Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Κυρώσεις είπα. Π.χ. πάρτου το δίπλωμα 3 μήνες, να στρώσει. Όχι να μην ξανα-οδηγήσει ποτέ.

Υπάρχει follow-up μετά το δικαστήριο; Όχι.

Ο δικαστής απεφάνθη (και απολύτως δίκαια στην περίπτωσή μου) ότι ο άλλος ο μουνής, φταίει 100%. Ναι, μόνο που τα λεφτά (για το αστικό) τα πλήρωσε η ασφαλιστική του.

Αυτός τι είδους κυρώσεις είχε;
Αναλογως την παραβαση, υπαρχει και αφαιρεση διπλωματος για καποιους μηνες από την αστυνομια.
Αν σε τραυματισε, υπαρχει και ποινικη διαδικασια.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.287
Πόντοι
2.356
Αναλογως την παραβαση, υπαρχει και αφαιρεση διπλωματος για καποιους μηνες από την αστυνομια.
Αν σε τραυματισε, υπαρχει και ποινικη διαδικασια.
Μακάρι να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Πριν 10 χρόνια πάντως, ούτε γάτα ούτε ζημιά για τον αρχίδα.

Όχι στην περίπτωσή μου δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά είχα κάνει μήνυση (δηλ υπήρχε και ποινικό, πέρα απ' το αστικό).

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μακάρι να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Πριν 10 χρόνια πάντως, ούτε γάτα ούτε ζημιά για τον αρχίδα.

Όχι στην περίπτωσή μου δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά είχα κάνει μήνυση (δηλ υπήρχε και ποινικό, πέρα απ' το αστικό).
Εσυ πού το ξερεις αν του αφαιρεθηκε το διπλωμα ή οχι?
Αν δεν τραυματισθηκες, δεν υπηρχε λογος μηνυσης. Γιατι εγινε ποινικο αφου δεν τραυματισθηκες? Εγκαταλειψη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εγω λογω μεθης δε με καλυψε η ασφαλιστικη και πληρωσα 16,000 τον τυπο που τρακαρα και 11,000 τη πουτανα τη γκομενα μου που ειχα συνοδηγο και μου κανε μηνυση και εκκρεμει και ποινικο δικαστηριο… και ολα τα νοσηλεια που της πληρωσα βεβαια, που μακαρι να ειχε σκοτωθει αλλα που τετοια τυχη…
συν οτι 3 μηνες χωρις διπλωμα και 700€ προστιμο ντουκου! Και βεβαια αγορα και καινουριου αυτοκινητου…
Εχασα 1 ακινητο που αναγκαστηκα να πουλησω γιατι εκεινη τη νυχτα υπεκυψα στα παθη μου να πιω το…βοσπορο και να πιασω το ρημαδι το τιμονι…

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
Συγχαρητηρια που το λες, ωστε οσοι μας διαβαζουν να παραδειγματισθούν

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.287
Πόντοι
2.356
Εσυ πού το ξερεις αν του αφαιρεθηκε το διπλωμα ή οχι?
Αν δεν τραυματισθηκες, δεν υπηρχε λογος μηνυσης. Γιατι εγινε ποινικο αφου δεν τραυματισθηκες? Εγκαταλειψη?
2 & 1

Αμέσως πήρα τηλ το δικηγόρο μου και του λέω ο μουνής φταίει 100% (έχω μάρτυρες) και παρόλα αυτά πουλάει τρέλα και κάνει αρνητική. Μου λέει κάνε μήνυση. Πλήρωσα 100€ - δε θυμάμαι πόσα ακριβώς, αλλά τον γάμησα και τα πήρα όλα μετά.

Ο δικηγόρος μου αποδείχθηκε ότι ήταν κοντο-χωριανός με τον υποδιοικητή της Ασφάλειας που έγινε το τρακάρισμα.
Ακολούθως έμαθε και με ενημέρωσε (διότι ήμουν εγώ περίεργος βασικά), ότι δεν υπήρξε κανένα follow-up στη φάση. :headbang:

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.287
Πόντοι
2.356

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
Τύπε, είσαι για πολλές μάπες.

Sorry.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.759
Πόντοι
5.006
5 χρονια μόνος? γιατι τι σου έκανε? αν και...οτι και να σου έκανε δεν ειναι δικαιολογία αυτη
τι να του εκανε ρε τυπε?
ο καραμαναρος κουμπωνει ενα φτυαρι χαπια καθε 8 ωρες....ειναι γνωστος στο σαιτ ναπουμε....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.759
Πόντοι
5.006
συμφωνω γενικα μαζι σου αλλά τι μπορεις να πεις σε εναν 35χρονο που κονομαει τρελλα λεφτα απο το ψευτονταηλικι και τις παπαριες με τις οποιες πιπιλανε τα μυαλα των πιτσιρικαδων ?

τυπε πολλα θα μπορουσαμε να του πουμε, αλλα δεν ξερω αν ακουει μεσα στο ψυγειο που τον εχουν..... :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.613
Πόντοι
3.556

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!
α ρε ψυχουλα εισαι να πουμε :undecided: :undecided: :undecided:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.579
Πόντοι
456
Μπερδευεις την υποχρεωτικοτητα με τον ελεγκτικο μηχανισμο.
Δεν συνδεονται.
Η ασφαλιση οχηματων ειναι υποχρεωτικη. Αυτο σημαινει οτι σε εναν ελεγχο, τιμωρεισαι. Δεν ξερω τι μηχανισμο θα ηθελες εσυ. Ή τι υπαρχει σε αλλες χωρες.
Εισαι κι εσυ θιασωτης του οτι θελουμε ολοι απο εναν μπατσο πανω απο το κεφαλι μας, αλλιως δεν νοειται "υποχρεωτικοτητα"?
Επισης, αν κάνεις ατυχημα οντας ανασφαλιστος, πληρωνεις ΕΣΥ τη ζημια. Ούτε αυτο ειναι αρκετο?
Αν έχει τα λεφτά.Αν δεν τα έχει;αν είχαν θα τα ασφάλιζαν κιόλας.Για σκέψουν να σε τρακάρει γύφτος.Περίμενε να σε πληρώσει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.900
Πόντοι
5.506
Εγωκεντρικά σκατόπαιδα.
Το αν θα μαυρισουν την ψυχη οσων τους αγαπούν, τους ειναι αδιαφορο.
Μην τυχον και δεν κανουν "αυτο που τους ευχαριστει".
Θα διαφωνησω εν μερει, ειχα δει παλια ενα ντοκυμαντερ που αφορουσε οδηγους αγωνων κυριως αλλα και γενικοτερα ανθρωπους που ασχολιοταν γενικοτερα με δραστηριοτητες γεματες αδρεναλινη. Περιγραφοταν επιστημονικα οτι υπαρχουν ανθρωπινοι οργανισμοι που δε μπορουσαν να μην αναμιχθουν με οτιδηποτε επικινδυνο, τους ηταν «αναγκη».

Δε μιλαω για τη συγκεκριμενη περιπτωση του εκλιποντως.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.579
Πόντοι
456
Θα διαφωνησω εν μερει, ειχα δει παλια ενα ντοκυμαντερ που αφορουσε οδηγους αγωνων κυριως αλλα και γενικοτερα ανθρωπους που ασχολιοταν γενικοτερα με δραστηριοτητες γεματες αδρεναλινη. Περιγραφοταν επιστημονικα οτι υπαρχουν ανθρωπινοι οργανισμοι που δε μπορουσαν να μην αναμιχθουν με οτιδηποτε επικινδυνο, τους ηταν «αναγκη».

Δε μιλαω για τη συγκεκριμενη περιπτωση του εκλιποντως.
Έτσι την πάτησε και ο Σουμάχερ.Δεν άντεχε χωρίς αδρεναλίνη και έκανε σκι σε επικίνδυνη πλαγιά εκτός πίστας.Όπως και άλλοι με άλλους τρόπους.Έτσι νιώθουν "ζωντανοί".

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Merhabaaaaaaa Habibi :smitten: :smitten: :smitten: Good Morning Yunanistan:alivedick::alivedick::alivedick:

Τα αυτοκινητιστικά τελικά είναι αποκλειστικό προνόμιο των Γιουνάνιδων:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Είμαστε πόσος λαός μουσουλμάνων αδερφών και εδώ και χρόνια δεν έχει ακουστεί τροχαίο με οδηγό δικό μας. Μόνο αν μας κυνηγάνε στην Εγνατία και ανατρέπεται κανένα βαν που ευθύνη έχετε εσείς.
Τελειώνετε Γιουνάνια! Ένα δυο παιδιά κάνετε με το ζόρι και τα μισά σακατευονται ή ψοφάνε στην ασφαλτρο :alivedick::alivedick::alivedick:
Πάλι καλά που εσείς χάνετε τα μισά σε στάδιο σπέρματος στον κώλο της γυναίκας σας γιατι θα μας είχατε ήδη εκτοπίσει απ' τα πάτρια...?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Πάλι καλά που εσείς χάνετε τα μισά σε στάδιο σπέρματος στον κώλο της γυναίκας σας γιατι θα μας είχατε ήδη εκτοπίσει απ' τα πάτρια...?
Αδερφέ μου η εκτόπισή σας είναι προδιαγεγραμένη με την ροή που έχουν τα πράγματα! Μόνο το "ήδη" δεν έχει γίνει :smitten: :smitten: :smitten:
Ότι χάνουμε σε στάδιο σπέρματος και πολύ παραπάνω μπαίνει απο νησία και Εβρο:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Εσείς μόνο μεταναστευετε, σκοτώνεστε, μαστουρώνετε με πρέζες και πουστρευετε:alivedick::alivedick::alivedick:

Βάλτα κάτω και δες το μέλλον :springsmile:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αν έχει τα λεφτά.Αν δεν τα έχει;αν είχαν θα τα ασφάλιζαν κιόλας.Για σκέψουν να σε τρακάρει γύφτος.Περίμενε να σε πληρώσει.
Θα με πληρωσει το Επικουρικο Κεφαλαιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom