Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με λιγα λογια αν φας γκομενα αλλου παιζει και ξυλο??ειναι βιαιοι οι ουκρανοι??τι παιζει?ειναι πιο μαφιοζοι απο εμας εδω ελλαδα η τους αλβανους?εγω μεν ειμαι γυμνασμενος αλλα δεν ξερω μην μου χωθουν με μαχαιρι,ενημερωσε μας περι αυτου

Δυτικη Ουκρανία δε σου κανουν τίποτα ειναι κάπως φοιτητική ατμόσφαιρα και ειναι σχετικά πολιτισμενοι.Χαρκοβο,Ντνιπρο,Ντονετσκ θελει προσοχη εχει μερικά αρχιδια εκεί το νιώθεις κιόλας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Φουσκωτος του μαγαζιού οχι θαμώνας ή μπατσος.Ουκρανια Πολωνία ήταν θαμώνες.
Λευκορρωσια καποια στιγμή ήρθε και μπατσος γιατί έδινα στόχο καμακωνοντας στο δρομο.Μπατσος χωρίς στολή μου έδειξε σήμα και εκανε ερωτήσεις.
Αυτα στο Βιτεμπσκ.Στο Μπρεστ,Μινσκ δεν έτυχε τιποτα.
Και τη γκόμενα που κερνουσα στη ντισκο την πιασανε οι φουσκωτοι οταν μεθυσε και άρχισε τα στριπτίζ και την πέταξαν εξω.
Βιτεμπσκ εντυπωσιάστηκα που ολες οι γκόμενες δέχονταν κερασμα και μετα χωνοσουνα.Οταν λέμε ολες εννοούμε ολες.Αυτο δεν το εχω δει πουθενά σε άλλη χώρα.

Αλλά μονο νύχτα το πρωί δε σου μίλαγε καμία στο δρόμο ολες ψαρωμενες.Μινσκ Μπρεστ ήταν καλύτερα.
Απειρα παρομοια περιστατικα στη Μολδαβια μεχρι το 12 , ξεβρακωτες στα κλαμπ και δεν θυμαμαι καμμια να αρνηθηκε να την κερασω. Εκεινη την περιοδο εκανα λιγο παρεα με Κυπραιο που πηγαινοερχοτανε απο Μισνκ , πιο ευκολες οι γκομενες στο Κισιναου ελεγε συνεχως ...για επαρχια δεν ξερω , δεν τον ειχα ρωτησει ποτε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πιο επιθετικοί Σλάβοι είναι οι Ρώσοι και μετά οι Πολωνοί.Σιδερικα παίζουν Ρωσία πιο πολύ.Αν φας ξυλο πιο πιθανό είναι βαθιά Ρωσία ή Πολωνία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Μοσχα - Πητερ ευγενεστατοι ομως οι ρωσοι , ειδικα στην τελευταια (απο τους ταριφες μεχρι στα καφε και στον δρομο).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλο κέντρο άλλο βαθιά Ρωσία.Θυμαμαι ειχα κανει το λάθος μια φορά να παω μεσάνυχτα κεντρική πλατεία και εκλασα με τους τύπους που περιφέρονταν.Κατι μαυρες μερσεντες με φιμε τζάμια κάτι αλητοφατσες,κάτι τελειωμενοι αλκοολες γενικά σκηνικό τρόμου.Εκει με τους γκοπνικ είναι οπου φύγει φυγει.
Γενικά Ρωσία έχει πολύ μεγαλη διαφορά απο πόλη σε πόλη.Αλλο η πρωτεύουσα αλλο η πρωτεύουσα νομού και αλλο η μικρή πόλη.Και οικονομικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές.Οι μικρές πόλεις και τα χωριά έχουν τα χάλια τους είναι χειρότερα απο Λευκορωσία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ξέρω

Bestiality οι λατινες ; Στις τσόντες;;;;
Στις τσόντες κ στην Πράγα με 6000 κορώνες γαμας μοντέλα από το δρόμο.

Δεν υπάρχει σύγκριση ποιότητας γυναικών σε θέμα συμπεριφοράς
Ο Σλάβος ήταν πάντα ο κατώτερος λευκός
Υπερηφάνεια μηδες
Σε πουλάν για μισο καπεικι

Ναι αλλά ο Σλαβος είναι λευκός.Ο Λατινος δεν είναι καν λευκός.Αντε να είναι στην κλίμακα λίγο πάνω απο τον Αραπη.Και οι Λατινες κρα κάνουν για λευκό πέος αλλά τρώνε και αραπικο και πακικο και σκυλισιο κι αλογισιο απο όλα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Ναι αλλά ο Σλαβος είναι λευκός.Ο Λατινος δεν είναι καν λευκός.Αντε να είναι στην κλίμακα λίγο πάνω απο τον Αραπη.Και οι Λατινες κρα κάνουν για λευκό πέος αλλά τρώνε και αραπικο και πακικο και σκυλισιο κι αλογισιο απο όλα.
Ούτε στο εκατομμύριο να πάει λευκανα με μαύρο
Μη γράφεις ασυναρτησίες
Η λευκή σλαβα εύκολα ξεσκίζεται με σουνετιασμενο άραβα η Πακιστανό
Η λατίνα λευκανα ούτε για πλάκα δεν περνάει σα σκέψη στο μυαλό της

Ακόμα κ η brunnete latin δεν πάει με αράπηδες κ ισλαμια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Με τα λεφτά αγοράσεις τα πάντα αλλά μη μου συγκρίνεις τώρα σε θέμα υπερηφάνειας το σλαβο

Η λιγότερη περήφανη λευκή φυλή είναι οι σλαβοι
Δεν είναι περήφανοι οι Σλάβοι που είναι οι μόνοι που μάχονται για πατρίδα,έθνος,παράδοση;
Που όπου και αν πας,σε ζυγίζουν και αν παρεκτραπείς επεμβαίνουν;

Ποιοι είναι περήφανοι δηλαδή;
Οι Γερμανοί,που ενώ τρώνε μαχαιριές μέσα στη χώρα τους και τους βιάζουν τις κόρες,
αντιδρούν....ανάβοντας κεράκια και κάνοντας εράνους για τους ψευτοπρόσφυγες;
Ή μήπως οι Σουηδοί που η ίδια τους η αστυνομία έχει καταντήσει να δηλώσει επίσημα
ότι σε όλη την επικράτεια υπάρχουν 66 no go areas,που δεν πηγαίνει ούτε η αστυνομία;

Στις περισσότερες σλαβικές χώρες,τέτοια φαινόμενα θα είχαν εκλείψει εν μία νυκτί..

Το ότι κάποιες Σλάβες το έδιναν κάποτε για ένα καλσόν,οφείλεται στα στερητικά σύνδρομα
και την καταραμένη φτώχεια επί κομμουνισμού

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μη γράφεις ασυναρτησίες

Καλά ρε τύπε,τόσα ζευγάρια λατίνων με μαύρους στο usa,
είναι της φαντασίας μας...
Και σιγά που η Σέρβα και η Σλοβάκα,
θα κάτσει σε αράπηδες ή σε μουσλίμια.
Έχεις τσουβαλιάσει τόσα εκατομμύρια κόσμο,
επειδή σου έτυχαν 5 μαλακισμένες..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Με λιγα λογια αν φας γκομενα αλλου παιζει και ξυλο??ειναι βιαιοι οι ουκρανοι??τι παιζει?ειναι πιο μαφιοζοι απο εμας εδω ελλαδα η τους αλβανους?εγω μεν ειμαι γυμνασμενος αλλα δεν ξερω μην μου χωθουν με μαχαιρι,ενημερωσε μας περι αυτου
Ε άμα είσαι τόσο μάγκας και φας γκόμενα αλλού, όταν θα σου βγάλουν οι άλλοι μαχαίρι, πες ότι ξέρεις Μπάμπη τον Σουγια και θα κλασουν μεντες οι Ουκρανοί ??

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ε άμα είσαι τόσο μάγκας και φας γκόμενα αλλού, όταν θα σου βγάλουν οι άλλοι μαχαίρι, πες ότι ξέρεις Μπάμπη τον Σουγια και θα κλασουν μεντες οι Ουκρανοί ??
Στην ουκρανια μονο χαρης οϋκάς +θειος του μετρανε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Επαναλαμβάνω
Λατίνα λευκανα δεν πάει για λίγα πετροδολλαρα όπως οι σλαβες
Άλλο αγαπώ κάποιον παντρεύομαι διότι είναι μέσα στην κοινωνία μου κ άλλο το κάνω για λίγα δολλάρια για να μου βγάλει τα γούστα ο ισλαμοπιθηκος

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν χρειαζεται τυπε ειμαι χρονια σε εκπαιδευση,αν δεν ξερουν πολεμικες τεχνες ανετα δερνω 3 ταυτοχρονα,εγω ταχύτητα αντανακλαστικα ευελιξια και δυναμη,μεσα σε 1 δευτερολεπτο μπορω να δωσω 3 χτυπηματα σε συνδυασμό με τα ποδια οπως επισης ξερω να χτυπαω σε σημεια.
Μια φορα πλακωθηκα με εναν μαι ται χρονια στο κουρμπέτι τοπικος πρωταθλητης επι σερι 2 χρονια ναι εφαγα παραπανω μπουνιές και κλωτσιες αλλα καταφερα και τον χτηπησα σε καιρια σημεία και δεν φανηκε η υπεροχη του.
Τον αντιπαλο δεν τους αντιμετωπιζεις ολους το ιδιο.
Αν ειναι αδυναμος και λιγοτερα κιλα απο σενα τον πας σε παλη και στριμωγμα κοντινη ζωνη,αν ειναι βαρυτερος ψηλοτερος τον πας σε αποσταση και με καιρια δυνατα χτυπηματα σε σημεία και με ταχύτατα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδω ο Ιρλανδος ουκρανοβιος μιλάει για την επικινδυνότητα στην Ουκρανία

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μη γράφεις ασυναρτησίες

Τι λες τώρα?Ενα σωρό Βραζιλιάνοι είναι σχεδόν νεγροειδείς.Αυτοί δε γαμάνε?Οι πιο τρελές μίξεις εκεί έχουν γίνει.Σιγά μην πει η άλλη στον Πελέ ή στο Ροναλντίνιο εγώ είμαι λευκάνα Λατίνα εμένα δε με γαμάς.
Πόσα νεγράκια και ασιατάκια βλέπεις σλαβικές χώρες?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μερικές Σλοβάκες και Σέρβες τραβιούνται με Αράπηδες.Π.χ. η Σκλεναρίκοβα.Σίγουρα δεν είναι mainstream.Και Τσεχία είδα μερικούς Αράπηδες με καλές γκόμενες,φοβόσουν να κοιτάξεις το καροτσάκι που έσερναν οι Τσέχες μόνες μη δεις κανά κατσαρομάλλικο παιδί μέσα.
Αλλά τώρα έχει αραιώσει πολύ το φαινόμενο,προφανώς τους έμαθαν και τους αποφεύγουν.
Και οι Πολωνέζες κάτι έχουν μάθει κατά τα φαινόμενα ή έχουν ακόμα να μάθουν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Τι λες τώρα?Ενα σωρό Βραζιλιάνοι είναι σχεδόν νεγροειδείς.Αυτοί δε γαμάνε?Οι πιο τρελές μίξεις εκεί έχουν γίνει.Σιγά μην πει η άλλη στον Πελέ ή στο Ροναλντίνιο εγώ είμαι λευκάνα Λατίνα εμένα δε με γαμάς.
Πόσα νεγράκια και ασιατάκια βλέπεις σλαβικές χώρες?
Τα έχετε μπερδέψει
Άλλο γαμιεμαι διότι είμαι ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ κ πηδιεμαι για λίγα πετροδολλαρα κ άλλο μέσα στην κοινωνία που ζω που είναι πολυπολιτισμική γαμιεμαι με τον Ροναλντίνιο κ Πελέ
Πήγαινε λομπλον ιπαμεμα κ κάνε πέσιμο σε λατίνα λευκή

Επίσης με ισλαμιστές δεν πάνε οι λατινες ενώ η σλαβα για λίγα ευρώ κ γούστα δέχεται να γίνει χυσοδοχειο του Χασάν
Είμαι κ θέμα καθολικισμού σε σχέση με την αθεια των Σλαβων

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορώ να γίνω
Τι άλλο παραπανω να εξηγησω:dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom