Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Agorinas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας παιδία.Με βοηθήσατε πολύ να βρω απαντήσεις και φυσικά να ξεχαστώ λίγο μέσα από το άπαιχτο χιούμορ σας!!Είτε άνδρας που του αρέσουν οι γυναίκες,είτε  άνδρας που προτιμά άνδρες είναι και οι δύο ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καρδιά και ψυχή.Υπάρχουν  2 ονόματα ένα που λέγεται έρωτας και άλλο που λέγεται αγάπη.Το ενα αρσενικού γένους,το άλλο θυληκού.Όμως και τα δύο έχουν ενα κοινό:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ!Σας χαιρετώ και σας μεταφέρω και τους χαιρετισμούς από τον Ηρακλή.Έναν σπάνιο άνθρωπο.Που μπόρεσε να αμφισβητηθεί για τον ανδρισμό του χωρίς να τον χάσει.Και που με βοήθησε να κρατήσω και τον δικό μου...ψηλά...και τώρα δεν μου πέφτει με τίποτα!!

Κωστακη εσι να εισαι καλα και μην ξεχνας οτι κανενας δεν μπορει να αμφισβιτισει τον αντρισμο σου. Θα χαρουμε να ακουσουμε και αλλες ιστοριες απο την ζωη σου καθως θα καταντισεις να παρακαλας να σε πηδηξουν αστεγοι  πακιστανοι στην κουμουνδουρου σαν μια γνήσια βρωμοπουστρα.καλο βολι.

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Κωστακη εσι να εισαι καλα και μην ξεχνας οτι κανενας δεν μπορει να αμφισβιτισει τον αντρισμο σου. Θα χαρουμε να ακουσουμε και αλλες ιστοριες απο την ζωη σου καθως θα καταντισεις να παρακαλας να σε πηδηξουν αστεγοι  πακιστανοι στην κουμουνδουρου σαν μια γνήσια βρωμοπουστρα.καλο βολι.

αγορινα ποσο μαλακας μπορει να εισαι ?????????????????? για πεσ ..

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Σ ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου φίλε μου.Αξίζει δλδ να πάω να παρακαλέσω στην Κουμουδούρου?Εσύ έφυγες ευχαριστημένος από εκεί??? :fuck1:    :2funny: :2funny:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αυτό είναι season finale ή series finale;
Θα υπάρξει καμία τηλεταινία ή τίποτα webisodes; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Να το βγαλει ταινια ο Σειρινακης, με πρωταγωνιστη Κωστα Σομμερ στο ρολο του Αλβανου Ειδικοδυναμιτη Ηρακλη και με πρεμιερα στο Αβερωφ στην Αθηνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Να το βγαλει ταινια ο Σειρινακης, με πρωταγωνιστη Κωστα Σομμερ στο ρολο του Αλβανου Ειδικοδυναμιτη Ηρακλη και με πρεμιερα στο Αβερωφ στην Αθηνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με τον Noxzema και ενα τεραστιο φακο σε ρολο ταξιθετριας.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
οραματίζομαι να παίζει τον θείο του Κωστάκη που τον πασπάτευε όταν ήταν μικρός ο Σεφερλής

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χειρουργιμενη ηταν η παλιοτραβελο!!

Εχω παει με γυναικες και ευτυχως ολα καλα...και απο την αλλη εχω προσπαθησει να κανω πραγματα για να τσεκαρω αν ειμαι ομοφυλοφιλος

πχ εχω δοκιμασει να τραβηξω μαλακια με φωτογραφιες του Τζωρτζ Κλουνει η του Μπραντ Πιτ και δε μου σηκωνεται

εχω χουφτωσει φιλους μου και σε εναν που ειχε γενεθλια των φιλησα κατα λαθος απο μαγουλο στο στομα(βεβαια εκεινος μου ειπε εεεε τι κανεις πουστεψες??? και θυμωσε λιγο)

Γενικα δεν νομιζω να εγινα ομοφυλοφιλος.Αλλα ανησυχω και συχαινομαι.
τρελα τρελα και αγιος ο θεος. πηγαινε αγορι μου σε κανενα ψυχιατρο γιατι εσυ θα μας τρελανεις. συμαζεψου και ξεκολα με τις μαλακιες που σκεφτεσαι ελεος πια

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
είναι τρελός, είναι τρελός ο Κωσταλιός !

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας παιδία.Με βοηθήσατε πολύ να βρω απαντήσεις και φυσικά να ξεχαστώ λίγο μέσα από το άπαιχτο χιούμορ σας!!Είτε άνδρας που του αρέσουν οι γυναίκες,είτε  άνδρας που προτιμά άνδρες είναι και οι δύο ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καρδιά και ψυχή.Υπάρχουν  2 ονόματα ένα που λέγεται έρωτας και άλλο που λέγεται αγάπη.Το ενα αρσενικού γένους,το άλλο θυληκού.Όμως και τα δύο έχουν ενα κοινό:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ!Σας χαιρετώ και σας μεταφέρω και τους χαιρετισμούς από τον Ηρακλή.Έναν σπάνιο άνθρωπο.Που μπόρεσε να αμφισβητηθεί για τον ανδρισμό του χωρίς να τον χάσει.Και που με βοήθησε να κρατήσω και τον δικό μου...ψηλά...και τώρα δεν μου πέφτει με τίποτα!!
τον λαγουδακη τον εχεις ακουστα;;

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
στον ρόλο του έμπειρου και πολύπαθου Ηρακλή ο ανεπανάληπτος Κώστας Πρέκας !

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μωρη λουγκρα σοτομοτο γιατι μπηκες με κλωνο να πας πεις τα νεα..  :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?'

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βρε αλητες...ψαρωσα!!!
βλεπω νεο μηνυμα εδω και νομιζα πως επεστρεψε ο Κωστακης να μας διηγηθει μια νεα του περιπετεια...
Λετε να ειναι ακομα με τον Ηρακλη?? :think: :think:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Βρε αλητες...ψαρωσα!!!
βλεπω νεο μηνυμα εδω και νομιζα πως επεστρεψε ο Κωστακης να μας διηγηθει μια νεα του περιπετεια...
Λετε να ειναι ακομα με τον Ηρακλη?? :think: :think:

μολις τον ξεκαρφωσει ο ηρακλης θα ξαναγραψει :pipa3: :pipa3: :pipa3:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
τί τρελό αγόρι ήταν αυτό

κρίμα που σταματησε

είχαμε κάνει καινούργιο συκώτι από τα γέλια

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
ναι

ναι

ναι !

και μια μικρή ρομαντική αφιέρωση από τα σώψυχά μου :

Τώρα που πας στη ξενιτειά
πουλί θα γίνω του νοτιά
γρήγορα να σ΄ ανταμώσω.
Για να σου φέρω τον σταυρό
που μου παράγγειλες να βρω
δαχτυλίδι να σου δώσω.

Ήσουν κυπαρίσσι στην αυλή μου αγαπημένο
ποιος θα μου χαρίσει το φιλί που περιμένω.
Στ΄ όμορφο ακρογιάλι καρτερώ να μου `ρθεις πάλι
σαν μικρό χαρούμενο πουλί.

Χρυσή μου αγάπη έχε γεια
να `ναι μαζί σου η Παναγιά
κι όταν `ρθει το περιστέρι.

Θα χω κρεμάσει φυλαχτό
στο παραθύρι τ΄ ανοιχτό
την καρδιά μου σαν αστέρι.

Ήσουν κυπαρίσσι στην αυλή μου αγαπημένο
ποιος θα μου χαρίσει το φιλί που περιμένω.
Στ΄ όμορφο ακρογιάλι καρτερώ να μου ρθεις πάλι
σαν μικρό χαρούμενο πουλί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom