Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Ειπαμε με ισλαμιστες δεν πανε γιατι σχεδον δεν υπαρχουν οπως επισης δεν εχουν αναγκη να ταξιδευουν σε θερμες μουσουλμανικες χωρες για να ζεσταθει το κοκαλακι τους οπως οι σλαβες.

Καλα εδω οι λατινες πηγαινουν με ζωα για λιγα δολλαρια , τα μεμετια σε πειραξαν? Στην Αργεντινη ειναι νομιμο και στην υπολοιπη Λατινικη Ανερικη ανεκτο εκτος Βραζιλιας ΔΙΟΤΙ εκει γινεται το ελα να δεις και αν το αφησουν θα ξεφυγει το πραγμα εντελως ... δεν το γνωριζεις καλα αυτο το θεμα και δυστυχως ετσι ειναι εκει.

ΥΓ. πηγαινε δες τα βιντεακια του γιορκιε :grin: :rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα έχετε μπερδέψει
Άλλο γαμιεμαι διότι είμαι ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ κ πηδιεμαι για λίγα πετροδολλαρα κ άλλο μέσα στην κοινωνία που ζω που είναι πολυπολιτισμική γαμιεμαι με τον Ροναλντίνιο κ Πελέ
Πήγαινε λομπλον ιπαμεμα κ κάνε πέσιμο σε λατίνα λευκή

Επίσης με ισλαμιστές δεν πάνε οι λατινες ενώ η σλαβα για λίγα ευρώ κ γούστα δέχεται να γίνει χυσοδοχειο του Χασάν
Είμαι κ θέμα καθολικισμού σε σχέση με την αθεια των Σλαβων

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορώ να γίνω
Τι άλλο παραπανω να εξηγησω:dunno:

Τι λες τώρα οτι είναι εκλεκτικές οι Λατίνες?Στο Ντουμπάι δεν είδες Λατίνες?Εσύ μόνος σου δεν έχεις διαπιστώσει οτι οι Λατίνες είναι πολύ ευκολότερες από τις Σλάβες?Οτι γαμάς πολύ δύσκολα οχτάρια,εννιάρια Σλάβες?
Επιλεκτικές είναι μόνο οι Βορειοευρωπαίες βασικά και μετά λίγο οι Μεσογειακές.
Αμα ήθελα Λατίνες θα γαμούσα εκατοντάδες.Μόνο οι Ασιάτισσες είναι ευκολότερες και φυσικά οι μαύρες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Τι λες τώρα οτι είναι εκλεκτικές οι Λατίνες?Στο Ντουμπάι δεν είδες Λατίνες?Εσύ μόνος σου δεν έχεις διαπιστώσει οτι οι Λατίνες είναι πολύ ευκολότερες από τις Σλάβες?Οτι γαμάς πολύ δύσκολα οχτάρια,εννιάρια Σλάβες?
Επιλεκτικές είναι μόνο οι Βορειοευρωπαίες βασικά και μετά λίγο οι Μεσογειακές.
Αμα ήθελα Λατίνες θα γαμούσα εκατοντάδες.Μόνο οι Ασιάτισσες είναι ευκολότερες και φυσικά οι μαύρες.
Εγώ ρε λιντερ μπορεί να γαμαω πιο εύκολα λατινες αλλά είμαι ομορφόπαιδο κ λευκός δεν είμαι μουσουλμάνος κ μαυρος

Τα έχεις μπερδέψει μέσα στο μυαλό σου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ ρε λιντερ μπορεί να γαμαω πιο εύκολα λατινες αλλά είμαι ομορφόπαιδο κ λευκός δεν είμαι μουσουλμάνος κ μαυρος

Τα έχεις μπερδέψει μέσα στο μυαλό σου

Δεν καταλαβαίνεις την κλίμακα.Αν μια Σλάβα τη γαμάει ο Τούρκος ή ο Αραβας τη γαμάς κι εσύ.Το ίδιο ισχύει και για τη Λατίνα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικός Αραβας παίρνει μάτι τα κωλαράκια Ελαφονήσι.Βλέπετε μερικές Σλάβες.Αξίζει όμως να ταξιδέψει κάποιος Κρήτη για αυτό?

Η είναι καλύτερα Οντέσσα?Η Κριμαία?Η Σότσι?Η μήπως να πάει κάποιος Σόποτ?Η καλύτερα Τουρκία Μαρμαρίς?Η μήπως Αλάνυα και Σερμ Ελ Σείχ?
Η ρίχνει σε όλα η Αγία Νάπα?
Πολλά ερωτήματα.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Ελαφονησι ειναι ωραια, πηγα τοτε με το μωρο μου που κατεβηκαμε απο πανω στην Κρητη
σαν γνησια σλαβα μου ελεγε παντως οτι σιχαινοταν τους μαυρους στην Αμερικη , τωρα αν ειχε φαει αραπικες ψωλες και μου το εκρυβε δεν ξερω χαχα

Λιγο σοβαρα τωρα , προσωπικα δεν πιστευω καμια γυναικα το τι λεει , αν δηλαδη το παιζει ανεβασμενου επιπεδου και τετοια ... γνωμη μου να μην το κανετε και εσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Η είναι καλύτερα Οντέσσα?Η Κριμαία?Η Σότσι?Η μήπως να πάει κάποιος Σόποτ?Η καλύτερα Τουρκία Μαρμαρίς?Η μήπως Αλάνυα και Σερμ Ελ Σείχ?
Η ρίχνει σε όλα η Αγία Νάπα?
Πολλά ερωτήματα.

Μόνο πράσινες περιοχές. Δεν πάω πουθενά αλλού. Προφανώς και Ρωσία που σκεφτόμουν αναβάλλεται.

coronavirus_24_juin.png

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Έτσι όπως βλέπω το χάρτη, σκέφτομαι ότι Ισλανδία ίσως να είναι καλός προορισμός για περίεργους ταξιδευτές, ίδε @sex volcano κλπ.

Στο πράσινο είναι, πολιτισμένος λαός, δροσούλα, κλεισμένες γύρω γύρω από τον ωκεανό οι ισλανδές θα κάνουν κρα για ξένη ψωλή.
Πόσοι τουρίστες να πάνε πια εκεί πάνω και πόσο εύκολο είναι να κάνουν συχνές αποδράσεις αυτές;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μερικές Σλοβάκες και Σέρβες τραβιούνται με Αράπηδες.Π.χ. η Σκλεναρίκοβα.Σίγουρα δεν είναι mainstream.Και Τσεχία είδα μερικούς Αράπηδες με καλές γκόμενες,φοβόσουν να κοιτάξεις το καροτσάκι που έσερναν οι Τσέχες μόνες μη δεις κανά κατσαρομάλλικο παιδί μέσα.
Αλλά τώρα έχει αραιώσει πολύ το φαινόμενο,προφανώς τους έμαθαν και τους αποφεύγουν.
Και οι Πολωνέζες κάτι έχουν μάθει κατά τα φαινόμενα ή έχουν ακόμα να μάθουν.
Mιλάς για παλιά..
Ας γυρνοβολάει καμιά Σλοβάκα τώρα με μαύρο στην Μπρατισλάβα,
να δεις τι ωραία που θα νιώθει από την αντιμετώπιση..

Καλά,Σκλεναρίκοβα και Σία,ήταν μία γενιά που έφαγαν αμάσητες τις παπαριές
περί πολυπολιτισμού,ήταν και μαντρωμένες από το καθεστώς,
είδε η άλλη τον ταμ-ταμ που φυσικά όλως τυχαίως έπαιζε στη Ρεάλ
και τον ερωτεύτηκε.
Όπως η Κλουμ τον άλλον τον καμμένο..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Έτσι όπως βλέπω το χάρτη, σκέφτομαι ότι Ισλανδία ίσως να είναι καλός προορισμός για περίεργους ταξιδευτές, ίδε @sex volcano κλπ.

Στο πράσινο είναι, πολιτισμένος λαός, δροσούλα, κλεισμένες γύρω γύρω από τον ωκεανό οι ισλανδές θα κάνουν κρα για ξένη ψωλή.
Πόσοι τουρίστες να πάνε πια εκεί πάνω και πόσο εύκολο είναι να κάνουν συχνές αποδράσεις αυτές;
Έλα,περίεργος ταξιδευτής εδώ,έχω πάει δύο φορές.

Με easyjet και αντίστοιχες εταιρείες που είχαν απευθείας πτήση πήγαινε-έλα με κάτω από 100ευρώ
και τουρίστες έχουν πάει εκεί και οι Ισλανδές παντού.

Ξέρεις κανένα μέρος που κάνουν οι γυναίκες κρα για ξένη 60χρονη ψωλή;
Πως τα έχεις ακριβώς στο μυαλό σου;
Ότι θα πας στην ηλικία σου ολιγοήμερο ταξίδι σε χώρα λευκών με υψηλό βιοτικό επίπεδο
και θα γαμάς λευκές νέες γυναίκες;

Γιατί δεν το παίρνεις απόφαση για καμιά Ταϊλάνδη μεριά
ή στο Τζιμπουτί μαζί με sex volcano;
Εναλλακτικά παίρνεις με Χάρη τη Marshrutka και πάτε καρφί Τατζικιστάν,Κυργιστάν,Τουρκμενιστάν,
που κατά την γνώμη του,ζουν οι πιο όμορφες γυναίκες:confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Έλα,περίεργος ταξιδευτής εδώ,έχω πάει δύο φορές.

Με easyjet και αντίστοιχες εταιρείες που είχαν απευθείας πτήση πήγαινε-έλα με κάτω από 100ευρώ
και τουρίστες έχουν πάει εκεί και οι Ισλανδές παντού.

Ξέρεις κανένα μέρος που κάνουν οι γυναίκες κρα για ξένη 60χρονη ψωλή;
Πως τα έχεις ακριβώς στο μυαλό σου;
Ότι θα πας στην ηλικία σου ολιγοήμερο ταξίδι σε χώρα λευκών με υψηλό βιοτικό επίπεδο
και θα γαμάς λευκές νέες γυναίκες;

Γιατί δεν το παίρνεις απόφαση για καμιά Ταϊλάνδη μεριά
ή στο Τζιμπουτί μαζί με sex volcano;
Εναλλακτικά παίρνεις με Χάρη τη Marshrutka και πάτε καρφί Τατζικιστάν,Κυργιστάν,Τουρκμενιστάν,
που κατά την γνώμη του,ζουν οι πιο όμορφες γυναίκες:confused:
Και τι με ενδιαφέρουν αυτά που λες, τύπε; Βγάζεις κανένα άχτι με την πάρτη μου και τα λες;
Έγραψα ότι με ενδιαφέρει εμένα η Ισλανδία; Ποιος σου είπε ότι κάνω ταξίδια με μοναδικό σκοπό το σεξ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και τι με ενδιαφέρουν αυτά που λες, τύπε; Βγάζεις κανένα άχτι με την πάρτη μου και τα λες;
Έγραψα ότι με ενδιαφέρει εμένα η Ισλανδία; Ποιος σου είπε ότι κάνω ταξίδια με μοναδικό σκοπό το σεξ;
Ο πατέρας μου είναι γεννημένος το 1957 τύπε,είναι σαφές ότι σε ανταγωνίζομαι και έχω άχτι μαζί σου.
Είσαι πολύ μεγάλος για να τρέφεις τέτοιες αυταπάτες.

Τα παιδιά θυμούνται ότι κάποτε λίγο μετά τα 30,
έγραψα ότι με ανησυχεί που χάνω επαφή με τις ηλικίες 18-22.
Και δεν μπορείς να φανταστείς σε τι κατάσταση φροντίζω να είμαι για να μην την χάνω.

Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας,να κάνουμε αυτοκριτική και να μην αυτοπαραμυθιαζόμαστε.
Εσύ που ζεις έξω,δεν δικαιούσαι να συνεχίζεις να ζεις στην ελληνική παραμύθα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Ο πατέρας μου είναι γεννημένος το 1957 τύπε,είναι σαφές ότι σε ανταγωνίζομαι και έχω άχτι μαζί σου.
Είσαι πολύ μεγάλος για να τρέφεις τέτοιες αυταπάτες.

Τα παιδιά θυμούνται ότι κάποτε λίγο μετά τα 30,
έγραψα ότι με ανησυχεί που χάνω επαφή με τις ηλικίες 18-22.
Και δεν μπορείς να φανταστείς σε τι κατάσταση φροντίζω να είμαι για να μην την χάνω.

Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας,να κάνουμε αυτοκριτική και να μην αυτοπαραμυθιαζόμαστε.
Εσύ που ζεις έξω,δεν δικαιούσαι να συνεχίζεις να ζεις στην ελληνική παραμύθα.
Μαν, τα ψυχολογικά σου μου αραδιάζεις; Κάνε ό,τι θες με τον εαυτό σου κι άσε με εμένα να διαχειριστώ όπως νομίζω τον δικό μου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μαν, τα ψυχολογικά σου μου αραδιάζεις; Κάνε ό,τι θες με τον εαυτό σου κι άσε με εμένα να διαχειριστώ όπως νομίζω τον δικό μου.
Ποια ψυχολογικά ρε θείο;
Eσύ έχεις θέσει τόσα θέματα και ερωτήσεις.
Απλά όταν δε σου αρέσει η απάντηση,σου κακοφαίνεται.
Σε αφήνω στις αυταπάτες σου και στις selfies σε κοινοχρηστες πισίνες

O Mitsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.467
Πόντοι
726
Ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρχηγέ βαλκάνιε με τους πυράυλους σου, αυτά εκεί τα στίγματα πάνω στη μπάλα σου δεν πιστεύω να είναι βρωμιές και επιβεβαιώσεις τη γκόμενα που σε έφτυσε τελευταία λέγοντάς σε άπλυτο...... :S :S :S :S :S :S

zC6DL7.jpg
ρε κμαν . τι μπλέ αρχίδια είναι αυτά ?
από τι είναι ?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρχηγέ βαλκάνιε με τους πυράυλους σου, αυτά εκεί τα στίγματα πάνω στη μπάλα σου δεν πιστεύω να είναι βρωμιές και επιβεβαιώσεις τη γκόμενα που σε έφτυσε τελευταία λέγοντάς σε άπλυτο...... :S :S :S :S :S :S

zC6DL7.jpg
Αξύριστος,βρωμιάρης,μπλέ αρχίδια και μερικοί ''φανς'' του τον επαινούν ακόμη και για αυτά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ποια ψυχολογικά ρε θείο;
Eσύ έχεις θέσει τόσα θέματα και ερωτήσεις.
Απλά όταν δε σου αρέσει η απάντηση,σου κακοφαίνεται.
Σε αφήνω στις αυταπάτες σου και στις selfies σε κοινοχρηστες πισίνες
Βαλκάνιε είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως.Πήρα Τζόνι αντί για Τάλισκερ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
παίρνει μάτι τα κωλαράκια Ελαφονήσι.Βλέπετε μερικές Σλάβες.Αξίζει όμως να ταξιδέψει κάποιος Κρήτη για αυτό?
Η είναι καλύτερα Οντέσσα?Η Κριμαία?Η Σότσι?Η μήπως να πάει κάποιος Σόποτ?Η καλύτερα Τουρκία Μαρμαρίς?Η μήπως Αλάνυα και Σερμ Ελ Σείχ?Η ρίχνει σε όλα η Αγία Νάπα? Πολλά ερωτήματα.
H κρητη αξιζει.. περισσοτερο απο την Αγια Ναπα. Γιατι υπαρχουν Σκανδιναβες και αλλες δυτικες τουριστριες.
Ενω στην Αγια Ναπα εχει πιο πολλα αρπακτικα ανατολικες, που ειναι ομως αρκετα πονηρεμενες. Τουρκια μονο μποντρουμ
απο Κω, αλλα εκει υπαρχει ανταγωνισμος. Αν μιλουσες καλα ιταλικα ή ρουμανικα θα ελεγα να πας μια βολτα απο μαυρη θαλασσα, εκει γινεται ο μεγαλος πανικος, ιουλιο-αυγουστο.

• Like
Αντιδράσεις: ethanH

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom