Νέα

Σπαταλάμε πολλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποσα χαλατε εσεις το μηνα γενικα για sex?

• λιγοτερα απο 200 ευρω?

Ψήφοι: 2 50,0%
  • περισσοτερα απο 200?

Ψήφοι: 2 50,0%
  • καθολου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

dimitris23

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι ασφαλιστικος & επενδυτικος συμβουλος σε μια εταιρια κολοσσο,μια μερα αποφασισα να κανω μια μελετη οσο αφορα τα χρηματα που σπαταλαμε ολοι μας γενικα για το sex.Η μελετη αφορα απαντησεις 500 ατομων ηλικιας 20-50.

67 ατομα απαντησανε οτι σπαταλανε λιγοτερα απο 50 ευρω το μηνα σε οτι αφορα αγοραιο ερωτα.
72 ατομα απαντησανε οτι σπαταλανε περισσοτερα απο 50 ευρω και λιγοτερα απο 100 ευρω.
127 ατομα απαντησανε οτι σπαταλανε περισσοτερα απο 100 και λιγοτερα απο 200.
Τελος τα υπολοιπα 266 ατομα ισχυριζονται οτι σπαταλανε πανω απο 200 χωρις μεγιστο οριο που σημανει οτι μπορει να χαλανε διπλασια και τριπλασια απο  το ελαχιστο που ειναι τα 200 ευρω.

Το συμπερασμα ειναι οτι χαλαμε πολλα(δεν ειναι καινουργιο αυτο)

και συνεχιζω...

Αποταμιευση σε ευρω                  Ηλικια                  ....  σε 20 χρονια       

50                                    20                              30.500 ευρω
100                                    30                              61.500 ευρω (εξασφαλισμενη συνταξη)
200                                    30                            142.000 ευρω (εξασφαλισμενη συνταξη)
250                                    35                            177.700 ευρω ( εξασφαλισμενη συνταξη)

Βλεπουμε δηλαδη οτι αν κανουμε μια συστηματικη αποταμιευση εξασφαλιζουμε το μελλον μας.Δεν λεω να μην διασκεδαζουμε,
δεν λεω να μην πηδαμε,λεω απλα οτι υπαρχει τροπος ετσι ωστε να μην ειμαστε στην ομονοια και στο συνταγμα και να διαδηλωνουμε.
Οποιος εχει απορια με οτιδηποτε ας μοθ στειλει πμ..

υ.γ οσο αφορα την ερευνα ειναι προσωπικη και αφορα 500 ατομα μονο απ την αθηνα.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου έχεις δίκιο.
Αλλά επειδή αύριο μπορεί να με πατήσει ένα λεωφορείο καλύτερα να τα χαρώ.

OP
OP
D

dimitris23

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου έχεις δίκιο.
Αλλά επειδή αύριο μπορεί να με πατήσει ένα λεωφορείο καλύτερα να τα χαρώ.

Ειναι φιλε μου πιο πιθανο να εισαι στο συνταγμα και να διαδηλωνεις παρα να σε πατησει λεωφορειο.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ειμαι ασφαλιστικος & επενδυτικος συμβουλος σε μια εταιρια κολοσσο,μια μερα αποφασισα να κανω μια μελετη οσο αφορα τα χρηματα που σπαταλαμε ολοι μας γενικα για το sex.Η μελετη αφορα απαντησεις 500 ατομων ηλικιας 20-50.

67 ατομα απαντησανε οτι σπαταλανε λιγοτερα απο 50 ευρω το μηνα σε οτι αφορα αγοραιο ερωτα.
72 ατομα απαντησανε οτι σπαταλανε περισσοτερα απο 50 ευρω και λιγοτερα απο 100 ευρω.
127 ατομα απαντησανε οτι σπαταλανε περισσοτερα απο 100 και λιγοτερα απο 200.
Τελος τα υπολοιπα 266 ατομα ισχυριζονται οτι σπαταλανε πανω απο 200 χωρις μεγιστο οριο που σημανει οτι μπορει να χαλανε διπλασια και τριπλασια απο  το ελαχιστο που ειναι τα 200 ευρω.

Το συμπερασμα ειναι οτι χαλαμε πολλα(δεν ειναι καινουργιο αυτο)

και συνεχιζω...

Αποταμιευση σε ευρω                   Ηλικια                   ....   σε 20 χρονια       

50                                     20                              30.500 ευρω
100                                    30                              61.500 ευρω (εξασφαλισμενη συνταξη)
200                                    30                             142.000 ευρω (εξασφαλισμενη συνταξη)
250                                    35                             177.700 ευρω ( εξασφαλισμενη συνταξη)

Βλεπουμε δηλαδη οτι αν κανουμε μια συστηματικη αποταμιευση εξασφαλιζουμε το μελλον μας.Δεν λεω να μην διασκεδαζουμε,
δεν λεω να μην πηδαμε,λεω απλα οτι υπαρχει τροπος ετσι ωστε να μην ειμαστε στην ομονοια και στο συνταγμα και να διαδηλωνουμε.
Οποιος εχει απορια με οτιδηποτε ας μοθ στειλει πμ..

υ.γ οσο αφορα την ερευνα ειναι προσωπικη και αφορα 500 ατομα μονο απ την αθηνα.
Σύμφωνα με την στατιστική η πιθανότητα λάθους αν γίνει σωστά είναι + - 1  Όμως πρέπει να αφορά άτομα διαφορετικών περιοχών , κοινωνικών στρωμάτων , εισοδήματος , ηλικίας. Οπότε η ερευνά σου έχει μεγαλύτερες πιθανότητες αποτυχίας...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι φιλε μου πιο πιθανο να εισαι στο συνταγμα και να διαδηλωνεις παρα να σε πατησει λεωφορειο.

Λοιπόν άκου, πολύ αλκοόλ, κάπνισμα, σκουπιδόφαϊ και γρήγορη μηχανή.
Πως με κόβεις?

Επισκέπτης
Δεν του κάνεις για πελάτης θα φύγεις γρήγορα και θα πληρώσουν ασφάλεια! :dancing:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν του κάνεις για πελάτης θα φύγεις γρήγορα και θα πληρώσουν ασφάλεια! :dancing:

Το θέμα είναι πως οτι έχει μαζευτεί θα το χαρούν άλλοι. Οπότε προτιμώ να τα τσακίζω εδώ και τώρα και όταν έρθει εκείνη η ώρα να έχω το χαμόγελο του νικητή.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γουσταρω να τρωω τα λ7 μου σε μπουρδελα και πουτανες!!!
Γιατι σκεφτομαι παντα το τωρα και ποτε το μετα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Τι θα κανεις για να με πισεις να αλλαξω γνωμη κυριε ασφαλιστη μου?  :sunglasses:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ζήσε την κάθε μέρα σαν την τελευταία ;)

OP
OP
D

dimitris23

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γουσταρω να τρωω τα λ7 μου σε μπουρδελα και πουτανες!!!
Γιατι σκεφτομαι παντα το τωρα και ποτε το μετα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Τι θα κανεις για να με πισεις να αλλαξω γνωμη κυριε ασφαλιστη μου?  :sunglasses:

δεν προσπαθω να πεισω κανεναν φιλε μου,σου ευχομαι να περνας καλα,ο σκοπος του θεματος ηταν να αναλογιστουμε απλα ποσα πολλα χαλαμε,και αν το διαβασες καλα δεν ειπα πουθενα να τα κοψουμε αυτα.το να αντιδρας μονο για να αντιδρας δεν ειναι μαγκια,αν εχεις λυσει το προβλημα της ζωης σου μπραβο σου και παρακαλω πες το και σ εμας ,οι υπολοιποι 89 ως τωρα που το διαβασανε δεν νομιζω να εχουν την ιδια γνωμη μ εσενα.

φιλικα παντα

OP
OP
D

dimitris23

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σύμφωνα με την στατιστική η πιθανότητα λάθους αν γίνει σωστά είναι + - 1  Όμως πρέπει να αφορά άτομα διαφορετικών περιοχών , κοινωνικών στρωμάτων , εισοδήματος , ηλικίας. Οπότε η ερευνά σου έχει μεγαλύτερες πιθανότητες αποτυχίας...

δεν ειμαι ειπα οτι ειναι galop φιλε αλλα μια προσωπικη (μελετη αν θες πες το).το αν ειναι αποτυχημενη η οχι ας το αναλογιστει ο καθενας μας.

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε, με αυτη τη λογική αν στα 500 άτομα οι 266 ξοδεύουν πάνω απο 200ε και οι περισσότεροι είναι άνδρες τότε στα 5.000.000 ανδρών αν οι 2.660.000 ξόδευαν πάνω απο 200ευρώ τοτε ΟΛΕΣ θα ήταν πουτάνες επι πληρωμή....γιατί σημερα υπάρχουν κυρίως πουτάνες ανευ πληρωμής

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φίλε, με αυτη τη λογική αν στα 500 άτομα οι 266 ξοδεύουν πάνω απο 200ε και οι περισσότεροι είναι άνδρες τότε στα 5.000.000 ανδρών αν οι 2.660.000 ξόδευαν πάνω απο 200ευρώ τοτε ΟΛΕΣ θα ήταν πουτάνες επι πληρωμή....γιατί σημερα υπάρχουν κυρίως πουτάνες ανευ πληρωμής
που κοστίζουν και πιο ακριβά.....

OP
OP
D

dimitris23

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

1ον εγω μιλησα για 500 ατομα και οχι για 5 εκατομμ.
2ον δεν σκεφτονται ολοι το ιδιο
3ον ακομα και αυτες που ειναι ανευ πληρωμης οπως λες για να τις πας στο κρεβατι τουλ απο προσωπικη εμπειρια δεν ειναι τζαμπα,οπως μου ειπε και ενας φιλος απο εδω ακομα και το ποτο που θα κερασεις sex ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom