολιοταν με εσενα βρε χ ψ μαλακα-αχρηστε-πανιβλακα ερωτιαρη) και οταν επεσε πανω της ο μαλακας της ιστοριας μας, του δηλωσε ερωτες και λουλουδια.

Ο μαλακας τα εφαγε και τα καταπιε αμασητα, πληρωνει, χωνει. Εξοδα, προσκυνηματα, ολα.

Τα μεγαλα αρπακτικα το πανε σωστα το γραμμα. Δεν του κανουν τραβηχτικες. Το παιζουν ανεξαρτητες, δεν ζητανε λεφτα. Πουλανε σωστα τον ερωτα. Ο μαλακας απλα αισθανεται αντρας και ως αντρας πληρωνει τα εξοδα μονο. Σιγα σιγα, τον τυλιγει και καταληγουν σε γαμο-παιδι. Εκει ειναι που θα γινουν οι χοντρες κονομησιες.

Αρκετα συχνα η λεγαμενη εχει σκληρο αληταρα γαμια απο τη χωρα της ή σλαβικης καταγωγης οπου δεν εχει διακοψει μαζι του ουτε να γαμιεται, ουτε την επικοινωνια. Οταν παρει το διαζυγιο και τα λεφτα, εκει θα παει να καρφωθει παλι, στη δικη του πουτσα που δεν ξοδεψε ποτε για αυτην ουτε ενα ευρω. Που της εχει κανει τη μαπα τουμπανο απο τα χαστουκια και της εχει γαμησει απο αδερφη εως και τη φιλη της στο λυκειο. Αυτους ερωτευονται.

Ο μαλακας της παρεας μας, γνησιος μαλακας με ανοθευτη μαλακια στο καρβουνιασμενο εγκεφαλο του, τα αγνοει ολα αυτα, τα θεωρει υπερβολικα αν ακουσει κατι και συνεχιζει να λεει τα δικα του.

Συνηθως ειναι μιζερος στα παντα. Τσιφουτης, κακακομοιρης, λιγος, κουτοπονηρος, φλωρακος, φοβισμενος πιθηκος μπονομπο. Δηθενιας, κλανιας. Κλαψομουνιαζει με το παραμικρο στη ζωη του, ανασφαλης, βλαμμενος.

Αυτοι ειναι το προβλημα τυπε, αυτοι που τρωνε ερωτες και αγαπες και προσκυνανε, οχι ο αφηνιασμενος.

Ενα μονο θα σου πω.

Εχεις ακουσει ποτε σλαβες να μιλανε στο μεταξυ τους για αντρες-σχεσεις-γκομενους; Προφανως, οχι. Γιατι; Γιατι δεν εισαι δικος τους, απλα. Εχεις αλλο αιμα-νοοτροπια-βιωμα. Δεν σε αποδεχονται ως δικο τους, ποτε.

Εν συντομια, ακου τι λενε μεσα σε ολα.

Ελληνα για σχεση-οικογενεια. Ποτε δικο μας. Ποτε. Οι δικοι μας ειναι μονο για σεξ στα κρυφα.

Καταλαβες; Το πιανεις;

Το αυτο, για ολους τους δυτικους, αναλογα με τη χωρα. Ελληνες, Αγγλοι, Νορβηγοι, Γερμανοι, Αμερικανοι, Ελβετοι, Δανοι, ειναι τα αγαπημενα τους θυματα.

Το γελιο ειναι να δεις τις φωτο που ανεβαζουν μετα τα κοροιδα για να δειξουν οτι εχουν γυναικα διπλα τους.

Εκφραση τυπου, πανευτυχης. Η τυπισσα, αμηχανη, νιωθει αβολα και περιμενει απλα πως και πως να τελειωσει ολο αυτο και να φυγει. Ελαχιστα να κοβει το ματι σου, τους βλεπεις και γελας παντου γυρω σου. Στα σοσιαλ, στα μαγαζια, στο δρομο, παντου.

Γελοια υποκειμενα, αποβλητα. Σιχαμεροι μουνοδουλοι. Τιποτενιοι και μιζεροι τερματισμενοι μαλακες. Καλομαθημενοι μπουληδες. Τα παιδια της μαμας.

Αυτοι ειναι το προβλημα τυπε, οχι ο αφηνιασμενος. Δεν σου χαλαει το ονομα ενας τερματισμενος και απαξιωμενος. Γραφικος ειναι, εδω μεσα μονο υπαρχει και παιρνει αξια και εχει βημα να μιλησει και να πει τις παπαριες του. Εξω ζει ταπεινωτικη ζωη, τοξικη, απαξιωτικη. Για αυτο εχει 1000 κλωναρια και ξεσπαει. Εχει χασει τον ελεγχο. Κανει διαλογους με τον εαυτο του.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κανει διαλογους με τον εαυτο του.

Εχεις σκεφτεί ποτέ οτι αν ένα πράγμα από όσα γράφεις είναι μαλακία,σημαίνει οτι και τα υπόλοιπα μαλακίες είναι?
Και οτι αν ο άλλος όλα όσα γράφει είναι σωστά,είναι πιθανόν να είναι και η θεωρία από πίσω σωστή?
Οχι βέβαια γιατί πας να βάλεις διπλά στάνταρτς.
Αλλά γιατί να σε αφήσω να βάλεις διπλά στάνταρτς?Εσύ λες έχεις το δικαίωμα γιατί οι περισσότεροι(που νομίζεις οτι είναι οι περισσότεροι) ταυτίζονται μαζί σου.
Εγώ λέω οτι τα στάνταρτς τα βάζω εγώ αυθαίρετα.
Εκεί είναι η αρχή της κρίσης αυτό που ονομάζουμε κωλοχανείο.
Δηλαδή εσύ έχεις άδικο αλλά οι άλλοι θέλουν να ακούνε αυτό και παρασύρονται και εγώ έχω δίκιο αλλά οι άλλοι δε θέλουν να ακούνε αυτό και στην τελική θα κατηγορήσουν εμένα οτι δεν υποστήριξα επαρκώς τις θέσεις μου!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Mindreader, οι πιο επικινδυνοι και ταυτοχρονα τραγικομαλακες ξερεις ποιοι φιλε;

Ειναι ανερχομενη δυναμη, αυξανονται ραγδαια καθημερινα.

Ειναι οι σχολιαστες, παταω λαικ. Παντου σε ολα τα κοινωνικα δικτυα μεσα στα προφιλ της καθε τυπισσας.

Κορυφαιοι αυτων, εντελως αδιστακτοι, ειναι οι "ευχαριστω για την αποδοχη"....

Αυτοι φιλε ειναι το προβλημα. Οχι ο αφηνιασμενος που ενω πληρωνει δεν γαμαει.

Οι "ευχαριστω για την αποδοχη" ειναι χιλιαδες φιλε, παντου.

Οι σχολιαστες και παταω λαικ, μυρια.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Εχεις σκεφτεί ποτέ οτι αν ένα πράγμα από όσα γράφεις είναι μαλακία,σημαίνει οτι και τα υπόλοιπα μαλακίες είναι?
Και οτι αν ο άλλος όλα όσα γράφει είναι σωστά,είναι πιθανόν να είναι και η θεωρία από πίσω σωστή?
Οχι βέβαια γιατί πας να βάλεις διπλά στάνταρτς.
Αλλά γιατί να σε αφήσω να βάλεις διπλά στάνταρτς?Εσύ λες έχεις το δικαίωμα γιατί οι περισσότεροι(που νομίζεις οτι είναι οι περισσότεροι) ταυτίζονται μαζί σου.
Εγώ λέω οτι τα στάνταρτς τα βάζω εγώ αυθαίρετα.
Εκεί είναι η αρχή της κρίσης αυτό που ονομάζουμε κωλοχανείο.
Δηλαδή εσύ έχεις άδικο αλλά οι άλλοι θέλουν να ακούνε αυτό και παρασύρονται και εγώ έχω δίκιο αλλά οι άλλοι δε θέλουν να ακούνε αυτό και στην τελική θα κατηγορήσουν εμένα οτι δεν υποστήριξα επαρκώς τις θέσεις μου!

το μονο στο οποιο διαφωνω είναι το πρισμα που βλέπεις τις σπονσορετες
απλες πουτανες είναι που το επομενο σταδιο είναι τα μπουρδελα τις φρανκφουρτης που θα τις γαμαει ο κάθε τουρκοαραβας για 50 ευρω
κανε μια τσαρκα, ισως πετυχεις καποια που περσι σου εκανε την ντιβα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τους εριξε στον αγωνα , αρχισε η κουβεντουλα για να στησει το προφιλ-εικονα του στους ανιδεους που θα διαβαζουν και δεν εχουν διαβασει τα προηγουμενα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το μονο στο οποιο διαφωνω είναι το πρισμα που βλέπεις τις σπονσορετες
απλες πουτανες είναι που το επομενο σταδιο είναι τα μπουρδελα τις φρανκφουρτης που θα τις γαμαει ο κάθε τουρκοαραβας για 50 ευρω
κανε μια τσαρκα, ισως πετυχεις καποια που περσι σου εκανε την ντιβα

Αυτές έχουνε πάντα μια δουλειά παράλληλα και όταν πιάσουν τοίχο λόγω ηλικίας στο σπονσοριλίκι έχουν φροντίσει για μια καβάτζα σε γαμπρό.
Εδώ η Σουηδέζα καθηγήτρια σχολής σπονσορέτ παρουσιάζει αρκετά καλά τι κάνουνε.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
 Οι δικοι μας ειναι μονο για σεξ στα κρυφα.
οι δικοι τους ειναι μονιμως μεθυσμενοι ρε τυπε ποτε να τις γαμησουν?οταν ειναι ξεμεθυστοι δεν ασχολουνται πάνω απο κάποιες ηλικίες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ο πληρωνω-προσκυναω-παρακαλω δεν γαμαω και εχω 100 κλωναρια.

Θα ενωθει με τους "ευχαριστω για την αποδοχη" και θα φτιαξουν υπερομαδα.

Οπως εκει που ξεσκισε ολες τις μητρες στα μουνολιβαδα, το παρεακι με τον φουκαριαρη, το παιχτη και ολα τα καλα παιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom