Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Παει αυτος… χαθηκε πισω απ το κρονο…
Οι νότες του θα ταξιδεύουν στα άδυτα του σύμπαντος ως μικροκοσμικές ταλαντώσεις σωματιδίων που κάποια στιγμή θα πέσουν στην αντίληψη ανώτερων όντων που θα τον ξαναδοξασουν...Μέχρι τότε θα ακούμε trap απ' το παράθυρο του κάθε κάγκουρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η "νεα σχεση" εν τω μεταξυ, για να παντρευτει τον Υπάτιο χώρισε τον προηγουμενο, ο οποιος απο τον καημο του αυτοκτονησε
Οικογενειακές ιστορίες dark edition

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
Μεχρι εκεινο το βραδυ τα πηγαινατε καλα με τη γκομενα; Αυτη ηταν η αιτια που χωρισατε η απλά ηαφορμη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πλάκα κάνεις! Ω ρε φίλε..

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.486
Πόντοι
2.356
Αναλογως την παραβαση, υπαρχει και αφαιρεση διπλωματος για καποιους μηνες από την αστυνομια.
Αν σε τραυματισε, υπαρχει και ποινικη διαδικασια.
Η ποινική διαδικασία στο τραυματισμό είναι αν ο παθών ασκήσει το δικαίωμα της μήνυσης στη διαδικασία κατάθεσης στις ανακριτικές αρχές (τροχαία)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η ποινική διαδικασία στο τραυματισμό είναι αν ο παθών ασκήσει το δικαίωμα της μήνυσης στη διαδικασία κατάθεσης στις ανακριτικές αρχές (τροχαία)
Οχι τότε απαραιτήτως, μπορει να το κανει και αργοτερα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.486
Πόντοι
2.356
Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
Πω ρε φίλε!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.486
Πόντοι
2.356
Άσχετο, μιας και μιλάμε για τροχαία...

Εμένα με τράκαρε ένας μεθυσμένος από πίσω, βγήκα ολική, έκανε θετική δήλωση πήρα κάποια λεφτά περίπου 4 χιλιάρικα, αμάξι όμως δεν πήρα... Καθώς άνεργος και μόλις βρω κάτι θα πάρω. Αν και όπως πάω με τα 600 και 700 ευρώ που δίνουν για 10ωρα δε με κόβω να μπορώ...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.486
Πόντοι
2.356
Στο βίντεο φαίνεται ότι προσπάθησε να προσπεράσει ένα "εμπόδιο όχημα" στη μεσαία λωρίδα με σκοπό να "κυνηγήσει" τον άλλον παιρνόντας αριστερά.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΔΕΞΙΑ.....ΝΑ περασει το ασχετο αμαξι στην μεσαια λωριδα....μπασιμο στην μεσαια χανει ελεγχο....
το r8 ειναι κανονικα αριστερα στην πορεια του μπροστα απο αυτο μια μηχανη....που βασικα αν αν αν επαιζε φιλικη κοντρα.....ειναι μηχανη κ 2 αμαξια......
εγω αυτο καταλαβα.....
δεξια προσπεραση...στην μεσαια (συν χωσιμο μετα απο προσπεραση αριστερα που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ)...
ΛΙΓΟ ηθελε να φαει το αλλο αμαξι...η την μηχανη αν κ δυσκολο την μηχανη...
σε συγκρουση με την r8 ολα θαταν πουτανα...ακομη κ η "χελωνα στην μεσαια" θα την ετρωγε...
τυχη

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.486
Πόντοι
2.356
ΔΕΞΙΑ.....ΝΑ περασει το ασχετο αμαξι στην μεσαια λωριδα....μπασιμο στην μεσαια χανει ελεγχο....
το r8 ειναι κανονικα αριστερα στην πορεια του μπροστα απο αυτο μια μηχανη....που βασικα αν αν αν επαιζε φιλικη κοντρα.....ειναι μηχανη κ 2 αμαξια......
Ακριβώς αυτό!

Αυτοί που έγραφαν ανέφεραν "O Mad Clip είναι;" Πώς βρέθηκαν εκεί; Το ήξεραν από πριν;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Και πάλι τί σημασία έχει; Τον παρέσυρε; Είχε μαγνήτη πάνω του το R8; Θα φάει κανένα πρόστιμο για ταχύτητα εκτός και αν πιστεύουν ότι έκλεισε τον δρόμο του madclip.

Κόντρες έκαναν κλασικά!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ακριβώς αυτό!

Αυτοί που έγραφαν ανέφεραν "O Mad Clip είναι;" Πώς βρέθηκαν εκεί; Το ήξεραν από πριν;
θα το δω μετα καρε-καρε....δεν πιστευω ναναι μουφα---

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Ειχα 2 μεγαλα τροχαια οδηγοντας λιωμα στο ποτο και μαλιστα απο το δευτερο βγηκα σωος μεσα απο μαζα σιδερικων και ακομα δε το πιστευω! Το αμαξι πηγε για παλιοσιδερα αλλα η ζωη μου καταστραφηκε… πληρωσα τρελα ποσα σε αποζημιωσεις στον οδηγο που τρακαρα, στη γκομενα που ηταν μεσα και μου κανε ποινικη διωξη (εκκρεμει δικαστηριο) και με χωρισε, σε καινουριο αμαξι, προστιμο κλπ… Απο τοτε τρεχω σε ψυχολογους και παιρνω μουρλοχαπα αλλα μου γινε μαθημα… δε ξαναοδηγησα ουτε με..μπυρα! Οποτε ηθελα να πιω με τα ποδια η ταξακι… γιατι…τριτη και φαρμακερη :confused:
Ημουν σιγουρος οτι σε καποιον κατεστραμενο σπαταλησα το απογευμα μου αλλα χαλαλι το γελιο. Κριμα βεβαια που την γλυτωσες γιατι θα γλυτωναμε κι εμεις απο αυτα που διαβαζουμε.

Εκανε μπαμ οτι η μετατοπιση ευθυνων που εκανες ηταν γιατι δεν μπορεις να τα βρεις με τον καθρεφτη σου. Δεν εχεις τα κοτσια να φτυσεις τον καθρεφτη σου και φτυνεις οποιον βρισκεις μπροστα σου.

Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα μας. Εγω ποτε δεν θα εχω δικαστηριο ειδικα για αυτον τον λογο. Ασυνειδητος εισαι, με τον ασυνειδητο ταυτιστηκες. Αλλα δεν ειμαστε ολοι σαν τα μουτρα σου.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.486
Πόντοι
2.356
Κάποιοι αναφέρουν το βίντεο ως επεξεργασία ή ψεύτικο... Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πια

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
απο τυχη δεν εγινε αλλη συγκρουση καθαρα.....στο μπασιμο εχει χασει ελεγχο...
το μονο που ειχα κολησει ωρεσ πριν το βιντεο σκεφτομουν ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ =ΑΡΓΑ..πως του εφυγε...
τωρα εξηγουνται ολα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ημουν σιγουρος οτι σε καποιον κατεστραμενο σπαταλησα το απογευμα μου αλλα χαλαλι το γελιο. Κριμα βεβαια που την γλυτωσες γιατι θα γλυτωναμε κι εμεις απο αυτα που διαβαζουμε.

Εκανε μπαμ οτι η μετατοπιση ευθυνων που εκανες ηταν γιατι δεν μπορεις να τα βρεις με τον καθρεφτη σου. Δεν εχεις τα κοτσια να φτυσεις τον καθρεφτη σου και φτυνεις οποιον βρισκεις μπροστα σου.

Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα μας. Εγω ποτε δεν θα εχω δικαστηριο ειδικα για αυτον τον λογο. Ασυνειδητος εισαι, με τον ασυνειδητο ταυτιστηκες. Αλλα δεν ειμαστε ολοι σαν τα μουτρα σου.
Πού μετατοπισε την ευθυνη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom