Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
πήγε να κεράσει τσαγάκι και το εφαγε το κεφαλάκι του απο τι ειδα στο βίντεο
αν επερνε φαλάγγι και κανέναν αλλον να δουμε τι rip ξε rip θα λέγανε και ποιος πατέρας θα εκλαιγε το παιδι του για τη μαλακία του τυπαAλκοόλ + πρέζα + γρήγορο αμαξι = αγοράζεις εισιτήριο για τον άλλο κόσμο.
Ποιος φταίει???
Σε κατουρήσαν καλά καλάXτες κατέβαινα δρόμο με πολλά στροφιλίκια με 80-90, μπροστά φορτηγό που πήγαινε τις στροφές με 90. Αφήνω λίγο απόσταση να έχω ορατότητα. Από πισω μου κολλάει ένα τσικουεντσέντο, με προσπερνάει με 100. Μετά με προσπερνάει ένα Citroen C3, μετά ένα Skoda Οctavia RS..... (όλα αυτά χτες, δεν είχα ακούσει τι επαθε ο MAD CLIP).
Έτσι είστε ρε πούστηδες δεν σέβεστε Alfa Romeo; Kαθώς ήξερα τον δρόμο μέχρι που με παίρνει, τους πέρασα δύο δύο μαζί και την νταλίκα πάνω στις στροφές όταν πάταγαν φρένο αυτοί εγώ πάταγα γκάζι, οι ασεβείς έφαγαν την σκόνη μου.
Σήμερα δεν θα τους κάνω τα ίδια προς τιμήν του Mad Clip αλλά να ξέρει ο κάθε ένας μαγκίτσες και κουνήματα δεν περνάνε η τιμωρία είναι πάντα χωρίς έλεος, θα νιώσετε την ξεφτίλα αν μου κολλάτε τις επόμενες μέρες........
αν πεθαινε θα σε γαμουσαν χωρις σαλιο, στην ομονοια με κυπελλακι θα ησουν----Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
Από πισω μου κολλάει ένα τσικουεντσέντο, με προσπερνάει με 100. Μετά με προσπερνάει ένα Citroen C3, μετά ένα Skoda Οctavia RS..... (όλα αυτά χτες, δεν είχα ακούσει τι επαθε ο MAD CLIP).
εσυ που το κανεις θεμα προφανως τυπε!Ποιος χέστηκε για μια χούφτα κομπλεξικά ναυάγια της ζωής..
Συμφωνώ, να ονομαστεί πίστα "Μανδ Κλιπτ".....
Προταση:να φτιαχτουν ειδικα διαμορφωμενες πιστες(αν δε φτανουν τα Μεγαρα) και να εκπαιδευονται οι καυλιαρηδες της ταχυτητας με εξετασεις και καποια πιστοποιητικα...
Και να μπαινουν να ξεκαυλωνουν εκει μακρια απο δρομους κοινης χρησης!
Αμα καταφερεις ποτε να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε, εγω θα παω γονυπετης στην Τηνο.Ποιος χέστηκε για μια χούφτα κομπλεξικά ναυάγια της ζωής..
Πε και παι πουστράκο...Αμα καταφερεις ποτε να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε, εγω θα παω γονυπετης στην Τηνο.
200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμάΠερασε μηνυμα στην καυλωμενη νεολαια που ενδεχομενως τον ειχε θεοποιησει...να μην τον ακολουθησουν στις μαλακιες του...
Ασχετα απο αυτο ψυχουλα ειχε και αυτος...λυπηθηκα καπως γιατι μου θυμιζε ενα φιλο στα 19 που καναμε κοντρες με τα μηχανακια τοτε...
Ευτυχως βαλαμε και οι δυο μυαλο...
Το μπαγασα ρε γαμωτο...
Χαθηκε να πει "οχι δε θα τρεξω οχι δε θα μπω στη στροφη με 150?"
Οσα φερνει η γαμω στιγμη δε τα φερνει ο χρονος ολος....
Προταση:να φτιαχτουν ειδικα διαμορφωμενες πιστες(αν δε φτανουν τα Μεγαρα) και να εκπαιδευονται οι καυλιαρηδες της ταχυτητας με εξετασεις και καποια πιστοποιητικα...
Και να μπαινουν να ξεκαυλωνουν εκει μακρια απο δρομους κοινης χρησης!
Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
Δεν ειμαι ο Ιησους Χριστος ρε, μαστουρωμενο εισαι παλι; Μη με μπερδευεις με αυτην την τσιμπουκλαΠε και παι πουστράκο...
Eντάξει,μην το παρουσιάζεις λες και θα κάνεις καμιά προσωπική υπέρβαση.Αμα καταφερεις ποτε να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε, εγω θα παω γονυπετης στην Τηνο.
Μπαααα...Εσεις οι πιστοι ειστε που γονατιζετε μπροστα στο παπαδαριοEντάξει,μην το παρουσιάζεις λες και θα κάνεις καμιά προσωπική υπέρβαση.
Γονυπετής στα camp είσαι όλη μέρα
τα ειπαμε αυτα ρε, το να βριζεις τα "θεια" ειναι τοσο κακο οσο το να βριζεις τον σουπερμαν. Και τα δυο ειναι δημιουργηματα της ανθρωπινης φαντασιας. Εσυ που βριζεις υπαρκτα προσωπα δεν αξιζεις μπαν ρε ναυαγιο;Ποτε θα φαει μπαν αυτη η πουτανογατα ;;;
Φαγαν μπαν Νιπλης Μπραμπ και Ραγκναρ για σπαμαρισμα και αυτο το @ρχιδι βριζει τα θεια ανενοχλητο…
ΥΓ δεν ειμαι θρησκος…