Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
δεν παιζει καποιος που δεν σε ξερει να σου δωσει δουλεια αλλα μπορει να σου πει ιδεες και να σε καθοδηγησει...επισης κυκλοφορουν και πολλα ψυχακια εδω μεσα που ευκολα θα σου εβγαζαν τα νεφρα σου για να τα πουλησουν
Έχει βάση αυτό που λες αλλά στη ζωή ποτέ δεν πάμε με τη λογική. Προσωπικά έχω βοηθήσει εντελώς άσχετους, και απο εδώ και από αλλού. Το "από εδώ" δεν λέει τίποτα. Εσένα μπορώ μετά από μία ανταλλαγη μυνημάτων να σε γνωρίσω και εκτός εδώ. Νομίζω με πιάνεις. Μην περιοριζόμαστε.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δηλαδη πρεπει να στεναχωρηθουμε περισσοτερο για ενα ανθρωπο 96 χρονω που εζησε με το παραπανω τη ζωη του και εφυγε πληρης ημερων (που θα φτανε; 120;;) επειδη ειναι ο Θεοδωρακης απο εναν ανθρωπο που σκοτωθηκε πανω στα νιατα του και ειχε τοσα πολλα ακομα να ζησει και να δωσει αλλα ειναι τραπερ, μαντκλιπ κιετσι και μας χαλαει την αισθητικη;
Δε σας καταλαβαινω… :confused: :sad2:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Η δική μου συλλογιστική είναι να είμαι χρήσιμος όταν μπορώ. Πάντα και με όλους. Σε κάθε θέμα. Είτε στο να λέμε για το τροχαίο είτε στο οτιδήποτε. Πάντα χωρίς ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Κι εμενα προσωπικα τα μελη του bου με βοηθανε καθημερινα, μου στελνουν μηνυμα που ριχνουν τα αποφαγια να μην ψαχνω τζαμπα. :confused: :confused: :confused: :hi:

IAKOVOS.jpg

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Δηλαδη πρεπει να στεναχωρηθουμε περισσοτερο για ενα ανθρωπο 96 χρονω που εζησε με το παραπανω τη ζωη του και εφυγε πληρης ημερων (που θα φτανε; 120;;) επειδη ειναι ο Θεοδωρακης απο εναν ανθρωπο που σκοτωθηκε πανω στα νιατα του και ειχε τοσα πολλα ακομα να ζησει και να δωσει αλλα ειναι τραπερ, μαντκλιπ κιετσι και μας χαλαει την αισθητικη;
Δε σας καταλαβαινω… :confused: :sad2:
Συμφωνώ σε όλα αλλά μην ξεχνάμε πως Μαδ Κλιπ μας έφαγε και το μουνάκι... :confused: :confused: :confused:

1629564048221-png.742030

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Ίδια κατάληξη με Παντελίδη. Έπιασε πολλά λεφτά, τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν τα καλύτερά του και εκεί που είσαι στην κορυφή, ξαφνικά σβήνουν όλα.
Ακριβώς έτσι.Τι κρίμα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα μέθης. Είναι η κουλτούρα της ταχύτητας και της αδρεναλίνης. Και από αυτήν είχε μπόλικη δυστυχώς ο εκλιπών.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς.
Τυπε διαφωνω καθετα γι αυτη την κουλτουρα,γιατι οποιος εχει αρχιδια,τα φραγκα τα ειχε παντως,ανεβαζει οποιο εργαλειο στην πιστα των σερρων και το κανει κομπο...αλλα εκει δεν ψερωνουν μουνακια.

Πιτσιρικας ειχα παρει ενα πολυ κακο Χουσκβαρνα σουπερ μοτο,τυπε οταν το βγαζα απ το γκαραζ χεζομουνα μεχρι την πιστα (κανα 10αρι χλμ)

Οταν εμπαινα πιστα τα σπαγα ολα (αστραγαλο κομποσκοινι,δεξι χερι,αριστερο χερι) ομως εξω,παρα μονο να παω πιστα,δεν το βγαζα γιατι χεζομουνα,λατρης της ταχυτητας.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Κι εμενα προσωπικα τα μελη του bου με βοηθανε καθημερινα, μου στελνουν μηνυμα που ριχνουν τα αποφαγια να μην ψαχνω τζαμπα. :confused: :confused: :confused: :hi:

IAKOVOS.jpg
Αδερφέ μου έλα έξω απο το hot spot να μην πεινάσεις ποτέ:grouphug:
Αυτοί οι διατροφολόγοι του δημοσίου όλο μαλακίες κάνουν για τα γούστα μας και χιλιάδες μερίδες καταλήγουν στους κάδους:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Συμφωνώ σε όλα αλλά μην ξεχνάμε πως Μαδ Κλιπ μας έφαγε και το μουνάκι... :confused: :confused: :confused:

1629564048221-png.742030
Δείχνουν τώρα κάποιες φωτό από το αυτοκίνητο.Αμορφη μάζα...Πολύ φριχτό θάνατο βρήκε...Προσπάθησε να φρενάρει αλλά πιθανότατα από τη πολύ ταχύτητα ήταν μάταιο...:cry::cry::cry::cry:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Κριμα… θεος δεν υπαρχει! Αλλους τους παιρνει στα 30 κι αλλους τους αφηνει ως τα…100! :confused:
Να προσεχεις τον Παντελο εκει ψηλα…

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Κριμα… θεος δεν υπαρχει! Αλλους τους παιρνει στα 30 κι αλλους τους αφηνει ως τα…100! :confused:
Ο Θεός εδώ ρε συ Στράτο δεν νομίζω να έχει μια κάποια σχέση πάντως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.570
Πόντοι
9.931
Οταν πηγαίνεις τέρμα ολοι την ωρα ειναι απλα ζητημα χρονου να σκοτωθείς.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.513
Πόντοι
27.261
MAD CLIP = "Money And drugs, Can't Live In Poverty"...
Ο αξιακός κώδικας του μακαρίτη,προτυπο για τη σημερινή νεολαία...
Λεω στη μικρη μου κορη πριν από λιγο "πεθανε ο Μικης Θεοδωράκης"..
Λες και της ειπα εχει συνεφια σημερα.
Μετα της λέω "πεθανε ο Mad Clip"..Μονο που δεν επεσε στα πατωματα...
Επειδη σεβομαι την καταληξη του δεν θα σχολιάσω το παραμικρό...
γιατι περιμενες να ξερει η κορη σου (οχι μονο) τον μικη... απο που ? :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.570
Πόντοι
9.931
Γενικα τυπε μου θεος δεν υπαρχει αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα…
Και να υπαρχει τυπε εχει παψει εδω και χιλιαδες χρονια να ασχολειται με τον άνθρωπο, ο άνθρωπος ειναι μια αποτυχία του Θεου, μαλλον το κατάλαβε και σταμάτησε να ασχολείται μαζι μας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Κανενας Θεος δε σε σωζει απο τη μαλακια που σε δερνει Στρατο, οχι εσενα προσωπικα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Μην ψαχνουμε μα δικαιολογηθουμε για την ανυπαρξια εγκεφαλου.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
(Θα φαω μπαν σημερα… :confused: )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανενας Θεος δε σε σωζει απο τη μαλακια που σε δερνει Στρατο, οχι εσενα προσωπικα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Μην ψαχνουμε μα δικαιολογηθουμε για την ανυπαρξια εγκεφαλου.
Ισχυει κι αυτο που λες τυπε μου … :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom