Νέα

Σπέρμα σε φαγητά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DOCTOR PROCTOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
μάγκες, αμα η γκόμενα έχει φοβερές καβλες και σας γουστάρει τρελά, χύστε μπροστά της το σουβλάκι της αντί για τζατζίκι και να το φάει μετά...  :cum: :cum: :pipa3: ;)

το σουβλακι να ειναι καλαμακι η πιτογυρο τυπε;  :cum:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Εμένα μ αρέσει να παρκάρω τα αρχίδια μου σε μπολ σε χλιαρή σούπα  :rockon: :rockon: :rockon: Μου θυμίζει κάτι απο θάλασσα το χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα η σούπα δρα ευργετικά στα αρχίδια και τα μαλακώνει με αποτέλεσμα να χύνω κάλυτερα  :rockon: :rockon: :rockon:

:kneel: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το φαι ρε,  ειναι ιερο στιs μερεs μαs

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?

Έχω την αίσθηση πως αν τα αναγραφόμενα δεν ειναι απλά ένα αστείο, χρειάζεστε άμεσα την βοήθεια κάποιου ειδικού.....

:: :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είτε στο σπίτι, είτε στο μπουρδέλο, 4-5 φορές τη βδομάδα γαμάω σεντόνια. Μοναδική απόλαυση.

*Τώρα βρίσκομαι Αγγλία. Επέστρεψα στις 17/05/2015 με την EasyJet από Πρέβεζα. Έχω τελειώσει τα γραφειοκρατικά και περιμένω να μάθω, πότε ξεκινάω δουλειά*

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Είτε στο σπίτι, είτε στο μπουρδέλο, 4-5 φορές τη βδομάδα γαμάω σεντόνια. Μοναδική απόλαυση.

*Τώρα βρίσκομαι Αγγλία. Έχω τελειώσει τα γραφειοκρατικά και περιμένω να μάθω, πότε ξεκινάω δουλειά*
τυπε εσυ μια μερα θα προχωρησεις πολυ στη στατιστικη και θα γινεις μεγαλος και τρανος σαν το τζων νας
και στα βαθια σου γεραματα θα βγει ενα αντιστοιχο βιογραφικο εργο για σενα σαν το "ενας υπεροχος ανθρωπας"
τωρα εκει θα φανει η μαγκια του σκηνοθετη
πως θα περασει ευπεπτα στο κοινο οτι γαμας σεντονια  :-

Επισκέπτης
αηδια!!!!!  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
πρεπει να ειναι πολυ αρρωστημενοι,οσοι την βρισκουν με αυτο.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Καμιά ιδέα με αρνίσια κεφαλάκια;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καμιά ιδέα με αρνίσια κεφαλάκια;
Tη ιδεα δηλαδη περιμενεις; Που να το χυσεις;
Να το χυσεις και να το βαλεις στο φουρνο, η να το βαλεις στο φουρνο και μετα να το χυσεις;
Να χυσεις στα μυαλα, στην γλωσσα, η στα ματια;
Θελει σκεψη.

Υ.Γ
Και γιατι οχι κατσικισια;

konz

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Έιχαμε καμια καινουρια συνταγή τόσα χρόνια; Έκανε κανείς τίποτα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
      Ρε μάγκες, θυμάμαι φάση που είχα πάει σε ξενοδοχείο με μια φίλη μου. Η τύπισσα απο πριν ήταν κόκκαλο απο μπάφο σκέτο που της είχε στρίψει ένας φίλος της (ο ορισμός άλλος ψήνει άλλος γαμάει...) και πριν πάμε στο δωματιο σταματήσαμε να πάρουμε μια καρμπονάρα γιατι την τράβαγε το στομάχι!!

Αφού χαλαρώσαμε στο τζακούζι, οταν βγήκαμε και κάτσαμε στο κρεβάτι, έτρωγε με τόση λαιμαργία τα μακαρόνια και έσταζε η κρέμα απο την καρμπονάρα!! Μου πέρασε απο το μυαλό να την χύσω την καρμπονάρα και να την βλέπω μετά να την τρώει τόσο λαίμαργα...

:wanker:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ο COVID βαράει και στο κεφάλι...