Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
:dancing:Φιλαρακο! Σορυ,δεν θηγω,κανεναν! Απλα,τωρα,με την ανεργεια,αυτη,παντου,η Αντρικη Πορνια,οργειαζη!Σε πλατειες, Μπαρακια,Σαιτ του Ιντ/τ,Μασαζ! Αγορια,προσφερουν,τα παντα,και πολλοι,Αλοδαποι!Αυτο,ενωουσα! Στον φιλο,Κωστακι,απευθηνομουνα!Οσο,για μενα,αμα το αποφασισω,γιατη ΟΧΙ???
Το σκεφτεσαι?
:think:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:jerking:Φιλαρακο,μην παμε,σε αλλο θεμα!Αν το αποφασισω,να τον ΦΑΩ! Θα τον φαω,απο ΑΡΣΕΝΙΚΟ! και ΟΧΙ απο ΤΡΑΝΣ!Οσο,για,τον Κωστακι,που μας επριξε,που πηγε,με ΤΡΑΒΕΣΤΙ! τωρα,που τον εφαγε υσηχασε!Και,λεει,τωρα,θα πηγαινω,μονο με Γυναικες! Ας,αποφασιση,τη θελει! :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
:jerking:Φιλαρακο,μην παμε,σε αλλο θεμα!Αν το αποφασισω,να τον ΦΑΩ! Θα τον φαω,απο ΑΡΣΕΝΙΚΟ! και ΟΧΙ απο ΤΡΑΝΣ!Οσο,για,τον Κωστακι,που μας επριξε,που πηγε,με ΤΡΑΒΕΣΤΙ! τωρα,που τον εφαγε υσηχασε!Και,λεει,τωρα,θα πηγαινω,μονο με Γυναικες! Ας,αποφασιση,τη θελει! :rockon:
Οκ.  :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Για προσδιορισε το ΑΡΣΕΝΙΚΟ.
Ειμαι περιεργος να μαθω, γιατι οι ολες οι πρωην μου με φωναζαν βαρβαρο...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Για προσδιορισε το ΑΡΣΕΝΙΚΟ.
Ειμαι περιεργος να μαθω, γιατι οι ολες οι πρωην μου με φωναζαν βαρβαρο...
Φιλε! εισαι,αρκετα,εξυπνος,να καταλαβεις,τη ενωο,ΑΡΣΕΝΙΚΟ!Ας,δωσουμε,ενα τελος! Δεν βγαζη πουθενα,η συναιχεια!Και,οπως,λεει,το Ασμα! Η.......Δ.....Υ...ποια,τους,πατησε,το Τραινο!! :fuck2:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Φιλε! εισαι,αρκετα,εξυπνος,να καταλαβεις,τη ενωο,ΑΡΣΕΝΙΚΟ!Ας,δωσουμε,ενα τελος! Δεν βγαζη πουθενα,η συναιχεια!Και,οπως,λεει,το Ασμα! Η.......Δ.....Υ...ποια,τους,πατησε,το Τραινο!! :fuck2:
Θες να σε παρω αγκαλια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom