Νέα

Σπέρμα σε φαγητά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DOCTOR PROCTOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην είναι το σπερμα αυτουνού με την φραγκοκοτα!!!!
πωωωωω παναγια μου,να φας και φλοκια να ειναι και απο γαμησι κοτας-φραγκοκοτας αρουραιου η δεν ξερω γω τι μπορει να γαμησει ο αλλος :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
πωωωωω παναγια μου,να φας και φλοκια να ειναι και απο γαμησι κοτας-φραγκοκοτας αρουραιου η δεν ξερω γω τι μπορει να γαμησει ο αλλος :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

μου κοψατε την ορεξη νυχτιατικα :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

:dancing:  :dancing:  :kneel:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Εμένα μ αρέσει να παρκάρω τα αρχίδια μου σε μπολ σε χλιαρή σούπα  :rockon: :rockon: :rockon: Μου θυμίζει κάτι απο θάλασσα το χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα η σούπα δρα ευργετικά στα αρχίδια και τα μαλακώνει με αποτέλεσμα να χύνω κάλυτερα  :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
και για τον φιλο τον γαμοπεπονα που ειχε γραψει στις προηγουμενες σελιδες,προσωπικες στιγμες συνουσιας με ενα γαμοπεπονο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: [xvideos]
]

τυπε soukera εσυ εισαι στα αληθεια ??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποιοτικό θρεντ όχι όμως σαν αυτό των ξυλόγλυπτων  :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
το ξεμουνιασε το πεπονι ο τυπος απο πανω..  :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Ένα 30%,πιστεύω εδώ μέσα...έχει το ίδιο βίτσιο.... :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Εγώ όταν ήμανε μικρός γάμαγα ζελέ φράουλα ΓΙΩΤΗ. Όμως ήταν κρύο και μου μαράζωνε. Αργότερα πειραματήστηκα με κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και ρολό κιμά γεμιστό. Δεν ήταν άσκημα αρκεί να πετύχεις θερμοκρασία γύρω στους 40 γιατί τότε έχεις την αίσθηση του αληθινού μουνιού και ακούγεται και η πιπεργιά. Τελικά κατέληξα στα φασολάκια τα λαδερά. Τα γαμάς, μετά τα τρως και κλάνεις ζουμερές. Από φίλους έχω ακούσει ότι καλά γαμήσα κάνει και η κομπόστα ροδάκινο.
Και πώς ονομάζεται στην Ψυχιατρική αυτή η διαστροφή;Θα πρότεινα το γενικό ''Εδωδιμοβασία΄΄  :2funny:.Έχουμε καμία επίσημη ιατρική αναφορά;

kokorasred

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
4
Πόντοι
0
μάγκες, αμα η γκόμενα έχει φοβερές καβλες και σας γουστάρει τρελά, χύστε μπροστά της το σουβλάκι της αντί για τζατζίκι και να το φάει μετά...  :cum: :cum: :pipa3: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom