| οδηγιες χρησεως προφυλακτικου! 9 + 1 οδηγίες για τη σωστή χρήση των προφυλακτικών 1. Αποφεύγουμε να αγοράζουμε προφυλακτικά από το περίπτερο. Με τον τρόπο αυτό γλιτώνουμε από δύο μεγάλες συμφορές: Από το αριστερό και το δεξί μάτι του αδιάκριτου περιπτερά. Αναλογίσου την ξεφτίλα όταν απομακρυνόμενος από το περίπτερο ακούσεις τα κρυφά γελάκια και τους ψιθύρους! Καλό θα ήταν επίσης, διακριτικά να κοιτάτε και την ημερομηνία λήξης. 2. ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ. Ναι, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να τύχει κάτι ξαφνικό στο δρόμο αλλά η τοποθέτηση του προφυλακτικού στο δρόμο για το σπίτι σας δυσκολεύει στο περπάτημα αφενός και αφετέρου υπάρχει πάντα η περίπτωση να ξεγλιστρήσει και να δείτε το αγνό λάτεξ να κατρακυλάει από το μπατζάκι σας... 3. Ανοίγουμε προσεκτικά το προφυλακτικό. Αποφύγετε να το ανοίγετε με τα δόντια σας. Ένα ποσοστό 3% στα ερωτικά ατυχήματα περιλαμβάνει την κατάποση του προφυλακτικού από τον υπερβολικό ενθουσιασμό του χρήστη. Προτιμήστε να το ανοίγετε με τα χέρια αφού πρώτα κόψετε τα νύχια σας πολύ κοντά και αφού τα περιποιηθείτε τις άκρες τους σχολαστικά με λίμα. 4. Εφαρμόζουμε το προφυλακτικό στο πέος εφόσον έχουμε πλήρη στύση. Ομολογώ ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα τα βήματα, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί ένα ξενερωτικό και σχολαστικό μανικιούρ. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας, την τεχνική σας ώστε να καταφέρετε πλήρη ερεθισμό και τότε ΓΡΗΓΟΡΑ εφαρμόστε το προφυλακτικό και πηγαίνετε στο βήμα 5. Σε περίπτωση αποτυχίας επαναλάβετε. 5. Η εφαρμογή πρέπει να γίνει ξετυλίγοντας το προφυλακτικό κατά μήκος προς τη βάση της παινεμένης σας. Μην το φουσκώνετε πρώτα. Επίσης δε χρειάζεται να το γεμίζετε με νερό για να δείτε αν θα σπάσει. Παίξτε και λίγο με τις πιθανότητες! Αν τυχόν το βάλετε ανάποδα μην περιμένετε να έχετε αποτέλεσμα. Απλά ΔΕΝ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ: Γυρίστε το τούμπα και ξαναδοκιμάστε. Μετά την 3η απόπειρα καίγεστε. 6. Προχωράτε ελεύθερα. *(ο νοών νοήτω!) Εφόσον δεν ακούσετε ήχους όπως: Κρατς, Φλαπ, "Έσπασε!", "Ω ρε πούστη!", "Βγες τώρα **Sxeseis-bot**" κλπ, αυτό σημαίνει ότι το προφυλακτικό σας αποδείχθηκε άξιο της επιλογής και της εμπιστοσύνης σας: Αντέχει! 7. Μη χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση το λάδι. Ελαιόλαδο, βιτάμ, βουτήρατα και λοιπά σιχαμερά, λάδια μηχανής και γράσσο απορρίπτονται. Χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση το νερό που θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία. Αν αποφασίσετε να παίξετε με λάδια λυπάμαι χάσατε. Το λάτεξ εκδικείται και σπάει! Αρνείται πεισματικά τη σαλατοποίηση. 8. Αν είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για την αντοχή του προφυλακτικού, χρησιμοποιήστε και δεύτερο πάνω από το πρώτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τρίτο. Και τέταρτο! Μετά χρησιμοποιήστε και μια μάσκα οξυγόνου για να μη σας ενοχλεί η μυρωδιά του καμένου λάστιχου. 9. Αφού βγάλετε τα ματάκια σας και τελειώσετε απλά το πετάτε. Δεν ενδείκνυται ούτε για λιτανείες γύρω γύρω από το κρεβάτι ούτε για crash test εκ των υστέρων. Είναι άθλιο να το εξετάζετε για την αντοχή του κατόπιν εορτής. Απλά έχετε υπομονή 2 - 3 μήνες και θα δείτε αν όλα πήγαν καλά ή όχι. πηγή: |
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σωστή χρήση προφυλακτικού!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 124
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οδηγίες για τη σωστή χρήση των προφυλακτικών...
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι....
Σχετικά Θέματα (συγκεντρωμένα):
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Απο περιπτερο υπαρχη και ο κινδυνος να εχει καει απο τον ηλιο και δεν εχει την απαιτουμενη ελαστικοτηταΓια να μαθαίνουν οι νεότεροι....
Σχετικά Θέματα (συγκεντρωμένα):
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πολύ καλή η ιδέα σου,συγχαρητήρια!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Για την ελαστικότητα δεν ξέρω αλλά να έχει αλιωθεί σίγουρα!!!!Απο περιπτερο υπαρχη και ο κινδυνος να εχει καει απο τον ηλιο και δεν εχει την απαιτουμενη ελαστικοτητα
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Πολυ καλο οντως το θρεντ.
Να ρωτησω κατι ρε μαγκες?Υπαρχει θρεντ για το δαχτυλιδι με την δονηση?
Δεν θυμαμαι και πως το λενε..
Απλα ηθελα να ρωτησω κατι περι του θεματος αυτου.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
εγω εχω δοκιμασει το vibrating ring γουσταρε η γκομενα αλλα εγω δεν μπορουσα να χυσω απο το μουδιασμα
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
επίσης για όσους έχουν αλλεργία με το latex προτιμήστε τα αντίστοιχα υμένα πολυουρεθάνης. Νομίζω τα βγάζει η durex και δαύτα.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
εγω εχω δοκιμασει το vibrating ring γουσταρε η γκομενα αλλα εγω δεν μπορουσα να χυσω απο το μουδιασμα
Συνηθως εχεις το αντιθετο αποτελεσμα. Για οσους πασχουν απο προωρη εκσπερματωση δεν συνισταται.
Fastmike78
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους σας
1 . Εγω μετα το τέλος της επαφής το γεμίζω με ΝΕΡΟ για να τσεκάρω μην τυχόν και άνοιξε καμμια μικρή τρυπούλα και δεν το έχω καταλάβει .
2 . Επίσης δεν το πετάω χύμα στα σκουπίδια αλλα το τυλίγω καλά με χαρτοπετσέτα , έτσι για να μη φαίνεται .
3 . Κοιτάζω πάντα την ημερομηνία ΛΗΞΗΣ...μια φορά ο φαρμακοποιός μου μου έιχε δώσει κατα λάθος ληγμένες καπότες ο παπάρας !!
Φιλικά
ΦαστΜάικ78
1 . Εγω μετα το τέλος της επαφής το γεμίζω με ΝΕΡΟ για να τσεκάρω μην τυχόν και άνοιξε καμμια μικρή τρυπούλα και δεν το έχω καταλάβει .
2 . Επίσης δεν το πετάω χύμα στα σκουπίδια αλλα το τυλίγω καλά με χαρτοπετσέτα , έτσι για να μη φαίνεται .
3 . Κοιτάζω πάντα την ημερομηνία ΛΗΞΗΣ...μια φορά ο φαρμακοποιός μου μου έιχε δώσει κατα λάθος ληγμένες καπότες ο παπάρας !!
Φιλικά
ΦαστΜάικ78
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καπου υπηρχε και ολοι λεγαν τι μεγαλη μαλακια ειναι και για τον αντρα και την γυναικα...Πολυ καλο οντως το θρεντ.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
καλο θα ειναι να εχεις μαζι σου και μια φορητη τρομπα με μπαταριες, ωστε επιπροσθετως να πρεσάρεις και αερα εκτος του νερου, διοτι μπορει να εχει ανοιξει μια μικροσκοπικη οπή που να μην ειναι ορατη με γυμνο ματι, ενω με το πρεσαρισμα να ανοιξει και να το καταλαβεις......Εγω μετα το τέλος της επαφής το γεμίζω με ΝΕΡΟ για να τσεκάρω μην τυχόν και άνοιξε καμμια μικρή τρυπούλα και δεν το έχω καταλάβει .
ποτέ δεν ξερεις φιλε μου. προσεχουμε για να εχουμε..
αμ πωςςςς ????
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Καλησπέρα σε όλους σας
Φιλικά
ΦαστΜάικ78
κι εσύ διαφανείς σακούλες σκουπιδιών χρησιμοποιείς και ντρέπεσαι,....σε καταλαβαίνω,...μη τη δεί κανένας τη καπότα και πεί ,..το μαλάκα το μικροτσούτσουνο,...ε ναι έχεις δίκιο.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Καλησπέρα σε όλους σας
Φιλικά
ΦαστΜάικ78
ε σωστά ληγμένες πούτσες θα ρίχνουμε,...δε λέει !
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Και επι τη ευκαιρία να σας πώ μαρτυρία Ιταλού φαντάρου στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο ! Το ανθρωπάκι μου το χε πει πριν καμια 20ριά χρόνια, αλλά μια και το φερε η κουβέντα περι καπότας, ακούστε και κουφαθείτε.
Μαζι με τα σωβρακα που πλένανε και απλώνανε στον ήλιο της Αφρικής για να στεγνώσουνε, απλώνανε και τις χρησιμοποιημένες αλλά ξανα πλυμένες καπότες, γιατί ο αριθμός ήταν περιορισμένος και η ανάγκες καθημερινές,....!
Φανταστείτε το σκηνικό , να πρέπει να ξέρεις ποιά καπότα είναι δική σου , και ότι δε θα στη κλέψει κανένας,....ε ρε τι έχει τραβήξει η ανθρωπότης,...
Μαζι με τα σωβρακα που πλένανε και απλώνανε στον ήλιο της Αφρικής για να στεγνώσουνε, απλώνανε και τις χρησιμοποιημένες αλλά ξανα πλυμένες καπότες, γιατί ο αριθμός ήταν περιορισμένος και η ανάγκες καθημερινές,....!
Φανταστείτε το σκηνικό , να πρέπει να ξέρεις ποιά καπότα είναι δική σου , και ότι δε θα στη κλέψει κανένας,....ε ρε τι έχει τραβήξει η ανθρωπότης,...
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Και επι τη ευκαιρία να σας πώ μαρτυρία Ιταλού φαντάρου στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο ! Το ανθρωπάκι μου το χε πει πριν καμια 20ριά χρόνια, αλλά μια και το φερε η κουβέντα περι καπότας, ακούστε και κουφαθείτε.
Δηλαδή, μέχρι και στον Β΄ Παγκόσμιο πήδαγαν περισσότερο απ' ό,τι εμείς σήμερα. Υπήρχε ανάγκη και προσφορά ανάλογη της ζήτησης, δηλαδή. Εμ, βέβαια, δεν είχαν βγει στο κλαρί οι ελλεηνίδες ακόμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 93
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 143
- Εμφανίσεις