sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.333
- Πόντοι
- 22.266
Ένας άλλο στο Μέγκα αρχές δεκαετία 90 ανταποκριτής στη. Γιουγκοσλαβία με γυαλιά κ Μουστάκι .πως λεγόταν;
Νίκος Γεωργιάδης στην πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία 1992-1995 . ..Ο άλλος που είχε καλύψει τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου λεγόταν Γιώργος Γεωργιάδης....Απλή συνωνυμία από όσο ξέρω....Ένας άλλο στο Μέγκα αρχές δεκαετία 90 ανταποκριτής στη. Γιουγκοσλαβία με γυαλιά κ Μουστάκι .πως λεγόταν;
Nαι Νίκος ΓεωργιάδηςΝίκος Γεωργιάδης στην πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία 1992-1995 . ..Ο άλλος που είχε καλύψει τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου λεγόταν Γιώργος Γεωργιάδης....Απλή συνωνυμία από όσο ξέρω....
Πολύ δυνατή εμπόλεμη ζώνη αυτή για το Σωτήρη Δανέζη ε?Δυνατή η πρώην... βλέμμα που λέει πολλά.
Υπέροχη...Δυνατή η πρώην... βλέμμα που λέει πολλά.
Ποιά είναι το μεγαλύτερο ψάρι η Μίνα Βάρσου ή η Νικολέττα Ράλλη?Μεγάλος μπήχτης ο Σωτηράκης, μεγάλα ψάρια στα δίχτυα του, διαχρονικά, και δεν τον είχα κόψει για τέτοιον.
Τι να σου πω, δεν την ξέρω την δεύτερη, είναι κάτι σπουδαίο; θα ψάξω κάποια στιγμή να την βρω και να σου πω. Δεν ασχολούμαι με ριάλιτι, μπιγκ μπράδερ, νησιά που λιμοκτονούν και αγωνίζονται και λοιπές μαλακίες, ούτε με ενδιαφέρουν τα ψώνια-μαϊντανοί που πηγαίνουν εκεί για να δοξάσουν τον εγωίσμό τους.Ποιά είναι το μεγαλύτερο ψάρι η Μίνα Βάρσου ή η Νικολέττα Ράλλη?
Καλά κάνεις....Η Εμπόλεμη Ζώνη ποτέ δεν ήταν ριάλιτυ....Τι να σου πω, δεν την ξέρω την δεύτερη, είναι κάτι σπουδαίο; θα ψάξω κάποια στιγμή να την βρω και να σου πω. Δεν ασχολούμαι με ριάλιτι, μπιγκ μπράδερ, νησιά που λιμοκτονούν και αγωνίζονται και λοιπές μαλακίες, ούτε με ενδιαφέρουν τα ψώνια-μαϊντανοί που πηγαίνουν εκεί για να δοξάσουν τον εγωίσμό τους.
Νίκος Γεωργιάδης στην πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία 1992-1995 . ..Ο άλλος που είχε καλύψει τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου λεγόταν Γιώργος Γεωργιάδης....Απλή συνωνυμία από όσο ξέρω....
Μέγιστος....Νίκος Γεωργιάδης,Βελιγράδι,για το Μεγκα τσάνελ.Ακόμα το θυμάμαι
Ξελογιάζει τον καλύτερό σου φίλο για πλάκα.Δυνατή η πρώην... βλέμμα που λέει πολλά.
Πολύ όμορφη η πρώην κυρία Δανέζη ε?Ξελογιάζει τον καλύτερό σου φίλο για πλάκα.
Ειδικά πριν 10 χρόνια.Πολύ όμορφη η πρώην κυρία Δανέζη ε?
Ειδικά πριν 10 χρόνια.
απ την ρωμη για τον αλφα, θεοδωρος ανδρεαδης συγγελακηςΝίκος Γεωργιάδης,Βελιγράδι,για το Μεγκα τσάνελ.Ακόμα το θυμάμαι