xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Αλλα ολιγον επικινδυνη
Δηλαδή??????
Αλλα ολιγον επικινδυνη
ακα , μακα φακα με +50Δηλαδή??????
Και για την Cynthia έχει ακουστεί ,τεσπα η cindy στην τετάρτη και ποιο μικρή περιοδεία της είναι μια γυναίκα που δεν χορταίνεις να και οποίος προλάβει ...
Πολλές.Υπάρχουν κριτικές για τη συγκεκριμένη?
Χιλια συγνωμη. Εννοουσα την Cynthia προηγουμένως για ακα κλπ. Η Cindy είναι πραγματι γυναικα-πυραυλοςΚαι για την Cynthia έχει ακουστεί ,τεσπα η cindy στην τετάρτη και ποιο μικρή περιοδεία της είναι μια γυναίκα που δεν χορταίνεις να και οποίος προλάβει ...
Εμπειρια κολλητου φιλου. Κανε μια βολτα διπλα να διαβασεις αγαπητε ΚωστακηΚι αυτά που λες για την Σύνθια από άλλους ταχεις ακούσει
Αμα πήγαινες να της τον βάλεις ακα θα σουλεγα τι παντόφλα θατρωγες...
Ρε μαν δίκιο έχεις, μαζί σου είμαι και ξέρω από πότε είσαι στο χόμπυ και τις τεράστιες εμπειρίες σου ενώ κάποιοι καινούριοι ίσως όχι.Δίπλα... Χαχαχα με τελείωσες....
Κωστάκη να πεις την μούρη σου φίλε κολλητέ των δίπλα...
Γελάσαμε παλι
Επίσης να υπενθυμίσω πόσο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες που άσκεφτα μεταφέρεις που δυό πόστ παραπάνω μπέρδευες αυτά που έχεις ακούσει απο τους κολλητούς σου για την Σύνθια με την Σίντυ...
Έλα μωρε τώρα ενα λαθάκι έκανα και είπα ότι η Σίντυ κάνει ακάποτα για +50... Και τι έγινε; Κάπως έται θα τόμαθες κι εσύ για την Σύνθια ε;... Σαχλαμάρα ε σαχλαμάρα τραβα τώρα στην γωνίτσα σου να κουρνιασεις πριν συνεχίσω και δεν σου αφήσω ίχνος αξιοπρέπειας...
Δίπλα... Χαχαχα με τελείωσες....
Κωστάκη να πεις την μούρη σου φίλε κολλητέ των δίπλα...
Γελάσαμε παλι
Επίσης να υπενθυμίσω πόσο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες που άσκεφτα μεταφέρεις που δυό πόστ παραπάνω μπέρδευες αυτά που έχεις ακούσει απο τους κολλητούς σου για την Σύνθια με την Σίντυ...
Έλα μωρε τώρα ενα λαθάκι έκανα και είπα ότι η Σίντυ κάνει ακάποτα για +50... Και τι έγινε; Κάπως έται θα τόμαθες κι εσύ για την Σύνθια ε;... Σαχλαμάρα ε σαχλαμάρα τραβα τώρα στην γωνίτσα σου να κουρνιασεις πριν συνεχίσω και δεν σου αφήσω ίχνος αξιοπρέπειας...
Πως δεν κερδιζει. Την εκτιμηση των ομοιων του . Την καλημερα μου και καλη Ανασταση.Ρε μαν δίκιο έχεις, μαζί σου είμαι και ξέρω από πότε είσαι στο χόμπυ και τις τεράστιες εμπειρίες σου ενώ κάποιοι καινούριοι ίσως όχι.
Δεν κερδίζεις όμως τίποτα με το εσχάτως εριστικό σου ύφος, πάντα με το συμπάθειο μαν και χωρίς παρεξήγηση.
Κάποιος να έχει δοκιμάσει αφροδίτη?