Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
μήπως να ειδοποιήσουμε τον αστυνόμο Σαινη να επιληφθεί του θέματος????

Εδω ταιριαζει αστυνομος Μπεκας...Τον Σαινη αστον καλυτερα..μπορει να μαθουμε μετα οτι Ηρακλης Κωστακης τον βρικανε γλυκο και αρκουδακο και να τον παρει και αυτον η μπαλα στο στορυ μας εδω..δε θελω να χαλασει μια ευχαριστη παιδικη αναμνηση με τις ανωμαλιες του Κωστακη και του Ηρακλη..

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Θέλω να ξέρω για να κρυφτώ να μη με βρεί...ξέρω ότι τώρα αν συναντηθούμε θα παίξουμε μόνο άγριο ξύλο μεταξύ μας...έχω τηλεφωνήσει ήδη στη Μιράντα...μου χει πει να συναντηθούμε και να τον αντιμετωπίσουμε μαζί.Εγώ της ειπα πως δεν είναι κάλή ιδέα αυτή.Καλύτερα να μη με βρει ο Ηρακλής εδώ όταν έρθει.

Το θέμα είναι πως δεν έχω κάποιον που στ αλήθεια να ήθελε να με φιλοξενησει.Λες να τηλεφωνήσω στο Δημήτρη?Μου χρωστάει ο καριόλης που τον άφησα να ζει μετά απότι έκανε στην πρωην μου κοπέλα...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Θέλω να ξέρω για να κρυφτώ να μη με βρεί...ξέρω ότι τώρα αν συναντηθούμε θα παίξουμε μόνο άγριο ξύλο μεταξύ μας...έχω τηλεφωνήσει ήδη στη Μιράντα...μου χει πει να συναντηθούμε και να τον αντιμετωπίσουμε μαζί.Εγώ της ειπα πως δεν είναι κάλή ιδέα αυτή.Καλύτερα να μη με βρει ο Ηρακλής εδώ όταν έρθει.

Το θέμα είναι πως δεν έχω κάποιον που στ αλήθεια να ήθελε να με φιλοξενησει.Λες να τηλεφωνήσω στο Δημήτρη?Μου χρωστάει ο καριόλης που τον άφησα να ζει μετά απότι έκανε στην πρωην μου κοπέλα...

να έρθει και η γκόμενα του αλουνού και το πολύ πολύ όταν θα αρχίσει τις μπούφλες να κρυφτείς από πίσω της...τι σόι άντρας είσαι?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
να έρθει και η γκόμενα του αλουνού και το πολύ πολύ όταν θα αρχίσει τις μπούφλες να κρυφτείς από πίσω της...τι σόι άντρας είσαι?
Ο bbwlover τα κανει αυτα οταν ερχεται ο ταξιτζης για τα χρωστουμενα...

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Μαγκες το παιδι ποιος θα το φιλοξενισει στα τριχωτα του μπρατσα αποψε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom