Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.859
- Πόντοι
- 9.931
Αυτος δεν ηταν ;απ την ρωμη για τον αλφα, θεοδωρος ανδρεαδης συγγελακης
Αυτος δεν ηταν ;απ την ρωμη για τον αλφα, θεοδωρος ανδρεαδης συγγελακης
Λογικό.Ωραίος άντρας....Και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ όταν δίδασκε , λιώνανε (-αμέ) τα κοριτσάκια …
Γιατί λες "ήταν";Αυτος δεν ηταν ;
Νομίζω όμως ο δάσκαλος των.πολεμικων ανταποκριτων είναι ο Γεωργιάδης που πέθανε πριν λίγα χρονια
Αν επιτρέπεται, τι ακριβώς σας είχε έλξει στον εν λόγω άντρα, εκεί μέσα στην τάξη;Και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ όταν δίδασκε , λιώνανε (-αμέ) τα κοριτσάκια …
Ο πρώτος πόλεμος που παρακολουθήσαμε Live...Oxι ο τελευταίος δυστυχώς....Πω ρε μαν τί μας θυμίζεις τώρα,αυτά τα πράσινα φώτα τα θυμάμαι απο παιδί
Αυγερόπουλος;Αριστεροπληκτος...μάλλον θα οργανώνει κανα αντάρτικο σε ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής.Και Αυγερόπουλου γαμουσε στο ρεπορτάζ
Μόνος σταθερός ο Σωτήρης Δανέζης ε?Αυγερόπουλος;Αριστεροπληκτος...μάλλον θα οργανώνει κανα αντάρτικο σε ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής.
Εκτιμούσα και τον Κούλογλου αλλά αφού μιλάνε ως όργανα ερυθροροζουλι έφαγαν Χ και Ψ.
Ηταν γυναίκα του.....Τι να σου πω, δεν την ξέρω την δεύτερη, είναι κάτι σπουδαίο; θα ψάξω κάποια στιγμή να την βρω και να σου πω. Δεν ασχολούμαι με ριάλιτι, μπιγκ μπράδερ, νησιά που λιμοκτονούν και αγωνίζονται και λοιπές μαλακίες, ούτε με ενδιαφέρουν τα ψώνια-μαϊντανοί που πηγαίνουν εκεί για να δοξάσουν τον εγωίσμό τους.
Υ.Γ.: και την Μίνα, φατσικά την ήξερα, δεν είχα ιδέα πω΄ς την λένε ή ότι είναι γυναίκα του λεγάμενου.
Καλή.Εγώ γούσταρα και Μαρία Καρχιλάκη
Απόλυτος σεβασμός στο γίγαντα Σωτήρη Δανέζη για τη Μίνα Βάρσου και τη Ράλλη....Σορρυ η τυπισα στη φωτό ήταν η πρώην του και μπιφτεκωνε και τη Ραλλη;;;
Σεβασμος,Σεβασμος
Καλά κάνεις και εγώ δε βλέπω .Eυτυχώς υπάρχει το αρχείο των εκπομπών και αξίζει να ξαναδεί κανείς αυτή την εκπομπή....Τυχεροί είμασταν που παρακολουθήσαμε τις εκπομπές του τότε.
Μπορεί να έπαιρνε το μέρος του ενός ή του άλλου αλλά η ενημέρωση για το θέμα της κάθε εκπομπής ήταν πάντα πληρέστατη.
Κρίμα που λείπουν τέτοιες εκπομπές και είναι γεμάτη σκουπίδια πλέον η τηλεόραση.
Ένα ολόκληρο χρόνο εχω να ανοίξω τη συσκευή και δεν μου έχει λείψει καθόλου.
Πάντα υπέροχος επαγγελματίας ο Σωτήρης Δανέζης....Μπράβο πολύ καλός !!! Είμαι ο τύπος που μιλούσαμε !!
Τον καλύτερο μου φίλο τον ξελογιάζει για πλάκα και άλλους 100 μαζί, αλλά αυτήν την ίδια την ξελόγιασε ο Σωτηράκης και μετά που την σουταρε δεν ξαναπαντρεύτηκε , δεν τον ξεπέρασε ποτέ της φαίνεται....Ξελογιάζει τον καλύτερό σου φίλο για πλάκα.
Η Βάρσου ήταν πολύ κυριλέ γυναικάρα και κούκλα, τα είχε όλα , ομορφιά, χρήματα, χαρακτήρα , γκόμενα κλάσης. Τυχερός να την έχει στο παλμαρέ του και να την παντρευτεί ο Σωτήρης Δανέζης, αλλά οι λόγοι που χώρισαν ποτέ δεν μαθεύτηκαν.....Τον καλύτερο μου φίλο τον ξελογιάζει για πλάκα και άλλους 100 μαζί, αλλά αυτήν την ίδια την ξελόγιασε ο Σωτηράκης και μετά που την σουταρε δεν ξαναπαντρεύτηκε , δεν τον ξεπέρασε ποτέ της φαίνεται....