Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ή το αλλο....

μπορει να έχει προβλημα με την στυση του!!!

Για αυτο πρεπει να παει στα μπουρδελα για να το λυσει.

ααχαχαχαχχαχαχα λενε και κατι τετοια θεικα ωρες ωρες

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Κωνσταντίνε να είσαι καλά. Καιρό είχα να γελάσω έτσι.
Πρόσεξε μόνον, γιατί στο βάθος - βάθος της πλάκας κρύβεται πάντα μια καταπιεσμένη επιθυμία.
Ωχ, άρχισα κι εγώ τις παπαροφιλοσοφίοψυχολογίες όπως ο ΖιζούληΝαντιας.

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Η εμπειρία μου αυτές τις μέρες συγκλονιστική....πήρα σβάρνα όλα τα μπουρδέλα και ότι έβλεπα που μου άρεσε το γάμαγα.Πήγα κι εσταξα 3 10άρικα μεταξουργείο 2 20άρικα στη Φυλής,πήγα Κασσάδρας και γάμησα κι εκεί...όλα μια χαρά και γουστάρω σίγουρα τις γυναίκες.

Την επόμενη είπα να δοκιμάσω με τραβεστί.Πήρα μια πάλι από τη Σατωβριάνδου.Καλή ήταν και στην πίπα και στο γαμήσι.Αυτή δεν ήταν χειρουργημένη και την έβαλα να μου τον χώσει.Με γάμησε κι έχυσε αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Δεν θα το ξανάκανα.Τέλος.

Άρα με μεγάλη πλεον αυτοπεποίθηση και χωρίς αηδία δηλώνω στρειτ και πως λατρευω τις γυναίκες... :smitten:

Μετα απο αυτο, σημαινει μαλλον οτι το θρεντ τελειωσε, Ο Κωστακης δηλωνει οτι τα βρηκε με τον εαυτο του, ειναι χαρουμενος οποτε τελος...αλλα εχουν μεινει πολλα ανοιχτα σεναρια και ερωτηματα για μελλοντικες περιπετειες του Κωστακη...Δε μαθαμε τελικα την τυχη του Ηρακλη, της ενχειρισμενης Μιραντας αλλα και την μυστηριωδη εξαφανιση τησ Ξαδερφης απο την ιστορια..περιμενα κατι καλυτερο απο ενα γενικευμενο χαπι εντ.

Λετε να υπαρξει και 2 σεζον??? :think: :think:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Οκ. Όλα παίζουν ! Εδώ είναι παντεμμένος με παιδιά ο Φλωρινιώτης.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1

Ο Ηρακλής μόλις του είπα τα νέα καταχαρηκε...ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου και ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός...μου είπε πως για τη Μιράντα δεν ένιωθε κάτι και πως ποτέ δνε την αγάπησε.Ούτε καν πριν γίνει 'ΜΙράντα'...όταν την έλεγαν Περπαρίμ...Τώρα ο μπέμπης μου(έτσι του αρέσει να τον φωνάζω) έχει έρθει στο σπίτι μου και συγκατοικούμε.Δεν κάνουμε  σεξ.Είμαστε 2 πολύ καλοί φίλοι και η σχέση μας μοιάζει με αυτή του Αχιλλέα και του Πάτροκλου στην αρχαία μυθολογία.2 άντρες με Α κεφαλαίο που μοιραζόντουσαν την έννοια της φιλίας και συτροφικότητας όπως τώραπια δεν υπάρχει.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ο Ηρακλής μόλις του είπα τα νέα καταχαρηκε...ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου και ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός...μου είπε πως για τη Μιράντα δεν ένιωθε κάτι και πως ποτέ δνε την αγάπησε.Ούτε καν πριν γίνει 'ΜΙράντα'...όταν την έλεγαν Περπαρίμ...Τώρα ο μπέμπης μου(έτσι του αρέσει να τον φωνάζω) έχει έρθει στο σπίτι μου και συγκατοικούμε.Δεν κάνουμε  σεξ.Είμαστε 2 πολύ καλοί φίλοι και η σχέση μας μοιάζει με αυτή του Αχιλλέα και του Πάτροκλου στην αρχαία μυθολογία.2 άντρες με Α κεφαλαίο που μοιραζόντουσαν την έννοια της φιλίας και συτροφικότητας όπως τώραπια δεν υπάρχει.
Ποίος τον εχει πιο  :bigdick: μακρύ?
Εσύ  :think: η ο Ηρακλής?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Δεν τον ρωτας μήπως γνωρίζει τον Αβράμη ?  :2funny: :2funny:

Τον άνθρωπο με τα χίλια νικ !  :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
Η εμπειρία μου αυτές τις μέρες συγκλονιστική....πήρα σβάρνα όλα τα μπουρδέλα και ότι έβλεπα που μου άρεσε το γάμαγα.Πήγα κι εσταξα 3 10άρικα μεταξουργείο 2 20άρικα στη Φυλής,πήγα Κασσάδρας και γάμησα κι εκεί...όλα μια χαρά και γουστάρω σίγουρα τις γυναίκες.

Την επόμενη είπα να δοκιμάσω με τραβεστί.Πήρα μια πάλι από τη Σατωβριάνδου.Καλή ήταν και στην πίπα και στο γαμήσι.Αυτή δεν ήταν χειρουργημένη και την έβαλα να μου τον χώσει.Με γάμησε κι έχυσε αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Δεν θα το ξανάκανα.Τέλος.

Άρα με μεγάλη πλεον αυτοπεποίθηση και χωρίς αηδία δηλώνω στρειτ και πως λατρευω τις γυναίκες... :smitten:

Συγνωμη ρε τυπε απο την μια μας λες αυτο...[size=10pt]Αυτή δεν ήταν χειρουργημένη και την έβαλα να μου τον χώσει[/size]
Και μετα μας λες πως εσυ και ο φιλος σου ο Ηρακλης ειστε [size=10pt]αντρες με Α κεφαλαιο...[/size]
κοροιδευεις τον εαυτο σου μαλλον μου φαινεται... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αντρακλες και οι δυο!!!!!!!!

Πουσταρα!!!!!!!!

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αχαχαχαχα Ιδου η συνεχεια επειτα απο απαιτησησ!!!! ρε μπαγασα τετοιο γελιο δεν εχω ξαναριξει στη ζωη μου!! Ευγε! Να σαι καλα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16

ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!
ΜΕ δεδομενο οτι πουστης ειναι αυτος που τον εφαγε και του αρεσε, και με την εις ατοπον απαγωγη, ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ 100%.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246

:zfuck:Κωστακι,το καταλαβα,απο την Αρχη! Στο ειπα,οτι γουσταρειςΠΟΥΤΣΑ!!αν και χτηποιοσουνα,γιατη πηγες,με ΤΡΑΝΣ!αφου,και τον Ηρακλη,τον γουσταρεις,και παιρνας,καλλα!Τωρα,τη ΣΤΡΕΙΤ!μας τσαμπουνας???Τωρα,θα βλεπης ΤΡΑΝΣ! και θα τρεχεις με 1000α! Η αρχη μην γηνη! Μετα,γαματα!!Απαξ,και τον φας, μια φορα,μετα,το Μελι,ειναι γλυκο!! Μην κομπλαρεις,δωστου εσυ,κανωνικα! Και απο εδω καποιον,θα βρης!! :pipa2:Αν,και τωρα,βρησκης παντου,Αντρακια,που με 20Ε/δακια,σου γαμανε,τον Κωλο! :zfuck:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αν,και τωρα,βρησκης παντου,Αντρακια,που με 20Ε/δακια,σου γαμανε,τον Κωλο! :zfuck:
[/quote]

Εχεις δοκιμασει φιλε μου?

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Αν,και τωρα,βρησκης παντου,Αντρακια,που με 20Ε/δακια,σου γαμανε,τον Κωλο! :zfuck:

Εχεις δοκιμασει φιλε μου?
:dancing:Φιλαρακο! Σορυ,δεν θηγω,κανεναν! Απλα,τωρα,με την ανεργεια,αυτη,παντου,η Αντρικη Πορνια,οργειαζη!Σε πλατειες, Μπαρακια,Σαιτ του Ιντ/τ,Μασαζ! Αγορια,προσφερουν,τα παντα,και πολλοι,Αλοδαποι!Αυτο,ενωουσα! Στον φιλο,Κωστακι,απευθηνομουνα!Οσο,για μενα,αμα το αποφασισω,γιατη ΟΧΙ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom