Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Αυτό ακριβώς, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ.

Μια ζωή από τότε που ξεκίνησα να οδηγώ, δεν πίνω γιατί συνήθως οδηγώ εγώ. Αν θέλω να γίνω λιώμα, παίρνω ταξί ή με παρέα να οδηγεί άλλος.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα μέθης. Είναι η κουλτούρα της ταχύτητας και της αδρεναλίνης. Και από αυτήν είχε μπόλικη δυστυχώς ο εκλιπών.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση οτι και χωρις να πει παλι θα ετρεχε
Ακριβώς.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
οταν οδηγεις με 150+ σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση ειναι επιθυμια να πεθανεις. στη δικη μου λογικη ειναι ισοδυναμη με αυτοκτονια.
Καταλαβαίνω πως το λες. Και συμφωνώ τεχνικά μαζί σου. Απλά θέτω διαφορετική βάση ανάλυσης.

Ο_ΝΤΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Like
11
Πόντοι
0
πριν το τροχαιο ηταν σε ενα γαμο ενος φιλου του λογικα ειχει πιει αρκετα ετσι φευγουν οι περισσορεροι απο το ποτο κριμα νεος ανθρωπος

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Eνας νέος άνθρωπος έφυγε και αυτό είναι πολύ δυσάρεστο. Δεν τον γνώριζα, δεν ακούω τέτοια μουσική, αλλά πρέπει να ήταν καλός σε αυτό που έκανε. Όταν όμως οδηγείς τόσο επικίνδυνα, εκτός από το ότι μπορείς να κανείς κακό στο εαυτό σου, αποδεικνυεις ότι είσαι κοινωνικά "αναίσθητος"....... δεν σε ενδιαφέρουν οι άλλοι. Πόσους θα μπορούσε να είχε σκοτώσει αν περνούσε στο αντίθετο ρεύμα?(το διάζωμα εκεί είναι στην ουσία ένα παρτέρι, αν δεν πέσεις σε δεντρό, έχεις φύγει απέναντι). Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό? Μια άλλη πορσε που έφυγε και σκότωσε τη μάνα και το παιδί στην Εθνική οδό. Ο γιος του μεγαλοπαιχνιδα. Μήπως θυμάστε και πιο παλιά, πάλι με πορσε στην παραλιακή, ο γιος του μεγαλοκαφετζη, που σκότωσε τη γυναίκα (το πόδι της οποίας πετάχτηκε σε μπαλκόνι ξενοδοχείου-γαμιστρωνα της παραλιακής). Η αντίληψη του, έχω φράγκα και κάνω ότι μου γουστάρει.......

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Τα μισά είπες...
Και μάλιστα αυτά που προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρουν. Αν θέλει να πεθάνει πρόβλημά του και δικαίωμά του.
Άλλους μην πάρει μαζί του...
Και με τη συμπεριφορά του αυτό έπαιζε με πολλές πιθανότητες. Το οποίο δείχνει απίστευτη κυνικότητα και αδιαφορία για όλους εμάς τους υπόλοιπους.
ΔΕΝ τον λυπάμαι λοιπόν. Και λέω ευτυχώς που έφυγε χωρίς παραπλευρες απώλειες.
δεν διαβασες τη πρωτη μου απαντηση.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
400 άλογα και η μαλακια της νιοτης κακος συνδυασμος.
Καποτε ειχα δειρει εναν οδηγο που μου κολλαγε ετσι με το σουπερ καρ του.
Στο τελος αφου του χα σκασει μερικες του πα "πες οτι σε προστατεψα.Καθε φορα που ανοιγεις γκαζι να σκεφτεσαι πως καποιος θα σε περιμενει να στις βρεξει"
Ελπιζω να τον εσωσα.
Για να τρεξεις θες
-εκπαιδευση οδηγου
-οχημα με κρατηματα και προδιαγραφες
-δρομο καταλληλο
-ελεγχομενες συνθηκες
Οταν τιποτα απο ολα αυτα δεν υπαρχει στο δρομο που ολοι χρησιμοποιουμε τοτε ΤΙ στον κορακα τρεχει ο καθε καυλωμενος αρχιδης;

Ετσι για να ελαφρυνουμε την ατμοσφαιρα να πως ξεκινησε το μανουριασμα με τον γκαζιαρη
-"Κανε στην ακρη ρε μαλακα"ο γκαζιαρης που ηθελε να πιασει 150 αρες
-"Πες μου οτι εχει πιασει φωτια το σπιτι σου να σου δωσω δικιο ρε μουνι" εγω
Και μετα σταματησαμε στην ακρη για να του τραβηξω το αυτακι
:2funny:
Μηνυμα προς νεα παιδια:ΘΕΛΕΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΑΓΚΕΣ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ...ΝΑ ΧΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΑΣ....
ΥΓ Κριμα το παιδι γιατι παιδι ηταν ο χοντρουλης...ακομη κι αυτουνου η ζωη ειχε αξια...
Α ρε μαλακα mad clip...γιατι την πεταξες στα σκουπιδια;
Αληθεια R.I.P τυπε μου
Λυπηθηκα γιατι σε ειχαμε κουβεντα με τον τυπο @Νταης ως εμπνευση για να γαμαμε κι εμεις τις μουναρες που γαμαγες κι ας εμοιαζες με γυρο χοιρινο σε σουβλατζιδικο της Πλ Αττικης...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς ενώ όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίο είναι να είμαστε στο δρόμο νηφάλιοι και προσεκτικοί (στη θεωρία), στη πράξη έχουμε άμετρητα τροχαία ΠΟΥ ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουμε. Συλληπτήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Όχι, δεν φταίνε οι δρόμοι "καρμανιόλες" ούτε η κακή στιγμή, ούτε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, ούτε το καντηλάκι που έμελλε να σβήσει, ούτε τίποτα. Ο Θεός, να σας το πω και θεολογικά δεν μας θέλει νεκρούς. Φταίμε εμείς, οι άνθρωποι, που σε μια στιγμή καύλας, σε μια στιγμή ανύψωσης της αδρεναλίνης χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.
(Φυσικά έχουμε και τροχαία ατυχήματα λόγω λανθασμένων χειρισμών και παραβάσεων, στοπ, κόκκινα, προσπεράσεις, μη υπολογισμός κλπ)

Έχουμε κυριολεκτικά γενοκτονία στους δρόμους. Από υπαίτιους και δυστυχώς την πληρώνουν και αναίτιοι!

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και θα είναι η τελευταία . Το γκάζι είναι γλυκό και το αίμα σε νεαρές ηλικίες πού έχουν άγνοια κινδύνου βράζει και δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι ολέθρια ?

Ας γίνει μια υπενθύμιση σε όλους τους φίλους του bou, στα μέλη και στους επισκέπτες: Η ζωή μας είναι πολύτιμη. Τουλάχιστον από τη δική μας τη πλευρά ας τη διαφυλάξουμε. Υπάρχουν τόσα προβλήματα ας μην φέρνουμε κι άλλα. Όλοι έχουμε ανθρώπους που μας περιμένουν στο σπίτι.

Υ.Γ.1. Κάποιοι σήμερα, θα το δείτε στα σχόλια θα το γυρίσουν σε επιθετικό τόνο. Μην το κάνετε. Όλοι μας έχουμε κάνει μικρές ή μεγάλες τρέλες. Κάποιοι γλίτωσαν και γλιτώσαμε. Κάποιοι όμως όχι. Δεν μας περισσεύει κανένας. Διαφυλάξτε τη ζωή σας.

Η δημοσιότητα που θα δοθεί στο θέμα για λίγες ώρες ή μέρες ας είναι μια καμπάνα να προσέχουμε. Όχι για να γαβγίζουμε ο ένας στον άλλον και να διχαζόμαστε, που αποτελεί το εθνικό μας σπορ, αλλά για να αφυπνιστούμε και αφυπνίσουμε τον κολλητό μας φίλο όταν παίρνει το αμάξι. Να του πούμε πόσο πολύτιμος μας είναι. "Βάλε ζώνη ρε μαλάκα", "βάλε κράνος", "μη τρέχεις" κλπ.

Y.Γ.2. Προσέξτε πολύ! Εδώ δεν παραθέτω, ως Μενέδημος, την κουλτούρα του κάθε Mad Clip, ούτε την μουσική του, ούτε αυτήν τη αηδιαστική κουλτούρα της trap που επί της ουσίας παραθέτει ως ΠΟΛΥΤΙΜΑ αγαθά το υλικά σε τρισμέγιστο βαθμό και ενισχύει την κουλτούρα: ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ, και ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ κλπ. γιατί με τα μάτια μας έχουμε δει φονιάδες στους δρόμους νοικοκυραίους κυρΠαντελήδες...

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και μέχρι 10 sec τον έχω ακούσει. Ήταν διάσημος, πετυχημένος, η απόδειξη ότι αυτό που έκανε πούλαγε. Δυστυχώς όμως η ζωή του κόπηκε με αυτό τον τρόπο. Η Τροχαία θα εξετάσει τις συνθήκες κλπ.
Ήταν ένας νεότατος άνθρωπος, πολύ πετυχημένος σε αυτό που έκανε, τραγουδιστής ή μουσικός και είχε μια ζωή μπροστά του.
Πολύ κρίμα. Πραγματικά πολύ κρίμα.

Ως επίλογο θα σας γράψω (ξανά) αυτό που έχω πει πολλάκις. Ο Μενέδημος, ο αρχαίος αυτός φιλόσοφος, του οποίου έχω πάρει το ψευδώνυμο είχε πει το εξής:
"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ"

ας ορίσουμε λοιπόν το πρέπει όχι με την καύλα της στιγμής. Ναι να ζούμε, να με ρίσκο, με καύλα, αλλά η υπερβολή μας να είναι με μέτρο, όσο και αν ακούγεται περίεργο.

(Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να επιθυμεί τον θάνατο.)
Δώστε βάση σε αυτό που έγραψα αγαπητοί επισκέπτες και μέλη.

δεν είναι θέμα Mad Clip. Δεν σκοτώνονται μόνο όσοι είναι γκαζοφονιάδες ή όσοι είναι με λεφτά ή μόνο όσοι τρέχουν.

Ας είμαστε χρήσιμοι σε κάτι, αυτή είναι και οι δική μου λογική. Ό,τι γράφετε εδώ μέσα, στο θρεντ, οι περισσότεροι είναι ολόσωστο, όμως πρέπει να είναι μια ΚΑΜΠΑΝΑ όλο αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε τροχαία. Δεν το παίζω Ιαβέρης απλά ξέρω ότι σύμφωνα με τις πιθανότητες αύριο σε τροχαίο μπορεί να βρεθεί ένας από μας, είτε αναίτια είτε υπάιτια.

Ας μην κοιτάμε το δέντρο αλλά το δάσος.

Τελευταία τροποποίηση:

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.204
Πόντοι
201
Μαντ κλιπ να προσέχεις τον παντελο :(

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
επειδη τον συγκεκριμενο δρομο τον χρησιμοποιω καθημερινα το βραδυ τρεχουν σαν τρελοι πρεπει να ενταθουν οι περιπολιες και να μπουν καμερες χθες παντου σε ολα τα φαναρια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.444
Πόντοι
12.756
επειδη τον συγκεκριμενο δρομο τον χρησιμοποιω καθημερινα το βραδυ τρεχουν σαν τρελοι πρεπει να ενταθουν οι περιπολιες και να μπουν καμερες χθες παντου σε ολα τα φαναρια
Πιλοτικα μονο σε καποια φαναρια της Ποσειδωνος εχουν μπει καμερες που θα φωτογραφιζουν τον οδηγο αν περνα με κοκκινο φαναρι..κανονικα πρπει σε ολους τους επικινδυνους δρομους και στο κεντρο και να αυστηροποιηθουν οι ποινες

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Πιλοτικα μονο σε καποια φαναρια της Ποσειδωνος εχουν μπει καμερες που θα φωτογραφιζουν τον οδηγο αν περνα με κοκκινο φαναρι..κανονικα πρπει σε ολους τους επικινδυνους δρομους και στο κεντρο και να αυστηροποιηθουν οι ποινες
ο νομος ειναι αυστηρος φιλε δεν υπαρχει κοσμος να των εφαρμοσει κανουν ης φιλλιπινεζες στον καθε μλκ

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
993
Πόντοι
1.011
Ζουν ανάμεσα μας ανενόχλητοι άλλοι τόσοι που πατάνε το γκάζι και δε λογαριάζουν τίποτα. «Έλα μωρέ σε μένα θα τύχει,το κατέχω εγώ ρε» η κουλτούρα του έλληνα. Και ναι,έχουμε πατήσει το γκάζι όλοι,είτε οδηγώντας λίγα ή πολλά άλογα, ας αναλογιστούμε κάθε φορά που προσπερνάμε,που αλλάζουμε λωρίδα απότομα,που πίνουμε..τι είναι σημαντικό στη ζωούλα μας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.444
Πόντοι
12.756
ο νομος ειναι αυστηρος φιλε δεν υπαρχει κοσμος να των εφαρμοσει κανουν ης φιλλιπινεζες στον καθε μλκ
δεν μπορει ρε φιλε να ειναι πλημελλημα το να υπαρχει εγκαταλειψει τροχαιου .....η το να περνας τα κοκκινα σαν να ειναι πρασινα..θελει αυστηροποιση και σε περιπτωση υποτροπων μεσα φυλακα

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τα μισά είπες...
Και μάλιστα αυτά που προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρουν. Αν θέλει να πεθάνει πρόβλημά του και δικαίωμά του.
Άλλους μην πάρει μαζί του...
Και με τη συμπεριφορά του αυτό έπαιζε με πολλές πιθανότητες. Το οποίο δείχνει απίστευτη κυνικότητα και αδιαφορία για όλους εμάς τους υπόλοιπους.
ΔΕΝ τον λυπάμαι λοιπόν. Και λέω ευτυχώς που έφυγε χωρίς παραπλευρες απώλειες.
Λυπάμαι μόνο τη μάνα του και τον πατέρα του που για πάντα όσο ζούνε δεν θα έχουν το παιδί τους...
Merhabaaaaaaa Habibi :smitten: :smitten: :smitten: Good Morning Yunanistan:alivedick::alivedick::alivedick:

Τα αυτοκινητιστικά τελικά είναι αποκλειστικό προνόμιο των Γιουνάνιδων:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Είμαστε πόσος λαός μουσουλμάνων αδερφών και εδώ και χρόνια δεν έχει ακουστεί τροχαίο με οδηγό δικό μας. Μόνο αν μας κυνηγάνε στην Εγνατία και ανατρέπεται κανένα βαν που ευθύνη έχετε εσείς.
Τελειώνετε Γιουνάνια! Ένα δυο παιδιά κάνετε με το ζόρι και τα μισά σακατευονται ή ψοφάνε στην ασφαλτρο :alivedick::alivedick::alivedick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom