Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Aλκοόλ + πρέζα + γρήγορο αμαξι = αγοράζεις εισιτήριο για τον άλλο κόσμο.

Ποιος φταίει???
αν επερνε φαλάγγι και κανέναν αλλον να δουμε τι rip ξε rip θα λέγανε και ποιος πατέρας θα εκλαιγε το παιδι του για τη μαλακία του τυπα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
φρενο πανω στην κλιση της στροφης//////
πριν την στροφη κοβουμε.....
τεσπα....μια στιγμη φτανει....
ο εγωισμος στην οδηγηση ειναι ο πρωτος λογος να παθεις ατυχημα....
αλλοι ΕΘΝΙΚΗ δεν σταματανε ουτε για κατουρημα μπας κ τους περασει ο αλλος!!!---

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Xτες κατέβαινα δρόμο με πολλά στροφιλίκια με 80-90, μπροστά φορτηγό που πήγαινε τις στροφές με 90. Αφήνω λίγο απόσταση να έχω ορατότητα. Από πισω μου κολλάει ένα τσικουεντσέντο, με προσπερνάει με 100. Μετά με προσπερνάει ένα Citroen C3, μετά ένα Skoda Οctavia RS..... (όλα αυτά χτες, δεν είχα ακούσει τι επαθε ο MAD CLIP).
Έτσι είστε ρε πούστηδες δεν σέβεστε Alfa Romeo; Kαθώς ήξερα τον δρόμο μέχρι που με παίρνει, τους πέρασα δύο δύο μαζί και την νταλίκα πάνω στις στροφές όταν πάταγαν φρένο αυτοί εγώ πάταγα γκάζι, οι ασεβείς έφαγαν την σκόνη μου.

Σήμερα δεν θα τους κάνω τα ίδια προς τιμήν του Mad Clip αλλά να ξέρει ο κάθε ένας μαγκίτσες και κουνήματα δεν περνάνε η τιμωρία είναι πάντα χωρίς έλεος, θα νιώσετε την ξεφτίλα αν μου κολλάτε τις επόμενες μέρες........
Σε κατουρήσαν καλά καλά
ο ένας μετά τον άλλον και έτρεχες να τα μαζέψεις...:piss:

• Like
Αντιδράσεις: Termin

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
αν πεθαινε θα σε γαμουσαν χωρις σαλιο, στην ομονοια με κυπελλακι θα ησουν----
θα εδινες μια 200αρια ανετα........
τυπε φτηνα την γλυτωσες...πολυ φτηνα...αν παθαινε κατι κ ο αλλος οδηγος θα σουν τωρα στον ISIS να μαζευεις λεφτα---
και τωρα απο αυτα που γραφεις αν παιρνεις κατασταλτικα...κανονικα δεν πρεπει να οδηγεις....--
αν το σκεφτεις πολυ καθαρα εισαι τυχερος---
σου δοθηκε μια ευκαιρια με μικρο κοστος...αν ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ με την διαφορα οτι δεν ξερεις πως-που-ποτε θα ηταν η επομενη φορα------
ησουν αΝΕΥΘΗΝΟς ΣΤΟΝ εαυτο σου στην γκομενα στο δρομο και κυριως στα ατομα που σε αγαπανε...δεν φυτρωσες σαν δεντρο-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Από πισω μου κολλάει ένα τσικουεντσέντο, με προσπερνάει με 100. Μετά με προσπερνάει ένα Citroen C3, μετά ένα Skoda Οctavia RS..... (όλα αυτά χτες, δεν είχα ακούσει τι επαθε ο MAD CLIP).

η γιαγια με το αναπηρικο αμαξιδιο και το σκουπιδιαρικο ποτε σε προσπερασαν τυπε?
πριν ή μετα το σκοντα?
:think::confused:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Η πόρσε ήταν δική του η δανεική απο κανένα πλούσιο φίλο;Γιατί τα chains και το rolex που φοράνε ολοι οι τράπερς είναι από την αγία βαρβάρα για να ξεγελάνε τα 12χρονα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
..

Προταση:να φτιαχτουν ειδικα διαμορφωμενες πιστες(αν δε φτανουν τα Μεγαρα) και να εκπαιδευονται οι καυλιαρηδες της ταχυτητας με εξετασεις και καποια πιστοποιητικα...
Και να μπαινουν να ξεκαυλωνουν εκει μακρια απο δρομους κοινης χρησης!
Συμφωνώ, να ονομαστεί πίστα "Μανδ Κλιπτ"...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Περασε μηνυμα στην καυλωμενη νεολαια που ενδεχομενως τον ειχε θεοποιησει...να μην τον ακολουθησουν στις μαλακιες του...
Ασχετα απο αυτο ψυχουλα ειχε και αυτος...λυπηθηκα καπως γιατι μου θυμιζε ενα φιλο στα 19 που καναμε κοντρες με τα μηχανακια τοτε...
Ευτυχως βαλαμε και οι δυο μυαλο...
Το μπαγασα ρε γαμωτο...
Χαθηκε να πει "οχι δε θα τρεξω οχι δε θα μπω στη στροφη με 150?"
Οσα φερνει η γαμω στιγμη δε τα φερνει ο χρονος ολος....
Προταση:να φτιαχτουν ειδικα διαμορφωμενες πιστες(αν δε φτανουν τα Μεγαρα) και να εκπαιδευονται οι καυλιαρηδες της ταχυτητας με εξετασεις και καποια πιστοποιητικα...
Και να μπαινουν να ξεκαυλωνουν εκει μακρια απο δρομους κοινης χρησης!
200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: :jerking::jerking::jerking::jerking:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αμα καταφερεις ποτε να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε, εγω θα παω γονυπετης στην Τηνο.
Eντάξει,μην το παρουσιάζεις λες και θα κάνεις καμιά προσωπική υπέρβαση.
Γονυπετής στα camp είσαι όλη μέρα :2on1:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ποτε θα φαει μπαν αυτη η πουτανογατα ;;;
Φαγαν μπαν Νιπλης Μπραμπ και Ραγκναρ για σπαμαρισμα και αυτο το @ρχιδι βριζει τα θεια ανενοχλητο… :angry:

ΥΓ δεν ειμαι θρησκος…

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Ποτε θα φαει μπαν αυτη η πουτανογατα ;;;
Φαγαν μπαν Νιπλης Μπραμπ και Ραγκναρ για σπαμαρισμα και αυτο το @ρχιδι βριζει τα θεια ανενοχλητο… :angry:

ΥΓ δεν ειμαι θρησκος…
τα ειπαμε αυτα ρε, το να βριζεις τα "θεια" ειναι τοσο κακο οσο το να βριζεις τον σουπερμαν. Και τα δυο ειναι δημιουργηματα της ανθρωπινης φαντασιας. Εσυ που βριζεις υπαρκτα προσωπα δεν αξιζεις μπαν ρε ναυαγιο;

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ηθελες κοτερα Ηθελες ελικοπτερα…
Μακαρι να τα βρεις ολα εκει πανω παλικαρε… :sad2: ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom