Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.650
- Πόντοι
- 6.946
Για την Ράλλη, ξέρουμε τους λόγους χωρισμού;
Με Ράλλη τα είχε μόνο δυο μήνες.....Δεν το λες σχέση αυτό, μάλλον ήθελαν και οι δύο να περάσουν καλά ...Αλλά είχαν και 14 έτη διαφορά ηλικίας....Για την Ράλλη, ξέρουμε τους λόγους χωρισμού;
Eίναι ωραίος άντρας ο Σωτήρης Δανέζης....Λογικό να αρέσει στις γυναίκες.Αν επιτρέπεται, τι ακριβώς σας είχε έλξει στον εν λόγω άντρα, εκεί μέσα στην τάξη;
Θυμηθήκατε τον Παπαμιχαήλ και την Βουγιουκλάκη που ήταν κόκκορας μέσα σε σχολείο θηλέων;
Το αγέλαστο μούτρο του;
Η λίγη αξυρισιά ;
Να το παίζει δήθεν σκληρό αντράκι στις γκόμενες;(εκεί που τον παίρνει δηλαδή)
Το σώμα του που δεν έχει μπυροκοιλιές και είναι σε φόρμα(ή έστω, ήταν κάποτε σε φόρμα)
Σοβαρά ρωτάω, δεν σε δουλεύω, δηλαδή τόσο μεγάλος Δον Ζουάν ο Σωτήρης μας;
Εγώ ρώτησα γυναίκα, από αυτήν θέλω απάντηση, αλλά δεν το βλέπω να απαντά.Eίναι ωραίος άντρας ο Σωτήρης Δανέζης....Λογικό να αρέσει στις γυναίκες.
Σωστά το έθεσες σε γυναίκα το ερώτημα....Αλλά περίεργη η σιωπή της ε?Αναμένουμε όμως...Εγώ ρώτησα γυναίκα, από αυτήν θέλω απάντηση, αλλά δεν το βλέπω να απαντά.
Θα την ρωτούσα ακόμα: με τα μυαλά που έχει σήμερα, θα παντρευοταν τον Σωτήρη ή απλά ήθελε να τον κρεβατωσει; Ας αφήσουμε τα πουριτανικα και τις φοβίες, σε ιστοσελίδα για αγοραίο έρωτα είμαστε, έλεος.
Και τα δύο ερωτήματα που έθεσες είναι λογικά και τεκμηριωμένα.Αναμένουμε και τεκμηριωμένη απάντηση από γυναίκα...(Αν υπάρξει)Αν επιτρέπεται, τι ακριβώς σας είχε έλξει στον εν λόγω άντρα, εκεί μέσα στην τάξη;
Θυμηθήκατε τον Παπαμιχαήλ και την Βουγιουκλάκη που ήταν κόκκορας μέσα σε σχολείο θηλέων;
Το αγέλαστο μούτρο του;
Η λίγη αξυρισιά ;
Να το παίζει δήθεν σκληρό αντράκι στις γκόμενες;(εκεί που τον παίρνει δηλαδή)
Το σώμα του που δεν έχει μπυροκοιλιές και είναι σε φόρμα(ή έστω, ήταν κάποτε σε φόρμα)
Σοβαρά ρωτάω, δεν σε δουλεύω, δηλαδή τόσο μεγάλος Δον Ζουάν ο Σωτήρης μας;
Αυτό είχε γραφεί τότε.....Για την Ράλλη, ξέρουμε τους λόγους χωρισμού;
+ Αναστασιάδης, + Χίος, ποιοι άλλοι υπάρχουν;Τι να μας πει και ο Δανέζης μπροστά στα μεγαθήρια της δημοσιογραφίας, Τράγκα, Τριανταφυλόπουλο, Κακαουνάκη.....
Κι ο Σρόιτερ καλός ψαράς φαίνεται να είναι.Μεγάλος μπήχτης ο Σωτηράκης, μεγάλα ψάρια στα δίχτυα του, διαχρονικά, και δεν τον είχα κόψει για τέτοιον.
Σίγουρα του πέρασε και του ίδιου από το μυαλό μπουρδελοκατάσταση και με τις δυο ταυτόχρονα. Ώρες-ώρες φαντάζομαι τι ωραίες λεσβιοκαταστάσεις θα κάνανε οι πρώην μου μεταξύ τους ή τις σκέφτομαι να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποια θα με ικανοποιούσε περισσότερο.Ποιά είναι το μεγαλύτερο ψάρι η Μίνα Βάρσου ή η Νικολέττα Ράλλη?
Όχι, δεν ισχύει. Αριστερός ο Αυγερόπουλος, αλλά αξιοπρεπέστατος.Αυγερόπουλος;Αριστεροπληκτος...μάλλον θα οργανώνει κανα αντάρτικο σε ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής.
Εκτιμούσα και τον Κούλογλου αλλά αφού μιλάνε ως όργανα ερυθροροζουλι έφαγαν Χ και Ψ.
Συμφωνώ.Από τους πιο αξιοπρεπείς δημοσιογράφους ο Αυγερόπουλος...Ο Στέλιος Κούλογλου έκανε δημοσιογραφία για να πάει στην Ευρωβουλή....Όχι, δεν ισχύει. Αριστερός ο Αυγερόπουλος, αλλά αξιοπρεπέστατος.
Δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή τη χαμούρα τον Κούλογλου.
Γάμος Δανέζη και Βάρσου ,σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής...Υπέροχο ζευγάρι....Έστω και πρώην....
Η Μίνα Βάρσου το 2011.Λογικά χωρισμένοι πια με Σωτήρη Δανέζη....Ειδικά πριν 10 χρόνια.
Σαν γκόμενα δεν λέει....Εγώ γούσταρα και Μαρία Καρχιλάκη
Ίσως από τις κορυφαίες,η εκπομπή όπου ήταν στα κεντρικά της Κ Κ Κ.Tελικά δεν υπάρχουν τόσοι fun της ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΖΩΝΗΣ .....Πίστευα θα ήταν πιο πολλοί....