Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Ειχα 2 μεγαλα τροχαια οδηγοντας λιωμα στο ποτο και μαλιστα απο το δευτερο βγηκα σωος μεσα απο μαζα σιδερικων και ακομα δε το πιστευω! Το αμαξι πηγε για παλιοσιδερα αλλα η ζωη μου καταστραφηκε… πληρωσα τρελα ποσα σε αποζημιωσεις στον οδηγο που τρακαρα, στη γκομενα που ηταν μεσα και μου κανε ποινικη διωξη (εκκρεμει δικαστηριο) και με χωρισε, σε καινουριο αμαξι, προστιμο κλπ… Απο τοτε τρεχω σε ψυχολογους και παιρνω μουρλοχαπα αλλα μου γινε μαθημα… δε ξαναοδηγησα ουτε με..μπυρα! Οποτε ηθελα να πιω με τα ποδια η ταξακι… γιατι…τριτη και φαρμακερη :confused:
ετσι..ταξακι και πινεις οσο θες και πας με ασφαλεια σπιτι σου

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ειχα 2 μεγαλα τροχαια οδηγοντας λιωμα στο ποτο και μαλιστα απο το δευτερο βγηκα σωος μεσα απο μαζα σιδερικων και ακομα δε το πιστευω! Το αμαξι πηγε για παλιοσιδερα αλλα η ζωη μου καταστραφηκε… πληρωσα τρελα ποσα σε αποζημιωσεις στον οδηγο που τρακαρα, στη γκομενα που ηταν μεσα και μου κανε ποινικη διωξη (εκκρεμει δικαστηριο) και με χωρισε, σε καινουριο αμαξι, προστιμο κλπ… Απο τοτε τρεχω σε ψυχολογους και παιρνω μουρλοχαπα αλλα μου γινε μαθημα… δε ξαναοδηγησα ουτε με..μπυρα! Οποτε ηθελα να πιω με τα ποδια η ταξακι… γιατι…τριτη και φαρμακερη :confused:
ΑΝ ΣΤΟ 1 ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟ 2 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ-

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
STA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ειναι μονο image......σιγα μην ηταν gang member κτλ....
ληστειες ουτε ψιλικατζιδικο....
απλα αερολογιες...οπως οριζει η μοδα...tatoo, χαιλικι κτλ....
copy paste απο αμερικη---
παιδι για τα θεληματα ισως ηταν----
------------------------
η πραγματικη μαφια ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ...
μονη εξαιρεση ο μαλακας ο gotti.....αυτος πηρε στο λαιμο του ολους....εφετζης...
ενταξει και ο Gotti ηταν δυνατος αλλα οπως λες πολυ σωστα ηταν πολυ λεζαντα και τα εκανε ολα πουτανα.
απο τους χειροτερους και βιαιοτερους ηταν ο Roy Demeo με το μαγαζι σφαγειο Gemini Lounge.
ηταν στην οικογενεια Gambino και ειχε και στην ομαδα του και τον Richard Kuklinski τον επονομαζομενο Iceman.
ομαδα φωτια λεμε.γλιστρησες-επεσες-χαθηκες.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ενταξει και ο Gotti ηταν δυνατος αλλα οπως λες πολυ σωστα ηταν πολυ λεζαντα και τα εκανε ολα πουτανα.
απο τους χειροτερους και βιαιοτερους ηταν ο Roy Demeo με το μαγαζι σφαγειο Gemini Lounge.
ηταν στην οικογενεια Gambino και ειχε και στην ομαδα του και τον Richard Kuklinski τον επονομαζομενο Iceman.
ομαδα φωτια λεμε.γλιστρησες-επεσες-χαθηκες.
grim reaper.....καμια μοστρα....τον τρεμανε ολοι....larry mazza.....και αλλοι .....
ο iceman πολυ hollywood....ψυχακιας...καμια σχεση με μαφια..απλα side man

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Με αυτό το κωλο αμαξο το πορσε πεθανε κ ενας φίλος μου 25 ετων στη παραλιακή ... καρφώθηκε σε δέντρο ήταν συνοδηγός κ πεθανε
Σε αυτή τη παραλιακή για να σταματήσουν τα τροχαία θα πρεπει να βαζουν αντι για κολωνακια με φωτισμο led, πυλώνες με κρεμασμένα Φέρετρα .... θα βλέπει ο αλλος τα ξύλινα κουστούμια κ θα κοβει ταχυτητα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Πάντως όσο κακό παράδειγμα έγινε όταν έλεγε "είμαι γκαζιάρης, έτσι γουστάρω θα με κρίνει όποιος με κρίνει" παριστάνοντας πως το να τρέχεις δεν είναι παράνομο αλά απόδειξη μαγκιάς, δίνοντας θάρρος σε ένα σωρό αληταράδες 15-20 χρονών που έχουν ξεπηδήσει τα τελευταία χρόνια,

ελπίζω με τον θάνατό του να βάλει μυαλό σε μερικούς, μπας και σωθεί κανένας αθώος και περαστικός.
Να μην κλάψουν μάνες επειδή οι κόρες τους μπήκαν στο αμάξι ενός που τις σκότωσε.

Δεν με νοιάζει πόσο σκατόψυχος θα ακουστώ, Θεία Δίκη και νίκη του Καλού.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
grim reaper.....καμια μοστρα....τον τρεμανε ολοι....larry mazza.....και αλλοι .....
ο iceman πολυ hollywood....ψυχακιας...καμια σχεση με μαφια..απλα side man
hitman ηταν ο Iceman οπως πολυ σωστα ξαναλες.ελπιζω να εχεις διαβασει την βιβλιαρα του philip carlo "iceman"?
εκδοσεις eurobooks μεταφρασμενο.με επιασες αδιαβαστο με τον αλλο.μπαινω να διαβασω για το μουτσουνι αυτο.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Σόρρυ τύπε, το "τύπε" δεν έφτανε για να γίνει αντιληπτή η σκωπτική μου διάθεση. Την άλλη φορά δε θα παραλείψω τα :confused: :confused: :confused:
Βρε καλά κάνεις και έχεις σκωπτική διάθεση απλά εδώ υπάρχουν και υπεύθυνοι άνθρωποι.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
η πραγματικη μαφια ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ...
Ο πραγματικός μαφιόζος είναι συνομώτης. Δεν προκαλεί. Δεν instagramίζει. Δεν δείχνεται. Είναι ΑΓΡΙΩΣ LOW PROFILE.
Είναι καθημερινός τύπος. Φλώρος σχεδόν. Αυτόν ποτέ δεν τον υποπτεύεται κανείς. Είναι έντιμος στις συναλλαγές του. Είναι δίκαιος.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
hitman ηταν ο Iceman οπως πολυ σωστα ξαναλες.ελπιζω να εχεις διαβασει την βιβλιαρα του philip carlo "iceman"?
εκδοσεις eurobooks μεταφρασμενο.με επιασες αδιαβαστο με τον αλλο.μπαινω να διαβασω για το μουτσουνι αυτο.
Ο ICEMAN ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ MADE MAN...ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ σε καμια οικογενεια, στον αλλον αιςμαν φορτωσανε και φονους που δεν ειχε κανει καν----φουσκωμενη ιστορια---
τον grip τον τρεμανε ολοι απο τα 70ς....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
μαγκες ο καραμαναρος το εχει παρει πολυ βαρια...του εχει στοιχισει ο θανατος του μεθυστακα κοτερατζη, ελικοπτερα και οικοπεδουχο... :confused:
πρεπει επειγοτνως να βγαλει καινουργιο τραγουδι ο σνικ ή ο λαιτ για κοκες, βιζιτες, οπλα και ναρκωτικα, μπας και παρει τα πανω του ο καραμαναρος...

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
σαν τον αλλον τον μαλάκα που πήγε και καρφώθηκε πανω στο ζευγάρι και τραβαγε τα μαλλια του ο ανθρωπος οταν βγήκε απο τη τουαλέτα
Ναι; Γιαυτο πηγε και παντρευτηκε πριν ακομα κλεισει χρονος; Πολυ πενθησε… :confused:

ΥΓ. Ασε που δεν ειχε μαλλια…

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297

Stories