nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 855
- Πόντοι
- 376
δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση οτι και χωρις να πει παλι θα ετρεχεΑυτό ακριβώς, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ.
δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση οτι και χωρις να πει παλι θα ετρεχεΑυτό ακριβώς, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα μέθης. Είναι η κουλτούρα της ταχύτητας και της αδρεναλίνης. Και από αυτήν είχε μπόλικη δυστυχώς ο εκλιπών.Αυτό ακριβώς, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ.
Μια ζωή από τότε που ξεκίνησα να οδηγώ, δεν πίνω γιατί συνήθως οδηγώ εγώ. Αν θέλω να γίνω λιώμα, παίρνω ταξί ή με παρέα να οδηγεί άλλος.
Ακριβώς.δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση οτι και χωρις να πει παλι θα ετρεχε
οταν οδηγεις με 150+ σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση ειναι επιθυμια να πεθανεις. στη δικη μου λογικη ειναι ισοδυναμη με αυτοκτονια.Κρίμα που πέθανε. Εγώ αυτό λέω.
Καταλαβαίνω πως το λες. Και συμφωνώ τεχνικά μαζί σου. Απλά θέτω διαφορετική βάση ανάλυσης.οταν οδηγεις με 150+ σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση ειναι επιθυμια να πεθανεις. στη δικη μου λογικη ειναι ισοδυναμη με αυτοκτονια.
δεν διαβασες τη πρωτη μου απαντηση.Τα μισά είπες...
Και μάλιστα αυτά που προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρουν. Αν θέλει να πεθάνει πρόβλημά του και δικαίωμά του.
Άλλους μην πάρει μαζί του...
Και με τη συμπεριφορά του αυτό έπαιζε με πολλές πιθανότητες. Το οποίο δείχνει απίστευτη κυνικότητα και αδιαφορία για όλους εμάς τους υπόλοιπους.
ΔΕΝ τον λυπάμαι λοιπόν. Και λέω ευτυχώς που έφυγε χωρίς παραπλευρες απώλειες.
Δώστε βάση σε αυτό που έγραψα αγαπητοί επισκέπτες και μέλη.Δυστυχώς ενώ όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίο είναι να είμαστε στο δρόμο νηφάλιοι και προσεκτικοί (στη θεωρία), στη πράξη έχουμε άμετρητα τροχαία ΠΟΥ ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουμε. Συλληπτήρια στους δικούς του ανθρώπους.
Όχι, δεν φταίνε οι δρόμοι "καρμανιόλες" ούτε η κακή στιγμή, ούτε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, ούτε το καντηλάκι που έμελλε να σβήσει, ούτε τίποτα. Ο Θεός, να σας το πω και θεολογικά δεν μας θέλει νεκρούς. Φταίμε εμείς, οι άνθρωποι, που σε μια στιγμή καύλας, σε μια στιγμή ανύψωσης της αδρεναλίνης χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.
(Φυσικά έχουμε και τροχαία ατυχήματα λόγω λανθασμένων χειρισμών και παραβάσεων, στοπ, κόκκινα, προσπεράσεις, μη υπολογισμός κλπ)
Έχουμε κυριολεκτικά γενοκτονία στους δρόμους. Από υπαίτιους και δυστυχώς την πληρώνουν και αναίτιοι!
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και θα είναι η τελευταία . Το γκάζι είναι γλυκό και το αίμα σε νεαρές ηλικίες πού έχουν άγνοια κινδύνου βράζει και δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι ολέθρια ?
Ας γίνει μια υπενθύμιση σε όλους τους φίλους του bou, στα μέλη και στους επισκέπτες: Η ζωή μας είναι πολύτιμη. Τουλάχιστον από τη δική μας τη πλευρά ας τη διαφυλάξουμε. Υπάρχουν τόσα προβλήματα ας μην φέρνουμε κι άλλα. Όλοι έχουμε ανθρώπους που μας περιμένουν στο σπίτι.
Υ.Γ.1. Κάποιοι σήμερα, θα το δείτε στα σχόλια θα το γυρίσουν σε επιθετικό τόνο. Μην το κάνετε. Όλοι μας έχουμε κάνει μικρές ή μεγάλες τρέλες. Κάποιοι γλίτωσαν και γλιτώσαμε. Κάποιοι όμως όχι. Δεν μας περισσεύει κανένας. Διαφυλάξτε τη ζωή σας.
Η δημοσιότητα που θα δοθεί στο θέμα για λίγες ώρες ή μέρες ας είναι μια καμπάνα να προσέχουμε. Όχι για να γαβγίζουμε ο ένας στον άλλον και να διχαζόμαστε, που αποτελεί το εθνικό μας σπορ, αλλά για να αφυπνιστούμε και αφυπνίσουμε τον κολλητό μας φίλο όταν παίρνει το αμάξι. Να του πούμε πόσο πολύτιμος μας είναι. "Βάλε ζώνη ρε μαλάκα", "βάλε κράνος", "μη τρέχεις" κλπ.
Y.Γ.2. Προσέξτε πολύ! Εδώ δεν παραθέτω, ως Μενέδημος, την κουλτούρα του κάθε Mad Clip, ούτε την μουσική του, ούτε αυτήν τη αηδιαστική κουλτούρα της trap που επί της ουσίας παραθέτει ως ΠΟΛΥΤΙΜΑ αγαθά το υλικά σε τρισμέγιστο βαθμό και ενισχύει την κουλτούρα: ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ, και ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ κλπ. γιατί με τα μάτια μας έχουμε δει φονιάδες στους δρόμους νοικοκυραίους κυρΠαντελήδες...
Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και μέχρι 10 sec τον έχω ακούσει. Ήταν διάσημος, πετυχημένος, η απόδειξη ότι αυτό που έκανε πούλαγε. Δυστυχώς όμως η ζωή του κόπηκε με αυτό τον τρόπο. Η Τροχαία θα εξετάσει τις συνθήκες κλπ.
Ήταν ένας νεότατος άνθρωπος, πολύ πετυχημένος σε αυτό που έκανε, τραγουδιστής ή μουσικός και είχε μια ζωή μπροστά του.
Πολύ κρίμα. Πραγματικά πολύ κρίμα.
Ως επίλογο θα σας γράψω (ξανά) αυτό που έχω πει πολλάκις. Ο Μενέδημος, ο αρχαίος αυτός φιλόσοφος, του οποίου έχω πάρει το ψευδώνυμο είχε πει το εξής:
"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ"
ας ορίσουμε λοιπόν το πρέπει όχι με την καύλα της στιγμής. Ναι να ζούμε, να με ρίσκο, με καύλα, αλλά η υπερβολή μας να είναι με μέτρο, όσο και αν ακούγεται περίεργο.
(Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να επιθυμεί τον θάνατο.)
Πιλοτικα μονο σε καποια φαναρια της Ποσειδωνος εχουν μπει καμερες που θα φωτογραφιζουν τον οδηγο αν περνα με κοκκινο φαναρι..κανονικα πρπει σε ολους τους επικινδυνους δρομους και στο κεντρο και να αυστηροποιηθουν οι ποινεςεπειδη τον συγκεκριμενο δρομο τον χρησιμοποιω καθημερινα το βραδυ τρεχουν σαν τρελοι πρεπει να ενταθουν οι περιπολιες και να μπουν καμερες χθες παντου σε ολα τα φαναρια
ο νομος ειναι αυστηρος φιλε δεν υπαρχει κοσμος να των εφαρμοσει κανουν ης φιλλιπινεζες στον καθε μλκΠιλοτικα μονο σε καποια φαναρια της Ποσειδωνος εχουν μπει καμερες που θα φωτογραφιζουν τον οδηγο αν περνα με κοκκινο φαναρι..κανονικα πρπει σε ολους τους επικινδυνους δρομους και στο κεντρο και να αυστηροποιηθουν οι ποινες
δεν μπορει ρε φιλε να ειναι πλημελλημα το να υπαρχει εγκαταλειψει τροχαιου .....η το να περνας τα κοκκινα σαν να ειναι πρασινα..θελει αυστηροποιση και σε περιπτωση υποτροπων μεσα φυλακαο νομος ειναι αυστηρος φιλε δεν υπαρχει κοσμος να των εφαρμοσει κανουν ης φιλλιπινεζες στον καθε μλκ
Merhabaaaaaaa Habibi Good Morning YunanistanΤα μισά είπες...
Και μάλιστα αυτά που προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρουν. Αν θέλει να πεθάνει πρόβλημά του και δικαίωμά του.
Άλλους μην πάρει μαζί του...
Και με τη συμπεριφορά του αυτό έπαιζε με πολλές πιθανότητες. Το οποίο δείχνει απίστευτη κυνικότητα και αδιαφορία για όλους εμάς τους υπόλοιπους.
ΔΕΝ τον λυπάμαι λοιπόν. Και λέω ευτυχώς που έφυγε χωρίς παραπλευρες απώλειες.
Λυπάμαι μόνο τη μάνα του και τον πατέρα του που για πάντα όσο ζούνε δεν θα έχουν το παιδί τους...