Τι δεν ειναι απλα τα πραγματα ρε μαλακα;Πηγες να του παιξεις μαλακια και δεν εισαι πουστης;Θα σε πηδαγε ο Ηρακλης και δεν θα ησουν πουστης;Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αν ήθελα απλά να το κάνω με ανδρα θα το έκανα.Δεν είναι γκει.Είμαι απλά άτυχος γιατί αντιμετώπισα την ομοφιλοφιλία μεταμφιεσμένη.Και μάλιστα με τη μορφή πολύ ωραίων γυναικών.Οπότε σοκαρίστηκα.Αυτό είναι το θεμα μου.
Ο Ηρακλής για να είχε δεσμό με τρανς και να το ήξερε σημαίνει πως είναι γκει η μπαι.Εγώ αυτό δεν το ήξερα.Νόμια πως ήταν στρειτ.Και έτσι είχα σκεφτεί πως μπορώ άφοβα να πειραματιστώ μαζί του.Και αντε ακομη και μια φορα να το ειχαμε κανει να μην πιανοταν γιατί ήταν μεταξύ στρέιτ ανδρών και όχι μεταξύ ομοφυλοφίλων.Θυμάμαι που όταν είχαμε πάει μπουρδελότσαρκα με τον Ηρακλή και είχαμε ζητήσει την κοπέλα για παρτούζα,καθόμασταν καιοι δύο στο δωμάτιο στο κρεβατι και μαλακιζόμασταν.Εκεί δοκίμασα να του την πιάσω λίγο να του την παίξω αλλά εκείνος μου είπε 'ε,τι κάνεις εκεί?'..ένοιωσα μια ψιλο απόρριψη αλλά είπα πως ο Ηρακλής είναι στρειτ γι αυτό...Τώρα όμως που ξέρω ότι ήταν γκει το σκέφτομαι σαν απόρριψη...
Τώρα με τον Ηρακλή δεν μιλιόμαστε καθόλου.Δε με νοιάζει.Εγώ απόψε θα κινήσω όλα τα στούντιο και μπουρδέλα.Θα πάω με μια γυναίκα που μαρέσει.Και μετά στα καπάκια θα πάρω ενα τραβεστι.Και θα συγκρινω.Τελος
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)