Νέα

Σπέρμα σε φαγητά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DOCTOR PROCTOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Μηνύματα
529
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Αυτό το θρέντ είναι το number 1 παράδειγμα οτι ανοίγουν ότι να ναι θρέντ...
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?

Αν ξαναπατησεις σπιτι σε σκισα....
 

deephunter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?

Έλεος. Σιχάθηκα
 

Kavlaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω πως το θέμα θα ηταν καλό να συζητηθεί παρουσία της Βέφας η οποία είναι μάλλον η πλέον αρμόδια να εκφράσει γνώμες κ απόψεις.  :idiot:
 

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
104
Like
0
Πόντοι
1
ψεματα ειναι τα περισσοτερα απ αυτα που λεγονται,ετσι δεν ειναι?δε μπορω να πιστεψω οτι συμβαινουν τετοια πραματα.νταξει δε λεω λογικα υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις αλλα λιγες!
 

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Μηνύματα
143
Like
0
Πόντοι
1
ψεματα ειναι τα περισσοτερα απ αυτα που λεγονται,ετσι δεν ειναι?δε μπορω να πιστεψω οτι συμβαινουν τετοια πραματα.νταξει δε λεω λογικα υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις αλλα λιγες!
..για καλο και για κακο οταν πας σε συνεστιασης φιλων (παρτυ κλπ) πριν φας οτιδιποτε για τσεκαρε φατσες απο τους υπολοιπους..αν ειναι ολοι γνωστοι οκ αλλα αν δεις κανενα που γυαλιζει λιγο το ματακι .. ...περιορισου στα πατατακια και τα ξηροκαρπια...
 

mounistis

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Μηνύματα
119
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχεζα και μετα τα εχυνα και τα σερβιρα για σουφλε σοκολατας με σαντιγυ
ανωμαλερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
 

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
104
Like
0
Πόντοι
1
αν δεις κανενα που γυαλιζει λιγο το ματακι .. ...περιορισου στα πατατακια και τα ξηροκαρπια...
:2funny: :2funny:

απο δω και στο εξης πλεον θα το κανω !!το θεμα ειναι με τις ταβερνες τα εστιατορια (κ γενικα με τα φαγαδικα) τι γινεται  :S :S
 

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
609
Like
4
Πόντοι
6
electra, πλάκα κάνουν! Όχι πως δεν υπάρχουν και τέτοιου είδους διαστροφές, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας! Σε λίγο θα διαβάσουμε πως κάποιος την βρίσκει να μπαίνει στο μπάνιο και να "λερώνει" τις πετσέτες του προσώπου, ή τα συρτάρια της κουζίνας με τα μαχαιροπήρουνα, ή μέσα στο πλυντήριο πιάτων όταν έχει τελειώσει η πλύση, ή μέσα στο σπιτάκι του σκύλου...

off topic: Όσον αφορά τα εστιατόρια, ένα tip: Ακόμα και σε πολύ ακριβά, δεν είναι φρόνιμο να συμπεριφερόμαστε "κάπως" καιδύστροπα στους σερβιτόρους, ιδίως πριν φέρουν όλες τις παραγγελίες. Επίσης όταν κάτι δεν μας αρέσει στο πιάτο (πχ δεν είναι ψημένο το κρέας όπως το παραγγείλαμε), καλό είναι να το κρατήσουμε, ή αν ζητήσουμε να αλλάξουν το πιάτο, να το ζητήσουμε με ευγενικό τρόπο. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα το "πάρει" ο σερβιτόρος ή το προσωπικό της κουζίνας. Και δεν εννοώ αυτά που γράφονται παραπάνω, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να "εκδικηθεί" ένα κακό γκαρσόνι, ένα δύστροπο πελάτη...
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.173
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
off topic: Όσον αφορά τα εστιατόρια, ένα tip: Ακόμα και σε πολύ ακριβά, δεν είναι φρόνιμο να συμπεριφερόμαστε "κάπως" καιδύστροπα στους σερβιτόρους, ιδίως πριν φέρουν όλες τις παραγγελίες. Επίσης όταν κάτι δεν μας αρέσει στο πιάτο (πχ δεν είναι ψημένο το κρέας όπως το παραγγείλαμε), καλό είναι να το κρατήσουμε, ή αν ζητήσουμε να αλλάξουν το πιάτο, να το ζητήσουμε με ευγενικό τρόπο. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα το "πάρει" ο σερβιτόρος ή το προσωπικό της κουζίνας. Και δεν εννοώ αυτά που γράφονται παραπάνω, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να "εκδικηθεί" ένα κακό γκαρσόνι, ένα δύστροπο πελάτη...

Από μαρτυρίες συγγενικού μου προσώπου που δούλεψε χρόνια πριν σε γνωστό resto του Κολωνακίου οι σερβιτόροι και το βοηθητικό προσωπικό κουζίνας στους δύστροπους πελάτες έριχναν και μία ροχαλίτσα για εκδίκηση. Τώρα να τους ζορίσεις πολύ και τρως λευκές σάλτσες ...
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:

απο δω και στο εξης πλεον θα το κανω !!το θεμα ειναι με τις ταβερνες τα εστιατορια (κ γενικα με τα φαγαδικα) τι γινεται  :S :S
Σε σπιτι δεν ειναι ευκολο να βαλη στο φαγητο σου κατι,ενω σε εστιατορια και λοιπα τα γκαρσον πολλα μπορουν να κανουν
 

macadou

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Μηνύματα
31
Like
0
Πόντοι
0
ανομαλια εγκεφαλου ειναι αυτο πραξει _0_
αν ειναι ετσι οπως τα λες τωρα μεσα απο τα διαβατα γραφης./
-μην αφηνετε τους γκευ να ανοιγουνε 8εματα!!!!
 

hotpizzaboy25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες, είμαι φίλος απ΄το Μαρούσι. Μόλις ανακάλυψα το θρεντ. Ανοίκω και γω στην παρέα. Χώρισα πριν λίγο καιρό με την κοπέλα μου, με την οποία τα είχαμε καιρό και ήμασταν πολύ ενεργό ζευγάρι. Αφού χωρίσαμε ένιωθα τα αρχίδια μου πρισμένα και δεν ήξερα που να διοχετεύσω το σπέρμα μου. Ε τελικά έγινα πιτσαδόρος και τίποτα δεν πάει χαμμένο!!! :rockon: :rockon: :rockon:
 

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Μηνύματα
143
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας μάγκες, είμαι φίλος απ΄το Μαρούσι. Μόλις ανακάλυψα το θρεντ. Ανοίκω και γω στην παρέα. Χώρισα πριν λίγο καιρό με την κοπέλα μου, με την οποία τα είχαμε καιρό και ήμασταν πολύ ενεργό ζευγάρι. Αφού χωρίσαμε ένιωθα τα αρχίδια μου πρισμένα και δεν ήξερα που να διοχετεύσω το σπέρμα μου. Ε τελικά έγινα πιτσαδόρος και τίποτα δεν πάει χαμμένο!!! :rockon: :rockon: :rockon:



Νατα νατα!!!!!! οκ .. ο ευαγκελατος μας εκοψε τα παντα .. τωρα πλεον κοβουμε και τις πιτσες !!!!!
 

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Μηνύματα
945
Like
198
Πόντοι
6
Θεος ο τυπος με το πεπονι!!!!!!
 

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Μηνύματα
3.926
Like
24
Πόντοι
16
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
οχι τιποτα αλλο φαντασου να ειναι φιλος σου και να σου κανει το τραπεζι  μια μερα στο σπιτι του τι εχεις να φας.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Μηνύματα
3.926
Like
24
Πόντοι
16
αμα θελετε κερναμε και κοκταιλ ποτακι :headbang: :headbang: :headbang: [xhamster]
]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom