Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν δεν υπάρχει το δεύτερο μην περιμένεις να υπάρχει το πρώτο.
Είμαι θιασώτης του ότι δεν υπάρχει παιδεία σε αυτήν τη χώρα που σε συνδυασμό με την έλλειψη ελεγκτικού μηχανισμού δημιουργούν χώρα μπανανία.

Ας πάνε λοιπόν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (δικηγόροι, γιατροί, ηλεκτρολόγοι κλπ.) να δηλώσουν όλο το εισόδημά τους όπως επιβάλει ο νόμος χωρίς να αποκρύψουν ούτε ένα ευρώ και μετά έλα να μου μιλήσεις για κάμερες και λοιπές αερολογίες.
Και μετα οι ελευθεροι επαγγελματιες θα πουν, "πηγαινετε φορολογηστε τους πλουσιους και μετα ασχολειστε και με μας". Το πιο συνηθες εμποδιο σε μια μεταρρυθμιση ειναι ακριβως η νοοτροπια που βγαζεις. Οτι παντα θα υπαρχει επικληση ενος "αλλου" πραγματος, που πρεπει να "προηγηθει". Ουδέν αφελέστερον. Τελος παντων νομιζω το εξαντλησαμε

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.632
Πόντοι
456
Εγω παντως, μια και μιλαμε για γονεις, σκεφτομαι οτι αν ανεβαζα βιντεακια στο ιντερνετ όπου θα ελεγα οτι γουσταρω κοντρες και γκαζια, οι γονεις μου θα με ειχαν κλειδωσει σε κανενα υπογειο μεχρι να ερθω στα συγκαλα μου.

Οκ, θρηνούν. Εκαναν ομως κατι για να βαλουν μυαλο στον μαντραχαλο τους, που δημοσιως καμαρωνε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος?
δεν ειμαστε σε θεση να το ξερουμε αυτο . παιδι χωρισμενων γονιων που απο τα 15 του "αναγκαζοταν" (συμφωνα με το ρεπορταζ ) να μοιραζεται τη ζωη του αναμεσα σε νεα υορκη κι ελλαδα. συμφωνω γενικα μαζι σου αλλά τι μπορεις να πεις σε εναν 35χρονο που κονομαει τρελλα λεφτα απο το ψευτονταηλικι και τις παπαριες με τις οποιες πιπιλανε τα μυαλα των πιτσιρικαδων ? οταν πριν απο μηνες τον ακολουθουσαν τα περιπολικα γιατι περνουσε τα κοκκινα 3,3 ητανε "ηρωας" . τους ηρωες ,ομως , τους κλαιει η μανουλα τους ....
άλλο ενα παραδειγμα προς αποφυγην επιβεβαιωθηκε με τον χειροτερο τροπο .
και για να μην παρεξηγηθω , οχι δεν χαρηκα που σκοτωθηκε ο ανθρωπος .

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Και μετα οι ελευθεροι επαγγελματιες θα πουν, "πηγαινετε φορολογηστε τους πλουσιους και μετα ασχολειστε και με μας". Το πιο συνηθες εμποδιο σε μια μεταρρυθμιση ειναι ακριβως η νοοτροπια που βγαζεις. Οτι παντα θα υπαρχει επικληση ενος "αλλου" πραγματος, που πρεπει να "προηγηθει". Ουδέν αφελέστερον. Τελος παντων νομιζω το εξαντλησαμε
Κάνε εσύ την αρχή δηλώνοντας όλο σου το εισόδημα και δώσε το καλό παράδειγμα, αν και πιστεύω πως εσύ είσαι τίμιος και δεν αποκρύπτεις ούτε σεντς στην φορολογική σου δήλωση....:hi:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Εγω παντως, μια και μιλαμε για γονεις, σκεφτομαι οτι αν ανεβαζα βιντεακια στο ιντερνετ όπου θα ελεγα οτι γουσταρω κοντρες και γκαζια, οι γονεις μου θα με ειχαν κλειδωσει σε κανενα υπογειο μεχρι να ερθω στα συγκαλα μου.

Οκ, θρηνούν. Εκαναν ομως κατι για να βαλουν μυαλο στον μαντραχαλο τους, που δημοσιως καμαρωνε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος?

Δεν είναι αυτό το θέμα.
Να έριχναν λογοκρισία στην όποια* καλλιτεχνική του ενασχόληση?
Είτε μου αρέσει η τραπ είτε όχι αυτόν τον πιασιάρικο τρόπο και ρεπερτόριο είχε να βγάλει χρήμα.
Ενήλικας ήταν, λογικά φορολογούμενος, θα είχε κάνει κάποια θητεία και φυσικά θα ψήφιζε.
Δε μιλάμε για 14χρονο άλλο αν μπορεί νοητικά και να ήταν.
Το ότι τα εφάρμοζε αυτά που τραγουδούσε, δυστυχώς, από την μια τον λες αυθεντικό από την άλλη τον λες ηλίθιο.
Αλλά τόσοι ροκ σταρ πέθαναν από ποτό ναρκωτικά αυτοκτονίες κτλ και έχουν γράψει άπειρες επιτυχίες, χωρίς γονείς να μπορούν να επέμβουν.
Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των γονιών αλλά δεν μπορεί να τα ρίχνουμε εκεί όλα.
Στην τελική στο δράμα του κάθε γονιού που χάνει το παιδί του αναφέρθηκα και όχι στις ευθύνες (οικογένεια, σχολείο, κοινωνία).

*δεν ειναι στα ακουσματά μου αυτό το είδος

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δεν ειμαστε σε θεση να το ξερουμε αυτο . παιδι χωρισμενων γονιων που απο τα 15 του "αναγκαζοταν" (συμφωνα με το ρεπορταζ ) να μοιραζεται τη ζωη του αναμεσα σε νεα υορκη κι ελλαδα. συμφωνω γενικα μαζι σου αλλά τι μπορεις να πεις σε εναν 35χρονο που κονομαει τρελλα λεφτα απο το ψευτονταηλικι και τις παπαριες με τις οποιες πιπιλανε τα μυαλα των πιτσιρικαδων ? οταν πριν απο μηνες τον ακολουθουσαν τα περιπολικα γιατι περνουσε τα κοκκινα 3,3 ητανε "ηρωας" . τους ηρωες ,ομως , τους κλαιει η μανουλα τους ....
άλλο ενα παραδειγμα προς αποφυγην επιβεβαιωθηκε με τον χειροτερο τροπο .
και για να μην παρεξηγηθω , οχι δεν χαρηκα που σκοτωθηκε ο ανθρωπος .
ολοι εχουμε περασει κοκκινο ειτε σε αναμονη για στροφη...πχ μαρινα αλιμου...
αλλοι πορτοκαλι/κοκκινο..
ομως ειναι τελειως διαφορετικο να το βλεπεις σε κεντρικο δρομο διασταυρωση κ να λες δεν γαμιεται ΠΕΡΝΑΩ....
ειναι το ιδιο με να πυροβολας καποιον...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Καποια στιγμη θα πρεπει να ισχυσει παντου αυτο που ισχυει στη Ρωσια

Υποχρεωτικα κάμερες σε ολα τα αυτοκινητα
Το βρίσκω πολύ σωστό να υπάρχουν κάμερες στα αυτοκίνητα , έτσι θα λύνονται ευκολότερα τα προβλήματα με το ποιός φταίει κλπ

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.632
Πόντοι
456
ολοι εχουμε περασει κοκκινο ειτε σε αναμονη για στροφη...πχ μαρινα αλιμου...
αλλοι πορτοκαλι/κοκκινο..
ομως ειναι τελειως διαφορετικο να το βλεπεις σε κεντρικο δρομο διασταυρωση κ να λες δεν γαμιεται ΠΕΡΝΑΩ....
ειναι το ιδιο με να πυροβολας καποιον...
το εχω ξαναπει .το να περνας με κοκκινο επρεπε να αντιμετωπιζεται απο το νομο ως αποπειρα ανθρωποκτονιας με ενδεχομενο δολο. ο αλεξ θα μας πει γιατι οχι ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το βρίσκω πολύ σωστό να υπάρχουν κάμερες στα αυτοκίνητα , έτσι θα λύνονται ευκολότερα τα προβλήματα με το ποιός φταίει κλπ
Nαι αλλά ειδες αμεσως τι εγινε τύπε
Πεταχτηκε καποιος και λεει "εξασφαλιστε πρωτα την υποχρεωτικη ασφαλιση και μετα πειτε αερολογιες για καμερες".
Αυτο το κακο ριζικό θα μας κυνηγαει παντα. Παντα να γινει "κατι αλλο" πριν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πολύ κρίμα για τον άνθρωπο.
Άσχημο τέλος.Κριμα...
Κριμα ειναι να παθαινει καρκινο ενα 8χρονο παιδι

Το να στουκαρει ενας 35χρονος στην κολώνα με 200 δεν ειναι κριμα, ειναι κακο του κεφαλιου του

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Nαι αλλά ειδες αμεσως τι εγινε τύπε
Πεταχτηκε καποιος και λεει "εξασφαλιστε πρωτα την υποχρεωτικη ασφαλιση και μετα πειτε αερολογιες για καμερες".
Αυτο το κακο ριζικό θα μας κυνηγαει παντα. Παντα να γινει "κατι αλλο" πριν.
Ε αφου δεν θέλουμε να μπει μια τάξη , θέλουμε να έιναι όλα χύμα και ωχ αδερφισμός...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Υπάρχουν παιδιά δίχως οικογενειακό background,υπάρχουν και έφηβοι που δεν παίρνουν χαμπάρι όχι από γονείς,αλλά ούτε από αστυνομία.
Μιας και τα ξέρεις τα δικαστικά,στη δολοφονία που έγινε πρόσφατα σε χωριό των Σερρών,το ποιόν των πατεράδων θύτη και θύματος το έμαθες;

Είδα μόλις ένα βίντεο όπου Ευαγγελάτος μιλάει στο στούντιο με έναν "φίλο"? που ήταν μαζί με τον μακαρίτη χθες,
ο οποίος περιγράφει το περιστατικό με την ψυχραιμία ρεπόρτερ,χασκογελάει και μερικές φορές,
έκανε μέχρι και ειδική μνεία στο θάνατο του Θεοδωράκη :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτό το μουνόσκυλο πως είναι δυνατόν και βρίσκεται ακόμη στον αέρα και έχει εκπομπή σε μεγάλο κανάλι; Πριν λίγες μέρες έβγαζε συνέχεια κάποια η οποία δήλωνε φαρμακοποιός και την άφηνε να κάνει ανενόχλητη την αντιεμβολιαστική της προπαγάνδα, και τελικά η τύπισσα αποδείχτηκε ότι ήταν απλή νοσοκόμα.
Εκεί στην ΕΣΗΕΑ υπάρχει κανείς ή κοιμούνται όλοι τον ύπνο του δικαίου;
Αυτη η βλαμμενη που ελεγε για τα placebo?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
δεν εχει να κανει με τον συγκεκριμενο ανθρωπο κι ο,τι αυτος πρεσβευε αλλά καπως ετσι οι ηλιθιοι γινονται ηρωες .δοξα τω θεω , δεν πηρε και καποιον αλλον μαζι του .τα συλληπητηρια μου σε αυτους που τον αγαπουσαν . αυτος ,τουλαχιστον, εφυγε ετσι οπως το ευχαριστιοταν .
Ακριβώς όπως ο Paul Walker, ο οποίος είπε αν πεθάνω μην κλάψεις στην κηδεία μου γιατί εγώ θα φύγω γελώντας.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Τύποι στο μπουρδέλο που ζούμε, μπορεί να κερδίσεις 100% δικαστήριο σε τροχαίο (άρα ο άλλος ο αρχίδης είναι 100% φταίχτης) και το μπουρδελο-κράτος να τον αφήνει να κυκλοφορεί χαλαρά με 0 κυρώσεις.

0 κυρώσεις (προσωπική εμπειρία).

Ας μας πει ο alex71 τη γνώμη του, μια και είναι νομικός. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ακριβώς όπως ο Paul Walker, ο οποίος είπε αν πεθάνω μην κλάψεις στην κηδεία μου γιατί εγώ θα φύγω γελώντας.
Εγωκεντρικά σκατόπαιδα.
Το αν θα μαυρισουν την ψυχη οσων τους αγαπούν, τους ειναι αδιαφορο.
Μην τυχον και δεν κανουν "αυτο που τους ευχαριστει".

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Αυτό το μουνόσκυλο πως είναι δυνατόν και βρίσκεται ακόμη στον αέρα και έχει εκπομπή σε μεγάλο κανάλι; Πριν λίγες μέρες έβγαζε συνέχεια κάποια η οποία δήλωνε φαρμακοποιός και την άφηνε να κάνει ανενόχλητη την αντιεμβολιαστική της προπαγάνδα, και τελικά η τύπισσα αποδείχτηκε ότι ήταν απλή νοσοκόμα.
Εκεί στην ΕΣΗΕΑ υπάρχει κανείς ή κοιμούνται όλοι τον ύπνο του δικαίου;
Αυτηνης της τον εριχνα παντως.

Αυτη η βλαχικη προφορα με καβλωνε.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύποι στο μπουρδέλο που ζούμε, μπορεί να κερδίσεις 100% δικαστήριο σε τροχαίο (άρα ο άλλος ο αρχίδης είναι 100% φταίχτης) και το μπουρδελο-κράτος να τον αφήνει να κυκλοφορεί χαλαρά με 0 κυρώσεις.

0 κυρώσεις (προσωπική εμπειρία).

Ας μας πει ο alex71 τη γνώμη του, μια και είναι νομικός. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Κατ' αρχην το να προκαλεσεις τροχαιο δεν συνιστα λογο να μην οδηγησεις ξανά ποτέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτηνης της τον εριχνα παντως.

Αυτη η βλαχικη προφορα με καβλωνε.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν θα σε αφηνε τύπε.
Θα φοβοταν οτι θα κολλησει εμβόλιο απο τα χύσια

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Κριμα ειναι να παθαινει καρκινο ενα 8χρονο παιδι

Το να στουκαρει ενας 35χρονος στην κολώνα με 200 δεν ειναι κριμα, ειναι κακο του κεφαλιου του
Όπως και να έχει έφυγε το παιδί...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Κατ' αρχην το να προκαλεσεις τροχαιο δεν συνιστα λογο να μην οδηγησεις ξανά ποτέ.
Κυρώσεις είπα. Π.χ. πάρτου το δίπλωμα 3 μήνες, να στρώσει. Όχι να μην ξανα-οδηγήσει ποτέ.

Υπάρχει follow-up μετά το δικαστήριο; Όχι.

Ο δικαστής απεφάνθη (και απολύτως δίκαια στην περίπτωσή μου) ότι ο άλλος ο μουνής, φταίει 100%. Ναι, μόνο που τα λεφτά (για το αστικό) τα πλήρωσε η ασφαλιστική του.

Αυτός τι είδους κυρώσεις είχε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom