Νέα

Σωστό βιογραφικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σωστό, μπορω να παρουσιάσω το αντικείμενο εργασίας μου με πρόσθετες αρμοδιότητες/τεχνολογίες ας πούμε εξελικτικά, ανεξαρτήτως αν τα είχα πακέτο απ το ξεκίνημα.

φυσικά... παρουσιάζοντας και την δομή της ιεραρχίας flat χωρίς πολλά επιπεδα τότε έχεις μια εξελικτική πορεία...  ;)

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Πείτε μου αν είναι καλό.
Εγώ την εμφάνιση την αλλάζω κάθε χρόνο ή και κάθε εξάμηνο σαν γραφίστας, έχω κάνει πάρα πολλά κατα περιόδους.
Αυτό δεν το έχω στείλει σε ιδιαίτερα πολλές αγγελίες αλλά όταν θα αρχίσω να ξαναψάχνω αυτό θα στέλνω.
Δεν μου πολυαρέσει η φώτο αλλά μου είναι δύσκολο να βγάλω μία καλή...

τεσπα περιμένω γνώμες σας,

και φυσικά αν έχει κάποιος υπόψη του κάποια δουλειά που θα μπορούσα να κάνω, θα χαρώ πολύ να μου πει.

cv-2017-vol3b.jpg

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Πείτε μου αν είναι καλό.
Εγώ την εμφάνιση την αλλάζω κάθε χρόνο ή και κάθε εξάμηνο σαν γραφίστας, έχω κάνει πάρα πολλά κατα περιόδους.
Αυτό δεν το έχω στείλει σε ιδιαίτερα πολλές αγγελίες αλλά όταν θα αρχίσω να ξαναψάχνω αυτό θα στέλνω.
Δεν μου πολυαρέσει η φώτο αλλά μου είναι δύσκολο να βγάλω μία καλή...

τεσπα περιμένω γνώμες σας,

και φυσικά αν έχει κάποιος υπόψη του κάποια δουλειά που θα μπορούσα να κάνω, θα χαρώ πολύ να μου πει.

cv-2017-vol3b.jpg
tedy στατιωτικες υποχρεωσεις οταν γραφεις εκπληρωμενες γτ δεν εγραψες ι5? :think: :think:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
tedy στατιωτικες υποχρεωσεις οταν γραφεις εκπληρωμενες γτ δεν εγραψες ι5? :think: :think:

χαχαχα τι Ι5 βρε νουμπά :cheesy:
κανονικά σκοπιές έκανα, και μάλιστα είχα ζητήσει στο κέντρο αλλά και στη μονάδα να μη με βάζουν θαλαμοφύλακα αλλά μόνο σκοπιά γιατί μου άρεσε να ρεμβάζω :) τα τοπία και τον ουρανό τη νύχτα...

άσχετα που κάποια μέρα πήγα στη σκοπιά να αλλάξω τους προηγούμενους και συνηδειτοποίησα ότι δεν είχα πάνω το όπλο μου αλλά κρατούσα μία ζεστή σοκολάτα που είχα πάρει από το μηχάνημα αντί για το όπλο και γύρισα πίσω και το έψαχνα :cheesy:

και άσχετα που όταν πήγαμε για βολή με την πρώτη κόντεψα να σπάσω τη μύτη μου και δεν το ξαναδοκίμασα...

και άσχετα που δεν ήξερα πως ανοίγει το όπλο και έδωσα 5ευρώ σε ένα άλλο παιδί να μου το καθαρίσει όταν μας ζήτησαν...

:rolleyes: :grin:

υγ. επίσης αν ήσουν παρατηρητικός θα καταλάβαινες ότι ήμουν υγειονομικό... δεν ήμουν και στα ουκ... και το επίπεδο ήταν κλάσης ανώτερο από τα άλλα στρατόπεδα, αφού το 80% ήταν γιατροί, 10% νοσηλευτές και μονο 10% βύσματα.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
χαχαχα τι Ι5 βρε νουμπά :cheesy:
κανονικά σκοπιές έκανα, και μάλιστα είχα ζητήσει στο κέντρο αλλά και στη μονάδα να μη με βάζουν θαλαμοφύλακα αλλά μόνο σκοπιά γιατί μου άρεσε να ρεμβάζω :) τα τοπία και τον ουρανό τη νύχτα...

άσχετα που κάποια μέρα πήγα στη σκοπιά να αλλάξω τους προηγούμενους και συνηδειτοποίησα ότι δεν είχα πάνω το όπλο μου αλλά κρατούσα μία ζεστή σοκολάτα που είχα πάρει από το μηχάνημα αντί για το όπλο και γύρισα πίσω και το έψαχνα :cheesy:

και άσχετα που όταν πήγαμε για βολή με την πρώτη κόντεψα να σπάσω τη μύτη μου και δεν το ξαναδοκίμασα...

και άσχετα που δεν ήξερα πως ανοίγει το όπλο και έδωσα 5ευρώ σε ένα άλλο παιδί να μου το καθαρίσει όταν μας ζήτησαν...

:rolleyes: :grin:

υγ. επίσης αν ήσουν παρατηρητικός θα καταλάβαινες ότι ήμουν υγειονομικό... δεν ήμουν και στα ουκ... και το επίπεδο ήταν κλάσης ανώτερο από τα άλλα στρατόπεδα, αφού το 80% ήταν γιατροί, 10% νοσηλευτές και μονο 10% βύσματα.
tedy αμα πεσει ο μπερες μου θα γινει σεισμος...
για να με πεις νουμπα..
δεν σε πηραν χαμπαρι να σ δωσουν ι5 ?τυπε στο βιογραφικο δεν εχεις βαλει την ασφαλιστικη που δουλευες? :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
tedy αμα πεσει ο μπερες μου θα γινει σεισμος...
για να με πεις νουμπα..
δεν σε πηραν χαμπαρι να σ δωσουν ι5 ?τυπε στο βιογραφικο δεν εχεις βαλει την ασφαλιστικη που δουλευες? :S :S

καλέ... στρατιωτικός?  :o και δεν έχουμε βρεθεί ακόμα να μου δώσετε καμία ...διαταγή...?

Ι5 γιατί να πάρω ρε κακιασμένοι όλοι σας?
επίσης πήγα και μετά από κανα δυο χρόνια σαν επίστρατος στα σκοινάκια και μου άρεσε πολύ... που έβλεπα τους άλλους να μας φτιάχνουν τις σκηνές κι εμείς να χαζολογάμε... και μετά που κοιμάμασταν καμία 10αρια άτομα στην ίδια σκηνή με τα πόδια του ενός δίπλα στο κεφάλι του άλλου...

:erection:

τότε προσπάθησα να την πέσω και σε έναν ροσοπόντιο που ήταν εκεί μαζί μας στην ίδια σκηνή, αλλά με είχε πάρει χαμπάρι και δεν γούσταρε οπότε έκοψα λίγο για να μη με πλακώσουν στο  :s&m_1: ενώ αν με πλάκωναν στα  :pipa1: θα μου άρεσε.

ασφαλιστική? ποια ασφαλιστική? δεν δούλεψα ποτέ σε ασφαλιστική... δεν το έπιασα το συγκεκριμένο, αν και μου έχουν πει ότι πιάνω πουλιά ...στον αέρα.  :rolleyes:

#Teddy Χαραμίζεσαι Ελλάδα. Μέχρι και ο δόπας κάνει ζωάρα στο πουστρονήσι...
Τί άλλο να χρησιμοποιήσω για επιχειρήμα να σε πείσω;

έχετε λυσάξει όλοι, δεν έχω κανέναν γνωστό κάπου εκεί... αν θέλει κανείς να μου πληρώσει τα εισιτήρια, να μου έχει βρει ήδη δουλειά και να με φιλοξενεί στο σπίτι του ευχαρίστως...

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
καλέ... στρατιωτικός?  :o και δεν έχουμε βρεθεί ακόμα να μου δώσετε καμία ...διαταγή...?

Ι5 γιατί να πάρω ρε κακιασμένοι όλοι σας?
επίσης πήγα και μετά από κανα δυο χρόνια σαν επίστρατος στα σκοινάκια και μου άρεσε πολύ... που έβλεπα τους άλλους να μας φτιάχνουν τις σκηνές κι εμείς να χαζολογάμε... και μετά που κοιμάμασταν καμία 10αρια άτομα στην ίδια σκηνή με τα πόδια του ενός δίπλα στο κεφάλι του άλλου...

:erection:

τότε προσπάθησα να την πέσω και σε έναν ροσοπόντιο που ήταν εκεί μαζί μας στην ίδια σκηνή, αλλά με είχε πάρει χαμπάρι και δεν γούσταρε οπότε έκοψα λίγο για να μη με πλακώσουν στο  :s&m_1: ενώ αν με πλάκωναν στα  :pipa1: θα μου άρεσε.

ασφαλιστική? ποια ασφαλιστική? δεν δούλεψα ποτέ σε ασφαλιστική... δεν το έπιασα το συγκεκριμένο, αν και μου έχουν πει ότι πιάνω πουλιά ...στον αέρα.  :rolleyes:

έχετε λυσάξει όλοι, δεν έχω κανέναν γνωστό κάπου εκεί... αν θέλει κανείς να μου πληρώσει τα εισιτήρια, να μου έχει βρει ήδη δουλειά και να με φιλοξενεί στο σπίτι του ευχαρίστως...
teddy δεν ειμαι καραβανας φανταρος ημουν....τυπε γιαυτο σου ειπα για ι5 επειδη την ωρα του υπνου μυριζες τα ποδια των φανταρων  :S :S θυμαμαι οτι ειχε γραψει οτι δουλευες σε ασφαλιστικη παλια  :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
θυμαμαι οτι ειχε γραψει οτι δουλευες σε ασφαλιστικη παλια  :S :S

wow
εντυπωσιάζομαι!!!  :o :o :o

τι τεράστια ...μνήμη που έχετε.  :hi:  :kneel:
ελπίζω να μην είναι το μόνο μεγάλο και βαρύ (όπως ο μπερές σας) που έχετε πάνω σας...  ;)

προφανώς θα το είχα γράψει σε ένα θρεντ που είχε ανοίξει πριν αρκετό καιρό για την international life, αλλά δεν είχα δουλέψει, έφυγα πάνω στην εκπαίδευση...
γενικά στο βιογραφικό έχω βάλει όσες δουλειές ήταν από 4 μήνες και πάνω... διότι έχω περάσει από πολλές και σε καμία δεν έχω κάτσει πάνω από χρόνο  :rolleyes: :- :huh:
εκτός το internet station που ήταν ημιαπασχόληση βέβαια και κράτησε 1,5 - 2χρόνια

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
Πολυ ωραια τα προηγουμενα σχολια.. προσωπικα φτιαχνω καινουριο βιογραφικο για καθε θεση που με ενδιαφερει. Φροντιζω να ματσαρω την προηγουμενη μου εμπειρια με την νεα θεση. Επισης σημαντικο ειναι να βρεις λεξεις κλειδια που αναφερονται στην περιγραφη της θεσης. Πχ για καποιο συγκεκριμενο προγραμμα η/υ ή τεχνικες που απαιτει η θεση.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
δεν έχεις άδικο σε αυτό σε μια συνέντευξη κάποιος με έιχε ρωτήσει γιατί έχω αλλάξει τόσες εταιρίες παρόλο που έχουν ίδιο αντικείμενο εργασίας? καθώς είχα μείνει στη κάθε εταιρία 1 έτος περίπου?του απάντησα ότι έψαχνα κάτι πιο δημιουργικό για να πάρω τη θέση

Γιατί δεν τους απάντησες με ειλικρίνεια οτι σε έπερναν χαμπάρι γρήγορα τι κουμάσι ήσουν και σε σούταραν, εκτός από μια περίπτωση που πρόλαβες και έγινες συνδικάλας και περίμεναν πρώτα να σε σουτάρουν από το σωματείο και μετά σε σούταρε και η εταιρία.
Γενικά είσαι για κλωτσιές γενικώς.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
Γιατί δεν τους απάντησες με ειλικρίνεια οτι σε έπερναν χαμπάρι γρήγορα τι κουμάσι ήσουν και σε σούταραν, εκτός από μια περίπτωση που πρόλαβες και έγινες συνδικάλας και περίμεναν πρώτα να σε σουτάρουν από το σωματείο και μετά σε σούταρε και η εταιρία.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
wow
εντυπωσιάζομαι!!!  :o :o :o

τι τεράστια ...μνήμη που έχετε.  :hi:  :kneel:
ελπίζω να μην είναι το μόνο μεγάλο και βαρύ (όπως ο μπερές σας) που έχετε πάνω σας...  ;)

προφανώς θα το είχα γράψει σε ένα θρεντ που είχε ανοίξει πριν αρκετό καιρό για την international life, αλλά δεν είχα δουλέψει, έφυγα πάνω στην εκπαίδευση...
γενικά στο βιογραφικό έχω βάλει όσες δουλειές ήταν από 4 μήνες και πάνω... διότι έχω περάσει από πολλές και σε καμία δεν έχω κάτσει πάνω από χρόνο  :rolleyes: :- :huh:
εκτός το internet station που ήταν ημιαπασχόληση βέβαια και κράτησε 1,5 - 2χρόνια
τυπε οι τυποι του μπου εχουν μεγαλη μνημη :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Στην Ελλάδα δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία το βιογραφικό που θα στείλεις.. Βύσμα χρειάζεται!

συμφωνώ απόλυτα ρε πούστη μου!!! ε.... άντρακλα ήθελα να πω, το πούστη μου πήγαινε σε μένα... σχήμα λόγου δηλαδή...
κι εγώ ένα μέσον ψάχνω και θα τον ψηφίζω σε κάθε εκλογές θα του παίρνω και πίπες, θα του γλείφω και κώλο και ότι θέλει...

και κατουρημένες ποδιές κατουρημένα πόδια θα φιλούσα για μία καλή θέση...  :rolleyes:

τυπε οι τυποι του μπου εχουν μεγαλη μνημη :S :S

μόνο μνήμη δυστυχώς... :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
συμφωνώ απόλυτα ρε πούστη μου!!! ε.... άντρακλα ήθελα να πω, το πούστη μου πήγαινε σε μένα... σχήμα λόγου δηλαδή...
κι εγώ ένα μέσον ψάχνω και θα τον ψηφίζω σε κάθε εκλογές θα του παίρνω και πίπες, θα του γλείφω και κώλο και ότι θέλει...

και κατουρημένες ποδιές κατουρημένα πόδια θα φιλούσα για μία καλή θέση...  :rolleyes:

μόνο μνήμη δυστυχώς... :S
τυπε οι σκληροι χυστες ειναι στρ8 σε λαθος φορουμ εισαι :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom