Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Κοίτα, έχεις ένα δίκιο...Κι εγώ έχω ηθικές ενστάσεις και προβληματιζομαι για το κατα πόσο είναι αμοραλιστικο το να διασκεδάζουμε με εναν ανθρωπο με εμφανη ψυχικα προβληματα. Απο την άλλη πρέπει να δούμε και την πραγματικοτητα. Δεν μιλαμε για καποιο ανηλικο , μιλαμε για εναν ωριμο ανθρωπο με επιστημονικη καταρτιση και αμεση προσβαση σε υπηρεσιες ψυχικης υγειας. Δεν μπορούμε να κανουμε κατι ούτε ειναι αυτος ο ρολος μας. Η επιβεβλημενη θεραπεία συνισταται μονο σε ατομα επικινδυνα για τον εαυτο τους ή τους άλλους. Ο kman δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια. Για ολες οι υπολοιπες υποκατηγοριες ειναι αυστηρά στην διακριτική ευχέρεια του πασχοντα. Αν θέλεις, απαγορεύεται και δεοντολογικά η παρεμβαση τριτων , μονο σε επιπεδο προτροπης μπορει να γινει αποδεκτη. Και αδερφος σου να ηταν δεν μπορεις να κανεις κατι περισσοτερο. Ούτε θα αλλάξει κατι αν κλειδωθει το νημα . Ο kman ηταν μελος σε ξενογλωσσα φορουμ , τον σουταραν και ηρθε εδω. Το ιδιο θα κανει και τωρα , το ιντερνετ δεν αφηνει περιθωρια σωτηριας. Δεν υπαρχουν λευκοι ιπποτες , η ζωη ειναι αμειλικτη.
παντως μπατιρης δεν ειναι
έχει και πιο ώριμους μπατιριδες και λες αδικία είναι
η ιστορία της ανθρωπότητας δεν γράφτηκε από ανθρώπους που ήταν διάνοιες η που κάναν τα πάντα με κοινό νου

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κοίτα, έχεις ένα δίκιο...Κι εγώ έχω ηθικές ενστάσεις και προβληματιζομαι για το κατα πόσο είναι αμοραλιστικο το να διασκεδάζουμε με εναν ανθρωπο με εμφανη ψυχικα προβληματα. Απο την άλλη πρέπει να δούμε και την πραγματικοτητα. Δεν μιλαμε για καποιο ανηλικο , μιλαμε για εναν ωριμο ανθρωπο με επιστημονικη καταρτιση και αμεση προσβαση σε υπηρεσιες ψυχικης υγειας. Δεν μπορούμε να κανουμε κατι ούτε ειναι αυτος ο ρολος μας. Η επιβεβλημενη θεραπεία συνισταται μονο σε ατομα επικινδυνα για τον εαυτο τους ή τους άλλους. Ο kman δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια. Για ολες οι υπολοιπες υποκατηγοριες ειναι αυστηρά στην διακριτική ευχέρεια του πασχοντα. Αν θέλεις, απαγορεύεται και δεοντολογικά η παρεμβαση τριτων , μονο σε επιπεδο προτροπης μπορει να γινει αποδεκτη. Και αδερφος σου να ηταν δεν μπορεις να κανεις κατι περισσοτερο. Ούτε θα αλλάξει κατι αν κλειδωθει το νημα . Ο kman ηταν μελος σε ξενογλωσσα φορουμ , τον σουταραν και ηρθε εδω. Το ιδιο θα κανει και τωρα , το ιντερνετ δεν αφηνει περιθωρια σωτηριας. Δεν υπαρχουν λευκοι ιπποτες , η ζωη ειναι αμειλικτη.
Όχι μόνο ένα δίκιο,αλλά πολλά έχω στην εν λόγω υπόθεση.

Μίλησες για αμοραλισμό,κοινώς έλλειψη ηθικών αξιών κλπ.Ας πούμε καλύτερα πως είναι πολύ χοντρό να κάνει την πλάκα του κάποιος με ένα τέτοιο άτομο.
Ναι,ο Κμαν δεν είναι ανήλικος ή κανένας 20αρης όμως βάσει της ωριμότητας του (που ανέφερες) όφειλε και οφείλει να δει το λάθος του.Έχοντας τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην ψυχική υγεία,θα μπορούσε να την αξιοποιήσει χωρίς δισταγμό.

Οι αναφορές μου στην προτροπή βοηθείας από ειδικό ψυχικής υγείας είχαν ξεκάθαρα προτρεπτικό παρά αυταρχικό ή παρεμβατικό χαρακτήρα.Βέβαια ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολλάκις και πανεύκολα.

Συμφωνώ πως είναι στο χέρι του να πάρει την απόφαση να απευθυνθεί σε ειδικό.Δεν είναι ταμπού ούτε ζούμε στο 1930.Αλλά καλό είναι να δεχθεί και την άλλη άποψη,όχι μόνο την επιθυμητή εκ μέρους του.

Να στο θέσω αλλιώς.Μίλησες ολόσωστα περί προτροπής και απαγόρευσης παρέμβασης/επιβολής από τρίτους.
Ας υποθέσουμε πως ένας γνωστός ή φίλος σου βρίσκεται σε δυσμενή ψυχολογική κατάσταση.Δεν θα τον προέτρεπες/συμβούλευες (όχι επιβολή ή παρέμβαση) να ζητήσει βοήθεια?

Αυτό ακριβώς δεν κάνουν οι "φανς" του.Σφυρίζουν αδιάφορα και απλώς ικανοποιούν τα κέφια τους,ενώ θα μπορούσαν να δώσουν μια χρήσιμη προτροπή/συμβουλή στον Κμαν και από εκεί και πέρα θα αποφάσιζε αυτός.

Για να λες ότι τον έδιωξαν από ξένο σάιτ και ήρθε εδώ,σημαίνει πως βρήκε καταφύγιο και ξεσπάει.
Ενδεχόμενο κλείσιμο του νήματος και μπαν ίσως έκανε τον Κμαν να δει τα πράγματα αλλιώς

Συμφωνώ ότι life is not fair,but harsh and tough.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
παντως μπατιρης δεν ειναι
έχει και πιο ώριμους μπατιριδες και λες αδικία είναι
η ιστορία της ανθρωπότητας δεν γράφτηκε από ανθρώπους που ήταν διάνοιες η που κάναν τα πάντα με κοινό νου
Όλα τα μεγάλα έργα δεν γίνανε με υψηλά εφαλτηρια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Τόση ώρα σκεφτόσουν τι θα πεις και κατέληξες να γράψεις τέτοια χαζομάρα?
Τυπε με έχουν ενημερώσει για σένα. Πως τακτικά ειρωνεύεσαι κ προσβάλεις τον άλλον, με σκοπό να σε βρίσει κ μετά να τον κάνεις αναφορά για να μπαναριστει.
Ε λοιπόν εγώ δεν εκνευρίζομαι εύκολα να ξέρεις.

Επίσης το να αλλάζει κάποιος συχνά προφίλ κ nick το θεωρώ ανήθικο γιατί γνωρίζει τα πάντα για εμάς τους υπόλοιπους, ενώ εμείς τίποτα από ένα νέο προφίλ.

Και στο χωριό μου ότι δεν είναι ηθικό, το λέμε ανηθικο.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Και τότε ρε τύπε γιατί παρακαλάς να ανεβασούν φωτό από γκομενάκια για να τον κάνεις σφεντόνα;
Tράβα κουρέψου...:confused::confused::confused:
Τυπακο αυτό για τη σφεντονα εχεις τα αρχιδια να ρθεις να μου το πεις απο κοντά στην αγορα στο ρεντη. Αντε γιατι κατι αρκουδομαγκες σα την αφεντια σου τους εχω για προινο. Σαλτα και γαμηδια, τσολι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τυπε με έχουν ενημερώσει για σένα. Πως τακτικά ειρωνεύεσαι κ προσβάλεις τον άλλον, με σκοπό να σε βρίσει κ μετά να τον κάνεις αναφορά για να μπαναριστει.
Ε λοιπόν εγώ δεν εκνευρίζομαι εύκολα να ξέρεις.

Επίσης το να αλλάζει κάποιος συχνά προφίλ κ nick το θεωρώ ανήθικο γιατί γνωρίζει τα πάντα για εμάς τους υπόλοιπους, ενώ εμείς τίποτα από ένα νέο προφίλ.

Και στο χωριό μου ότι δεν είναι ηθικό, το λέμε ανηθικο.
Όταν βλέπω τον άλλο να γράφει βλακείες,θα ειρωνευτώ ναι.Έχω αλλεργία στην βλακεία και τον παραλογισμό.

Εγώ να δεις πόσο άνιωθος είμαι και πόσο δεν εκνευρίζομαι.

Μίλησες για ηθική.
Τότε η κοροϊδία στον κμαν εκ μέρους σας τι είναι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κάποιοι έχετε γράψει πολλές φορές σεντόνια,έχετε κάνει άπειρες παραθέσεις τα μηνύματά του, έχετε γράψει ειρωνείες,ενώ ο kman δεν έχει αναφερθεί στην πάρτη σας, ΠΟΤΕ..

Το άλλο το ρουμανοναυάγιο παραθέτει κάθε post του kman τα τελευταία....ΧΡΟΝΙΑ

Αυτά ότι κάποιοι ανησυχείτε για τον ίδιο τον kman ξέρετε και εσείς ότι είναι ψέμα.
Κριτική γουστάρετε να κάνετε απλά για να νιώσετε εσείς καλύτερα.

Ο kman δεν αποτελεί κίνδυνο ούτε για τον εαυτό του,ούτε για τρίτους που δήθεν θα τον διαβάσουν και θα πάνε να κάνουν σύστημα τανάλια..

Χαλαρώστε, απολαύστε το σουρεαλιστικό στυλ,που συχνά έχει πολύ ενδιαφέροντα γραφόμενα και μην αναλωνεστε στα ίδια και τα ίδια...

Υ.Γ. Ότι θα κατέβαινα διακοπές και θα ήταν τόσο προσιτές οι..... Ελληνίδες δεν το περίμενα,δεν το είχα καν κατά νου πριν κατέβω.
Κατά τα άλλα εικόνες εγκατάλειψης και παρακμής..

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Όχι μόνο ένα δίκιο,αλλά πολλά έχω στην εν λόγω υπόθεση.

Μίλησες για αμοραλισμό,κοινώς έλλειψη ηθικών αξιών κλπ.Ας πούμε καλύτερα πως είναι πολύ χοντρό να κάνει την πλάκα του κάποιος με ένα τέτοιο άτομο.
Ναι,ο Κμαν δεν είναι ανήλικος ή κανένας 20αρης όμως βάσει της ωριμότητας του (που ανέφερες) όφειλε και οφείλει να δει το λάθος του.Έχοντας τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην ψυχική υγεία,θα μπορούσε να την αξιοποιήσει χωρίς δισταγμό.

Οι αναφορές μου στην προτροπή βοηθείας από ειδικό ψυχικής υγείας είχαν ξεκάθαρα προτρεπτικό παρά αυταρχικό ή παρεμβατικό χαρακτήρα.Βέβαια ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολλάκις και πανεύκολα.

Συμφωνώ πως είναι στο χέρι του να πάρει την απόφαση να απευθυνθεί σε ειδικό.Δεν είναι ταμπού ούτε ζούμε στο 1930.Αλλά καλό είναι να δεχθεί και την άλλη άποψη,όχι μόνο την επιθυμητή εκ μέρους του.

Να στο θέσω αλλιώς.Μίλησες ολόσωστα περί προτροπής και απαγόρευσης παρέμβασης/επιβολής από τρίτους.
Ας υποθέσουμε πως ένας γνωστός ή φίλος σου βρίσκεται σε δυσμενή ψυχολογική κατάσταση.Δεν θα τον προέτρεπες/συμβούλευες (όχι επιβολή ή παρέμβαση) να ζητήσει βοήθεια?

Αυτό ακριβώς δεν κάνουν οι "φανς" του.Σφυρίζουν αδιάφορα και απλώς ικανοποιούν τα κέφια τους,ενώ θα μπορούσαν να δώσουν μια χρήσιμη προτροπή/συμβουλή στον Κμαν και από εκεί και πέρα θα αποφάσιζε αυτός.

Για να λες ότι τον έδιωξαν από ξένο σάιτ και ήρθε εδώ,σημαίνει πως βρήκε καταφύγιο και ξεσπάει.
Ενδεχόμενο κλείσιμο του νήματος και μπαν ίσως έκανε τον Κμαν να δει τα πράγματα αλλιώς

Συμφωνώ ότι life is not fair,but harsh and tough.

Tην προτροπή που αναφέρεις , αν ξεφυλίσσεις το νήμα και γενικώς την παρουσία του kman εδώ , θα διαπιστώσεις οτι την έχουν κάνει πολλοί. Δεν εισαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Ειναι σαφές οτι επιλέγει να την αγνοεί. Και αναμενόμενο αν θέλεις ψυχολογικά. Κανεις δεν αμφισβητεί το core της ιδιας του της υποστασης. Κατι τετοιο θα ηταν αυτοκαταστροφικο.
Τώρα ως προς το δεύτερο σκελος , νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος. Ή δεν εχεις πιασει το νοημα του θρεντ. Δεν υπαρχουν "φαν" , η πλειοψηφία απλα τρολάρουμε λιγο τον kman για να συνεχισει να γραφει τα παραληρήματά του. Αλλα και να μην το καναμε , πάλι θα έγραφε. Λειτουργεί κατα βαση αυτιστικά δεν ειναι οτι τροφοδοτείται απο τον "θαυμασμο" των αλλων. Ειναι καθαροαιμος sociopath , δεν του καιγεται καρφακι για τα συναισθηματα των αλλων.

τον σούταραν από ξένα φόρουμ?
γιατί αν ξέρεις? (καθαρή περιέργεια)

Δεν γνωρίζω , ειναι κατι που εχει αναφερει ο ιδιος παλαιοτερα. Δεν θυμάμαι αν το είχε αιτιολογήσει ή αν η αιτιολογία εβγαζε νοημα ή ηταν ως συνηθως παραληρηματικης φυσης.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Tην προτροπή που αναφέρεις , αν ξεφυλίσσεις το νήμα και γενικώς την παρουσία του kman εδώ , θα διαπιστώσεις οτι την έχουν κάνει πολλοί. Δεν εισαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Ειναι σαφές οτι επιλέγει να την αγνοεί. Και αναμενόμενο αν θέλεις ψυχολογικά. Κανεις δεν αμφισβητεί το core της ιδιας του της υποστασης. Κατι τετοιο θα ηταν αυτοκαταστροφικο.
Τώρα ως προς το δεύτερο σκελος , νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος. Ή δεν εχεις πιασει το νοημα του θρεντ. Δεν υπαρχουν "φαν" , η πλειοψηφία απλα τρολάρουμε λιγο τον kman για να συνεχισει να γραφει τα παραληρήματά του. Αλλα και να μην το καναμε , πάλι θα έγραφε. Λειτουργεί κατα βαση αυτιστικά δεν ειναι οτι τροφοδοτείται απο τον "θαυμασμο" των αλλων. Ειναι καθαροαιμος sociopath , δεν του καιγεται καρφακι για τα συναισθηματα των αλλων.

Δεν γνωρίζω , ειναι κατι που εχει αναφερει ο ιδιος παλαιοτερα. Δεν θυμάμαι αν το είχε αιτιολογήσει ή αν η αιτιολογία εβγαζε νοημα ή ηταν ως συνηθως παραληρηματικης φυσης.
Για αυτό και έβαλα την λέξη "φανς" σε αυτάκια.
Είμαι σίγουρος πως την ίδια προτροπή την έχουν κάνει κι άλλοι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Υ.Γ. Ότι θα κατέβαινα διακοπές και θα ήταν τόσο προσιτές οι..... Ελληνίδες δεν το περίμενα,δεν το είχα καν κατά νου πριν κατέβω.

Ασε, μετα την καραντινα εχει γινει χαμος. Παει συννεφο το ξεσκισμα. Που εισαι ;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
τι τους εχεις κανει ρε κμαν αλητη να πουμε και χουν χασει τον υπνο τους :tooth: :tooth: :tooth: :wanker::wanker::wanker:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τον σούταραν από ξένα φόρουμ?
γιατί αν ξέρεις? (καθαρή περιέργεια)
Ο κομπλεξικός Ιρανός χιμπατζής τον έδιωξε γιατί βγήκαν έξω μαζί και θεώρησε ότι ο kman έκανε κατι unfair κατά τη διάρκεια προσέγγισης νέτων..

Η αλήθεια είναι ότι όπως και εδώ,έτσι και στο άλλο Forum,
ο kman τραβούσε την προσοχή και ο Ιρανός δεν άντεχε να μην είναι η μοναδική ντίβα..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κάποιοι έχετε γράψει πολλές φορές σεντόνια,έχετε κάνει άπειρες παραθέσεις τα μηνύματά του, έχετε γράψει ειρωνείες,ενώ ο kman δεν έχει αναφερθεί στην πάρτη σας, ΠΟΤΕ..

Το άλλο το ρουμανοναυάγιο παραθέτει κάθε post του kman τα τελευταία....ΧΡΟΝΙΑ

Αυτά ότι κάποιοι ανησυχείτε για τον ίδιο τον kman ξέρετε και εσείς ότι είναι ψέμα.
Κριτική γουστάρετε να κάνετε απλά για να νιώσετε εσείς καλύτερα.

Ο kman δεν αποτελεί κίνδυνο ούτε για τον εαυτό του,ούτε για τρίτους που δήθεν θα τον διαβάσουν και θα πάνε να κάνουν σύστημα τανάλια..

Χαλαρώστε, απολαύστε το σουρεαλιστικό στυλ,που συχνά έχει πολύ ενδιαφέροντα γραφόμενα και μην αναλωνεστε στα ίδια και τα ίδια...

Βαλκάνιε επειδή μίλησες και για εμένα,εσύ γνωρίζεις πως μιλάω περισσότερο σαν ουδέτερος παρατηρητής για το συγκεκριμένο θέμα

Δεν το παίζω (και ούτε είμαι) Άγιος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ασε, μετα την καραντινα εχει γινει χαμος. Παει συννεφο το ξεσκισμα. Που εισαι ;
Για την ώρα Θεσσαλονίκη-Χαλκιδικη και αργότερα νησί Κυκλάδων

Έχω ήδη βγει με μια που μίλησα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και πήρα και ένα τηλέφωνο περιμένοντας στο ταμείο του Supermarkt.
Έφαγα και κάποιες ήττες,μιας και μια έπεσα σε μικροπαντρενενη,μια παραήταν μικρή 21 αλλά με ντύσιμο,make up,φαινόταν αλλιως,κ.λ.π.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
τι τους εχεις κανει ρε κμαν αλητη να πουμε και χουν χασει τον υπνο τους :tooth: :tooth: :tooth: :wanker::wanker::wanker:
Κμαν αλήτη, μάμα τους το σπίτι,
Κμαν αλάνι, άναψε ντουμάνι

(σε ρυθμό κερκίδα του Πανιωνίου)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.554
Πόντοι
22.266
Φίλε,η υπόθεση Κμαν μπάζει από παντού.

Ο άνθρωπος χρήζει βοηθείας από ειδικό ψυχικής υγείας άμεσα,γιατί έχει "αποδράσει" από την πραγματικότητα και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Σκέψου όμως και αυτό που είπε πολύ εύστοχα ο Τζων 100.Ότι ουσιαστικά με όσα λέτε στον Κμαν(όπως αυτά που έγραψες περί μεταλαμπάδευσης της σοφίας του,ή ότι ο Πλάτωνας διάβαζε Κμαν κλπ.) εσείς μπορεί να το διασκεδάζετε ολόψυχα,στον αντίποδα όμως ενισχύετε τις ήδη εσφαλμένες πεποιθήσεις του εν λόγω μέλους,με συνέπεια η κατάσταση του παίρνει όλο και περισσότερο την κατιούσα.
Ε δε νομίζω τώρα κανείς να πίστεψε ότι ο Πλάτων διάβαζε κμαν :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου κμαν αυτοβελτιωσου να πουμε να γινεις δυνατος παίχτης σαν τους ψωλαδες που σε κράζουν πισω απο την οθονη :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• EBA31F6E-EE15-47B1-A874-84326C2887EE.jpeg
    EBA31F6E-EE15-47B1-A874-84326C2887EE.jpeg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom