Νέα

«Σπίτια» με τεφτέρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μάγκες, επειδή ξενερώνω όταν πληρώνω και γαμάω συγχρόνως, θα'θελα να μου πείτε από την εμπειρία σας αν έχετε εντοπίσει τίποτα "σπίτια" που μπορεί να γαμήσει κανείς βερεσέ.
(Με πληρωμή πχ στο τέλος του μήνα)
Ευχαριστώ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μάγκες, επειδή ξενερώνω όταν πληρώνω και γαμάω συγχρόνως, θα'θελα να μου πείτε από την εμπειρία σας αν έχετε εντοπίσει τίποτα "σπίτια" που μπορεί να γαμήσει κανείς βερεσέ.
Ευχαριστώ
Πολυ απλο θα κοβεις επιταγη στις 32 του μηνος

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ευχαριστώ
εχω ακούσει για κάποιο που δεχεται πιστωτική και κάνει και 12 άτοκες άσε μας ρε φίλε σε λίγο θα φωναζεις και τη τσατσά ΖΗΚΟΟΟΟΟ

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ευχαριστώ
Exω μια μπακάλισα στη γειτονιά που δουλεύει με τεφτέρι και γουστάρει και τα τεκνά,πέρνεις 2κιλά πατάτες,μισό κιλό ντομάτες,2 μαρουλια(τα γράφεις στο τεφτέρι φυσικά) κι αν θες κάνεις και κανα ψυχικό...απλά είναι πιο χοντρή κι απ τον ταράτσα :2funny: :2funny: :2funny:
Ψήνεσαι??? :sunglasses:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ
Θεικο...Πιστωσις δεν διδεται,φιλε,στα εν λογω"καταστηματα"...τα οποια ειναι υγιεστατα μιας και δουλευουν μετρητοις.

Και τα λεφτα παντα μπροστα,ετσι?

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν είμαι ψεύτης πραγματικά γαμάω βερεσέ αλλά ψάχνω για καινούριες εμπειρίες...
Ψεύτης ή όχι εμένα με κάνεις και  :2funny: :2funny: :2funny: οπότε χαλάλι σου. Όπως σου είπαν και τα παιδιά όμως... προπληρωμένος είναι το σωστό  :-*

Επισκέπτης
Εμενα και πριν και μετα το ιδιο μου κανει.
Οχι τιποτα αλλο τα δινω οποτε τα δινω για να φυγει οχι για να ερθει.
Οποτε εαν θελω ας μην τα δοσω.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ψεύτης ή όχι εμένα με κάνεις και  :2funny: :2funny: :2funny: οπότε χαλάλι σου. Όπως σου είπαν και τα παιδιά όμως... προπληρωμένος είναι το σωστό  :-*
χαίρομαι που σε κάνω να  :2funny:!
We aim to please...

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
πηγαινε σε μια τσατσα να δοκιμασεις και πεστης γραψε ενα πισωκολητο

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εχω ακούσει για κάποιο που δεχεται πιστωτική και κάνει και 12 άτοκες άσε μας ρε φίλε σε λίγο θα φωναζεις και τη τσατσά ΖΗΚΟΟΟΟΟ
με ενδιαφέρει! γράψε διεύθυνση...
(την πιστωτική την περνάς κάθετα?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom