Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ποτε θα φαει μπαν αυτη η πουτανογατα ;;;
Φαγαν μπαν Νιπλης Μπραμπ και Ραγκναρ για σπαμαρισμα και αυτο το @ρχιδι βριζει τα θεια ανενοχλητο… :angry:

ΥΓ δεν ειμαι θρησκος…
???

Πότε έγινε αυτό;

Υ.Γ.Δεν ανησυχώ,σε λίγο θα είναι ξανά ανάμεσά μας(αν δεν είναι ήδη?)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Έτσι την πάτησε και ο Σουμάχερ.Δεν άντεχε χωρίς αδρεναλίνη και έκανε σκι σε επικίνδυνη πλαγιά εκτός πίστας.Όπως και άλλοι με άλλους τρόπους.Έτσι νιώθουν "ζωντανοί".
Οπως αυτοι τυπε ? :confused: :confused: :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
η γιαγια με το αναπηρικο αμαξιδιο και το σκουπιδιαρικο ποτε σε προσπερασαν τυπε?
πριν ή μετα το σκοντα?
:think::confused:
Πάντα αφήνω τον άλλο να περνάει μπροστά για να έχω μετά την απόλαυση να τον περάσω.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
ΑΝ ΣΤΟ 1 ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟ 2 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ-

Και αν στο κυνηγητό που είχαν ρίξει οι τσέοι στο Mad Clip του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και του είχαν αφαιρέσει άδεια και δίπλωμα, ΙΣΩΣ να είχε βάλει μυαλό και τωρα να ζούσε. Λιγότερο γκαζοφονιάς μεν, ζωντανός δε. Εγώ το έχω γράψει πως μου ήταν αντιπάθης και πως κατά ένα τρόπο άξιζε αυτό που έπαθε γιατί συνειδητά έπαιζε με τη φωτιά. Ωστόσο, από κοινωνική - κοινωνιολογική άποψη κάτι πρέπει να γίνει, γιατί η οδηγική κουλτούρα στην Ελλάδα είναι επιπέδου τριτοκοσμικής χώρας και κάθε φορά που σκοτώνεται κάποιος θα λέμε τα ίδια και τα ίδια...

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τα ειπαμε αυτα ρε, το να βριζεις τα "θεια" ειναι τοσο κακο οσο το να βριζεις τον σουπερμαν. Και τα δυο ειναι δημιουργηματα της ανθρωπινης φαντασιας. Εσυ που βριζεις υπαρκτα προσωπα δεν αξιζεις μπαν ρε ναυαγιο;
Οοοοχι.
Βριζοντας τα θεία, προσβαλλεις τον συνομιλητή σου επειδη απαξιωνεις την πίστη του. Ειναι σαν να βριζεις και τον ιδιο.
Το να βριζεις τον σουπερμαν ειναι εντελως ασχετο.
Κατι πιο εξυπνο εχεις να μας πεις?
Γιατι σε κοβω για πολύ κάγκουρα αλλά πολύ μελι και τηγανίτα τιποτα.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Οοοοχι.
Βριζοντας τα θεία, προσβαλλεις τον συνομιλητή σου επειδη απαξιωνεις την πίστη του. Ειναι σαν να βριζεις και τον ιδιο.
Το να βριζεις τον σουπερμαν ειναι εντελως ασχετο.
Κατι πιο εξυπνο εχεις να μας πεις?
Γιατι σε κοβω για πολύ κάγκουρα αλλά πολύ μελι και τηγανίτα τιποτα.
Και τι πειραζει που απαξιωνω την πιστη του; Καπου ξαναεγραψα οτι η πιστη του δεν ειναι υπερανω κριτικης.
Ειναι ενα φιλοσοφικο ζητημα που ο καθενας το προσεγγιζει οπως νομιζει.
Αλλοι θεωρουν οτι αξιζει σεβασμο, εγω θεωρω οτι αξιζει χλευασμο.
Και ειναι εξωφρενικο να λες οτι ειναι οκ να προσβαλλουμε προσωπικοτητες και συγγενεις, απο το να βριζουμε φαντασιωσεις και παραμυθια 2000 ετων.

Αυτα ειχα να πω και πιστεψε με δεν θα στεναχωρηθω καθολου εαν δεν σε καλυψουν τα λογια μου. Εαν εχω μαθει ενα πραγμα συνομιλοντας με τους πιστους, ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε 1/1000000000000 να ανοιξει τα ματια του ενας κολλημενος. Ακομα και το πιο καλοδιατυπωμενο και εμπεριστατωμενο επειχειρημα του κοσμου να γραψεις....τσαμπα κοπος

Τελευταία τροποποίηση:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Και αν στο κυνηγητό που είχαν ρίξει οι τσέοι στο Mad Clip του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και του είχαν αφαιρέσει άδεια και δίπλωμα, ΙΣΩΣ να είχε βάλει μυαλό και τωρα να ζούσε. Λιγότερο γκαζοφονιάς μεν, ζωντανός δε. Εγώ το έχω γράψει πως μου ήταν αντιπάθης και πως κατά ένα τρόπο άξιζε αυτό που έπαθε γιατί συνειδητά έπαιζε με τη φωτιά. Ωστόσο, από κοινωνική - κοινωνιολογική άποψη κάτι πρέπει να γίνει, γιατί η οδηγική κουλτούρα στην Ελλάδα είναι επιπέδου τριτοκοσμικής χώρας και κάθε φορά που σκοτώνεται κάποιος θα λέμε τα ίδια και τα ίδια...

Πιστευεις οτι αυτο θα τον εκανε να μην ξαναπιασει τιμονι; Στανταρ θα συνεχιζε τις καγκουριες και τις παρανομιες με δανεικο αμαξι και χωρις διπλωμα

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Πιστευεις οτι αυτο θα τον εκανε να μην ξαναπιασει τιμονι; Στανταρ θα συνεχιζε τις καγκουριες και τις παρανομιες με δανεικο αμαξι και χωρις διπλωμα

Είναι μια πιθανότητα αυτό που λες, γιατί είχε την καγκουριά μέσα στο αίμα του. Όταν, όμως, έχεις την αίσθηση της ατιμωρησίας, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αρχισαν μανουλες… η ΔΙΟΙΚΗΣΗ τι κανει;;; :confused:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Αρχισαν μανουλες… η ΔΙΟΙΚΗΣΗ τι κανει;;; :confused:
Ελλαδα Στρατο μου, τι περιμενεις. Η χωρα της ασυδοσιας και της διαφθορας. Α ρε ενας Παπαδοπουλος θα μας σωσει...τοτε που κοιμομασταν με τις πορτες ξεκλειδωτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και τι πειραζει που απαξιωνω την πιστη του; Καπου ξαναεγραψα οτι η πιστη του δεν ειναι υπερανω κριτικης.
Ειναι ενα φιλοσοφικο ζητημα που ο καθενας το προσεγγιζει οπως νομιζει.
Αλλοι θεωρουν οτι αξιζει σεβασμο, εγω θεωρω οτι αξιζει χλευασμο.
Και ειναι εξωφρενικο να λες οτι ειναι οκ να προσβαλλουμε προσωπικοτητες και συγγενεις, απο το να βριζουμε φαντασιωσεις και παραμυθια 2000 ετων.

Αυτα ειχα να πω και πιστεψε με δεν θα στεναχωρηθω καθολου εαν δεν σε καλυψουν τα λογια μου. Εαν εχω μαθει ενα πραγμα συνομιλοντας με τους πιστους, ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε 1/1000000000000 να ανοιξει τα ματια του ενας κολλημενος. Ακομα και το πιο καλοδιατυπωμενο και εμπεριστατωμενο επειχειρημα του κοσμου να γραψεις....τσαμπα κοπος
Το απογοητευτικο ειναι οτι απο οσα ειπα, εσυ εισεπραξες οτι ειμαι κανενας θρησκοληπτος.
Θεμα σεβασμου προς τον αλλο ειναι, μαλλον σού ειναι αγνωστο.
Οντως τσαμπα κοπος.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ρε αλανια μην βριζεστε ρε γαμωτο.εδω μπαινουμε να περναμε ομορφα οχι να σκοτωνομαστε.
δεν συμφωνουμε παντα ολοι με ολους δεν χρειαζονται μπινελικια και απειλες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιος νομιζεις οτι φουσκωσε την μαμακα σου; Αυτος που σε μεγαλωσε; Αυτος που κουβαλας το επιθετο του ειναι το κοροιδο της υποθεσης.
Υποθετω οτι και αυτο το εμετικό ποσταρισμα, ειναι θεμα "φιλοσοφικης στασης"?
Δεν μας αδειαζεις τη γωνια ρε τύπε?
Δεν μας χρειαζεται ενας ακομη εξυπνακιας που προσβαλλει τους παντες.
Αντε στο καλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε αλανια μην βριζεστε ρε γαμωτο.εδω μπαινουμε να περναμε ομορφα οχι να σκοτωνομαστε.
δεν συμφωνουμε παντα ολοι με ολους δεν χρειαζονται μπινελικια και απειλες.
Δεν βλεπω πολλά "αλάνια" να βριζονται, ΕΝΑΣ βριζει. Το αμεσως χειροτερο απο αυτον που βριζει, ειναι αυτος που ερχεται να πει "παιδια μην βριζεστε" αντι να πει "εσυ μαλακα μην βριζεις". Σορυ κιολας ρε τύπε.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Το απογοητευτικο ειναι οτι απο οσα ειπα, εσυ εισεπραξες οτι ειμαι κανενας θρησκοληπτος.
Θεμα σεβασμου προς τον αλλο ειναι, μαλλον σού ειναι αγνωστο.
Οντως τσαμπα κοπος.
Δεν ειπα πουθενα οτι εισαι τελειωμενος Πρεκας αλλα...παραδεξου το...κατι θα υπαρχει μεσα σου για να σε ενοχλει. Αθεος αποκλειεται να εισαι και να θιγεσαι.

Οσο για το "Θεμα σεβασμου προς τον αλλο ειναι" εχω να σου πω οτι τον σεβασμο τον κερδιζεις, δεν τον απαιτεις. Δεν πηρα σεβασμο (και δεν με ενοχλει γιατι δεν τον ζητησα απο τετοια ατομα) αρα δεν θα δωσω σεβασμο.

Επισης δεν ειδα να δειχνεις την ιδια ευαισθησια στα εμετικα των αλλων προς εμενα. Οποτε οχι δεν θα σου αδειασω την γωνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom