kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Μηνύματα
- 529
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Αυτό το θρέντ είναι το number 1 παράδειγμα οτι ανοίγουν ότι να ναι θρέντ...
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
..για καλο και για κακο οταν πας σε συνεστιασης φιλων (παρτυ κλπ) πριν φας οτιδιποτε για τσεκαρε φατσες απο τους υπολοιπους..αν ειναι ολοι γνωστοι οκ αλλα αν δεις κανενα που γυαλιζει λιγο το ματακι .. ...περιορισου στα πατατακια και τα ξηροκαρπια...ψεματα ειναι τα περισσοτερα απ αυτα που λεγονται,ετσι δεν ειναι?δε μπορω να πιστεψω οτι συμβαινουν τετοια πραματα.νταξει δε λεω λογικα υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις αλλα λιγες!
αν δεις κανενα που γυαλιζει λιγο το ματακι .. ...περιορισου στα πατατακια και τα ξηροκαρπια...
off topic: Όσον αφορά τα εστιατόρια, ένα tip: Ακόμα και σε πολύ ακριβά, δεν είναι φρόνιμο να συμπεριφερόμαστε "κάπως" καιδύστροπα στους σερβιτόρους, ιδίως πριν φέρουν όλες τις παραγγελίες. Επίσης όταν κάτι δεν μας αρέσει στο πιάτο (πχ δεν είναι ψημένο το κρέας όπως το παραγγείλαμε), καλό είναι να το κρατήσουμε, ή αν ζητήσουμε να αλλάξουν το πιάτο, να το ζητήσουμε με ευγενικό τρόπο. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα το "πάρει" ο σερβιτόρος ή το προσωπικό της κουζίνας. Και δεν εννοώ αυτά που γράφονται παραπάνω, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να "εκδικηθεί" ένα κακό γκαρσόνι, ένα δύστροπο πελάτη...
Σε σπιτι δεν ειναι ευκολο να βαλη στο φαγητο σου κατι,ενω σε εστιατορια και λοιπα τα γκαρσον πολλα μπορουν να κανουν
απο δω και στο εξης πλεον θα το κανω !!το θεμα ειναι με τις ταβερνες τα εστιατορια (κ γενικα με τα φαγαδικα) τι γινεται :S :S
Γεια σας μάγκες, είμαι φίλος απ΄το Μαρούσι. Μόλις ανακάλυψα το θρεντ. Ανοίκω και γω στην παρέα. Χώρισα πριν λίγο καιρό με την κοπέλα μου, με την οποία τα είχαμε καιρό και ήμασταν πολύ ενεργό ζευγάρι. Αφού χωρίσαμε ένιωθα τα αρχίδια μου πρισμένα και δεν ήξερα που να διοχετεύσω το σπέρμα μου. Ε τελικά έγινα πιτσαδόρος και τίποτα δεν πάει χαμμένο!!!
Θεος ο τυπος με το πεπονι!!!!!!
οχι τιποτα αλλο φαντασου να ειναι φιλος σου και να σου κανει το τραπεζι μια μερα στο σπιτι του τι εχεις να φας....Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?