Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.445
Πόντοι
12.756
φιλε ξερεις ποιος ειναι ο μισθος ενος ταξιαρχου στην αστυνομια με εκπαιδευση στο εξωτερικο σε ειδικη ομαδα της αστυνομιας και τι συνταξη θα παρει.... ενα αρχιδι μεγαλο η συνταξη θα ακουμπησει τα 900 ευρω με το ζορι με τα σημερινα δεδομενα και ο μισθος ειναι περιπου 1300 ευρω
ισχυει οντως...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
φιλε ξερεις ποιος ειναι ο μισθος ενος ταξιαρχου στην αστυνομια με εκπαιδευση στο εξωτερικο σε ειδικη ομαδα της αστυνομιας και τι συνταξη θα παρει.... ενα αρχιδι μεγαλο η συνταξη θα ακουμπησει τα 900 ευρω με το ζορι με τα σημερινα δεδομενα και ο μισθος ειναι περιπου 1300 ευρω
Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω τύπο ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι 55 ετών, έχει περίπου 25 χρόνια στην αστυνομία, από αστυφυλάκων, βητάς είναι, παλιός, για όσους καταλαβαίνουν και παίρνει τσέπη 1600.

Μιας και βγήκατε εκτός θέματος να πω και εγώ τα δικά μου

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω τύπο ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι 55 ετών, έχει περίπου 25 χρόνια στην αστυνομία, από αστυφυλάκων, βητάς είναι, παλιός, για όσους καταλαβαίνουν και παίρνει τσέπη 1600.

Μιας και βγήκατε εκτός θέματος να πω και εγώ τα δικά μου
το 1600 μαλλον με επιδοματα και τα εξτρα.. τωρα η καλυτερη αστυνομευση και αυστηρότεροι εφαρμογη των μετρων θα περιορισει το φαινομενο τον τροχαιων.. δεν θα την περιορισει σιγουρα η νοοτροπια μας

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
το 1600 μαλλον με επιδοματα και τα εξτρα.. τωρα η καλυτερη αστυνομευση και αυστηρότεροι εφαρμογη των μετρων θα περιορισει το φαινομενο τον τροχαιων.. δεν θα την περιορισει σιγουρα η νοοτροπια μας
Εγώ λέω τι μπαίνει στη τσέπη του.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Να μας πεις καλύτερα τι μπαίνει στον κώλο του...:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
:confused::confused::confused:
Απολύτως τίποτα δεν μπαίνει στον κώλο του. Το παίζει τρέλα και βαρά σκοπιές στο άνετο με ένα σωρό άδειες. Στο δικό μου κώλο να δεις τι μπάινει εδώ και δυό χρόνια που έχω φάει τα μούτρα εξαιτίας κοβιντ φίλε μου. Ο αστυνομικός μια χαρά είναι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.445
Πόντοι
12.756
Απολύτως τίποτα δεν μπαίνει στον κώλο του. Το παίζει τρέλα και βαρά σκοπιές στο άνετο με ένα σωρό άδειες. Στο δικό μου κώλο να δεις τι μπάινει εδώ και δυό χρόνια που έχω φάει τα μούτρα εξαιτίας κοβιντ φίλε μου. Ο αστυνομικός μια χαρά είναι.
στον ιδ.τομεα για να παρεις 1500 σπανιο και λιγοι τα παιρνουν

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Στο νιμού τον @ARAVOTOURKOS(2) να τα πεις που είναι αντιεμβολιαστής.... :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και με 10ώρα.....

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
και στο ειπα αλλαξε δουλεια γινε αστυνομικος εσυ ηθελες να παραλαμβανεις χαρτομαντηλα και κωλοχαρτα στο λιντλ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.445
Πόντοι
12.756
Στο νιμού τον @ARAVOTOURKOS(2) να τα πεις που είναι αντιεμβολιαστής.... :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και με 10ώρα.....
καλα κλασσικα παραπανω ωρες δεν υπαρχει οχταωρο στον ιδ.τομεα..καποτε τα επαιρνα σχεδον αυτα τα λεφτα.. :sad2:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Άσχετο, αυτές τις ημέρες θα κάνω νήμα και θα ζητάω από φίλους εδώ, του bou, να βοηθήσουν, μπας και βρω καμιά εργασία (της προκοπής). Όχι με πολλά λεφτά, τι 1500; πλάκα κάνουμε; Μιλάμε είναι τραγική η κατάσταση έξω και δυστυχώς μόνο αν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον θα τη βγάλουμε καθαρή.

Βγήκα εκτός θέματος και απολογούμαι στους επισκέπτες και μέλη.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
καλα κλασσικα παραπανω ωρες δεν υπαρχει οχταωρο στον ιδ.τομεα..καποτε τα επαιρνα σχεδον αυτα τα λεφτα.. :sad2:
για αυτο κυκλοφορεις και εσυ στην βουλιαγμενης με την πορσε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
MAD CLIP = "Money And drugs, Can't Live In Poverty"...
Ο αξιακός κώδικας του μακαρίτη,προτυπο για τη σημερινή νεολαία...
Λεω στη μικρη μου κορη πριν από λιγο "πεθανε ο Μικης Θεοδωράκης"..
Λες και της ειπα εχει συνεφια σημερα.
Μετα της λέω "πεθανε ο Mad Clip"..Μονο που δεν επεσε στα πατωματα...
Επειδη σεβομαι την καταληξη του δεν θα σχολιάσω το παραμικρό...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.445
Πόντοι
12.756
Άσχετο, αυτές τις ημέρες θα κάνω νήμα και θα ζητάω από φίλους εδώ, του bou, να βοηθήσουν, μπας και βρω καμιά εργασία (της προκοπής). Όχι με πολλά λεφτά, τι 1500; πλάκα κάνουμε; Μιλάμε είναι τραγική η κατάσταση έξω και δυστυχώς μόνο αν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον θα τη βγάλουμε καθαρή.

Βγήκα εκτός θέματος και απολογούμαι στους επισκέπτες και μέλη.
ανοιξε το...

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
MAD CLIP = "Money And drugs, Can't Live In Poverty"...
Ο αξιακός κώδικας του μακαρίτη,προτυπο για τη σημερινή νεολαία...
Λεω στη μικρη μου κορη πριν από λιγο "πεθανε ο Μικης Θεοδωράκης"..
Λες και της ειπα εχει συνεφια σημερα.
Μετα της λέω "πεθανε ο Mad Clip"..Μονο που δεν επεσε στα πατωματα...
Επειδη σεβομαι την καταληξη του δεν θα σχολιάσω το παραμικρό...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ..... μην πας και πολυ μακρια κατσε να δεις ποσες σελιδες εδω στο μπου θα εχει ο θανατος του μαντ κλιπ σε σχεση με του Θεοδωράκη .... Μεχρι τωρα ούτε μία σελιδα δεν εχει συμπληρωθεί στον μικη .....
χωρις περαιτέρω σχολιο ... καλο παράδεισο και στους δυο

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Θα το ανοίξω. Και μιλάω στα σοβαρά. Το 99% των μελών εδώ μέσα είναι σοβαροί με την κυριολεξία, άσχετα αν πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Ναι, ακούγεται αστείο να ζητάς εργασία από τα μέλη του bourdela, αλλά είναι άνθρωποι, με γνωριμίες, με κύρος κάποιοι, με γνωστούς κλπ όλο και κάποιος θα βοηθήσει προς την καλή κατεύθυνση.

Πάντα πίστευα στις κοινότητες και στα φόρουμ. όλοι βοηθιόμαστε από αυτό.

όπως και ο λόγος που άνοιξα αυτό το νήμα είναι να κάνω μια σύσταση σε όλους όσους αγαπάμε: ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.445
Πόντοι
12.756
Θα το ανοίξω. Και μιλάω στα σοβαρά. Το 99% των μελών εδώ μέσα είναι σοβαροί με την κυριολεξία, άσχετα αν πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Ναι, ακούγεται αστείο να ζητάς εργασία από τα μέλη του bourdela, αλλά είναι άνθρωποι, με γνωριμίες, με κύρος κάποιοι, με γνωστούς κλπ όλο και κάποιος θα βοηθήσει προς την καλή κατεύθυνση.

Πάντα πίστευα στις κοινότητες και στα φόρουμ. όλοι βοηθιόμαστε από αυτό.

όπως και ο λόγος που άνοιξα αυτό το νήμα είναι να κάνω μια σύσταση σε όλους όσους αγαπάμε: ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
δεν παιζει καποιος που δεν σε ξερει να σου δωσει δουλεια αλλα μπορει να σου πει ιδεες και να σε καθοδηγησει...επισης κυκλοφορουν και πολλα ψυχακια εδω μεσα που ευκολα θα σου εβγαζαν τα νεφρα σου για να τα πουλησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom