dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
βραστη οχι!!!εχω γαμισει μονο ζωντανη!!!!Τι μας λες ρε ξενέρωτε?
Έχεις γαμήσει ποτέ γίδα βραστή να δεις κορυφαία αίσθηση?
βραστη οχι!!!εχω γαμισει μονο ζωντανη!!!!Τι μας λες ρε ξενέρωτε?
Έχεις γαμήσει ποτέ γίδα βραστή να δεις κορυφαία αίσθηση?
Ρε γατουλη πας καλα??Κι αλλου σε εχω διαβασει εχεις περιεργα γουστα!Ακους εκει εχεις γαμησει γιδα!βραστη οχι!!!εχω γαμισει μονο ζωντανη!!!!
τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!Ρε γατουλη πας καλα??Κι αλλου σε εχω διαβασει εχεις περιεργα γουστα!Ακους εκει εχεις γαμησει γιδα!
Δεν μπορει κι εκει που πηγες παλι κατι θα βρεις για να γαμας!Φαντασια και ανωμαλια να χεις ολα γινονται!τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!
εδω εχει τοσες γυναικες που δεν σου μενει χρονος για γιδες και πεπονια!!!!!Δεν μπορει κι εκει που πηγες παλι κατι θα βρεις για να γαμας!Φαντασια και ανωμαλια να χεις ολα γινονται!
Συναδελφε???
Χυσε ντοματα γεμιστη...φοβερη αισθηση...
χαχαχα καλο!!Το 'χουμε χάσει τελείως εδώ μέσα... Πεπόνια, ντομάτες, κοτόπουλα στα μικροκύματα... Και το συκώτι έχω ακούσει ότι κάνει καλό κρεβάτι. Λοιπόν:
ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
1. Δεν γαμάμε το δείπνο μας (ούτε άλλα γεύματα της ημέρας).
2. Δεν γαμάμε τα γεύματα τρίτων, γνωστών ή αγνώστων, εκτός αν οι ίδιοι συναινέσουν.
3. Εάν χύσουμε στο γεύμα κάποιου, φροντίζουμε να καταναλωθεί αμέσως, ειδάλλως διατηρείται μόνο στο ψυγείο και το πολύ για τρεις ημέρες.
στη Ρωσσια ηταν ενας Ελληνας φοιτητης που γαμαγε μαξηλαρια!!!!εβαζε καποτα ξαπλωνε απο πανω τους και γαμουσε!!!!ολα μας τα μαξηλαρια βρωμαγανε καποτιλα!!!!του ειχα πει να μου δειξει!!!!ειχα ξαπλωσει εγω στο ενα κρεβατι και ευτος στο απεναντι εγω τον επαιζα και αυτος σκεπασμενος με μια κουβερτα γαμαγε!!!!πολυ γελιο!!!!!στα γεννεθλια του του ειχαμε κανει δωρο απο ενα μαξηλαρι!!!!
Παρεπιπτώντως πριν 10 χρόνια σε ένα pizzahut στα νότια - μάλλον της Μαρίνας Ζεας ήταν αν θυμαμαι καλά - είχε βρεθεί σπέρμα σε μία πίτσα (με λευκή μοτσαρελλα φανταζομαι θα ηταν). Τώρα έχει παραγραφεί ομολογήστε κωλόπαιδια ποιος το έκανε.
Ετοιμασα σημερα ενα καλο παστιτσιο με μπολικη στρωση σπερματος να το στειλω στον Παπαριωνα γιατι η ξενιτια ειναι πικρη
το αγαπημενο του φαγητο θα γλυφει και τα δαχτυλα του.
δεν πιστευω να ησουν τακτικος πελατης?
Ναι η "καφτη πιτσα"Οχι σε αυτό αλλά σε άλλα καταστηματα. Λετε να είναι το μυστικό της διαφορετικότητας αυτης της πίτσας τελικά?
Ναι η "καφτη πιτσα"