Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.687
Πόντοι
9.931
Το αλλο βίντεο ειναι μουφα, στο κείμενο απο πανω υπαρχει το αληθινο βίντεο.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.074
Πόντοι
456
και καπως ετσι οι ηλιθιοι γινονται ηρωες .τοσο μαλακες που σηκωσανε ψευτικο βιντεο για να ικανοποιησουν το εγω τους με τα like .και μετα μας φταιει ο ερντογαν , η μερκελ και η νεα ταξη πραγματων .α ρε π..τσα , αρβυλο και στρατιωτικο περιπατο που θενε καποιοι ....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το αλλο βίντεο ειναι μουφα, στο κείμενο απο πανω υπαρχει το αληθινο βίντεο
ΜΑΥΡΟ ΟΧΙ ΑΣΠΡΟ...που λεγανε....κοντρα δεν φαινεται...απλα ακολουθησε να τον περασει μετα...
φρεναρισμα...σε λαθος στιγμη..=κουκου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.530
Πόντοι
2.356
Άνετα...
Οι κομπλεξικοί κωλόφατσες που χωρίς να τους ενοχλεί κανείς,πηγαίνουν και ψήνουν Μεγάλη Παρασκευή,
για να "πικάρουν" με το νου τους,μία μετριοπαθέστατη θρησκεία που οι τακτικοί θαμώνες
των μυστηρίων είναι μ.ο. 60+ ετών.

Αντίστοιχους άθεους γραφικούς,μπορείς να βρεις σε κύκλους φεμινιστριών,μπαφάκηδων και λοιπών άπλυτων ΝΑΥΑΓΙΩΝ
και τι σε νοιαζει εσενα αν εγω ψηνω "μεγαλη" παρασκευη?

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Παμε στο creepy μαγκες

αυτο το προφιλ στο ινσταγκραμ

https://instagram.com/ortekt.v2?utm_medium=copy_link

πριν τρια χρονια , Δεκέμβριο του 2018 , δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.......
241012395_146215217695976_7687021043090664507_n.jpg
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, μούφα είναι

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Καμία σχέση το σημείο και το περιστατικό...Πόσο ευκολόπιστα κορόιδα είναι μερικοί, έλεος με τα fake/hoax
Απορώ πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που το ποστσρσν στο you tube. Αφού εύκολα σε λίγη ώρα το πιάσαν ως μη αντίστοιχο.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.747
Πόντοι
2.306
Xτες κατέβαινα δρόμο με πολλά στροφιλίκια με 80-90, μπροστά φορτηγό που πήγαινε τις στροφές με 90. Αφήνω λίγο απόσταση να έχω ορατότητα. Από πισω μου κολλάει ένα τσικουεντσέντο, με προσπερνάει με 100. Μετά με προσπερνάει ένα Citroen C3, μετά ένα Skoda Οctavia RS..... (όλα αυτά χτες, δεν είχα ακούσει τι επαθε ο MAD CLIP).
Έτσι είστε ρε πούστηδες δεν σέβεστε Alfa Romeo; Kαθώς ήξερα τον δρόμο μέχρι που με παίρνει, τους πέρασα δύο δύο μαζί και την νταλίκα πάνω στις στροφές όταν πάταγαν φρένο αυτοί εγώ πάταγα γκάζι, οι ασεβείς έφαγαν την σκόνη μου.

Σήμερα δεν θα τους κάνω τα ίδια προς τιμήν του Mad Clip αλλά να ξέρει ο κάθε ένας μαγκίτσες και κουνήματα δεν περνάνε η τιμωρία είναι πάντα χωρίς έλεος, θα νιώσετε την ξεφτίλα αν μου κολλάτε τις επόμενες μέρες........

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Xτες κατέβαινα δρόμο με πολλά στροφιλίκια με 80-90, μπροστά φορτηγό που πήγαινε τις στροφές με 90. Αφήνω λίγο απόσταση να έχω ορατότητα. Από πισω μου κολλάει ένα τσικουεντσέντο, με προσπερνάει με 100. Μετά με προσπερνάει ένα Citroen C3, μετά ένα Skoda Οctavia RS..... (όλα αυτά χτες, δεν είχα ακούσει τι επαθε ο MAD CLIP).
Έτσι είστε ρε πούστηδες δεν σέβεστε Alfa Romeo; Kαθώς ήξερα τον δρόμο μέχρι που με παίρνει, τους πέρασα δύο δύο μαζί και την νταλίκα πάνω στις στροφές όταν πάταγαν φρένο αυτοί εγώ πάταγα γκάζι, οι ασεβείς έφαγαν την σκόνη μου.

Σήμερα δεν θα τους κάνω τα ίδια προς τιμήν του Mad Clip αλλά να ξέρει ο κάθε ένας μαγκίτσες και κουνήματα δεν περνάνε η τιμωρία είναι πάντα χωρίς έλεος, θα νιώσετε την ξεφτίλα αν μου κολλάτε τις επόμενες μέρες........
Να προσέχεις Termin. Γιατί αν έχεις τέτοια οδηγική συμπεριφορά, δεν έχει πολλά "τέρμινα" ζωής μπροστά σου. Και ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Τελευταία τροποποίηση:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Πες τα ρε Καραμάνη Στρατό.

ξέσκισε τους ρε ,να μη τους αναγνωρίζουν οι μάνες τους.αιθέρας ,άλογο ,α-λο-γο

300 ευρωπουλα έχω δωσει μέσα στο καλοκαίρι σε κλήσεις,ποιος είμαι να τον κρίνω. Όποτε είμαι με γκομενακι το σανιδώνω το σταρλετακι ,πιάνει 65 χιλιόμετρα στη Συγγρου. Και όποτε δω φούστα βγάζω κινητό και παιρνω φωτό ενώ οδηγάω

τυπε πιο πολυ κοστιζουν οι κλησεις που πηρες απο το σταρλετ που οδηγας :confused: :confused: :confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Έτσι μπράβο φίλε :hi:

Είσαι σκληρός καργιολης :confused: :confused: :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.356
Πόντοι
27.261

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Ετσι! Ωραιος!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.417
Πόντοι
3.296
Περασε μηνυμα στην καυλωμενη νεολαια που ενδεχομενως τον ειχε θεοποιησει...να μην τον ακολουθησουν στις μαλακιες του...
Ασχετα απο αυτο ψυχουλα ειχε και αυτος...λυπηθηκα καπως γιατι μου θυμιζε ενα φιλο στα 19 που καναμε κοντρες με τα μηχανακια τοτε...
Ευτυχως βαλαμε και οι δυο μυαλο...
Το μπαγασα ρε γαμωτο...
Χαθηκε να πει "οχι δε θα τρεξω οχι δε θα μπω στη στροφη με 150?"
Οσα φερνει η γαμω στιγμη δε τα φερνει ο χρονος ολος....
Προταση:να φτιαχτουν ειδικα διαμορφωμενες πιστες(αν δε φτανουν τα Μεγαρα) και να εκπαιδευονται οι καυλιαρηδες της ταχυτητας με εξετασεις και καποια πιστοποιητικα...
Και να μπαινουν να ξεκαυλωνουν εκει μακρια απο δρομους κοινης χρησης!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
αλανια πρεπει να καθιερωθουν καποιες σχολες σαν την παρακατω που εχω κανει και εγω εκπαιδευση
αυτη βεβαια ειναι για φορτηγα-βυτια αλλα πρεπει να γινει νομος να περναμε ολοι μαθηματα σχετικα με την ταχυτητα-
ελιγμους αποτομους-μεθη-ασχημες καιρικες συνθηκες-κακοτεχνιες δρομων πιστευω θα βοηθησει αρκετα
βλεποντας το ποσο ευκολα χανεται ο ελεγχος του αυτοκινητου.
απο την αλλη βεβαια θα μου πειτε ποιες σχολες να μας σωσουν εμας οταν απο τα γεννοφασκια μας το καγκουριλικι
θεωρειται αρετη?
οπως και να εχει παντως κριμα να θρηνουμε ανθρωπους τοσο αδικα χαμενους απο μαλακιες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.417
Πόντοι
3.296

Τυπε μου ακριβως αυτη η λογικη ειναι που στελνει στο θανατο.
Ο εγωισμος σου χτυπησε κοκκινο οταν ειδες τους αλλους να κανουν "μαγκιτσες" και θελησες να τους ξεπερασεις στη "μαγκια"
Οτι αμαξι και να χεις(alfa romeo απ οτι καταλαβα αλλα δε μας λες ποιο-παντως ΠΟΛΛΑ αμαξια σου ριχνουν και το ξερεις)οι νομοι της φυσικης ειναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ και ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ
Ακομη και επαγγελματιας οδηγος αγωνων να εισαι(είσαι οντως τυπε;αληθεια ρωταω)οι δρομοι ειναι για το πεος και οι συνοδηγοι σου παλι αμαθοι.
Πες μου λοιπον:Αξιζε η ικανοποιηση του εγω σου και το επαθλο της "νικης" στον αγωνα αυτο;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom