Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αν ήθελα απλά να το κάνω με ανδρα θα το έκανα.Δεν είναι γκει.Είμαι απλά άτυχος γιατί αντιμετώπισα την ομοφιλοφιλία μεταμφιεσμένη.Και μάλιστα με τη μορφή πολύ ωραίων γυναικών.Οπότε σοκαρίστηκα.Αυτό είναι το θεμα μου.

Ο Ηρακλής για να είχε δεσμό με τρανς και να το ήξερε σημαίνει πως είναι γκει η μπαι.Εγώ αυτό δεν το ήξερα.Νόμια πως ήταν στρειτ.Και έτσι είχα σκεφτεί πως μπορώ άφοβα να πειραματιστώ μαζί του.Και αντε ακομη και μια φορα να το ειχαμε κανει να μην πιανοταν γιατί ήταν μεταξύ στρέιτ ανδρών και όχι μεταξύ ομοφυλοφίλων.Θυμάμαι που όταν είχαμε πάει μπουρδελότσαρκα με τον Ηρακλή και είχαμε ζητήσει την κοπέλα για παρτούζα,καθόμασταν καιοι δύο στο δωμάτιο στο κρεβατι και μαλακιζόμασταν.Εκεί δοκίμασα να του την πιάσω λίγο να του την παίξω αλλά εκείνος μου είπε 'ε,τι κάνεις εκεί?'..ένοιωσα μια ψιλο απόρριψη αλλά είπα πως ο Ηρακλής είναι στρειτ γι αυτό...Τώρα όμως που ξέρω ότι ήταν γκει το σκέφτομαι σαν απόρριψη...

Τώρα με τον Ηρακλή δεν μιλιόμαστε καθόλου.Δε με νοιάζει.Εγώ απόψε θα κινήσω όλα τα στούντιο και μπουρδέλα.Θα πάω με μια γυναίκα που μαρέσει.Και μετά στα καπάκια θα πάρω ενα τραβεστι.Και θα συγκρινω.Τελος
Τι δεν ειναι απλα τα πραγματα ρε μαλακα;Πηγες να του παιξεις μαλακια και δεν εισαι πουστης;Θα σε πηδαγε ο Ηρακλης και δεν θα ησουν πουστης; :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τι δεν ειναι απλα τα πραγματα ρε μαλακα;Πηγες να του παιξεις μαλακια και δεν εισαι πουστης;Θα σε πηδαγε ο Ηρακλης και δεν θα ησουν πουστης; :2funny:

Mα δε θα τον πηδαγε, ισα που θα του εβαζε μεσα το κεφαλακι. Μην τα ισοπεδωνεις ολα  :tickedoff:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:think: Ρε, Κωστα, με εχεις, μπερδεψη, οπως, και αλλους. ΤΡΑΒΕΣΤΗ! :pipa2: ειναι, αυτη, που εχει, κανωνικα,το Εργαλειο :pipa1:Αυτη, που δεν εχει, λεγεται, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! ειναι, ΓΥΝΑΙΚΑ!  :kissass: Γιατη, εχεις, τρελαθη τοσο, πολλυ??? Απο, οτι καταλαβα, γουσταρεις, και τον Φιλο σου, τον Ηρακλη! Τελικα, δεν ξερης, τη θελεις. Κανε, αυτο που σου αρεση, περισοτερο, δηχως, ενωχες! Τη Μαλακιες, ειναι αυτες, που λες??? Ολοι, δοκιμαζουμε,απο, ολλα, και, καπου καταληγουμε! Εσυ ακομα, κοπανας, το κεφαλι σου?? Ελεος ρε!! :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αν ήθελα απλά να το κάνω με ανδρα θα το έκανα.Δεν είναι γκει.Είμαι απλά άτυχος γιατί αντιμετώπισα την ομοφιλοφιλία μεταμφιεσμένη.Και μάλιστα με τη μορφή πολύ ωραίων γυναικών.Οπότε σοκαρίστηκα.Αυτό είναι το θεμα μου.

Ο Ηρακλής για να είχε δεσμό με τρανς και να το ήξερε σημαίνει πως είναι γκει η μπαι.Εγώ αυτό δεν το ήξερα.Νόμια πως ήταν στρειτ.Και έτσι είχα σκεφτεί πως μπορώ άφοβα να πειραματιστώ μαζί του.Και αντε ακομη και μια φορα να το ειχαμε κανει να μην πιανοταν γιατί ήταν μεταξύ στρέιτ ανδρών και όχι μεταξύ ομοφυλοφίλων.Θυμάμαι που όταν είχαμε πάει μπουρδελότσαρκα με τον Ηρακλή και είχαμε ζητήσει την κοπέλα για παρτούζα,καθόμασταν καιοι δύο στο δωμάτιο στο κρεβατι και μαλακιζόμασταν.Εκεί δοκίμασα να του την πιάσω λίγο να του την παίξω αλλά εκείνος μου είπε 'ε,τι κάνεις εκεί?'..ένοιωσα μια ψιλο απόρριψη αλλά είπα πως ο Ηρακλής είναι στρειτ γι αυτό...Τώρα όμως που ξέρω ότι ήταν γκει το σκέφτομαι σαν απόρριψη...

Τώρα με τον Ηρακλή δεν μιλιόμαστε καθόλου.Δε με νοιάζει.Εγώ απόψε θα κινήσω όλα τα στούντιο και μπουρδέλα.Θα πάω με μια γυναίκα που μαρέσει.Και μετά στα καπάκια θα πάρω ενα τραβεστι.Και θα συγκρινω.Τελος

Μεγαλο μπερδεμα.....Δεν καταλαβα τιποτα
Μονο αντρεs βλεπω στο προσκηνιο και.......

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

Κωστακη μη τα μπερδευεις, αλλο το τραβεστι, που ειναι πουστης ντυμενος γυναικα και αλλο η τρανσεξουαλ που μπορει να εχει παπαρι ακομα η οχι..μετα την τσαρκα σου στα στουντιο θα πρεπει να διαλεξεις η πουστη η τρανς με η χωρις υδραυλικα..
Αναμενουμε ολοι με αγωνια το πορισμα που θα βγαλεις.. :thumbsup:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
τωρα πρεπει να δοκιμαζει με τραβεστι ... η αγωνια στα υψη !

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
ούτε τούρκικο σήριαλ ρε Κωνσταντίνε ? ποιός είσαι ? Ο ΕΖΕΛ ???

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Κωστακη τι εγινε τελικα? Πηγες σε στουντιο? Πηδηξες? Σε πηδηξανε? Τι εγινε??

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Η εμπειρία μου αυτές τις μέρες συγκλονιστική....πήρα σβάρνα όλα τα μπουρδέλα και ότι έβλεπα που μου άρεσε το γάμαγα.Πήγα κι εσταξα 3 10άρικα μεταξουργείο 2 20άρικα στη Φυλής,πήγα Κασσάδρας και γάμησα κι εκεί...όλα μια χαρά και γουστάρω σίγουρα τις γυναίκες.

Την επόμενη είπα να δοκιμάσω με τραβεστί.Πήρα μια πάλι από τη Σατωβριάνδου.Καλή ήταν και στην πίπα και στο γαμήσι.Αυτή δεν ήταν χειρουργημένη και την έβαλα να μου τον χώσει.Με γάμησε κι έχυσε αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Δεν θα το ξανάκανα.Τέλος.

Άρα με μεγάλη πλεον αυτοπεποίθηση και χωρίς αηδία δηλώνω στρειτ και πως λατρευω τις γυναίκες... :smitten:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poios ΤΑΚΜΑΝ ... ποιος δημτρακης....κωνσταντινακης32 λεμε  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στα 32 ηθελε να δοκιμασει αν τελικα ειναι πουστης ή οχι looooool

Agorinas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Η εμπειρία μου αυτές τις μέρες συγκλονιστική....πήρα σβάρνα όλα τα μπουρδέλα και ότι έβλεπα που μου άρεσε το γάμαγα.Πήγα κι εσταξα 3 10άρικα μεταξουργείο 2 20άρικα στη Φυλής,πήγα Κασσάδρας και γάμησα κι εκεί...όλα μια χαρά και γουστάρω σίγουρα τις γυναίκες.

Αφου δεν καταλαβές τιποτα που σε γαμισε είσαι σίγουρα αντρας!!! Την επομενη φορα δοκιμασε feast fucking μηπως και νιωσεις τιποτα.
Εγω λεω να κατσις να σε γαμισουν καμια 50αρια φορες ακομι και αμα συνεχιζει να μην σου αρεσι να ξανακατσεις καμια 50αρια παραπάνω και παλι δεν σου αρεσει τοτε ναι σιγουρα εισαι αντρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom