δεν παιζει καποιος που δεν σε ξερει να σου δωσει δουλεια αλλα μπορει να σου πει ιδεες και να σε καθοδηγησει...επισης κυκλοφορουν και πολλα ψυχακια εδω μεσα που ευκολα θα σου εβγαζαν τα νεφρα σου για να τα πουλησουν
Έχει βάση αυτό που λες αλλά στη ζωή ποτέ δεν πάμε με τη λογική. Προσωπικά έχω βοηθήσει εντελώς άσχετους, και απο εδώ και από αλλού. Το "από εδώ" δεν λέει τίποτα. Εσένα μπορώ μετά από μία ανταλλαγη μυνημάτων να σε γνωρίσω και εκτός εδώ. Νομίζω με πιάνεις. Μην περιοριζόμαστε.
Δηλαδη πρεπει να στεναχωρηθουμε περισσοτερο για ενα ανθρωπο 96 χρονω που εζησε με το παραπανω τη ζωη του και εφυγε πληρης ημερων (που θα φτανε; 120;;) επειδη ειναι ο Θεοδωρακης απο εναν ανθρωπο που σκοτωθηκε πανω στα νιατα του και ειχε τοσα πολλα ακομα να ζησει και να δωσει αλλα ειναι τραπερ, μαντκλιπ κιετσι και μας χαλαει την αισθητικη;
Δε σας καταλαβαινω…
Η δική μου συλλογιστική είναι να είμαι χρήσιμος όταν μπορώ. Πάντα και με όλους. Σε κάθε θέμα. Είτε στο να λέμε για το τροχαίο είτε στο οτιδήποτε. Πάντα χωρίς ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ.
Δηλαδη πρεπει να στεναχωρηθουμε περισσοτερο για ενα ανθρωπο 96 χρονω που εζησε με το παραπανω τη ζωη του και εφυγε πληρης ημερων (που θα φτανε; 120;;) επειδη ειναι ο Θεοδωρακης απο εναν ανθρωπο που σκοτωθηκε πανω στα νιατα του και ειχε τοσα πολλα ακομα να ζησει και να δωσει αλλα ειναι τραπερ, μαντκλιπ κιετσι και μας χαλαει την αισθητικη;
Δε σας καταλαβαινω…
Ίδια κατάληξη με Παντελίδη. Έπιασε πολλά λεφτά, τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν τα καλύτερά του και εκεί που είσαι στην κορυφή, ξαφνικά σβήνουν όλα.
Τυπε διαφωνω καθετα γι αυτη την κουλτουρα,γιατι οποιος εχει αρχιδια,τα φραγκα τα ειχε παντως,ανεβαζει οποιο εργαλειο στην πιστα των σερρων και το κανει κομπο...αλλα εκει δεν ψερωνουν μουνακια.
Πιτσιρικας ειχα παρει ενα πολυ κακο Χουσκβαρνα σουπερ μοτο,τυπε οταν το βγαζα απ το γκαραζ χεζομουνα μεχρι την πιστα (κανα 10αρι χλμ)
Οταν εμπαινα πιστα τα σπαγα ολα (αστραγαλο κομποσκοινι,δεξι χερι,αριστερο χερι) ομως εξω,παρα μονο να παω πιστα,δεν το βγαζα γιατι χεζομουνα,λατρης της ταχυτητας.
Αδερφέ μου έλα έξω απο το hot spot να μην πεινάσεις ποτέ
Αυτοί οι διατροφολόγοι του δημοσίου όλο μαλακίες κάνουν για τα γούστα μας και χιλιάδες μερίδες καταλήγουν στους κάδους
Δείχνουν τώρα κάποιες φωτό από το αυτοκίνητο.Αμορφη μάζα...Πολύ φριχτό θάνατο βρήκε...Προσπάθησε να φρενάρει αλλά πιθανότατα από τη πολύ ταχύτητα ήταν μάταιο...
Ο αξιακός κώδικας του μακαρίτη,προτυπο για τη σημερινή νεολαία...
Λεω στη μικρη μου κορη πριν από λιγο "πεθανε ο Μικης Θεοδωράκης"..
Λες και της ειπα εχει συνεφια σημερα.
Μετα της λέω "πεθανε ο Mad Clip"..Μονο που δεν επεσε στα πατωματα...
Επειδη σεβομαι την καταληξη του δεν θα σχολιάσω το παραμικρό...
Και να υπαρχει τυπε εχει παψει εδω και χιλιαδες χρονια να ασχολειται με τον άνθρωπο, ο άνθρωπος ειναι μια αποτυχία του Θεου, μαλλον το κατάλαβε και σταμάτησε να ασχολείται μαζι μας.
Κανενας Θεος δε σε σωζει απο τη μαλακια που σε δερνει Στρατο, οχι εσενα προσωπικα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Μην ψαχνουμε μα δικαιολογηθουμε για την ανυπαρξια εγκεφαλου.
Κανενας Θεος δε σε σωζει απο τη μαλακια που σε δερνει Στρατο, οχι εσενα προσωπικα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Μην ψαχνουμε μα δικαιολογηθουμε για την ανυπαρξια εγκεφαλου.