You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σοβαρη ελληνιδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapunzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 160
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Να ενημερωσω μεχρι τεταρτη θα μαι αθηνα,αργοτερα θεσσαλονικη-
[/quote
Come Crete to fell well
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
περαστικά τύπισσα. Ελπίζω να είσαι καλανα ενημερωσω μεχρι σαββατο πρωι,αθηνα τελικα.Αλλαξε το προγραμμα μου με ενα μικρο ατυχημα που ειχα.
σε ευχαριστω πολυ.περαστικά τύπισσα. Ελπίζω να είσαι καλα
μιλησαμε,ευχαριστω.Σου έχω στείλει μνμ στο μέιλ....τσεκαρε το..
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Παιδιά έχει κάνει κανείς session μαζί της??
fournaris21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 2.390
Ενδιαφέρομαι
καφεδακι και συζητηση δεν με ενδιαφερει για συναντηση,ναι υπο τις εντολες μου.ενδιαφερομαι και εγώ.
αν σας ενδιαφερει για καφεδακι και συζητησουλα για κυριακή πρωί.
δικός σας.
σε ευχαριστω αλλα ακομη,περιμενω τηλ σου.Αψογη!!
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Τέτοιου είδους "υπηρεσίες" που να πληρώνει ο άλλος και να τρώει μόνο μάπες και να του κάνουν τον κώλο σαν την καμινάδα της χαλυβουργικής , μόνο στην ελλάδα πρέπει να παίζουν . Θα μου πεις, τέτοιοι μαλάκες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Οπότε λογικό .
Τέτοιες υπηρεσίες αποκλείουν το σεξ ρητά και απερίφραστα σε όλον τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω πως έχει κολλήσει σε μερικούς ότι αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Το σεξ αποκλείεται ώστε να μείνουν μακρυά λιγούρια σαν και του λόγου σας που δεν έχουν καμία σχέση με το SM και απλά ψάχνουν να γαμήσουν εναλλακτικά. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το bdsm και θέλει και σεξ, τη ψάχνει σε προσωπικό, μη αγοραίο επίπεδο.
εχεις απολυτο δικιο,σε ολα οσα λες γλυκιε μου!Τέτοιες υπηρεσίες αποκλείουν το σεξ ρητά και απερίφραστα σε όλον τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω πως έχει κολλήσει σε μερικούς ότι αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Το σεξ αποκλείεται ώστε να μείνουν μακρυά λιγούρια σαν και του λόγου σας που δεν έχουν καμία σχέση με το SM και απλά ψάχνουν να γαμήσουν εναλλακτικά. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το bdsm και θέλει και σεξ, τη ψάχνει σε προσωπικό, μη αγοραίο επίπεδο.
Επισκέπτης
Τέτοιου είδους "υπηρεσίες" που να πληρώνει ο άλλος και να τρώει μόνο μάπες και να του κάνουν τον κώλο σαν την καμινάδα της χαλυβουργικής , μόνο στην ελλάδα πρέπει να παίζουν . Θα μου πεις, τέτοιοι μαλάκες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Οπότε λογικό .
Τυπε με αυτα που γραφεις απαξιωνεις τη σοβαρη ελληνιδα :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13