Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τελικά δεν άνεξα από τις τύψεις και το είπα στον Ηρακλή.Έγινε έξω φρενών.Παίρνει το πρώτο λεωφορείο για Αθήνα κι έρχεται.Πρώτη φορά φοβαμαι στ αλήθεια.όχι τόσο για τη σωματική μου ακεραιότητα.Είμαι 2 μέτρα και αρκετά δυνατός.Όμως ο Ηρακλής είναι λυσσασμένος από θυμό.ΜΟυ είπε στο τηλέφωνο πως δεν το περίμενε από μένα αυτό.Πως με είχε εμπιστευτεί τυφλά και πως ήταν πρόθυμος να μου δώσει ότι του ζητήσω.Τα σπασε όλα.Μου είπε πως η Μιράντα τον είχε ξανακερατώσει.Και την είχε συγχωρέσει.Τώρα όμως το ποτήρι ξεχείλησε:''Ακούς εκεί το παλιοθήλυκο να σε αγγίξει...θα της βγάλω το μαλλί τρίχα-τρίχα...'είπε.

Μάγκες πρώτη φορά στη ζωη μου νοιωθω ετσι...

πρόταση: να πάτε αύριο όλα τα κορίτσια κομμωτήριο και μετά για καφεδάκι να τα πείτε κιόλας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Τελικά δεν άνεξα από τις τύψεις και το είπα στον Ηρακλή.Έγινε έξω φρενών.Παίρνει το πρώτο λεωφορείο για Αθήνα κι έρχεται.Πρώτη φορά φοβαμαι στ αλήθεια.όχι τόσο για τη σωματική μου ακεραιότητα.Είμαι 2 μέτρα και αρκετά δυνατός.Όμως ο Ηρακλής είναι λυσσασμένος από θυμό.ΜΟυ είπε στο τηλέφωνο πως δεν το περίμενε από μένα αυτό.Πως με είχε εμπιστευτεί τυφλά και πως ήταν πρόθυμος να μου δώσει ότι του ζητήσω.Τα σπασε όλα.Μου είπε πως η Μιράντα τον είχε ξανακερατώσει.Και την είχε συγχωρέσει.Τώρα όμως το ποτήρι ξεχείλησε:''Ακούς εκεί το παλιοθήλυκο να σε αγγίξει...θα της βγάλω το μαλλί τρίχα-τρίχα...'είπε.

λες να σου τραβηξει κανενα μερεμετι;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τον είχαν πιάσει οι υστερίες του...έλεγε ένα σωρό απειλές...

πάμε ένα στοίχημα ότι είσαι γκόμενα, έχεις κάνει μλκ, μπήκες σε σαιτ με ψωλαρία για να πεις την ιστοριούλα να κόψεις αντιδράσεις και αναλόγως να τοο ξεφουρνίσεις ή όχι στα ζαβάδια που σέρνεις?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Βαστατε μαγκες.
Τωρα που ο Ηρακλης θα κατεβαινει για Αθηνα, θα εχει τροχαιο.
Οι γιατροι θα δωσουν μαχη να τον κρατησουν στη ζωη, αλλα θα πρεπει να βρεθει συμβατος δοτης για τα κατεστραμμενα του νεφρα.
Τοτε ο Κωνσταντεν θα βγει μπροστα και θα δωσει το νεφρι του στον Πατροκλο.
Οταν ομως ο Ηρακλης γιανει, θα ζηταει ακομα εκδικηση, και θα τον σακατεψει στο ξυλο πριν μαθει την αληθεια απο την Μιραντα...

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πάμε ένα στοίχημα ότι είσαι γκόμενα, έχεις κάνει μλκ, μπήκες σε σαιτ με ψωλαρία για να πεις την ιστοριούλα να κόψεις αντιδράσεις και αναλόγως να τοο ξεφουρνίσεις ή όχι στα ζαβάδια που σέρνεις?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λες? :think:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

Τι εννοουσε ακριβως ο Ηρακλης με το οτι ηταν προθυμος να σου δωσει οτι ζητησεις?? Να σου δωσει η να σου σπρωξει οτι ζητησεις?
Εδω λοιπον Κωστακη ειναι η ευκαιρια σου να αποδεικτεις αυτο που εισαι και να μπεις πλεον στη τελικη ευθεια. Το καλυτερο για σενα να την γλυτωσεις και να βγεις κερδισμενος η μπουκομενος, οπως θες εσυ, ειναι να του πεις πως αυτο που εγινε με την Μιραντα ηταν προφαση και μονο για να τον οδηγhσεις σε εσενα

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Μην αστειευεστε παιδια.Ο Ηρακλής έχει 1000αρα μηχανή στους ΑγΣαράντα.ΜΟυ είπε οτι θα πάρει το λεωφορείο αλλά λες πάνω στα νευρα του να ρθει πιο γρήγορα να πάρει τη μηχανή του?Πόση ώρα θα του πάρει για να ναι Αθήνα?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μην αστειευεστε παιδια.Ο Ηρακλής έχει 1000αρα μηχανή στους ΑγΣαράντα.ΜΟυ είπε οτι θα πάρει το λεωφορείο αλλά λες πάνω στα νευρα του να ρθει πιο γρήγορα να πάρει τη μηχανή του?Πόση ώρα θα του πάρει για να ναι Αθήνα?
Θες να του στειλω τον Απολυτο να του ριξει λαδια;

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=TZtnthNUc-Y[/video] [/video]

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ρε τι τραβανε οσοι γαμάνε τραβεστι!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μήπως να ειδοποιήσουμε τον αστυνόμο Σαινη να επιληφθεί του θέματος????

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρωτας για να εισαι ετοιμος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom