Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.691
Πόντοι
2.306
είστε πολύ μπροστά :confused:
ποιο είναι το "άλλο φόρουμ"?
who is iranos?

Μαλλον τον Roosh εννοει.

Για την ώρα Θεσσαλονίκη-Χαλκιδικη και αργότερα νησί Κυκλάδων

Έχω ήδη βγει με μια που μίλησα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και πήρα και ένα τηλέφωνο περιμένοντας στο ταμείο του Supermarkt.
Έφαγα και κάποιες ήττες,μιας και μια έπεσα σε μικροπαντρενενη,μια παραήταν μικρή 21 αλλά με ντύσιμο,make up,φαινόταν αλλιως,κ.λ.π.

Pics or it didnt happen!!! :grin::grin::grin:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Για την ώρα Θεσσαλονίκη-Χαλκιδικη και αργότερα νησί Κυκλάδων

Έχω ήδη βγει με μια που μίλησα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και πήρα και ένα τηλέφωνο περιμένοντας στο ταμείο του Supermarkt.
Έφαγα και κάποιες ήττες,μιας και μια έπεσα σε μικροπαντρενενη,μια παραήταν μικρή 21 αλλά με ντύσιμο,make up,φαινόταν αλλιως,κ.λ.π.
Έχεις και "φωτορεπορτάζ" να το δει ο Σαντ μαν?Ξέχασα,λείπει
Ε δε νομίζω τώρα κανείς να πίστεψε ότι ο Πλάτων διάβαζε κμαν :confused:
Χαίρω πολυ ρε εσύ.
Εννοούσα πως τρόλαρες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε επειδή μίλησες και για εμένα,εσύ γνωρίζεις πως μιλάω περισσότερο σαν ουδέτερος παρατηρητής για το συγκεκριμένο θέμα

Δεν το παίζω (και ούτε είμαι) Άγιος
50 βαθμούς έχει,που βρίσκεις όρεξη να γράφεις σεντόνια με πράγματα που έχουμε γράψει στον kman πριν 10 χρόνια και σταματήσαμε όταν καταλάβαμε ότι τζάμπα καίει η λάμπα;

Η αναφορά "Κριτική γουστάρετε να κάνετε απλά για να νιώσετε εσείς καλύτερα" ξέρεις πού πάει,όχι σε σένα πάντως

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
50 βαθμούς έχει,που βρίσκεις όρεξη να γράφεις σεντόνια με πράγματα που έχουμε γράψει στον kman πριν 10 χρόνια και σταματήσαμε όταν καταλάβαμε ότι τζάμπα καίει η λάμπα;

Η αναφορά "Κριτική γουστάρετε να κάνετε απλά για να νιώσετε εσείς καλύτερα" ξέρεις πού πάει,όχι σε σένα πάντως
Ας όψεται το "ερκοντίσιο" που κάνει χρυσές δουλειές.

Το κατάλαβα αυτό που λες στην 2η παράγραφο .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
Κμαν αλήτη, μάμα τους το σπίτι,
Κμαν αλάνι, άναψε ντουμάνι

(σε ρυθμό κερκίδα του Πανιωνίου)

σε ρυθμό μαλαματίνας χορηγο τύπε :undecided: :undecided: :undecided: :

οοοο θα σαι παντα ο άρχοντας του σπονσοριιιινγκ:takethis::takethis::takethis:

οι ανατολικές θα σε χουν παντα χορηγο:heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig:

πουτσα και φυτίλι στο πενηνταευρο :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Έχεις και "φωτορεπορτάζ" να το δει ο Σαντ μαν?Ξέχασα,λείπει
Δεν έχω κάτι,απλά η μία που συνάντησα και η άλλη που γράφουμε,28 η μία και η άλλη δεν ξέρω ακριβώς αλλά εκεί κοντά,τα γράφουν πολύ στρωτά και προσγειωμένα.
Δεν ξέρω,αλλιώς τις θυμόμουν τις Ελληνίδες μιας και στις προηγούμενες καθοδους μου δεν ασχολήθηκα καθόλου.

Την πρώτη να καταλάβετε την πλευρισα όταν τρέχαμε στην ίδια κατεύθυνση Νεα Παραλία,πράγμα που δεν είναι και ότι καλύτερο,αλλά έκατσε η φάση.
Πλάκα θα έχει να ρίξω στο ξεκαρφωτο και κάναν πουτσο σε ελληνικό μουνάκι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.691
Πόντοι
2.306
Τύποι φτάνουν οι αναλύσεις , το λυσαμε το υπαρξιακό. Ας επικεντρωθούμε στην ουσία τώρα. Ο Αρχοντας εχει εξαφανιστεί , μαλλον σχεδιαζει επι χαρτου την αποβαση στη Βαρσοβία. Και είναι σε στρατηγικο διλημμα αν πρεπει να επιλεξει πολωνικο μπουκι ή να καλεσει λευκορωσιδα. Και αν θα φαει μινιον ή στεκι βουργουνδιας. Ας κανουμε υπομονη μεχρι να ερθουν τα νεα απο το μετωπο. Τα μουνολιβαδα ανατολικα του Οντερ βρισκονται σε αναμονη. Η γαληνη πριν την καταιγιδα που λενε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.560
Πόντοι
22.266
Χαίρω πολυ ρε εσύ.
Εννοούσα πως τρόλαρες.
K ο ίδιος έχει τρολλαρει κ πειράξει εμένα λέγοντας πχ αναγκάζονται κάποιοι να πάνε λατινική Αμερική για να γαμησουν αλλά δεν τα παίρνω τοις μετρητοίς όπως έγραψα

Κ αν δεις τρεις σελίδες πιο πίσω με σοβαρή ομιλία που έκανα εγώ κ ο κμάν ξεδίπλωσε τις εγκυκλοπαίδικες τους γνώσεις κ μάλιστα συμφώνησα σε πολλά περι γυναίκες

μεσα στη πλάκα όλοι μας μπορούμε κ με τον κμαν να μιλήσουμε σοβαρά

@Kman2 ποιος είμαι ο αγαπημένος σου συμφορουμητης εδώ;;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Τύποι φτάνουν οι αναλύσεις , το λυσαμε το υπαρξιακό. Ας επικεντρωθούμε στην ουσία τώρα. Ο Αρχοντας εχει εξαφανιστεί , μαλλον σχεδιαζει επι χαρτου την αποβαση στη Βαρσοβία. Και είναι σε στρατηγικο διλημμα αν πρεπει να επιλεξει πολωνικο μπουκι ή να καλεσει λευκορωσιδα. Και αν θα φαει μινιον ή στεκι βουργουνδιας. Ας κανουμε υπομονη μεχρι να ερθουν τα νεα απο το μετωπο. Τα μουνολιβαδα ανατολικα του Οντερ βρισκονται σε αναμονη. Η γαληνη πριν την καταιγιδα που λενε.
Επικρατεί μία ανησυχητική ησυχια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
K ο ίδιος έχει τρολλαρει κ πειράξει εμένα λέγοντας πχ αναγκάζονται κάποιοι να πάνε λατινική Αμερική για να γαμησουν αλλά δεν τα παίρνω τοις μετρητοίς όπως έγραψα

Κ αν δεις τρεις σελίδες πιο πίσω με σοβαρή ομιλία που έκανα εγώ κ ο κμάν ξεδίπλωσε τις εγκυκλοπαίδικες τους γνώσεις κ μάλιστα συμφώνησα σε πολλά περι γυναίκες

μεσα στη πλάκα όλοι μας μπορούμε κ με τον κμαν να μιλήσουμε σοβαρά

@Kman2 ποιος είμαι ο αγαπημένος σου συμφορουμητης εδώ;;;;;

Ο Β.Π.Ειναι στο παίγνιο και μιλάει επι της ουσίας.Οι αλλοι μιλάνε για εμένα και όχι για το αντικείμενο.
Αν π.χ ένας μαθηματικός σου μιλάει για εξισώσεις εσύ θα αναλύσεις τις εξισώσεις ή το μαθηματικό τι ψυχολογία έχει?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Ο Β.Π.Ειναι στο παίγνιο και μιλάει επι της ουσίας.Οι αλλοι μιλάνε για εμένα και όχι για το αντικείμενο.
Αν π.χ ένας μαθηματικός σου μιλάει για εξισώσεις εσύ θα αναλύσεις τις εξισώσεις ή το μαθηματικό τι ψυχολογία έχει?
Αν ο μαθηματικός είναι ο Αϊνστάιν δλδ ο σταρ, ποιος τις γαμαει τις εξισωσεις

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοιτάξτε εδώ.Ο άλλος θέλει να δώσει σε μέτρια γκόμενα κοντή μπαζακι που έχει γαμησει κιόλας 500 ευρώ τη μέρα για να έρθει μαζί του διακοπές.Και τον φτύνει κιόλας.Οταν με αυτά τα λεφτά γαμας υπερμοντελα στο μπλοκ.

https://www.bourdela.com/forum/thre...poly-mperdemenos.323264/page-21#post-10135390

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.691
Πόντοι
2.306
Κοιτάξτε εδώ.Ο άλλος θέλει να δώσει σε μέτρια γκόμενα κοντή μπαζακι που έχει γαμησει κιόλας 500 ευρώ τη μέρα για να έρθει μαζί του διακοπές.Και τον φτύνει κιόλας.Οταν με αυτά τα λεφτά γαμας υπερμοντελα στο μπλοκ.

https://www.bourdela.com/forum/thre...poly-mperdemenos.323264/page-21#post-10135390

Γιατί δεν τοποθετείσαι επι του θέματος όμως ; Μπες στο νημα και γραψε , ο συναδελφος τη βοηθεια σου ζητησε. Τωρα κανεις εσυ αυτο για το οποιο μας κατηγορεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Δλδ αν ερχόταν ο μικ τζαγκερ στο οακα να πει τα κάλαντα, εμείς για τα κάλαντα θα πηγαίναμε ή για τον μικ?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Εντάξει ρε κμαν,υπάρχουν και χειρότερα.

Να χρυσοπληρώνεις την "σπονσορέτα" και να την γαμάει άλλος μπροστά σου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.691
Πόντοι
2.306
Δλδ αν ερχόταν ο μικ τζαγκερ στο οακα να πει τα κάλαντα, εμείς για τα κάλαντα θα πηγαίναμε ή για τον μικ?

Ή αν ερχόταν ο Μέσι για τουρνουα ποδοβολει , για το ποδοβολει θα πηγαιναμε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει ρε κμαν,υπάρχουν και χειρότερα.

Να χρυσοπληρώνεις την "σπονσορέτα" και να την γαμάει άλλος μπροστά σου.

Kάτι ξέρεις εσυ.... :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Τυπακο αυτό για τη σφεντονα εχεις τα αρχιδια να ρθεις να μου το πεις απο κοντά στην αγορα στο ρεντη. Αντε γιατι κατι αρκουδομαγκες σα την αφεντια σου τους εχω για προινο. Σαλτα και γαμηδια, τσολι.
Μωρή καμπαρετζου παρεξηγήθηκες και έχεις νεύρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom