Εγώ βλέπω ότι οι πίσω δύο τρεις σελίδες που έγραψε ο κμαν.περι σπονσορετες ήταν όλες ακριβέστατες
@Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σίγουρα μιλά για σπονσορετες πληρωμένες δλδ πουτανες
Σίγουρα τής πληρώνει κ δικά του Λεφτά είναι κ τα κάνει ότι θέλει.
Βέβαια μπορεί να τον μαδάνε αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του κ τα πληρώνει πχ συλλέκτες πινάκων που πληρώνουν τρελλα χρήματα ή ΕΠΟΠ που δαχτυλιαζουν τα σαραβαλα τους
Αλλά κ πάλι ο κμάν δεν έχει αναφερθεί στα ποσά ποτέ που πληρώνει
Έχει πει ποτέ.... έδωσα τρεις χιλιάδες ευρώ;;;;; Όχι
Διαφωνώ με το ξεπουπουλιασμα αν του το κάνουν αλλά κ πάλι δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει
Τέλος αν προσπαθήσεις να μιλήσεις περί αγοραίου έρωτα ,είναι άνθρωπος που ξέρει τα αυτονόητα κ διάβασε τι έγραψε τις δύο πίσω σελίδες που νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι δλδ οι γυναίκες έχουν γνώμονα το χρήμα κ εμείς το πουλί μας
Πιο πολύ με τσαντιζουν κομματοσκυλα στο σαητ μας εδώ παρά η κάποια βλακεία που θα ξεστομίσει ο κμάν
.
Κ εμένα με έχει προσβάλει λέγοντας ότι οι λατινες πχ είναι γυφτισσες κ χαμηλότερης αξίας αλλά δεν τα παίρνω τοις μετρητοίς διότι ξέρω δεν έχει πάει ποτέ νότια αμερική οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει κριση επί αυτού του θέματος
Το θέμα είναι σε τέτοια φόρουμ.οπως εδώ να κρατάς τα θετικά στοιχεία από κάποιον που λέει ώστε να σου φανεί χρήσιμο κ να αποβάλλεις τις βλακείες
κ ο κμάν αρκετές φορές λέει κ σοφίες κ πράγματα που δε γνώριζα
Δλδ να στραγγίζεις τα θετικά στοιχεία του συνομιλητή
Αυτά τα ολίγα
Κ μη ξεχνιόμαστε ......ο προφεσορε είναι ένας κ μοναδικος