You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπέρμα σε φαγητά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DOCTOR PROCTOR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 220
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γεια σας μάγκες, είμαι φίλος απ΄το Μαρούσι. Μόλις ανακάλυψα το θρεντ. Ανοίκω και γω στην παρέα. Χώρισα πριν λίγο καιρό με την κοπέλα μου, με την οποία τα είχαμε καιρό και ήμασταν πολύ ενεργό ζευγάρι. Αφού χωρίσαμε ένιωθα τα αρχίδια μου πρισμένα και δεν ήξερα που να διοχετεύσω το σπέρμα μου. Ε τελικά έγινα πιτσαδόρος και τίποτα δεν πάει χαμμένο!!!
Οχι μωρε...φυσιολογικο ειναι...για πουστη χαχαχχαα!!!!Ενας ενας φανερωνεται εδω μεσα.........ερε βιτσια.
δηλαδη εμενα που μου αρεση να μου βαζουνε κολοδαχτυλο ειναι βιτσιο.....
Δεν τρεχει καστανο ειναι η εκφραση..."Δεν την Παλευω καστανο"
Εκφραση (η οποια συνανταται στον στρατο για καποιο λογο) που υποδηλωνει πως καποιο ατομο δεν αντεχει αλλο και αρχιζει και τα παιζει!!!
οτι δεν τρεχει τιποτα κ καλα...
judasisthekey34
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαχαχααχ φτανει ρε παιδια κλασαμε στο γελιο χαχαχαχγια σας παιδια τωρα ξυπνησα και εχω μια σοκολατινα στο ψυγειο,
γινετε τιποτα με σοκολατινα?
maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 72
- Πόντοι
- 11
παιδες εγω γνωριζα ενα παλικαρι ο οποιος ειχε βρει ενα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και πριν το βαλει η νοικοκυρα στον φουρνο,ο τυπος το πηδηξε και προφανως θα το εχυσε κιολας.ενας αλλος κολλητος μου πηδαγε ενα λουτρινο αρκουδακι οταν ηταν πιστιρικας και γω πηδηξα ενα μπουκαλι απο σαμπουαν οχι πια δακρυα και οντως δεν δακρυσε....
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
Εγώ όταν ήμανε μικρός γάμαγα ζελέ φράουλα ΓΙΩΤΗ. Όμως ήταν κρύο και μου μαράζωνε. Αργότερα πειραματήστηκα με κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και ρολό κιμά γεμιστό. Δεν ήταν άσκημα αρκεί να πετύχεις θερμοκρασία γύρω στους 40 γιατί τότε έχεις την αίσθηση του αληθινού μουνιού και ακούγεται και η πιπεργιά. Τελικά κατέληξα στα φασολάκια τα λαδερά. Τα γαμάς, μετά τα τρως και κλάνεις ζουμερές. Από φίλους έχω ακούσει ότι καλά γαμήσα κάνει και η κομπόστα ροδάκινο.
maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 72
- Πόντοι
- 11
τι λακαμας εισαι...(με την καλη εννοια)χαχαχαχαΕγώ όταν ήμανε μικρός γάμαγα ζελέ φράουλα ΓΙΩΤΗ. Όμως ήταν κρύο και μου μαράζωνε. Αργότερα πειραματήστηκα με κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και ρολό κιμά γεμιστό. Δεν ήταν άσκημα αρκεί να πετύχεις θερμοκρασία γύρω στους 40 γιατί τότε έχεις την αίσθηση του αληθινού μουνιού και ακούγεται και η πιπεργιά. Τελικά κατέληξα στα φασολάκια τα λαδερά. Τα γαμάς, μετά τα τρως και κλάνεις ζουμερές. Από φίλους έχω ακούσει ότι καλά γαμήσα κάνει και η κομπόστα ροδάκινο.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 496
Εγώ όταν ήμανε μικρός γάμαγα ζελέ φράουλα ΓΙΩΤΗ. Όμως ήταν κρύο και μου μαράζωνε. Αργότερα πειραματήστηκα με κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και ρολό κιμά γεμιστό. Δεν ήταν άσκημα αρκεί να πετύχεις θερμοκρασία γύρω στους 40 γιατί τότε έχεις την αίσθηση του αληθινού μουνιού και ακούγεται και η πιπεργιά. Τελικά κατέληξα στα φασολάκια τα λαδερά. Τα γαμάς, μετά τα τρως και κλάνεις ζουμερές. Από φίλους έχω ακούσει ότι καλά γαμήσα κάνει και η κομπόστα ροδάκινο.
judasisthekey34
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια δηλαδη ελεος. εχω κατουρησει απο τα γελια, φτανει
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
Ξεχάσατε να αναφέρετε πως πολύ καλά γαμήσα κάνει και ο πουρές πατάτας, η φάβα Σαντορίνης και το πορτοκάλι δίχως κουκούτσα.
Επίσης και ο ΤΑΡΖΑΝ πριν γαμήσει την Τζέην της κλωτσάει το μουνί, ελέγχοντας μην έχει σφήκες.
Να μην ξεχάσω να πω για τις γίδες και τσι κότες. Ζωντανές όμως ε; Απίθανο μουνί έχουν οι ρουφιάνες!
5 χρονια εκανες να το καταλαβεις για να γελασεις;χαχαχααχ φτανει ρε παιδια κλασαμε στο γελιο χαχαχαχ
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Νταξει μακράν το πιο καλτ θρέντ σ όλο το διαδίκτυο. Προτείνω ο θεματοδότης να γίνει τιμημένο μέλος
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γελατε τωρα με το thread αυτο αλλα να ξερατε τι φαγατε οταν εισασταν φανταροι... Πεντε - πεντε μαζευομασταν και τελειωναμε στην κατσαρολα, ειδικα οταν πηγαινε και δοκιμαστικο φαγητο στον διοικητη.
τί Σωμα ησουν αγαπουλη?
εδώ βολόδερνα αλλά με άλλο nick
ειναι μυστικο?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K