Νέα

Σωστό βιογραφικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
δεν έχεις άδικο σε αυτό σε μια συνέντευξη κάποιος με έιχε ρωτήσει γιατί έχω αλλάξει τόσες εταιρίες παρόλο που έχουν ίδιο αντικείμενο εργασίας? καθώς είχα μείνει στη κάθε εταιρία 1 έτος περίπου?του απάντησα ότι έψαχνα κάτι πιο δημιουργικό για να πάρω τη θέση
τυπε πως και πηγες σε συνεντευξη? :S
δινανε κανα επιδομα συνεντευξιαζομενου? :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εξυπηρέτηση πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο της φορθνετ

δηλαδή νικολιέ αν σε προσλαμβάνανε και στην λήξη του ωραρίου σου δεν είχες τελειώσει με τον πελάτη τι θα έκανες ?

teo_k

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Κριτικές
2
Like
159
Πόντοι
0
μη βαλεις φωτο
μη βαλεις ημερομηνια γεννησης
μη βαλεις οτι εισαι αντρας

γραψε ονομα διευθυνση τηλεφωνο σκαιπ και προφιλ στο linkedin

Ποιος τα λέει αυτά γιατί μου φαίνονται περίεργα. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά!! Για δες το europass και θα καταλάβεις.

Συνημμένα

• Capture1111.PNG
    Capture1111.PNG
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 31

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιος τα λέει αυτά γιατί μου φαίνονται περίεργα. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά!! Για δες το europass και θα καταλάβεις.

το europass παίκτη μου δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένη θέση εργασίας... πάει στον ας πούμε ευρωπαικό ΟΑΕΔ...

teo_k

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Κριτικές
2
Like
159
Πόντοι
0
το europass παίκτη μου δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένη θέση εργασίας... πάει στον ας πούμε ευρωπαικό ΟΑΕΔ...

Δεν είναι απαραίτητο.....δεν έχει να κάνει με υπηρεσίες της ΕΕ. Είναι ένα πρότυπο που το ακολουθύν λίγο πολύ όλοι. Πάντως πρώτη φορά ακούω να μην πρέπει να εμφανίζονται στοιχεία όπως ηλικια, φύλλο, κτλ.

Άλλοι θέλουν φωτο άλλοι όχι.... σε κάθε περίπτωση για να υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας βγάλανε το ευροπασσ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είναι απαραίτητο.....δεν έχει να κάνει με υπηρεσίες της ΕΕ. Είναι ένα πρότυπο που το ακολουθύν λίγο πολύ όλοι. Πάντως πρώτη φορά ακούω να μην πρέπει να εμφανίζονται στοιχεία όπως ηλικια, φύλλο, κτλ.

Άλλοι θέλουν φωτο άλλοι όχι.... σε κάθε περίπτωση για να υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας βγάλανε το ευροπασσ

ρε παίκτη μου το europass είναι μια ευρωπαική βάση δεδομένων και βιογραφικών και σαν στόχο έχει την πιστοποίηση των προσόντων και τίποτε παραπάνω...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εξυπηρέτηση πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο της φορθνετ

εγώ είχα δουλέψει λίγο για τεχνική υποστήριξη forthnet-nova το 2014 και έφυγα
αλλά δούλευα στην ουσία για την icap που εξυπηρετούσε forthnet-nova
πίστευα ότι θα είναι καλά, την είχα στο μυαλό μου μεγάλη εταιρεία...

δυστυχώς πολύ μπούρδα, τουλάχιστον η icap νομίζω πως τα παιδιά που δούλευαν εξαρχής για την forthnet ήταν κάπως καλύτερα.
μεγάλη εκπαίδευση που πληρώνεται φυσικά καλά σαν 8ωρο, αυτό είναι το καλό στα τηλεφωνικά κέντρα
όπως και το ότι το 99% είναι νέα παιδιά οπότε κάνεις και φίλους

αλλά στην icap πχ μας είχαν σαν προιστάμενους δύο σιχαμένα πολύ μικρότερα από εμένα
και αυτό που με χάλασε πολύ ήταν ότι σε ένα γραφείο, εννοώ ξέρετε αυτές τις μαλακίες που χωρίζονται απλά με ένα διαχωριστικό και είσαι σχεδόν κολλητά με τον άλλο, ακόμα και όταν δεν είχε τηλέφωνα και έκανες λίγο πίσω την καρέκλα να απλώσεις τα πόδια σου ή να πεις κάτι στον διπλανό σου, σου την έλεγαν...  :S :idiot:
απαράδεκτο. ούτε στον στρατό τόσο παραλογισμός...

και επίσης... ενώ ξεκινήσαμε με εξυπηρέτηση του αποκωδικοποιητή της nova, που ήταν πολύ εύκολο, πχ έλεγες στον άλλο κάντε ένα restart και στο 99% το πρόβλημα λυνόταν, και έπαιρνες χ λεφτά...
αργότερα πήραν κάποιους... προσέξτε... όχι όλους, κάποια μόνο από τα παιδιά... (προφανώς τους καλύτερους? δεν ξέρω) ώστε να τους εκπαιδεύσουν και στην τεχνική υποστήριξη τηλεφώνου και ίντερνετ της forthnet και εγώ ξενέρωσα... διότι δεν ήταν δίκαιο καταρχάς... να παίρνουμε τα ίδια χρήματα και οι μισοί να κάνουν δυσκολότερη δουλειά από τους άλλους.
Επίσης από την πρώτη μέρα εκπαίδευσης για την forthnet εγώ έπαθα πλάκα... κατάλαβα ότι εκεί πρέπει να έχεις σπουδάσει τεχνικός για να καταλαβαίνεις όλους τους όρους κτλπ... πολύ δύσκολο για μένα, οπότε είχα αποφασίσει ότι θα σταματήσω... αλλά δεν τους το είπα... παρακολούθησα όλη την εκπαίδευση που την πλήρωναν σαν να δουλεύεις και μετά την έκανα.

υγ... επίσης... για όσους έχετε forthnet... στην εκπαίδευση, βλέπαμε τυχαία περιστατικά πελάτες, και κάποια στιγμή ανοίγει ο εκπαιδευτής μία καρτέλα ενός ανθρώπου που πλήρωνε για vdsl - το 2014 - και δεν έπιανε ούτε τα 10Mbps, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά είχε πολύ χαμηλή ταχύτητα, δεν του είχαν αλλάξει το πρόγραμμα ενώ το πλήρωνε... και μαντέψτε...
απλά το προσπέρασε, αντί να το διορθώσει, ή να τον πάρουν τηλέφωνο κτλπ, απλά το προσπέρασαν... :S

:vomit:

το καταλαβαίνω ότι το γαμάω το θρεντ με τα άσχετα... αλλά κάπου πρέπει να γαμήσω κι εγώ... πολλές οι καύλες... :S

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
forthnet < Mαύρο- κατάμαυρο. Κατασκοπεία και παράνομος ανταγωνισμός  σε συνεργασία  τότε με τα Multirama / κανονικά , ποινικού τύπου  / και άλλα  πολλά..

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στο εξωτερικο ζητανε γιουροπας?

¨οχι... σπάνια και πάντα σε ημικρατικές θέσεις...

μπορεί να σου ζητηθεί η πιστοποίηση των προσόντων όμως...

ΥΓ παίκτη μου έχω αλλάξει στην ζωή μου 7-8 χώρες εργασίας (Ελβετία,Νιγηρία,Νότια Αφρική,Ναμίμπια, Αγγλία,Λουξεμβούργο,Γαλλία,Αρμενία κα)  από 3 μήνες έως 4 χρόνια και γύρω στους 15 εργοδότες στο εξωτερικό... σε καμμία δεν μου ζητήθηκε europass...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
με πηραν σημερα και εμενα τηλ αλλα δεν το προλαβα...τι λεει εκει? :S :S

για τώρα δεν ξέρω γενικά κάτεργο ήταν τότε
αν θές ν μάθεις περισσότερα μπές εδώ θα σε ενδιαφέρει αν κρίνω από τη φώτο στο αβατάρ σου

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή νικολιέ αν σε προσλαμβάνανε και στην λήξη του ωραρίου σου δεν είχες τελειώσει με τον πελάτη τι θα έκανες ?

φυσικά φρόντιζα να μην συμβεί αυτό τα τελευταία 5 λεπτά της λήξης του ωραρίου μου δεν σήκωνα γραμμές

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.095
Πόντοι
2.606
φυσικά φρόντιζα να μην συμβεί αυτό τα τελευταία 5 λεπτά της λήξης του ωραρίου μου δεν σήκωνα γραμμές

και αν σου έλεγε το αφεντικό 10-15 λεπτά πριν σχολάσεις ότι πρέπει να μείνεις για 1-2 ώρες ακόμη γιατί έτυχε κάτι έκτακτο τότε...?
θα καθόσουν υποθέτω...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
και αν σου έλεγε το αφεντικό 10-15 λεπτά πριν σχολάσεις ότι πρέπει να μείνεις για 1-2 ώρες ακόμη γιατί έτυχε κάτι έκτακτο τότε...?
θα καθόσουν υποθέτω...

Αφού δεν ήταν στις υποχρεώσεις του επειδή. Θα έπερνε ένα τηλέφωνο στο και θα του έδειχναν τα "αδέρφια" του, του ανάλγητου του αφεντικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom