Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Ησυχια παλι εδω απτο τρολλ...λετε τα παιδια να τα βρηκανε και πηγανε ντυμενοι πριγκιπισες και οι 2 στη Πατρα για το τριημερο?? :dancing:

thess_manos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Τυπε εγω ενα θα σου πω... σκεψου το ενδεχομενο να επαιζε με την ψυχολογια σου η γκομενα - τρανς που λες. μπορει να ηταν οντως γκομενα και να το ειπε για να σε κομπλαρει  :o

αραξε και σταματα να κανεις βλακειες στους φιλους σου γιατι θα τους χασεις ετσι οπως πας.
οχι και για ενα γαμησι να τα χασουμε.

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Τυπε εγω ενα θα σου πω... σκεψου το ενδεχομενο να επαιζε με την ψυχολογια σου η γκομενα - τρανς που λες. μπορει να ηταν οντως γκομενα και να το ειπε για να σε κομπλαρει  :o

αραξε και σταματα να κανεις βλακειες στους φιλους σου γιατι θα τους χασεις ετσι οπως πας.
οχι και για ενα γαμησι να τα χασουμε.

Καλα σαν νεος που εισαι δε θα σου τις βρεξω..αλλα κανε μια αναγνωση στις προηγουμενες σελιδες...εχεις χασει πολλα επεισοδια...45 σελιδες ατιθασα νιατα! ;)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
μάλλον το τραγούδι τους θα είναι το αδέλφια μου αλήτες πουλιά.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Τελικά όλα και όλοι είναι εναντίον μου...ο Ηρακλής ήρθε τσαντισμένος σα ταύρος σε υαλοπωλείο...τσακωθήκαμε και πάνω εκεί που χαμε πιαστεί στα χέρια του είπα πως πήγα με τη γκόμενά του γιατί ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος εξαιτίας της τραυματικής μου εμπειρίας με τον τρανσέξουαλ...εκείνος σε κάποια φάση σταματάει τον καυγά και τον πιάνει νευρικό γέλιο...του λέω τι γελάς ρε γελοίε???και μου απαντάει ακριβώς με τα ίδια λόγια που μου είχε μιλήσει η τρανς αμέσως μετά την τραυματική μου εμπειρία:'ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ??Η Μιράντα είναι χειρουργημένη...είναι τρανσεξουαλ!!' Του είπα πως μου λέει ψέμματα...τελικά ήρθε από εκεί η Μιράντα και αποδείθηκε πως ο Ηρακλής μου λεγε τρην αλήθεια!!

Από τότε έχω πέσει να πεθάνω...πήγα 2 φορές με τρανς και η μια ήταν καλύτερη από την άλλη...

Βοηθήστε με έχω πελαγώσει και απελπιστεί...θέλω επίσης να ρωτήσω τις τρανς του φόρουμ.Πως νοιωθουν μετα την επέμβαση αλλαγής φύλου??Είχαν παρόμοια κρούσματα με εμενα πριν αλλαξουν φυλο?Μπορούν αν μετανοιώσουν να ξαναβάλουν πέος ενδεχομένως και καλύτερο απ ότι είχαν πριν??

Σκέφτομαι να ψάξω το θέμα όσο δεν παει αλλο..θελω απαντησεις
:hmm:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τελικά όλα και όλοι είναι εναντίον μου...ο Ηρακλής ήρθε τσαντισμένος σα ταύρος σε υαλοπωλείο...τσακωθήκαμε και πάνω εκεί που χαμε πιαστεί στα χέρια του είπα πως πήγα με τη γκόμενά του γιατί ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος εξαιτίας της τραυματικής μου εμπειρίας με τον τρανσέξουαλ...εκείνος σε κάποια φάση σταματάει τον καυγά και τον πιάνει νευρικό γέλιο...του λέω τι γελάς ρε γελοίε???και μου απαντάει ακριβώς με τα ίδια λόγια που μου είχε μιλήσει η τρανς αμέσως μετά την τραυματική μου εμπειρία:'ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ??Η Μιράντα είναι χειρουργημένη...είναι τρανσεξουαλ!!' Του είπα πως μου λέει ψέμματα...τελικά ήρθε από εκεί η Μιράντα και αποδείθηκε πως ο Ηρακλής μου λεγε τρην αλήθεια!!

Από τότε έχω πέσει να πεθάνω...πήγα 2 φορές με τρανς και η μια ήταν καλύτερη από την άλλη...

Βοηθήστε με έχω πελαγώσει και απελπιστεί...θέλω επίσης να ρωτήσω τις τρανς του φόρουμ.Πως νοιωθουν μετα την επέμβαση αλλαγής φύλου??Είχαν παρόμοια κρούσματα με εμενα πριν αλλαξουν φυλο?Μπορούν αν μετανοιώσουν να ξαναβάλουν πέος ενδεχομένως και καλύτερο απ ότι είχαν πριν??

Σου ειπε επι λεξη οτι η ειναι χειρουργημενη;

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ZcEqOGusaTw[/video] [/video]
Ωστε η Μιραντα ειναι τρανσεξουαλ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σου ειπε επι λεξη οτι η ειναι χειρουργημενη;

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ZcEqOGusaTw[/video] [/video]
Ωστε η Μιραντα ειναι τρανσεξουαλ...
μετα τον αλβανο λοκατζη που υπηρετει στην κορινθο
τωρα και η γκομενα του η μιραντα ειναι τρανς τυπε :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
μετα τον αλβανο λοκατζη που υπηρετει στην κορινθο
τωρα και η γκομενα του η μιραντα ειναι τρανς τυπε :grin:
Τετοια ανατροπη δεν την περιμενα.
Λες η Μιραντα να ειναι η αδελφη του Ηρακλη που χαθηκε στην Αλβανικη εξεγερση το '97;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τετοια ανατροπη δεν την περιμενα.
Λες η Μιραντα να ειναι η αδελφη του Ηρακλη που χαθηκε στην Αλβανικη εξεγερση το '97;
τοτε ειχε το ονομα ιλιρ τυπε :grin:
_1935630_ak47stills150.jpg

μετα την επανασταση εγινε μιραντα :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Ρε τελεμε το τριβεις το πιπέρι τελικα!!!!!!!!!!
Ουστ αδελφη του ελέους!!!!!!!!!!!
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Γιατι το παιδευεις ;Εισαι πουσταρα,τελειωμενη,αδερφη.Πως αλλιως να στο πουμε για να το καταλαβεις;

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι τρελες τρολιες!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
προσπαθώ ρε μάγκα να γράψω κάτι και να μην σε θίξω. Προσπαθώ Κωνσταντίνε, προσπαθώ, προσπαθώ και ΔΕΝ μου βγαίνει το γαμημένο. Το αφήνω λοιπόν. Σκέψου, όμως, ότι η αλήθεια θα σε απελευθερώσει.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:zfuck:Ρε, Φιλε, σιγα! Και που πηγες, με Τραβεστι, τη επαθες??? Αλλοι, πανε, για να τον φανε, και αλλοι, για να τον δωσουνε! Εσυ, γιατη πηγες? Δεν καταλαβες, και λοιπον? Εαν δεν σου αρεσε δεν, ξαναπας! Αλλα, συγουρα, θα σου αρεσε, και Θα ξαναπας!! Βαζω,στοιχημα! Τραβατεμε, κ' ασ κλαιω, εισαι! Η πηγεναι, με εναν, φιλο σου, και αυτο, καλλο ειναι! :kissass2:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

Κωστακη μου η μοιρα σε οδηγει καπου και δε το εχεις καταλαβει. Την Μιραντα την τρανς ξεχασε την, γυναικα ειναι πλεον οποτε γαμησες γυναικα και μπραβο σου. Η τελευταια πραξη της τραγωδιας αυτης να οδηγηθεις στην καθαρση και μετα στη λυτρωση αλλα και για να κλεισει πλεον ο κυκλος ειναι να πας με τον Ηρακλη για να σου φυγουν ολες οι απορροιες και οι φοβιες. Οπως ειπε καποτε ο Ροκκος '' Αντρας ειναι αυτος που τον εχει φαει και δεν του αρεσε'' οποτε πηγαινε Κωστακη με υψηλα το ηθικο ξυρισμενα και καλογυαλισμενα τα κωλομαγουλα(να ζητησεις την Μιραντα να σε βοηθισει αν δε μπορεις στο ξυρισμα η και την ξαδερφη σου) με βαζελινη και απεδειξε το ποσο αντρας εισαι :thumbsup:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αν ήθελα απλά να το κάνω με ανδρα θα το έκανα.Δεν είναι γκει.Είμαι απλά άτυχος γιατί αντιμετώπισα την ομοφιλοφιλία μεταμφιεσμένη.Και μάλιστα με τη μορφή πολύ ωραίων γυναικών.Οπότε σοκαρίστηκα.Αυτό είναι το θεμα μου.

Ο Ηρακλής για να είχε δεσμό με τρανς και να το ήξερε σημαίνει πως είναι γκει η μπαι.Εγώ αυτό δεν το ήξερα.Νόμια πως ήταν στρειτ.Και έτσι είχα σκεφτεί πως μπορώ άφοβα να πειραματιστώ μαζί του.Και αντε ακομη και μια φορα να το ειχαμε κανει να μην πιανοταν γιατί ήταν μεταξύ στρέιτ ανδρών και όχι μεταξύ ομοφυλοφίλων.Θυμάμαι που όταν είχαμε πάει μπουρδελότσαρκα με τον Ηρακλή και είχαμε ζητήσει την κοπέλα για παρτούζα,καθόμασταν καιοι δύο στο δωμάτιο στο κρεβατι και μαλακιζόμασταν.Εκεί δοκίμασα να του την πιάσω λίγο να του την παίξω αλλά εκείνος μου είπε 'ε,τι κάνεις εκεί?'..ένοιωσα μια ψιλο απόρριψη αλλά είπα πως ο Ηρακλής είναι στρειτ γι αυτό...Τώρα όμως που ξέρω ότι ήταν γκει το σκέφτομαι σαν απόρριψη...

Τώρα με τον Ηρακλή δεν μιλιόμαστε καθόλου.Δε με νοιάζει.Εγώ απόψε θα κινήσω όλα τα στούντιο και μπουρδέλα.Θα πάω με μια γυναίκα που μαρέσει.Και μετά στα καπάκια θα πάρω ενα τραβεστι.Και θα συγκρινω.Τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom