Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.322
Πόντοι
2.356
Γενικα τυπε μου θεος δεν υπαρχει αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα…
Κοίταξε Στράτο μου, υπό μία καθαρά μαξιμαλιστική αλλά αλλόκοτη θεολογική ερμηνεία, καθαρά δικής μου επινόησης, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. Ναι, το είπε και ο Νίτσε. Είναι Νεκρός και εγώ και εσύ και οι εκατοντάδες των επισκεπτών που μας διαβάζουν πρέπει να τον ανασταίνουμε κάθε μέρα. Υπό αυτήν την έννοια εγώ το Θεό τον εντοπίζω ή προσπαθώ με μανία να εντοπίζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με όσους συναναστρέφομαι και με όσους μιλάω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τι εκανες να βαλω πλατη;; Δε γινεται να ψαχνουμε τον Ιτουρμπε της καρδιας μας
Τυπε απλα δε…στεναχωρεθηκα που πεθανε ενας παππους αλλα αντιθετα με πειραξε που σκοτωθηκε ενα παλικαρι…:undecided:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Κανενας Θεος δε σε σωζει απο τη μαλακια που σε δερνει Στρατο, οχι εσενα προσωπικα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Μην ψαχνουμε μα δικαιολογηθουμε για την ανυπαρξια εγκεφαλου.
Ο μέγιστος Θεός αγαπάει μουσουλμάνους και έχει 72 παρθένες έτοιμες με ανοιχτά τα πόδια να περιμένουν αυτόν που θα κάνει την εξυπνάδα με τις στρακαστρούκες :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Ο μέγιστος Θεός αγαπάει μουσουλμάνους και έχει 72 παρθένες έτοιμες με ανοιχτά τα πόδια να περιμένουν αυτόν που θα κάνει την εξυπνάδα με τις στρακαστρούκες :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Και πως κανετε ζαφτι 72 παρθενες ρε μουσλι; Με χορηγο το Qube?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Και πως κανετε ζαφτι 72 παρθενες ρε μουσλι; Με χορηγο το Qube?
Τι να σου πω βρε αδερφέ... Εγώ τον παραδεισο τον ζω στο γιουνανιστάν του αλ6 και του τσίπρα με τις Ελληνίδες που κάνουν τα πιο πρόστυχα και εκφυλα γαμήσια σε εμάς τους Αραβότουρκους :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Το μόνο που ζητάω απο τον Αλάχ είναι να μην φύγουν αυτοί οι δυο ποτέ απο τη κυβέρνηση :smitten::smitten::smitten:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Οι παρθένες δεν με φτιάχνουν, γίνεται να του πούμε να τις κάνει 72 πουτάνες; :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Καλό παιδί φαινόταν ο μακαρίτης,αλλά αντί να ξεκαυλώνει σε καμιά πίστα,
έθετε τον εαυτό του και τους γύρω του σε κίνδυνο

400 άλογα και η μαλακια της νιοτης κακος συνδυασμος.
34 χρονών μόνο στην Ελλάδα θεωρείται νιότη με την έννοια του όποιου ελαφρυντικού.
Αλλού 34χρονος που κάνει ράλι εντός πόλεως,θεωρείται ανεύθυνος εν δυνάμει δολοφόνος και τιμωρείται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Πρέπει όλες οι κατασκευαστικές εταιρίες αυτοκινήτων, υποχρεωτικά να βάλουν gps σε κάθε αυτοκίνητο (εάν δεν έχουν ήδη αυτοκίνητα τύπου πόρσε) και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή (ή και αλλού) ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ

Όταν τρέχεις με 200 σε δρόμο που το ανώτατο είναι 50 ή 70, παίζεις ρώσικη ρουλέτα, όχι μόνο τη δική σου ζωή αλλά και των περαστικών.

Επίσης να μπει σε κάθε αυτοκίνητο μηχάνημα που να ελέγει την αναπνοή του οδηγού για αλκοόλ και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ

Απλά πράγματα με την τωρινή τεχνολογία, που θα έσωζαν πολλές χιλιάδες ζωές παγκοσμίως κάθε χρόνο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Καλό παιδί φαινόταν ο μακαρίτης,αλλά αντί να ξεκαυλώνει σε καμιά πίστα,
έθετε τον εαυτό του και τους γύρω του σε κίνδυνο
Εγώ θα στο πω αλλιώς. Έχεις τόσα λεφτά. Βγαίνεις για να γίνεις λιώμα. Ξέρεις από τις 7 το απόγευμα, που είσαι νηφάλιος, ότι σε 8 ώρες θα είσαι τίγκα σουρωμένος-φτιαγμένος και θα παίζεις τη ζωή σου στα ζάρια. Χάθηκε να δώσεις 50 ευρώ να πάρεις έναν οδηγό για 8 ώρες ή 30 ευρώ σε ταξί και να μην πιάσεις τιμόνι εκείνο το βράδυ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγώ θα στο πω αλλιώς. Έχεις τόσα λεφτά. Βγαίνεις για να γίνεις λιώμα. Ξέρεις από τις 7 το απόγευμα, που είσαι νηφάλιος, ότι σε 8 ώρες θα είσαι τίγκα σουρωμένος-φτιαγμένος και θα παίζεις τη ζωή σου στα ζάρια. Χάθηκε να δώσεις 50 ευρώ να πάρεις έναν οδηγό για 8 ώρες ή 30 ευρώ σε ταξί και να μην πιάσεις τιμόνι εκείνο το βράδυ;
Αφού είμαστε μάγκες ασούμε και το έχουμε να γυρίσουμε σπίτι,άσχετα αν δεν μπορούμε να περπατήσουμε καν....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Δηλαδη πρεπει να στεναχωρηθουμε περισσοτερο για ενα ανθρωπο 96 χρονω που εζησε με το παραπανω τη ζωη του και εφυγε πληρης ημερων (που θα φτανε; 120;;) επειδη ειναι ο Θεοδωρακης απο εναν ανθρωπο που σκοτωθηκε πανω στα νιατα του και ειχε τοσα πολλα ακομα να ζησει και να δωσει αλλα ειναι τραπερ, μαντκλιπ κιετσι και μας χαλαει την αισθητικη;
Δε σας καταλαβαινω… :confused: :sad2:
NAI

Αλλά κακώς αναφέρονται τα ονόματα άλλων και γίνονται συγκρίσεις.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.322
Πόντοι
2.356
Ο Μενέδημος γράφει ή ο Ιαβέρης? χαχα
Όχι, δεν παίρνω τη θέση του Ιαβέρη, απλά δεν είναι θάνατος τώρα αυτό το πράγμα, το τροχαίο. Υπάρχουν τόσοι λόγοι που μπορείς να πεθάνεις είτε σήμερα είτε αύριο είτε μεθαύριο, ας μην είναι το τροχαίο. Ας μην είναι τίποτα, μόνο τα γηρατειά όπως ο Μεγάλος Μίκης.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εχετε πλακα ορισμενοι που προσπαθειτε να εξορυξετε καποιο μεγαλο νοημα και λογικη απο ολο αυτο.

Το ειχε κανει αλλες περιπου 500 φορες και εζησε. Ετσι χτιζεται η αυτοπεποιθηση και η ανεση. Βημα βημα, σκαλι σκαλι.
Ποσες μαλακιες κανουμε ολοι μας καθε μερα ας μη το συζητησουμε.

Πεθαινουν και φτωχοι με σταρλετακι στους δρομους οχι μονο πορσαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom