soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Μηνύματα
- 3.926
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ελπιζω ο ιδρυτης του θρεντ να μην ειναι μαγειρας παντως...Νταξει μακράν το πιο καλτ θρέντ σ όλο το διαδίκτυο. Προτείνω ο θεματοδότης να γίνει τιμημένο μέλος
Ελπιζω ο ιδρυτης του θρεντ να μην ειναι μαγειρας παντως...Νταξει μακράν το πιο καλτ θρέντ σ όλο το διαδίκτυο. Προτείνω ο θεματοδότης να γίνει τιμημένο μέλος
Ελπιζω ο ιδρυτης του θρεντ να μην ειναι μαγειρας παντως...
Ελπιζω να μην είναι το σπερμα αυτουνού με την φραγκοκοτα!!!!Ελπιζω ο ιδρυτης του θρεντ να μην ειναι μαγειρας παντως...
πωωωωω παναγια μου,να φας και φλοκια να ειναι και απο γαμησι κοτας-φραγκοκοτας αρουραιου η δεν ξερω γω τι μπορει να γαμησει ο αλλοςΕλπιζω να μην είναι το σπερμα αυτουνού με την φραγκοκοτα!!!!
πωωωωω παναγια μου,να φας και φλοκια να ειναι και απο γαμησι κοτας-φραγκοκοτας αρουραιου η δεν ξερω γω τι μπορει να γαμησει ο αλλος
πιες ενα μπυρακι ...και ολα θα στρωσουνμου κοψατε την ορεξη νυχτιατικα
πιες ενα μπυρακι ...και ολα θα στρωσουν
εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!
Εμένα μ αρέσει να παρκάρω τα αρχίδια μου σε μπολ σε χλιαρή σούπα Μου θυμίζει κάτι απο θάλασσα το χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα η σούπα δρα ευργετικά στα αρχίδια και τα μαλακώνει με αποτέλεσμα να χύνω κάλυτερα
και για τον φιλο τον γαμοπεπονα που ειχε γραψει στις προηγουμενες σελιδες,προσωπικες στιγμες συνουσιας με ενα γαμοπεπονο [xvideos]]
Ποιοτικό θρεντ όχι όμως σαν αυτό των ξυλόγλυπτων
οχι ρε ο γαμοπεπονας το ειχε ανεβασει παλιατυπε soukera εσυ εισαι στα αληθεια ??
οχι ρε ο γαμοπεπονας το ειχε ανεβασει παλια
Ένα 30%,πιστεύω εδώ μέσα...έχει το ίδιο βίτσιο....Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Ειδικά η παρέμβαση του Δημητράκης αύξησε κατακόρυφα την ποιοτικότητα του θρεντΠοιοτικο θρεντ
Και πώς ονομάζεται στην Ψυχιατρική αυτή η διαστροφή;Θα πρότεινα το γενικό ''Εδωδιμοβασία΄΄ .Έχουμε καμία επίσημη ιατρική αναφορά;Εγώ όταν ήμανε μικρός γάμαγα ζελέ φράουλα ΓΙΩΤΗ. Όμως ήταν κρύο και μου μαράζωνε. Αργότερα πειραματήστηκα με κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και ρολό κιμά γεμιστό. Δεν ήταν άσκημα αρκεί να πετύχεις θερμοκρασία γύρω στους 40 γιατί τότε έχεις την αίσθηση του αληθινού μουνιού και ακούγεται και η πιπεργιά. Τελικά κατέληξα στα φασολάκια τα λαδερά. Τα γαμάς, μετά τα τρως και κλάνεις ζουμερές. Από φίλους έχω ακούσει ότι καλά γαμήσα κάνει και η κομπόστα ροδάκινο.