Νέα

Σπέρμα σε φαγητά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DOCTOR PROCTOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
      Ρε μάγκες, θυμάμαι φάση που είχα πάει σε ξενοδοχείο με μια φίλη μου. Η τύπισσα απο πριν ήταν κόκκαλο απο μπάφο σκέτο που της είχε στρίψει ένας φίλος της (ο ορισμός άλλος ψήνει άλλος γαμάει...) και πριν πάμε στο δωματιο σταματήσαμε να πάρουμε μια καρμπονάρα γιατι την τράβαγε το στομάχι!!

Αφού χαλαρώσαμε στο τζακούζι, οταν βγήκαμε και κάτσαμε στο κρεβάτι, έτρωγε με τόση λαιμαργία τα μακαρόνια και έσταζε η κρέμα απο την καρμπονάρα!! Μου πέρασε απο το μυαλό να την χύσω την καρμπονάρα και να την βλέπω μετά να την τρώει τόσο λαίμαργα...

:wanker:

:happy:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Θάψτε το πάλι.  :vomit:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
παντως προσφάτως είχε σε συνδρομητικό κανάλι ταινία, όπου σε ερωτικη περίπτυξη η γκομενα αρνήθηκε πήδημα  στον τύπο και εναλλακτικά του προσέφερε τη δυνατότητα για ...χερογλυκανο και τελείωμα  πάνω σε κάτι ωραιότατα πτι φουρ τα οποία του είχε υποσχεθεί ότι θα τα  φάει μετά...όπως και έκανε. Ο σκηνοθέτης φρόντισε για τον ρεαλισμό της σκηνής κατα τη φάση της μάσας....
Η ταινία ήταν κοινωνικού περιεχομένου και μάλλον γύρω στις 11 μμ.
Συμπέρασμα: υπάρχει αγοραστικό κοινό τελικά για τέτοιου είδους ανωμαλίες.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
ελεος ρε μαλακες.
ο δημητρακης που γαμαει πεπονια ειναι σε καλυτερη φαση..

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!
Δεν υπάρχει λέμε χαχαχαχαχα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πω ρε πούστη,εμετό κόντεψα να κάνω.
Είπαμε ο καθένας έχει τα φετίχ του.

Αυτό όμως είναι άρρωστο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.646
Πόντοι
2.306
Όχι τύπε απλά γελω με ένα σουργελο

Aν εννοεις το Δημητρακη , δεν ειναι σουργελο. Ειναι μυθος του bou , με τηλεοπτικη καριερα , καναλι στο youtube και χιλιαδες θαυμαστες σ'ολο το γαλαξια τυπε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Aν εννοεις το Δημητρακη , δεν ειναι σουργελο. Ειναι καρασούργελο, με τηλεοπτικη καριερα εφάμιλλη της Σίας Λιαροπούλου,καναλι στο youtube με συμβουλές για χέσιμο και χιλιαδες θαυμαστες σ'ολο το γαλαξια που τον δουλεύουν ψιλό γαζί τυπε.
Μήπως αυτό ήθελες να πεις?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.348
Πόντοι
3.656
Aν εννοεις το Δημητρακη , δεν ειναι σουργελο. Ειναι μυθος του bou , με τηλεοπτικη καριερα , καναλι στο youtube και χιλιαδες θαυμαστες σ'ολο το γαλαξια τυπε.
Σιγα την προσωπικότητα..στα τοπ 3 ναυάγια..

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.646
Πόντοι
2.306
Σιγα την προσωπικότητα..στα τοπ 3 ναυάγια..

Δεν εχει γεννηθει ακομα το ναυαγιο που να φιλοδοξει να μπει στην ιδια λιστα με Πορνομεταναστη τυπε. Συγκρινεις τον Τιτανικο με το Εξπρες Σαμινα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Δεν εχει γεννηθει ακομα το ναυαγιο που να φιλοδοξει να μπει στην ιδια λιστα με Πορνομεταναστη τυπε. Συγκρινεις τον Τιτανικο με το Εξπρες Σαμινα.
και εγω εχω την αποψη οτι ειναι μια κατηγορια μονος του,τωρα δεν ξερω αν ειναι ναυαγιο η περιορισμενης ευθυνης αλλα σιγουρα τα εχει τα θεματακια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom