spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
εχετε παιδια γαμησει ποτε?
οι μεν Ρωσιδες πολωνεζες γαμιονται για λεφτα
Φιλοι μου ειναι πολυ ωραια μουνια
οι μεν Ρωσιδες πολωνεζες γαμιονται για λεφτα η δε Σουηδεζες το κανουν επειδη γουσταρουν
καλοκαιρακι νησακι και κηνυγι σκανδιναβη δεν 8α χασεις ποτε
εχει και μπαζα αλλα και αστερια
παιδια νομιζω οτι η ισλανδεζες ειναι οι καλυτερες
Για τις ισλανδές έβλεπα μια εκπομπή που μίλαγαν κάποιες και λέγαν ότι αν σε γουστάρουν στο δείχνουν απευθείας και περιμένουν να τους τη πεσεις χωρίς χρονοτριβές..Λένε ότι κάνει κρύο εκεί και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο Οπότε αν σε δουν να το πολυσκέφτεσαι σε περνάν για μαλακοκα@βλη..
Και πίσω από το νοσοκομείο στη μέγγαβλη τα πρώτα dogging στην Ελλάδα με σκανδιναβές.Μόνο μια? Τι μου θύμησες τώρα... να κάνουν παρέλαση στην Ρόδο κρατώντας πλακατ "γαμήστε μας... δεν έχουμε aids" !!!
Τρελλά καμάκια όλο το καλοκαίρι... κ γαμήσια μετά τις Disco στην παραλία, στα δρομάκια κ στα ενοικιαζόμενα δωμάτια...
Και πίσω από το νοσοκομείο στη μέγγαβλη τα πρώτα dogging στην Ελλάδα με σκανδιναβές.
Πάνε αυτά τα χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1986 Ιούλιος έχω πάει για 5 μέρες στη Ρόδο διακοπές και κατέληξε να έρθει να με μαζέψειΔάσκαλε , για πες λεπτομέριες , να μαθαίνουμε κι εμείς οι μικροί !
Καλή φάση τότε ?
Εννοείτε κι εσύ Nacho
Ότι κάνεις μ'αυτές ΜΟΝΟ εδώ.Εκεί πας straight για κουλούρα.μηπως να δουλεψω σαν ct στην Στοκχολμη ???
Πριν τη δύση παραλία Καλλιθέας και τη νύχτα Πευκοχώρι.Χρυσές Εποχές ...
Πάντως Χαλκιδική παίζει πολύ τέτοια από μέσα Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου .
Οι Ολλανδέζες καλές ?