Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Γιατί όχι, να υπάρχει πλήρη επιτήρηση εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Επίσης μια καινοτομία θα ήταν να είναι ασφαλισμένα όλα τα ΙΧ που κυκλοφορούν και μετά ας βάλουν και κάμερες... :confused: :confused: :confused:
Πού κολλαει η ασφαλιση τωρα?

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ε και τι να κάνει ο ανθρωπος μπορει να ενιωσε μονος και να τρελάθηκε...ισως βρηκε καποια ζεστασια,παρηγορια με τη νεα σχεση.Καθε άνθρωπος τα βιώνει διαφορετικά αυτα.
Να κατσει μονος… εγω γιατι ειμαι 5 χρονια μονος απ τη τελευταια μου σχεση; Τοσο γρηγορα ξεπερασε την απωλεια ο μουνης;;; :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.914
Πόντοι
5.506
Με αυτό το κωλο αμαξο το πορσε πεθανε κ ενας φίλος μου 25 ετων στη παραλιακή ... καρφώθηκε σε δέντρο ήταν συνοδηγός κ πεθανε
Σε αυτή τη παραλιακή για να σταματήσουν τα τροχαία θα πρεπει να βαζουν αντι για κολωνακια με φωτισμο led, πυλώνες με κρεμασμένα Φέρετρα .... θα βλέπει ο αλλος τα ξύλινα κουστούμια κ θα κοβει ταχυτητα
Να εισαι καλα να τον θυμασαι τυπε.
Ισως ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου all time classic αυτοκινητα η 911, απλα εχοντας την τυχη καποια στιγμη να οδηγησω μια δυνατη 997, ειναι αμαξι που θελει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ, αυτοκινητο με ιδιαιτεροτητες ( το βαρος του κινητηρα ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ) και απροβλεπτη συμπεριφορα που στα χερια του αδαη γινεται ανεξελεγκτο. Ακομα και για τους γνωστες των πισωκινητων, το ξεκολλημα της ουρας της Porsche πολλες φορες ΔΕ μαζευεται. Και μαλιστα μιλωντας για νηφαλιο και συγκεντρωμενο οδηγο, αν μπουν στην εξισωση και μειωμενα αντανακλαστικα, γεια σας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Να κατσει μονος… εγω γιατι ειμαι 5 χρονια μονος απ τη τελευταια μου σχεση; Τοσο γρηγορα ξεπερασε την απωλεια ο μουνης;;; :confused:
5 χρονια μόνος? γιατι τι σου έκανε? αν και...οτι και να σου έκανε δεν ειναι δικαιολογία αυτη

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Γιατί όχι, να υπάρχει πλήρη επιτήρηση εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Επίσης μια καινοτομία θα ήταν να είναι ασφαλισμένα όλα τα ΙΧ που κυκλοφορούν και μετά ας βάλουν και κάμερες... :confused: :confused: :confused:
Ο δημητρακης ειχε καμερα στο τουαρεγκ του παντως… :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

5 χρονια μόνος? γιατι τι σου έκανε? αν και...οτι και να σου έκανε δεν ειναι δικαιολογία αυτη
Με εκανε να σιχαθω/μισησω/φοβηθω τις γυναικες…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Κολλάει πως θες να πας απευθείας από το 1 στο 5 ενώ μεσολαβούν αλλά πολύ πιο αναγκαία...

Επειδη δηλαδη καποιοι δεν ασφαλιζουν τα αυτοκινητα τους, αρα να μην ληφθει κανενα μετρο για το αλκοολ και την ταχυτητα
Συγνωμη αλλά δεν βλεπω καμια "κλιμακα" και καμια σχεση.
Σε λιγο θα μας πεις οτι "ας αλλαξουν λαστιχα πρωτα οι οδηγοι και μετα συζηταμε για το αν θα ληφθουν μετρα για να μην παραβιαζεται το κοκκινο"
Αστο καλυτερα

Ο δημητρακης ειχε καμερα στο τουαρεγκ του παντως… :confused: :confused:

Με εκανε να σιχαθω/μισησω/φοβηθω τις γυναικες…
Οπως το παει κι αυτος, συντομα θα μαθουμε τα μαντάτα κι αυτουνού
Αρκει να μην παρει και κανεναν αλλον στο λαιμο του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Να πω και κατι αλλο, οσον αφορά τις καμερες.
Στα δικαστηρια πλεον, πολλά τροχαια τα εχει "πιασει" καμερα καποιου παρακειμενου σπιτιού ή καταστηματος.
Και προσκομιζονται στα δικαστηρια τα σχετικα βίντεο.
Ειναι απίστευτο πώς συμβαινουν καποια ατυχηματα.
Πολλοι απο εσας, πριν πουν εξυπναδες, θα επρεπε α) να δουν μερικα απο αυτα τα βιντεο και β) να πανε μια βολτα απο το ΚΑΤ. Εκει θα σας κοπεί η μαγκιά.
Αν καποιος ειχε κανει το ιδιο με τον ΜαντΚλιπ, ισως να μην ελεγε τετοιες μαλακιες 35 χρονων μαντραχαλος και να μην ετρεχε σαν 15χρονο.
Εχω προσωπικα δει σε βιντεο, μετωπική δυο ντελιβεράδων, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, όπου ο ενας πεθανε ακαριαια. Τοσο φρικτό θέαμα δεν εχω ξαναδει.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Επειδη δηλαδη καποιοι δεν ασφαλιζουν τα αυτοκινητα τους, αρα να μην ληφθει κανενα μετρο για το αλκοολ και την ταχυτητα
Συγνωμη αλλά δεν βλεπω καμια "κλιμακα" και καμια σχεση.
Σε λιγο θα μας πεις οτι "ας αλλαξουν λαστιχα πρωτα οι οδηγοι και μετα συζηταμε για το αν θα ληφθουν μετρα για να μην παραβιαζεται το κοκκινο"
Αστο καλυτερα
Άστο εσύ καλύτερα αλαικσανδρε.
Από τι στιγμή που δεν επαρκούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για ένα τόσο απλό θέμα όπως οι ασφάλιση αυτοκινήτου έχεις την απαίτηση να μπουν κάμερες σε μια χώρα μπανανία.
Επίσης τα λάστιχα υποτίθεται πως είναι αρμοδιότητα των ΚΤΕΟ, τα οποία αν λειτουργούσαν όπως πρέπει θα έπρεπε να κόβουν το 30% των αυτοκινήτων.

Τι του λείπει του ψωριάρη σκούφος με μαργαριτάρι (κάμερα στο ΙΧ).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Άστο εσύ καλύτερα αλαικσανδρε.
Από τι στιγμή που δεν επαρκούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για ένα τόσο απλό θέμα όπως οι ασφάλιση αυτοκινήτου έχεις την απαίτηση να μπουν κάμερες σε μια χώρα μπανανία.
Επίσης τα λάστιχα υποτίθεται πως είναι αρμοδιότητα των ΚΤΕΟ, τα οποία αν λειτουργούσαν όπως πρέπει θα έπρεπε να κόβουν το 30% των αυτοκινήτων.

Τι του λείπει του ψωριάρη σκούφος με μαργαριτάρι (κάμερα στο ΙΧ).
Με την λογικη σου, παντα σε ο,τιδηποτε θα υπαρχει κατι "προγενεστερο" που δεν εχει ολοκληρωθει, αρα δεν πρεπει να κανουμε ποτέ τιποτα

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.082
Πόντοι
456
Ίδια κατάληξη με Παντελίδη. Έπιασε πολλά λεφτά, τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν τα καλύτερά του και εκεί που είσαι στην κορυφή, ξαφνικά σβήνουν όλα.
δεν εχει να κανει με τον συγκεκριμενο ανθρωπο κι ο,τι αυτος πρεσβευε αλλά καπως ετσι οι ηλιθιοι γινονται ηρωες .δοξα τω θεω , δεν πηρε και καποιον αλλον μαζι του .τα συλληπητηρια μου σε αυτους που τον αγαπουσαν . αυτος ,τουλαχιστον, εφυγε ετσι οπως το ευχαριστιοταν .

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Με την λογικη σου, παντα σε ο,τιδηποτε θα υπαρχει κατι "προγενεστερο" που δεν εχει ολοκληρωθει, αρα δεν πρεπει να κανουμε ποτέ τιποτα
Δεν είπα αυτό εγώ.
Είπα πως δεν μπορείς να βάλεις κάμερες υποχρεωτικά γιατί δεν έχεις τον μηχανισμό και την θέληση να το ελέγξεις. Ως παράδειγμα φέρνω την μη ασφάλιση όλων των ΙΧ.
Όποιος γουστάρει ας βάλει μόνος του για δική του προστασία.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ωρα να του την πέσει και η ΑΑΔΕ
Πως έβγαλε τα λεφτά του?

Αντε με όλα τα μαλακισμένα που καβαλήσανε το καλάμι και όποιον πάρει ο χάρος.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
3.947
Πόντοι
5.396
Κάποιοι γονείς κλαίνε το παιδί τους . (η μεγαλύτερη δυστυχία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο)
Μεγάλο κρίμα.
Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή ο θάνατος του, ειδικά στους νεότερους που είχε πέραση.
Έχει παραγίνει το κακό σκοτωνόμαστε μόνοι μας με όλους τους τρόπους με ιδιαίτερη προτίμηση στα τροχαία...
Να είναι αναπαυμένη η ψυχή του και μακάρι τα ευχολόγια να γίνουν πράξεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν είπα αυτό εγώ.
Είπα πως δεν μπορείς να βάλεις κάμερες υποχρεωτικά γιατί δεν έχεις τον μηχανισμό και την θέληση να το ελέγξεις. Ως παράδειγμα φέρνω την μη ασφάλιση όλων των ΙΧ.
Όποιος γουστάρει ας βάλει μόνος του για δική του προστασία.
Μπερδευεις την υποχρεωτικοτητα με τον ελεγκτικο μηχανισμο.
Δεν συνδεονται.
Η ασφαλιση οχηματων ειναι υποχρεωτικη. Αυτο σημαινει οτι σε εναν ελεγχο, τιμωρεισαι. Δεν ξερω τι μηχανισμο θα ηθελες εσυ. Ή τι υπαρχει σε αλλες χωρες.
Εισαι κι εσυ θιασωτης του οτι θελουμε ολοι απο εναν μπατσο πανω απο το κεφαλι μας, αλλιως δεν νοειται "υποχρεωτικοτητα"?
Επισης, αν κάνεις ατυχημα οντας ανασφαλιστος, πληρωνεις ΕΣΥ τη ζημια. Ούτε αυτο ειναι αρκετο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Κάποιοι γονείς κλαίνε το παιδί τους . (η μεγαλύτερη δυστυχία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο)
Μεγάλο κρίμα.
Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή ο θάνατος του, ειδικά στους νεότερους που είχε πέραση.
Έχει παραγίνει το κακό σκοτωνόμαστε μόνοι μας με όλους τους τρόπους με ιδιαίτερη προτίμηση στα τροχαία...
Να είναι αναπαυμένη η ψυχή του και μακάρι τα ευχολόγια να γίνουν πράξεις.
Εγω παντως, μια και μιλαμε για γονεις, σκεφτομαι οτι αν ανεβαζα βιντεακια στο ιντερνετ όπου θα ελεγα οτι γουσταρω κοντρες και γκαζια, οι γονεις μου θα με ειχαν κλειδωσει σε κανενα υπογειο μεχρι να ερθω στα συγκαλα μου.

Οκ, θρηνούν. Εκαναν ομως κατι για να βαλουν μυαλο στον μαντραχαλο τους, που δημοσιως καμαρωνε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος?

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Εγω παντως, μια και μιλαμε για γονεις, σκεφτομαι οτι αν ανεβαζα βιντεακια στο ιντερνετ όπου θα ελεγα οτι γουσταρω κοντρες και γκαζια, οι γονεις μου θα με ειχαν κλειδωσει σε κανενα υπογειο μεχρι να ερθω στα συγκαλα μου.

Οκ, θρηνούν. Εκαναν ομως κατι για να βαλουν μυαλο στον μαντραχαλο τους, που δημοσιως καμαρωνε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος?

Ισα ισα, μπορεί και να τον καμαρώνανε σαν τον γιό του jumbo.
Τάγραφε ο Bowie για τους εκατομμυριούχους πιτσιρικάδες, αλλά ποιός ακούει bowie ?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Μπερδευεις την υποχρεωτικοτητα με τον ελεγκτικο μηχανισμο.
Δεν συνδεονται.
Η ασφαλιση οχηματων ειναι υποχρεωτικη. Αυτο σημαινει οτι σε εναν ελεγχο, τιμωρεισαι. Δεν ξερω τι μηχανισμο θα ηθελες εσυ. Ή τι υπαρχει σε αλλες χωρες.
Εισαι κι εσυ θιασωτης του οτι θελουμε ολοι απο εναν μπατσο πανω απο το κεφαλι μας, αλλιως δεν νοειται "υποχρεωτικοτητα"?
Επισης, αν κάνεις ατυχημα οντας ανασφαλιστος, πληρωνεις ΕΣΥ τη ζημια. Ούτε αυτο ειναι αρκετο?
Αν δεν υπάρχει το δεύτερο μην περιμένεις να υπάρχει το πρώτο.
Είμαι θιασώτης του ότι δεν υπάρχει παιδεία σε αυτήν τη χώρα που σε συνδυασμό με την έλλειψη ελεγκτικού μηχανισμού δημιουργούν χώρα μπανανία.

Ας πάνε λοιπόν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (δικηγόροι, γιατροί, ηλεκτρολόγοι κλπ.) να δηλώσουν όλο το εισόδημά τους όπως επιβάλει ο νόμος χωρίς να αποκρύψουν ούτε ένα ευρώ και μετά έλα να μου μιλήσεις για κάμερες και λοιπές αερολογίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom