Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αν αρχισει να χεζει και αυτος κλαφτα
Aυτος με τοσο μεγαλη χωρητικοτητα εχει ειδικους μηχανισμους
που τα απορροφανε
αν αρχισει να χεζει και αυτος κλαφτα
Η εμπειρία μου αυτές τις μέρες συγκλονιστική....πήρα σβάρνα όλα τα μπουρδέλα και ότι έβλεπα που μου άρεσε το γάμαγα.Πήγα κι εσταξα 3 10άρικα μεταξουργείο 2 20άρικα στη Φυλής,πήγα Κασσάδρας και γάμησα κι εκεί...όλα μια χαρά και γουστάρω σίγουρα τις γυναίκες.
Την επόμενη είπα να δοκιμάσω με τραβεστί.Πήρα μια πάλι από τη Σατωβριάνδου.Καλή ήταν και στην πίπα και στο γαμήσι.Αυτή δεν ήταν χειρουργημένη και την έβαλα να μου τον χώσει.Με γάμησε κι έχυσε αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Δεν θα το ξανάκανα.Τέλος.
Άρα με μεγάλη πλεον αυτοπεποίθηση και χωρίς αηδία δηλώνω στρειτ και πως λατρευω τις γυναίκες...
Ούτε καν πριν γίνει 'ΜΙράντα'...όταν την έλεγαν Περπαρίμ...
Ποίος τον εχει πιο μακρύ?Ο Ηρακλής μόλις του είπα τα νέα καταχαρηκε...ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου και ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός...μου είπε πως για τη Μιράντα δεν ένιωθε κάτι και πως ποτέ δνε την αγάπησε.Ούτε καν πριν γίνει 'ΜΙράντα'...όταν την έλεγαν Περπαρίμ...Τώρα ο μπέμπης μου(έτσι του αρέσει να τον φωνάζω) έχει έρθει στο σπίτι μου και συγκατοικούμε.Δεν κάνουμε σεξ.Είμαστε 2 πολύ καλοί φίλοι και η σχέση μας μοιάζει με αυτή του Αχιλλέα και του Πάτροκλου στην αρχαία μυθολογία.2 άντρες με Α κεφαλαίο που μοιραζόντουσαν την έννοια της φιλίας και συτροφικότητας όπως τώραπια δεν υπάρχει.
Δεν τον ρωτας μήπως γνωρίζει τον Αβράμη ?
Τον άνθρωπο με τα χίλια νικ !
Η εμπειρία μου αυτές τις μέρες συγκλονιστική....πήρα σβάρνα όλα τα μπουρδέλα και ότι έβλεπα που μου άρεσε το γάμαγα.Πήγα κι εσταξα 3 10άρικα μεταξουργείο 2 20άρικα στη Φυλής,πήγα Κασσάδρας και γάμησα κι εκεί...όλα μια χαρά και γουστάρω σίγουρα τις γυναίκες.
Την επόμενη είπα να δοκιμάσω με τραβεστί.Πήρα μια πάλι από τη Σατωβριάνδου.Καλή ήταν και στην πίπα και στο γαμήσι.Αυτή δεν ήταν χειρουργημένη και την έβαλα να μου τον χώσει.Με γάμησε κι έχυσε αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Δεν θα το ξανάκανα.Τέλος.
Άρα με μεγάλη πλεον αυτοπεποίθηση και χωρίς αηδία δηλώνω στρειτ και πως λατρευω τις γυναίκες...
Αντρακλες και οι δυο!!!!!!!!Ο Ηρακλής μόλις του είπα τα νέα καταχαρηκε...ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου και ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός...μου είπε πως για τη Μιράντα δεν ένιωθε κάτι και πως ποτέ δνε την αγάπησε.Ούτε καν πριν γίνει 'ΜΙράντα'...όταν την έλεγαν Περπαρίμ...Τώρα ο μπέμπης μου(έτσι του αρέσει να τον φωνάζω) έχει έρθει στο σπίτι μου και συγκατοικούμε.Δεν κάνουμε σεξ.Είμαστε 2 πολύ καλοί φίλοι και η σχέση μας μοιάζει με αυτή του Αχιλλέα και του Πάτροκλου στην αρχαία μυθολογία.2 άντρες με Α κεφαλαίο που μοιραζόντουσαν την έννοια της φιλίας και συτροφικότητας όπως τώραπια δεν υπάρχει.
Ο Ηρακλής μόλις του είπα τα νέα καταχαρηκε...ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου και ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός...μου είπε πως για τη Μιράντα δεν ένιωθε κάτι και πως ποτέ δνε την αγάπησε.Ούτε καν πριν γίνει 'ΜΙράντα'...όταν την έλεγαν Περπαρίμ...Τώρα ο μπέμπης μου(έτσι του αρέσει να τον φωνάζω) έχει έρθει στο σπίτι μου και συγκατοικούμε.Δεν κάνουμε σεξ.Είμαστε 2 πολύ καλοί φίλοι και η σχέση μας μοιάζει με αυτή του Αχιλλέα και του Πάτροκλου στην αρχαία μυθολογία.2 άντρες με Α κεφαλαίο που μοιραζόντουσαν την έννοια της φιλίας και συτροφικότητας όπως τώραπια δεν υπάρχει.
Αφου αυτος ειναι.Δεν τον ρωτας μήπως γνωρίζει τον Αβράμη ?
Τον άνθρωπο με τα χίλια νικ !
Κωστακι,το καταλαβα,απο την Αρχη! Στο ειπα,οτι γουσταρειςΠΟΥΤΣΑ!!αν και χτηποιοσουνα,γιατη πηγες,με ΤΡΑΝΣ!αφου,και τον Ηρακλη,τον γουσταρεις,και παιρνας,καλλα!Τωρα,τη ΣΤΡΕΙΤ!μας τσαμπουνας???Τωρα,θα βλεπης ΤΡΑΝΣ! και θα τρεχεις με 1000α! Η αρχη μην γηνη! Μετα,γαματα!!Απαξ,και τον φας, μια φορα,μετα,το Μελι,ειναι γλυκο!! Μην κομπλαρεις,δωστου εσυ,κανωνικα! Και απο εδω καποιον,θα βρης!! Αν,και τωρα,βρησκης παντου,Αντρακια,που με 20Ε/δακια,σου γαμανε,τον Κωλο!Η εμπειρία μου αυτές τις μέρες συγκλονιστική....πήρα σβάρνα όλα τα μπουρδέλα και ότι έβλεπα που μου άρεσε το γάμαγα.Πήγα κι εσταξα 3 10άρικα μεταξουργείο 2 20άρικα στη Φυλής,πήγα Κασσάδρας και γάμησα κι εκεί...όλα μια χαρά και γουστάρω σίγουρα τις γυναίκες.
Φιλαρακο! Σορυ,δεν θηγω,κανεναν! Απλα,τωρα,με την ανεργεια,αυτη,παντου,η Αντρικη Πορνια,οργειαζη!Σε πλατειες, Μπαρακια,Σαιτ του Ιντ/τ,Μασαζ! Αγορια,προσφερουν,τα παντα,και πολλοι,Αλοδαποι!Αυτο,ενωουσα! Στον φιλο,Κωστακι,απευθηνομουνα!Οσο,για μενα,αμα το αποφασισω,γιατη ΟΧΙ???Αν,και τωρα,βρησκης παντου,Αντρακια,που με 20Ε/δακια,σου γαμανε,τον Κωλο!
Εχεις δοκιμασει φιλε μου?