Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Η αληθεια ειναι οτι οι νοτιοαμερικανες και ειδικα οι βραζιλιανες προτιμουν την κτηνοβασια απο τα μεμετια χαχα

ΥΓ. βρε αντισλαυε που να τους βρουνε για να πανε οταν στην Ευρωπαικη ηπειρο οι μουσουλμανοι ειναι 6 τοις εκατο ενω στην Αμερικανικη μολις μισο τοις εκατο? η θα αφησουν τις χωρες τους που εχουν ηλιο και θαλασσα για να πανε στου διαολου την μανα πχ σε Αιγυπτο και Τουρκια ...
Είμαι υπερήφανες εκεί κάτω κ δεν δέχονται golden shower για λίγα πετροδολλαρα από τον κομενό Χασάν:hi:

Προχτές με πήρε τηλ ο δικό σου από Κισινάου ο αφρικανολαγνος κ του έλεγα για αφρικη κ εβαζε τα κλάματα από συγκίνηση ,,,σα μικρό παιδί
Μόνο αν πας κ ζήσεις εκεί κάτω μπορείς να νιώσεις την ιδιαιτερότητα της υποσαχάριας Αφρικής
Ελεγε χαρακτηριστικά--- ωραίες γειτονιες :headbaning2:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λευκορρωσια δεν παθαίνεις τιποτα απολύτως.Ειχε αστυνομία ακόμα και μεσα στα κλαμπς.Ουκρανια επαρχία στο Labyrinth Dnipro μου έτυχε κεφαλοκλειδωμα και Πολωνία έφαγα μπουκετο στην πλατη στο Vin Diesel Poznan και με έσπρωξαν απο την καρέκλα στο Mundo στο Βροτσλαβ.
Αυτά τα σκηνικά είχαν σχέση με γκόμενες συνήθως πήγαινε καλά το καμάκι και καποιοι τυποι στραβωναν.Αν η γκόμενα σε φτύσει δεν έχεις πρόβλημα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι υπερήφανες εκεί κάτω κ δεν δέχονται golden shower για λίγα πετροδολλαρα από τον κομενό Χασάν:hi:

Προχτές με πήρε τηλ ο δικό σου από Κισινάου ο αφρικανολαγνος κ του έλεγα για αφρικη κ εβαζε τα κλάματα από συγκίνηση ,,,σα μικρό παιδί
Μόνο αν πας κ ζήσεις εκεί κάτω μπορείς να νιώσεις την ιδιαιτερότητα της υποσαχάριας Αφρικής

Αμα θέλουν οι σειχηδες θα τις γαμησουν τις Λατινες ακόμα και τα άλογά τους και οι καμήλες τους.Τι να λέμε τώρα?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Αμα θέλουν οι σειχηδες θα τις γαμησουν τις Λατινες ακόμα και τα άλογά τους και οι καμήλες τους.Τι να λέμε τώρα?
Με τα λεφτά αγοράσεις τα πάντα αλλά μη μου συγκρίνεις τώρα σε θέμα υπερηφάνειας το σλαβο

Η λιγότερη περήφανη λευκή φυλή είναι οι σλαβοι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αν 5000 ήταν το καθιστικό εισόδημα πόσο ηταν το όρθιο?Η εννοείς καθιστικό οσα βγαζεις καθημενος ξύνοντας τα αρχιδια σου?
Ναι, καθιστικό εισόδημα είναι όσα βγάζεις ξύνοντας τα αρχίδια σου (νοίκια, μερίσματα από κτηματικές μετοχές κλπ). Από τότε που έπεσε κοβίντ στη χώρα, γενικώς τα ξύνω.

Το «όρθιο εισόδημα» (:tooth: ) ήταν κάπου 10Κ το μήνα, κυρίως από σεμινάρια και consulting και με αυτό αγόραζα assets για να έχω καθιστικό. Απλά έπρεπε να δραστηριοποιηθώ περισσότερο στα ακίνητα τα προηγούμενα χρόνια για να είμαι πιο άνετος σήμερα.

Και προφανώς επιτηρητής δεν πήγα για να βγάλω λεφτά με 7,89 €/ώρα ενώ στα σεμινάρια έβγαζα 300€/ώρα, αλλά για πρόσβαση σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μην δουν τίποτα για καθιστικό εισόδημα Γαλλία οι Δεκατζηδες και ζητήσουν επίδομα καθησιου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356

Ο γιορκιε κατουρησε αμερικανα λατινα στο Λος Αντζελες οπως και τσεχα στην Πραγα ... απλα στην πρωτη χρειαστηκε να δωσει περισσοτερα δολλαρια ,αυτο ειναι ολο. Και στις δυο περιπτωσεις μου εδειξε τα αντιστοιχα βιντεακια , η λατινα μαλιστα εκανε και γαργαρες :tooth:

Καλα ο δικος μου οπου πηγε ωραιες γειτονιες τις ονομαζει ολες , το ιδιο για μολντοβα ελεγε και για αυτο την επελεξε να κανει εκει οικογενεια , το ιδιο για ταυλανδη κτλ

Τελος παντων και το κλεινω , καποιοι γουσταρουμε και περασμε υπεροχα με καποιες σλαβες ...
αρπακτικα υπαρχουν παντου :rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι, καθιστικό εισόδημα είναι όσα βγάζεις ξύνοντας τα αρχίδια σου (νοίκια, μερίσματα από κτηματικές μετοχές κλπ). Από τότε που έπεσε κοβίντ στη χώρα, γενικώς τα ξύνω.

Το «όρθιο εισόδημα» (:tooth: ) ήταν κάπου 10Κ το μήνα, κυρίως από σεμινάρια και consulting και με αυτό αγόραζα assets για να έχω καθιστικό. Απλά έπρεπε να δραστηριοποιηθώ περισσότερο στα ακίνητα τα προηγούμενα χρόνια για να είμαι πιο άνετος σήμερα.

Και προφανώς επιτηρητής δεν πήγα για να βγάλω λεφτά με 7,89 €/ώρα ενώ στα σεμινάρια έβγαζα 300€/ώρα, αλλά για πρόσβαση σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αμα έχεις τέτοιο καθιστικό εισόδημα γίνε σπονσορας να έχουν οι γκόμενες ξαπλωτο εισόδημα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Λευκορρωσια δεν παθαίνεις τιποτα απολύτως.Ειχε αστυνομία ακόμα και μεσα στα κλαμπς.Ουκρανια επαρχία στο Labyrinth Dnipro μου έτυχε κεφαλοκλειδωμα και Πολωνία έφαγα μπουκετο στην πλατη στο Vin Diesel Poznan και με έσπρωξαν απο την καρέκλα στο Mundo στο Βροτσλαβ.
Αυτά τα σκηνικά είχαν σχέση με γκόμενες συνήθως πήγαινε καλά το καμάκι και καποιοι τυποι στραβωναν.Αν η γκόμενα σε φτύσει δεν έχεις πρόβλημα.
Επειδη εχω μνημη ελεφαντα και θυμομουνα αυτο που εγραψες ... βρηκα το ποστ σου
για κεφαλοκλειδωμα στην επαρχια της Λευκορωσιας αναφεροσουν

" χτες από τις βότκες έβλεπα τη ντίσκο να κουνιέται μπροστά πίσω και εκείνη τη στιγμή με άρπαξε ένας φουσκωτός από το λαιμό με λαβή πνιγμού και με ρωτούσε γιατί πηγαινοέρχομαι στη ντίσκο(είχα γκόμενες σε διαφορετικά σημεία)"

Μαλλον σου εχουν τυχει πολλα και τα μπερδευεις , κανενα προβλημα :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Ο γιορκιε κατουρησε αμερικανα λατινα στο Λος Αντζελες οπως και τσεχα στην Πραγα ... απλα στην πρωτη χρειαστηκε να δωσει περισσοτερα δολλαρια ,αυτο ειναι ολο. Και στις δυο περιπτωσεις μου εδειξε τα αντιστοιχα βιντεακια , η λατινα μαλιστα εκανε και γαργαρες :tooth:

Καλα ο δικος μου οπου πηγε ωραιες γειτονιες τις ονομαζει ολες , το ιδιο για μολντοβα ελεγε και για αυτο την επελεξε να κανει εκει οικογενεια , το ιδιο για ταυλανδη κτλ

Τελος παντων και το κλεινω , καποιοι γουσταρουμε και περασμε υπεροχα με καποιες σλαβες ...
Είπαμε ότι οι σλαβες αγοράζονται πιο εύκολα διότι λείπει η υπερηφάνια από πάνω τους
Αντίθετα πχ για λατίνα που παρότι είναι τρίτος κόσμος θα κάτσει σε άραβα με πιο πολλά λεφτά
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει με ρωσσιδα κ την πάτησε

Πάρτον κ τηλ να σου τα πει από πρώτο χέρι :headbaning2:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

Σκληρός καριολης ο @τασος3

Κυνηγός κλώνων κ παραχαρακτών λεγομενων

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Είπαμε ότι οι σλαβες αγοράζονται πιο εύκολα διότι λείπει η υπερηφάνια από πάνω τους
Αντίθετα πχ για λατίνα που παρότι είναι τρίτος κόσμος θα κάτσει σε άραβα με πιο πολλά λεφτά
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει με ρωσσιδα κ την πάτησε

Πάρτον κ τηλ να σου τα πει από πρώτο χέρι :headbaning2:
Χαχα ολα θεμα χρηματων λοιπον , δεν λεγεται περηφανεια αυτο ...

Βραζιλια και Αργεντινη ειναι οι χωρες του bestiality

με ζαλισε ο αντι - ροναλντικος χθες :rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Με λιγα λογια αν φας γκομενα αλλου παιζει και ξυλο??ειναι βιαιοι οι ουκρανοι??τι παιζει?ειναι πιο μαφιοζοι απο εμας εδω ελλαδα η τους αλβανους?εγω μεν ειμαι γυμνασμενος αλλα δεν ξερω μην μου χωθουν με μαχαιρι,ενημερωσε μας περι αυτου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Χαχα ολα θεμα χρηματων λοιπον , δεν λεγεται περηφανεια αυτο ...

Βραζιλια και Αργεντινη ειναι οι χωρες του bestiality

με ζαλισε ο αντι - ροναλντικος χθες :rockon:
Το ξέρω

Bestiality οι λατινες ; Στις τσόντες;;;;
Στις τσόντες κ στην Πράγα με 6000 κορώνες γαμας μοντέλα από το δρόμο.

Δεν υπάρχει σύγκριση ποιότητας γυναικών σε θέμα συμπεριφοράς
Ο Σλάβος ήταν πάντα ο κατώτερος λευκός
Υπερηφάνεια μηδες
Σε πουλάν για μισο καπεικι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Το ξέρω

Bestiality οι λατινες ; Στις τσόντες;;;;
Στις τσόντες κ στην Πράγα με 6000 κορώνες γαμας μοντέλα από το δρόμο.

Δεν υπάρχει σύγκριση ποιότητας γυναικών σε θέμα συμπεριφοράς
Ο Σλάβος ήταν πάντα ο κατώτερος λευκός
Υπερηφάνεια μηδες
Σε πουλάν για μισο καπεικι
Οχι μονο στις τσοντες ,υπαρχει κυκλωμα γερμανων (αλλοι ανωμαλαρες σε αυτο το θεμα) που πηγαινουν βραζιλια με τα σκυλια τους για αυτο τον σκοπο και μονο.
Μου τα ελεγε ο woodman στο Βερολινο το 10 , αβυσσος τα πρωτογονα ενστικα του ανθρωπου ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706

" χτες από τις βότκες έβλεπα τη ντίσκο να κουνιέται μπροστά πίσω και εκείνη τη στιγμή με άρπαξε ένας φουσκωτός από το λαιμό με λαβή πνιγμού και με ρωτούσε γιατί πηγαινοέρχομαι στη ντίσκο(είχα γκόμενες σε διαφορετικά σημεία)"

Σε αυτό το κεφαλοκλείδωμα, από έλλειψη οξυγόνου, του μελάνιασαν τα αρχίδια. Στο επόμενο θα του μαραθεί η πούτσα κι ένα λαμπρό αστέρι θα τελειώσει άδοξα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Οχι μονο στις τσοντες ,υπαρχει κυκλωμα γερμανων (αλλοι ανωμαλαρες σε αυτο το θεμα) που πηγαινουν βραζιλια με τα σκυλια τους για αυτο τον σκοπο και μονο.
Μου τα ελεγε ο woodman στο Βερολινο το 10 , αβυσσος τα πρωτογονα ενστικα του ανθρωπου ...
Τα μόνα σκυλιά που είδα στη Βραζιλία ήταν αυτά κύριε επικυρρηκτη κλωνων

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Φουσκωτος του μαγαζιού οχι θαμώνας ή μπατσος.Ουκρανια Πολωνία ήταν θαμώνες.
Λευκορρωσια καποια στιγμή ήρθε και μπατσος γιατί έδινα στόχο καμακωνοντας στο δρομο.Μπατσος χωρίς στολή μου έδειξε σήμα και εκανε ερωτήσεις.
Αυτα στο Βιτεμπσκ.Στο Μπρεστ,Μινσκ δεν έτυχε τιποτα.
Και τη γκόμενα που κερνουσα στη ντισκο την πιασανε οι φουσκωτοι οταν μεθυσε και άρχισε τα στριπτίζ και την πέταξαν εξω.
Βιτεμπσκ εντυπωσιάστηκα που ολες οι γκόμενες δέχονταν κερασμα και μετα χωνοσουνα.Οταν λέμε ολες εννοούμε ολες.Αυτο δεν το εχω δει πουθενά σε άλλη χώρα.
Αλλά μονο νύχτα το πρωί δε σου μίλαγε καμία στο δρόμο ολες ψαρωμενες.Μινσκ Μπρεστ ήταν καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom