You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σοβαρη ελληνιδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapunzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 160
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
ούτε και μένα. Απλα σου λεω ότι για να μη σε πρήζουν όσοι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου, πες απο την αρχή ότι κανεις αυταρχικο χωρίς σεξουαλική επαφή για να σε προσεγγισουν όσοι ψάχνουν αυτοΚαποια ατομα,οντως ενδιαφερονται ο σκοπος μου δεν ειναι η αντιπαραθεση-
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Στα τέσσερα μαλάκα να σου κάνω κατακόκκινο τον κώλο σου με τα μαστίγια μου και μετά θα στο βαράω με τις ρακέτες μέχρι να μάθεις τι σημαίνει υπακοή :S :S :S
Ότι πρέπει είσαι τύπε ... για την Ραπουνζέλ. Μόνο που δεν θα γαμήσεις. Θα τις φας μόνο.
:S :S :S
πιστεψε με,παντα λεω αυτα τα απαραιτητα που πρεπει δε κρυβω κατι,ο σκοπος ειναι αλλος,δε παιζουμε το κρυφτο.ούτε και μένα. Απλα σου λεω ότι για να μη σε πρήζουν όσοι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου, πες απο την αρχή ότι κανεις αυταρχικο χωρίς σεξουαλική επαφή για να σε προσεγγισουν όσοι ψάχνουν αυτο
Επισκέπτης
Κι εγω αυτο καταλαβα τύπε, οσοι ατυχοι θα παρευρεθουν θα φανε πολυ ξυλο
τι λεει το σκλαβικο δικαιο για ολα αυτα ;
pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
Προσφατος πελατης της Rapunzel, ισχυριζεται οτι περασε καταπλητικα. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/03/2717711.main_image.jpg?strip=all[/img[/URL]]
[/quote]χα χα χα χα καλό!!!!!!
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
https://[URL unfurl="true"]www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/03/2717711.main_image.jpg?strip=all[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny:
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Ο Ιάκωβος! Μένει μονο να σε χαιρετισει ο Αλέξανδρος και έχεις πάρει το βάπτισμα του πυρόςτι ναι αυτα; ποιος το σκεφτηκε αυτο;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
H απόλυτη ηδονή θέλει χρόνο. Σε θέλω για ένα ολόκληρο διήμερο να ζήσουμε το Freedom lifestyle. Θέλω να σε εκπαιδεύσω. Να σε κάνω Αρσενική Τσούλα. Να σε έχω ντυμένο με γυναικεία ρούχα. Να δοκιμάσεις τα ΠΑΝΤΑ. Να σε γαμάω να σταματώ, να αφήνω το strap-on μέσα σου και μετά να ξαναρχίζω να σε γαμάω πάλι. Το βράδυ πριν κοιμηθείς θα σου βάλω δονητή τάπα και θα κοιμηθείς με αυτό μέσα στο κωλαράκι σου. Σκέψου τον εαυτό σου μετά από μια ολόκληρη ημέρα εξευτελισμού μαστιγώματος καψίματος και πολλών άλλων να κοιμηθείς δεμένος με αλυσίδες και με έναν δονητή στον κώλο σου :S :S :S
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Εχεις προβλημα μεγαλε!!! Δε πας σε κανα ψυχιατροH απόλυτη ηδονή θέλει χρόνο. Σε θέλω για ένα ολόκληρο διήμερο να ζήσουμε το Freedom lifestyle. Θέλω να σε εκπαιδεύσω. Να σε κάνω Αρσενική Τσούλα. Να σε έχω ντυμένο με γυναικεία ρούχα. Να δοκιμάσεις τα ΠΑΝΤΑ. Να σε γαμάω να σταματώ, να αφήνω το strap-on μέσα σου και μετά να ξαναρχίζω να σε γαμάω πάλι. Το βράδυ πριν κοιμηθείς θα σου βάλω δονητή τάπα και θα κοιμηθείς με αυτό μέσα στο κωλαράκι σου. Σκέψου τον εαυτό σου μετά από μια ολόκληρη ημέρα εξευτελισμού μαστιγώματος καψίματος και πολλών άλλων να κοιμηθείς δεμένος με αλυσίδες και με έναν δονητή στον κώλο σου :S :S :S
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Εχεις προβλημαμεγαλε!!!Δε πας σε κανα ψυχιατρο
Τύπε έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την μπουτσα!
Είσαι σε λάθος φόρουμ. Τον μπούλο...
Fetish/BDSM
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
τελειο!!!!!!H απόλυτη ηδονή θέλει χρόνο. Σε θέλω για ένα ολόκληρο διήμερο να ζήσουμε το Freedom lifestyle. Θέλω να σε εκπαιδεύσω. Να σε κάνω Αρσενική Τσούλα. Να σε έχω ντυμένο με γυναικεία ρούχα. Να δοκιμάσεις τα ΠΑΝΤΑ. Να σε γαμάω να σταματώ, να αφήνω το strap-on μέσα σου και μετά να ξαναρχίζω να σε γαμάω πάλι. Το βράδυ πριν κοιμηθείς θα σου βάλω δονητή τάπα και θα κοιμηθείς με αυτό μέσα στο κωλαράκι σου. Σκέψου τον εαυτό σου μετά από μια ολόκληρη ημέρα εξευτελισμού μαστιγώματος καψίματος και πολλών άλλων να κοιμηθείς δεμένος με αλυσίδες και με έναν δονητή στον κώλο σου :S :S :S
Καλημέρα... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/biggrin_girl.gif[/img[/URL]]
[/quote]κουκλαρα μου περιμενω για συνεργασια,σε βλεπω φτιαγμενη.
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Ανωμαλε κοιτα μη σου βαλω κανα κομοδινο στο πατο σου και εκει θα δεις γλεντιαΤύπε έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την μπουτσα!
Είσαι σε λάθος φόρουμ. Τον μπούλο...
Fetish/BDSM
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Ο Ιάκωβος! Μένει μονο να σε χαιρετισει ο Αλέξανδρος και έχεις πάρει το βάπτισμα του πυρός
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Θέλω να σε κάνω να νοιώσεις τον απόλυτο εξευτελισμό της πουτάνας. Θα σε βάλω στα τέσσερα ντυμένο με γυναικεία εσώρουχα.
Θέλω να σε κτυπάω να σε γαμάω να σε βρίζω να σε κάνω να νοιώσεις την απόλυτη υποταγή.
Να σε κάνω να νοιώσεις ότι έχεις αποκτήσει μουνί που μπορεί να μπει μέσα οτιδήποτε.
Θέλω να σε κτυπάω να σε γαμάω να σε βρίζω να σε κάνω να νοιώσεις την απόλυτη υποταγή.
Να σε κάνω να νοιώσεις ότι έχεις αποκτήσει μουνί που μπορεί να μπει μέσα οτιδήποτε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13